- 11 Ocak 2009
- 6.204
- 115
- 688
- 39
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #41.841
tamam bi tane de bana yaz da okuyum bende
kızlar doğumdan önce, evlendiğimizden beri benmle hiç ilgilenmeyen, ben yoldan geçen biriymişim gibi davranan, hamileliğimin başında midem bulanıp aç aç evde yattığım 3 gün boyunca bile bana yardımcı olmayan, acile kaldırıldığım günü ertesinde gelip bu bebek yaşamıycak galiba diyerek beni çıldırtan ve daha nicelerini yapan kayınvalidem doğumdan sonra bebeğime pek bir düşkün oldu. hergün bizde. diğer torununu alıp geliyor ve ben bu halimde onu ağırlamakla uğraşıyorum. gece zaten sabaha kadar uykusuzum, gündüz biraz uzanayım diyorum bi bakıorum torununu alıp gelmiş. gelince de hiç bir yardımı olmuyor, torunu çok yaramaz herşeyi kırıp döküyor ve ben bunalıyorum, zaten ağrılarım bana yetiyor. işkence içindeyim. bebeğimle mi uğraşayım kendimle mi onlarla mı ev işleriyle mi bilemedim artık.eşim ona tembihliyormuş benmle ilgilenmesini. ama bilmiyorki annesi bize gelince faydası olacağına zararı oluyor. akşam yemeğe de kalıyor,eşini ve diğer oğlunu da çağırıyor. bi de yemek yapıyorum onlara. delirttiler beni.
nasıl kurtulsam şunlardan bilemiyorum. eşime söylesem istemediğimi düşünür ailesini. ama onların bi işe yaramayıp ancak bi de kendilerini ağırlattıklarını bilmiyor.. sizce anlatsam mı eşime olanları? sorun çıksın istemiorum ama çok bunaldım.. eşimin de zaten kendi iş stresi kendine yetiyor üstüne bi de ben eklenmek istemiyorum ama çok zorlanıyorum artık.
Maşallah canım çok güzelsin
ayyy çok güzellll canım bu fotoğraf:)))
Canım gözün aydın herşey yolundaymış... Ben de beklemeye devam anam yok gelmiyo benim kız :)) 3800e kadar beklicek senin doktor demek.. benim şu an 3500 işte düşündaha ne kadar bekliycez bilmem ama 4ü bulursak daha fazla bekleyemem diye düşünüyorum artık hayırlısı olsun hepimiz için... senin oğlan da beklesin biraz daa bak kızlar erken gelir derler :)) benden önce doğurmak yooooook
oyy maşallah maşallah..
işte bu güzellik için, kendini ezdirme olurmu
Benımkı hıc oyle bısey demıo aksıne 3 kısı yatagn ucunda yatıoruz dıbıme gırdıkce gırıoo of yapıorum puff yapıorummm hıc oralı olmuo:)))) O wc fln gıttıgı zamn hemen yastıgını koseye atıorum kı gelnce oraya yatsn dıyeeAz kaldı az dıye moral verıo garıbm napsn:)) GErckten az kaldı ınanıorum cunku kendımıı degısık hıssedıorum gelsın su pazrtesıı goreyım oglumu baska ne ısterm:)))
mrk etme cnm 1 haftada yarım kilo alması imkansız bu kdr ileri bi haftada artk yavaş alıyodur snnki..yani bnce 4 kiloyu fln bulmıcak ve snde bugn yrn doğurcan inşallah :))
çok tatlısınızzzzz
amin canım inşallah.. bana da bi sabır geldi zaten :)) beklicem artık 42ye kadar yolu var
arkadaşlar hepinize selam
27sinden buyana ilk girişim internete,bebişim artık karnımda değil,beşiğinde uyuyo
sağolsun polly haberimi iletmiş sizlere,kendime gelince ilk haber verdiğim kişiler arasında siz vardınız.çok alışmışım sizlere.
27sinde gece başladı sancılarım,bikaç saat çekip duşumu alıp hastaneye gittik.ve 4 cm açılmam olmuş o ana kadar.dayanılmıcak gibi değildi.muayene edildi,ultrason ve nst de var tabi.nstde sancılar varken kalp atışı çok yavaşlıyordu,dr şüphelendi,doğuma hazırlarken suyunu patlatalım bi dedi,bi de bakarızki bizimki kakasını yapmış suyuna.kalp atışları da zayıf olduğundan dr acilen sezeryana alalım seni dedi.bi an dünyam karardı,normal olmasını çok istiyordum ama dr sez.deyince normal olsun diye diretemedim.acilen hazırladılar,gece 2,25de bebek gelmişannemle eşim vardı yanımda,çok üzülmüşler,ayılırken çok ağlamışım,zaten ameliyata giderkende ağlıyordum,moralim bozulmuştu.
ay arkadaşlar oğlum şimdi uyandı,ağlamaya başladı,anneannesi aldı yanına,gidip bakayım,ayrıntılı yazıcam mutlaka,anlatacağım çok şey var
hele yarım uyanık haldeyken ben,hemşire göğsüme dayamıştı oğlumu emzin diye,o anı yaşamak...şükürler olsun rabbime
doğum yapan arkadaşlara tebrikler,yapacak olanlarada kolaylıklar dilerim
ben kaçtım
kızlaaaar doktordan geliyoruz bebişimi gördüm poz verdi bana, parmağını da ağzına sokmuş kuzuuummm:) kilosu biraz az 3060 gr. ama yine de sağlığı yerinde ya Allaha şükür, biraz minik doğcak lokmalık:) hala dönmemiş, bundan sonrada biraz zormuşş.. gün vermedi dr, haftaya geldiğimde dönmemişse ozaman vercek.. yeni doğum warmıııı?? geçmişi okumadan direk daldım da:))
arkadaşlar hepinize selam
27sinden buyana ilk girişim internete,bebişim artık karnımda değil,beşiğinde uyuyo
sağolsun polly haberimi iletmiş sizlere,kendime gelince ilk haber verdiğim kişiler arasında siz vardınız.çok alışmışım sizlere.
27sinde gece başladı sancılarım,bikaç saat çekip duşumu alıp hastaneye gittik.ve 4 cm açılmam olmuş o ana kadar.dayanılmıcak gibi değildi.muayene edildi,ultrason ve nst de var tabi.nstde sancılar varken kalp atışı çok yavaşlıyordu,dr şüphelendi,doğuma hazırlarken suyunu patlatalım bi dedi,bi de bakarızki bizimki kakasını yapmış suyuna.kalp atışları da zayıf olduğundan dr acilen sezeryana alalım seni dedi.bi an dünyam karardı,normal olmasını çok istiyordum ama dr sez.deyince normal olsun diye diretemedim.acilen hazırladılar,gece 2,25de bebek gelmişannemle eşim vardı yanımda,çok üzülmüşler,ayılırken çok ağlamışım,zaten ameliyata giderkende ağlıyordum,moralim bozulmuştu.
ay arkadaşlar oğlum şimdi uyandı,ağlamaya başladı,anneannesi aldı yanına,gidip bakayım,ayrıntılı yazıcam mutlaka,anlatacağım çok şey var
hele yarım uyanık haldeyken ben,hemşire göğsüme dayamıştı oğlumu emzin diye,o anı yaşamak...şükürler olsun rabbime
doğum yapan arkadaşlara tebrikler,yapacak olanlarada kolaylıklar dilerim
ben kaçtım
iş veremiyorum maalesef, poly ye yazdığım cevapta anlattım sebebini. aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık misali
Ayyy sorma valla bende bişey diyince üzülüyorum ama neyseki eşim kimseyi dinlemez biz nasıl istersek öyle olur der.ama diyen diyceğini yine söyliyo tabi:)Biz de herşeyi kimseye sormadan hazırladık karışamadı pek.Ama doğum yapınca nolcak bilmiyorum mink cadıyla birlikte gelcek işte ben de huniyi takarım artık kafama
sağolasın özgemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?