2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

AAAAA SAKIN CANIM SAKIN kendine sıkıntı yapma.. eşinle paylaş durumu..

Allah korusun stresten sütün gider.

takma kaynanayıda kafana.. yorumları okudun, hepimizin düşüncesi ortak... kaynanaya iş ver, yemek yaptır falan filan.. ama sakın alttan alma.. heleki öncesinde seni hiç arayıp sormayan birini!!!!!

üfff hepimizin derdi bu kaynanalar, iyilik yapmak isteseler de batıyor biraz galiba. Benimki de sabah aradı beni uyandırdı, yün yorgan, yatak bağlıycam oğlana sana da bağlıyım mı diyor, ben de uyku sersemi ne bağlıyorsun ya dedim:) Yün falan dedi, yok ben istemem alerji yapar, bebek için iyi değil falan dedim, sonra baktım alındı biraz, zahmet olmasın diye dedim, biraz büyüsün kullanır tabi diye kıvırdım. Sonra üzüldüm kırdım diye ama ben yünden nefret ederim ya, bebek için de çok zararlıymış, gelcek şimdi herşeyi yün yapcak ben o kadar araştırıp mis gibi kurmuştum yatağını, offf

öyle bir ihtimal varsa şimdiden önlemini al bence. ne yap et kurtulmaya bak. bi kere gelip yerleştiklerinde gerisi geliyor...

iyi çok şükür...uykusuz uykusuz oturuyoruz öyle..demin keşfettik bebek arabasında uyuyo..buakşamda öyle denicess..ben kendimi unuttum zaten..arada tutuyo ağrılarım yatıyorum biraz geçiyo..bide akşamları süt sıtması tutuyo..üşüyorum sonra terliyorum..

polyy canım bak bakalım avatarımdaki kıza benziyormuyum
bu gebiş kalmadan önceki halim
bu eski halimden eser yok şimdi

Bence annesiyle ilgili konuşma canım ya, yanlış anlıyor hemen erkekler, boşuna aranız bozulmasın. Sen dediğim gibi yap bıktır onu durumdan faydalan, yüzsüz ol arsız ol, bıktır kadını. yoksa böyle kendi kendini yer hasta olursun. Hem sen kayınvalidenden bişeyler istedikçe, eşin annemi annesi gibi görüyor istiyor diye sevinir

AYÇA canım dikkat et, lohusalıkta süt sıtmasından hasta olma..

sütünü sağ, havluyla masaj yap filan..

çok dikkat et canım

iş vermesine vericem ama torunu okadar yaramaz ve hareketli ki... kendisi toruna bakmasını bahane ediyor zaten. görüyorsun ki çocukla hiçbir iş yapamıyorum çok yaramaz diyor. onunla ilgilenmekten zaten bizi gördüğü yok.. ilgilenmese daha da kötü. televizyonu bile üzerine düşürmeyi becerdi çocuk, neyseki bişey olmadı çok korktuk. bi de kalkıp iş yaparsa o çocuk evde ya kendine zarar vericek ya da bizim evi alt üst etmeye devam edicek. kızıma aldığım oyuncakların bile canına okudu. çok sinirliyimmmmm

Oyyy demek ki büyür büyümez araba isticek bu oğlan :)) şimdiden arabadan başka yerde uyumuyosa yandınız siz :)
Yalnız mı kalıyosun? biri bakarken biraz sen uyusan? süt sıtmasını ilk kez duydum ama sütün olsun da tek, sıtması önemli deil

annem bende kalıyo...gece biraz o bakıyo biraz ben..ama süt olunca sürekli kalkıyorum mecbur..

iş veremiyorum maalesef, poly ye yazdığım cevapta anlattım sebebini. aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık misali

offffff o zaman eşine bunların hepsini söylüyosun ve kaynananın eğer gelecekse torunuyla berbaer gelmesini istemediğini de ekliyosun canım.. başka çıkar yolu yok gibi.

oda ne kadar anlayışsızmış ki, böylesine yaramaz bi çocukla senin yanına geliyo yaaa...
pessssss

esperanza canım bence pollynin dediği yöntem süpeer
al çocuğunu geç bir odaya ayy yoruldum ay uykum var ağrılaırm falan var de
birde onlara hizmet etme yazık sana yaa
ne biçim insanlar var anlamıyorum

Ayyy sorma valla bende bişey diyince üzülüyorum ama neyseki eşim kimseyi dinlemez biz nasıl istersek öyle olur der.ama diyen diyceğini yine söyliyo tabi:)Biz de herşeyi kimseye sormadan hazırladık karışamadı pek.Ama doğum yapınca nolcak bilmiyorum mink cadıyla birlikte gelcek işte ben de huniyi takarım artık kafama
öyle bir ihtimal varsa şimdiden önlemini al bence. ne yap et kurtulmaya bak. bi kere gelip yerleştiklerinde gerisi geliyor...

Malesef var canım ben lafımı esirgemem çok bunaltırlarsa söylerim ama eşimin uyarması daha doğru olur o zaman.Doğuma az kaldı beni de stres sardı bu konudan dolayı:18:

esperanza canım bence pollynin dediği yöntem süpeer
al çocuğunu geç bir odaya ayy yoruldum ay uykum var ağrılaırm falan var de
birde onlara hizmet etme yazık sana yaa
ne biçim insanlar var anlamıyorum

evet çok anlayışsız insanlar var gerçekten.. ben kimse kırılmasın sorun çıkmasın yanlış anlaşılmalar olmasın derken kendi kendimi yiyorum işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…