- 7 Ekim 2011
- 2.570
- 26
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #41.801
tamamm canım alayım bir adres
çirkin bir hatunla tanış :)
kız melike ben seni kime benzetiyom biliyon mu? beni affet dizisi varya show da ordaki handana tabi yakından görmedim seni fotodan öle benzettim..
cnm 6 7 tane kaldı okursan 1 tane yazayım.
kızlar sız facedendemı gurusuyorsunuz
o zaman bende verım adresımı
beni görmekk istemiyormusunuzzzzzzzz
bende bende :)))
valla ben seni avatarındaki fotoyla özleştirdim :))
başkasını kabul etmem hi hi hiiii :))
hıhhh o handan da kimmiş.. melike dünya güzeli valla. tü tü tü tüüüüüüüüüüüüüüüüüüü maşallah..
melikecanın gözleri yeter beee... heyyyttt
Burada Perşembe cuma haftasonu tatili Dr um da yerinde değildr
Dün de pembe birsey geldİ yani kanama değilde açık renkli birsey
hadi kıs doğurmadın mı sen yaaaaa
kızlar doğumdan önce, evlendiğimizden beri benmle hiç ilgilenmeyen, ben yoldan geçen biriymişim gibi davranan, hamileliğimin başında midem bulanıp aç aç evde yattığım 3 gün boyunca bile bana yardımcı olmayan, acile kaldırıldığım günü ertesinde gelip bu bebek yaşamıycak galiba diyerek beni çıldırtan ve daha nicelerini yapan kayınvalidem doğumdan sonra bebeğime pek bir düşkün oldu. hergün bizde. diğer torununu alıp geliyor ve ben bu halimde onu ağırlamakla uğraşıyorum. gece zaten sabaha kadar uykusuzum, gündüz biraz uzanayım diyorum bi bakıorum torununu alıp gelmiş. gelince de hiç bir yardımı olmuyor, torunu çok yaramaz herşeyi kırıp döküyor ve ben bunalıyorum, zaten ağrılarım bana yetiyor. işkence içindeyim. bebeğimle mi uğraşayım kendimle mi onlarla mı ev işleriyle mi bilemedim artık.eşim ona tembihliyormuş benmle ilgilenmesini. ama bilmiyorki annesi bize gelince faydası olacağına zararı oluyor. akşam yemeğe de kalıyor,eşini ve diğer oğlunu da çağırıyor. bi de yemek yapıyorum onlara. delirttiler beni.
nasıl kurtulsam şunlardan bilemiyorum. eşime söylesem istemediğimi düşünür ailesini. ama onların bi işe yaramayıp ancak bi de kendilerini ağırlattıklarını bilmiyor.. sizce anlatsam mı eşime olanları? sorun çıksın istemiorum ama çok bunaldım.. eşimin de zaten kendi iş stresi kendine yetiyor üstüne bi de ben eklenmek istemiyorum ama çok zorlanıyorum artık.
kızlar doğumdan önce, evlendiğimizden beri benmle hiç ilgilenmeyen, ben yoldan geçen biriymişim gibi davranan, hamileliğimin başında midem bulanıp aç aç evde yattığım 3 gün boyunca bile bana yardımcı olmayan, acile kaldırıldığım günü ertesinde gelip bu bebek yaşamıycak galiba diyerek beni çıldırtan ve daha nicelerini yapan kayınvalidem doğumdan sonra bebeğime pek bir düşkün oldu. hergün bizde. diğer torununu alıp geliyor ve ben bu halimde onu ağırlamakla uğraşıyorum. gece zaten sabaha kadar uykusuzum, gündüz biraz uzanayım diyorum bi bakıorum torununu alıp gelmiş. gelince de hiç bir yardımı olmuyor, torunu çok yaramaz herşeyi kırıp döküyor ve ben bunalıyorum, zaten ağrılarım bana yetiyor. işkence içindeyim. bebeğimle mi uğraşayım kendimle mi onlarla mı ev işleriyle mi bilemedim artık.eşim ona tembihliyormuş benmle ilgilenmesini. ama bilmiyorki annesi bize gelince faydası olacağına zararı oluyor. akşam yemeğe de kalıyor,eşini ve diğer oğlunu da çağırıyor. bi de yemek yapıyorum onlara. delirttiler beni.
nasıl kurtulsam şunlardan bilemiyorum. eşime söylesem istemediğimi düşünür ailesini. ama onların bi işe yaramayıp ancak bi de kendilerini ağırlattıklarını bilmiyor.. sizce anlatsam mı eşime olanları? sorun çıksın istemiorum ama çok bunaldım.. eşimin de zaten kendi iş stresi kendine yetiyor üstüne bi de ben eklenmek istemiyorum ama çok zorlanıyorum artık.
Canım yaa senin en rahat en stressiz olman gereken bebeğinle ilgilenmen gereken dönemde hergün misafir mi ağırlatıyolar sana... nolur düşünme bile konuş eşinle.. ne düşünürse düşünsün sana anlayış göstercektir... yardıma ihtiyacın var hizmet etmeye değil... aman kendini sıkıntıya sokup eziyet etmekızlar doğumdan önce, evlendiğimizden beri benmle hiç ilgilenmeyen, ben yoldan geçen biriymişim gibi davranan, hamileliğimin başında midem bulanıp aç aç evde yattığım 3 gün boyunca bile bana yardımcı olmayan, acile kaldırıldığım günü ertesinde gelip bu bebek yaşamıycak galiba diyerek beni çıldırtan ve daha nicelerini yapan kayınvalidem doğumdan sonra bebeğime pek bir düşkün oldu. hergün bizde. diğer torununu alıp geliyor ve ben bu halimde onu ağırlamakla uğraşıyorum. gece zaten sabaha kadar uykusuzum, gündüz biraz uzanayım diyorum bi bakıorum torununu alıp gelmiş. gelince de hiç bir yardımı olmuyor, torunu çok yaramaz herşeyi kırıp döküyor ve ben bunalıyorum, zaten ağrılarım bana yetiyor. işkence içindeyim. bebeğimle mi uğraşayım kendimle mi onlarla mı ev işleriyle mi bilemedim artık.eşim ona tembihliyormuş benmle ilgilenmesini. ama bilmiyorki annesi bize gelince faydası olacağına zararı oluyor. akşam yemeğe de kalıyor,eşini ve diğer oğlunu da çağırıyor. bi de yemek yapıyorum onlara. delirttiler beni.
Defnenin ne hoşuna gidiyosa onu alın canım çikolata falan koy onlarla ilgilenirken mutlu olur çok iyi olur onun için.
Evet çok güzel oluyo öyle şeyler:)))
Ver canım seni de ekleyelim.
Kiiiim safula diyosun dimio benden önce ben anlamam önce o doğursun sonra ben
anam benim ki assolist çıktı... herkesten sonra gelcek galiba.. o doğana kadar senin oğlan askere gitcek
kimmiş o kızzzz :) ben izlemiorum o diziyi oynayan kadının adını biliyo musun aratıyım netten?ben de seni hiç görmedim beraber doğurcaz ama :))
Bence ne yap biliyor musun tatlım, sürekli brişeyler iste, anne ameliyat yerim ağrıyor, yerleri süpür, anne canım şunu istedi sen güzel yaparsın de yemekleri ona yaptır. Hiççç sesini çıkaramaz, madem senle ilgilenmeye geliyor sen de faydalan bu durumdan. Bir süre sonra zor gelir yavaş yavaş çeker elini ayağını. Ama torun işi dertliymiş, onu ne yapcaksın bilemedim, onu eşine söyle bence.
mail adresimden daha kolay olur cnm ısteyen eklesın
aynen öyleeeee...amma nazlı çıktı bu gelin yaaa...daha ayağını atıp dışarı çıkamadı..tembel bu kız ev işi falan da yapmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?