2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tamamm canım alayım bir adres
çirkin bir hatunla tanış :)

bu forum sayesinde yüzünden önce kalbini gördüğüm için, onun güzelliğini biliyorum ya gerisi beni bağlamaz
hepimize baksana, yeni sloganımız: çirkin kadın yoktur hamile kadın vardır :)))

kız melike ben seni kime benzetiyom biliyon mu? beni affet dizisi varya show da ordaki handana tabi yakından görmedim seni fotodan öle benzettim..

kimmiş o kızzzz :) ben izlemiorum o diziyi oynayan kadının adını biliyo musun aratıyım netten? ben de seni hiç görmedim beraber doğurcaz ama :))

kızlar doğumdan önce, evlendiğimizden beri benmle hiç ilgilenmeyen, ben yoldan geçen biriymişim gibi davranan, hamileliğimin başında midem bulanıp aç aç evde yattığım 3 gün boyunca bile bana yardımcı olmayan, acile kaldırıldığım günü ertesinde gelip bu bebek yaşamıycak galiba diyerek beni çıldırtan ve daha nicelerini yapan kayınvalidem doğumdan sonra bebeğime pek bir düşkün oldu. hergün bizde. diğer torununu alıp geliyor ve ben bu halimde onu ağırlamakla uğraşıyorum. gece zaten sabaha kadar uykusuzum, gündüz biraz uzanayım diyorum bi bakıorum torununu alıp gelmiş. gelince de hiç bir yardımı olmuyor, torunu çok yaramaz herşeyi kırıp döküyor ve ben bunalıyorum, zaten ağrılarım bana yetiyor. işkence içindeyim. bebeğimle mi uğraşayım kendimle mi onlarla mı ev işleriyle mi bilemedim artık.eşim ona tembihliyormuş benmle ilgilenmesini. ama bilmiyorki annesi bize gelince faydası olacağına zararı oluyor. akşam yemeğe de kalıyor,eşini ve diğer oğlunu da çağırıyor. bi de yemek yapıyorum onlara. delirttiler beni.
nasıl kurtulsam şunlardan bilemiyorum. eşime söylesem istemediğimi düşünür ailesini. ama onların bi işe yaramayıp ancak bi de kendilerini ağırlattıklarını bilmiyor.. sizce anlatsam mı eşime olanları? sorun çıksın istemiorum ama çok bunaldım.. eşimin de zaten kendi iş stresi kendine yetiyor üstüne bi de ben eklenmek istemiyorum ama çok zorlanıyorum artık.

Polly kurban olurum senin güzel gözlerin öle görüyo da ondan
Bak face de kaç kişi olcaz birazdan yaşasın

Bence ne yap biliyor musun tatlım, sürekli brişeyler iste, anne ameliyat yerim ağrıyor, yerleri süpür, anne canım şunu istedi sen güzel yaparsın de yemekleri ona yaptır. Hiççç sesini çıkaramaz, madem senle ilgilenmeye geliyor sen de faydalan bu durumdan. Bir süre sonra zor gelir yavaş yavaş çeker elini ayağını. Ama torun işi dertliymiş, onu ne yapcaksın bilemedim, onu eşine söyle bence.

Canım valla çok sinir oldumBence eşine anlat mutlaka sonuçta sende yeni doğum yaptın dinlenmeye ihityacın var misafir ağarlıycak durumda değilsin.Ne kadar düşüncesizler yaaaaBen kesinlikle söylerim böyle bi durumda.

Canım yaa senin en rahat en stressiz olman gereken bebeğinle ilgilenmen gereken dönemde hergün misafir mi ağırlatıyolar sana... nolur düşünme bile konuş eşinle.. ne düşünürse düşünsün sana anlayış göstercektir... yardıma ihtiyacın var hizmet etmeye değil... aman kendini sıkıntıya sokup eziyet etme

ne diyim bilmiyorum ki... nasıl bi insan nasıl bi anneymiş ki, yeni doğum yapan gelinine bunu reva görüyor!!!

torununu alıp gelmekde ne demek yaaaa...

Canım, BENCE SEN SADECE BEBEĞİNLE MEŞGUL OL.. GİT ODANA BEBEĞİNİ EMZİR, GAZI MAZI ALT DEĞİŞİMİ FİLAN YAVAŞ YAVAŞ YAP.. VAKİT GEÇSİN.. SONRA BEBEĞİN NASIL UYUYORSA UYUT..AMA ÇIKMA ODADAN.. BİRAZDA NAZ YAP AĞRILARIM AZALICAĞI YERDE ARTIYOR FİLAN DİYE (tabi Allah korusunda)

SONRA YEMEK İŞİNE GELİNCE, BIRAK YAPMA.. MADEM EŞİN ONU YARDIMA GELİYOR DİYE BİLİYOR YAPSIN YEMEĞİDE.
AKŞAM EŞİN GELİPTE YEMEK OLMADIĞINI GÖRÜNCE HERŞEYİ SÖYLERSİN.

burnumdan soluyorum şuan sinirden yaaa..

Kiiiim safula diyosun dimi o benden önce ben anlamam önce o doğursun sonra ben
anam benim ki assolist çıktı... herkesten sonra gelcek galiba.. o doğana kadar senin oğlan askere gitcek

aynen öyleeeee...amma nazlı çıktı bu gelin yaaa...daha ayağını atıp dışarı çıkamadı..tembel bu kız ev işi falan da yapmaz

kimmiş o kızzzz :) ben izlemiorum o diziyi oynayan kadının adını biliyo musun aratıyım netten? ben de seni hiç görmedim beraber doğurcaz ama :))

valla bilmiyom gerçek adını..dizinin adını yaz çıkar belkim..facem yok ama kızımı doğrayım aççam önceden vardı kapamıştım..

İyi fikir aslında yıldırma politikası işe yarıyabilir:)))ama bi de torun var.Ayyy kendini görür gibiyim bizde de böyle olucak kesin kaynanam torununu alıp gelicek hergün offf yaa şimdiden sıkıntısı bastı valla.

aynen öyleeeee...amma nazlı çıktı bu gelin yaaa...daha ayağını atıp dışarı çıkamadı..tembel bu kız ev işi falan da yapmaz

valla çok ağır çok nazlııı :) öööle yatıyo.. bi kalkıyım çıkıyım şu anneme yardım ediyim demiyo..
Poyrazım nasıl? sağlığı sıhhati yerindedir inşallah?? sen nasıl oldun?

saolun desteğiniz için kızlar..
eşime söylememek için kendimi zor tutuyorum zaten.. hatta dün msj attım akşam seninle konuşmam gereken bir konu var diye. ama yine konuşamadım.. diyorum ya sorun çıksın istemiyorum, kaldıramam şu halimde. zaten doğumdan sonra tuhaf bir ruh haline büründüm, aşırı duygusal oldum. evlenmeden önce ankaradaki hayatımı, arkadaşlarımı, ailemi çok özler oldum. durup durup ağlıyorum benm burada ne işim var die. bu halimin üstüne bi de kayınvalidemi çekemiyorum artık. eşime söylediğimde yanlış anlama ihtimali çok yüksek, bunu bildiğim için 11 gündür susuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…