- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #41.821
saolun desteğiniz için kızlar..
eşime söylememek için kendimi zor tutuyorum zaten.. hatta dün msj attım akşam seninle konuşmam gereken bir konu var diye. ama yine konuşamadım.. diyorum ya sorun çıksın istemiyorum, kaldıramam şu halimde. zaten doğumdan sonra tuhaf bir ruh haline büründüm, aşırı duygusal oldum. evlenmeden önce ankaradaki hayatımı, arkadaşlarımı, ailemi çok özler oldum. durup durup ağlıyorum benm burada ne işim var die. bu halimin üstüne bi de kayınvalidemi çekemiyorum artık. eşime söylediğimde yanlış anlama ihtimali çok yüksek, bunu bildiğim için 11 gündür susuyorum..
İyi fikir aslında yıldırma politikası işe yarıyabilir:)))ama bi de torun var.Ayyy kendini görür gibiyim bizde de böyle olucak kesin kaynanam torununu alıp gelicek hergün offf yaa şimdiden sıkıntısı bastı valla.
İyi fikir aslında yıldırma politikası işe yarıyabilir:)))ama bi de torun var.Ayyy kendini görür gibiyim bizde de böyle olucak kesin kaynanam torununu alıp gelicek hergün offf yaa şimdiden sıkıntısı bastı valla.
valla çok ağır çok nazlııı :) öööle yatıyo.. bi kalkıyım çıkıyım şu anneme yardım ediyim demiyo..
Poyrazım nasıl? sağlığı sıhhati yerindedir inşallah?? sen nasıl oldun?
saolun desteğiniz için kızlar..
eşime söylememek için kendimi zor tutuyorum zaten.. hatta dün msj attım akşam seninle konuşmam gereken bir konu var diye. ama yine konuşamadım.. diyorum ya sorun çıksın istemiyorum, kaldıramam şu halimde. zaten doğumdan sonra tuhaf bir ruh haline büründüm, aşırı duygusal oldum. evlenmeden önce ankaradaki hayatımı, arkadaşlarımı, ailemi çok özler oldum. durup durup ağlıyorum benm burada ne işim var die. bu halimin üstüne bi de kayınvalidemi çekemiyorum artık. eşime söylediğimde yanlış anlama ihtimali çok yüksek, bunu bildiğim için 11 gündür susuyorum..
iyi çok şükür...uykusuz uykusuz oturuyoruz öyle..demin keşfettik bebek arabasında uyuyo..buakşamda öyle denicess..ben kendimi unuttum zaten..arada tutuyo ağrılarım yatıyorum biraz geçiyo..bide akşamları süt sıtması tutuyo..üşüyorum sonra terliyorum..
AAAAA SAKIN CANIM SAKIN kendine sıkıntı yapma.. eşinle paylaş durumu..
Allah korusun stresten sütün gider.
takma kaynanayıda kafana.. yorumları okudun, hepimizin düşüncesi ortak... kaynanaya iş ver, yemek yaptır falan filan.. ama sakın alttan alma.. heleki öncesinde seni hiç arayıp sormayan birini!!!!!
iyi çok şükür...uykusuz uykusuz oturuyoruz öyle..demin keşfettik bebek arabasında uyuyo..buakşamda öyle denicess..ben kendimi unuttum zaten..arada tutuyo ağrılarım yatıyorum biraz geçiyo..bide akşamları süt sıtması tutuyo..üşüyorum sonra terliyorum..
polyy canım bak bakalım avatarımdaki kıza benziyormuyum
bu gebiş kalmadan önceki halim
bu eski halimden eser yok şimdi
polyy canım bak bakalım avatarımdaki kıza benziyormuyum
bu gebiş kalmadan önceki halim
bu eski halimden eser yok şimdi
AYÇA canım dikkat et, lohusalıkta süt sıtmasından hasta olma..
sütünü sağ, havluyla masaj yap filan..
çok dikkat et canım
bence avatardakinden güzel bu kız
çirkin bi hatun gör diye buna mı diyodun sen Ronya?? Çok mütevazisin sende canımmmm
Oyyy demek ki büyür büyümez araba isticek bu oğlan :)) şimdiden arabadan başka yerde uyumuyosa yandınız siz :)
Yalnız mı kalıyosun? biri bakarken biraz sen uyusan? süt sıtmasını ilk kez duydum ama sütün olsun da tek, sıtması önemli deil
Bence annesiyle ilgili konuşma canım ya, yanlış anlıyor hemen erkekler, boşuna aranız bozulmasın. Sen dediğim gibi yap bıktır onu durumdan faydalan, yüzsüz ol arsız ol, bıktır kadını. yoksa böyle kendi kendini yer hasta olursun. Hem sen kayınvalidenden bişeyler istedikçe, eşin annemi annesi gibi görüyor istiyor diye sevinir
iş vermesine vericem ama torunu okadar yaramaz ve hareketli ki... kendisi toruna bakmasını bahane ediyor zaten. görüyorsun ki çocukla hiçbir iş yapamıyorum çok yaramaz diyor. onunla ilgilenmekten zaten bizi gördüğü yok.. ilgilenmese daha da kötü. televizyonu bile üzerine düşürmeyi becerdi çocuk, neyseki bişey olmadı çok korktuk. bi de kalkıp iş yaparsa o çocuk evde ya kendine zarar vericek ya da bizim evi alt üst etmeye devam edicek. kızıma aldığım oyuncakların bile canına okudu. çok sinirliyimmmmm
Ayyy sorma valla bende bişey diyince üzülüyorum ama neyseki eşim kimseyi dinlemez biz nasıl istersek öyle olur der.ama diyen diyceğini yine söyliyo tabi:)Biz de herşeyi kimseye sormadan hazırladık karışamadı pek.üfff hepimizin derdi bu kaynanalar, iyilik yapmak isteseler de batıyor biraz galiba. Benimki de sabah aradı beni uyandırdı, yün yorgan, yatak bağlıycam oğlana sana da bağlıyım mı diyor, ben de uyku sersemi ne bağlıyorsun ya dedim:) Yün falan dedi, yok ben istemem alerji yapar, bebek için iyi değil falan dedim, sonra baktım alındı biraz, zahmet olmasın diye dedim, biraz büyüsün kullanır tabi diye kıvırdım. Sonra üzüldüm kırdım diye ama ben yünden nefret ederim ya, bebek için de çok zararlıymış, gelcek şimdi herşeyi yün yapcak ben o kadar araştırıp mis gibi kurmuştum yatağını, offf
öyle bir ihtimal varsa şimdiden önlemini al bence. ne yap et kurtulmaya bak. bi kere gelip yerleştiklerinde gerisi geliyor...
esperanza canım bence pollynin dediği yöntem süpeer
al çocuğunu geç bir odaya ayy yoruldum ay uykum var ağrılaırm falan var de
birde onlara hizmet etme yazık sana yaa
ne biçim insanlar var anlamıyorum
sağol bitanem
orda pek çıtırdım şimdi pek sevimsiz buluyorum kendimi
neyse az kaldı vericez kiloları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?