2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yazdım cnm. sağoll
tamam bi tane de bana yaz da okuyum bende

canım diğer arkadaşların dediklerini tek tek katılıyorum.. bezdirmeye calıs hı olmaz diyorsan odandan cıkma eşine naz yap agrılarının arttıgından bahset eşine anlat durumu. aranız bozulmaz o da bilsin neyin ne odlugunu..artı konusabilirimdersen kayınvalidenle konus dirak o daha etkili bir yöntem. ben daha lohusayım kendi işlerimi zor görürken birde siz ve torununuzla gün içinde ugraşmak beni yoruyor de. açık açık konus yoksa ipin ucu bi kaçtımı geçmiş olsunn

mrk etme cnm 1 haftada yarım kilo alması imkansız bu kdr ileri bi haftada artk yavaş alıyodur snnki..yani bnce 4 kiloyu fln bulmıcak ve snde bugn yrn doğurcan inşallah :))

komşum gelmişti yazamadım pek ama aynı konuları dertleştik onunla daonun kızı evlenecek,kayınvalide sıkıntısı başlamış doğal olarake bizim de malum 9 ay boyunca aramayan kayınvalide,doğum sonrası gelip herşeye maydanoz olma ve uzun süre kalırlarsa korkusuherkeste aynı dert yani..eşimle şimdiden konuşuyorum ama nasıl söyler ailesine bilemiyorum valla..gelip gelmeyeceklerini bile bilmiyodum ama geçen sormuş doğumdan sonra gelirsiniz diye geliriz demiş ama doğar doğmaz gelmeseler çok iyi olur benim açımdan offf şimdiden geriliyorum

aynen ya şu buldozer halimle bide kocacığım bni köşeye sıkıştırıyo ahtapot gibi sarılıp yatıyoruz ama yatağın en uç kısmında ne rht dönebiliyom ne hareket edebiliyom keşke tek kişilik alsaymışız yataı ne diye o kdr masraf ettik :)) neyse bn memnunum da o uyumak isterken bn oldukça zahmetli dönüşler yaptıım için onunda uykusu bölünüyodur garibim bişi demiyo..

arkadaşlar hepinize selam

27sinden buyana ilk girişim internete,bebişim artık karnımda değil,beşiğinde uyuyo

sağolsun polly haberimi iletmiş sizlere,kendime gelince ilk haber verdiğim kişiler arasında siz vardınız.çok alışmışım sizlere.

27sinde gece başladı sancılarım,bikaç saat çekip duşumu alıp hastaneye gittik.ve 4 cm açılmam olmuş o ana kadar.dayanılmıcak gibi değildi.muayene edildi,ultrason ve nst de var tabi.nstde sancılar varken kalp atışı çok yavaşlıyordu,dr şüphelendi,doğuma hazırlarken suyunu patlatalım bi dedi,bi de bakarızki bizimki kakasını yapmış suyuna.kalp atışları da zayıf olduğundan dr acilen sezeryana alalım seni dedi.bi an dünyam karardı,normal olmasını çok istiyordum ama dr sez.deyince normal olsun diye diretemedim.acilen hazırladılar,gece 2,25de bebek gelmişannemle eşim vardı yanımda,çok üzülmüşler,ayılırken çok ağlamışım,zaten ameliyata giderkende ağlıyordum,moralim bozulmuştu.
ay arkadaşlar oğlum şimdi uyandı,ağlamaya başladı,anneannesi aldı yanına,gidip bakayım,ayrıntılı yazıcam mutlaka,anlatacağım çok şey var

hele yarım uyanık haldeyken ben,hemşire göğsüme dayamıştı oğlumu emzin diye,o anı yaşamak...şükürler olsun rabbime

doğum yapan arkadaşlara tebrikler,yapacak olanlarada kolaylıklar dilerim
ben kaçtım

çok tatlısınızzzzz

amin canım inşallah.. bana da bi sabır geldi zaten :)) beklicem artık 42ye kadar yolu var

sen böyle dedikçe drumun dedikleri geliyo aklıma öhööö4 kiloyu geçmediği sürece 40tan sonra 10 gün daha beklermişiz biz de:44 sabır bana da gelir inşallah

gözün aydın,Allah analı babalı büyütsün,sağlıklı bi şekilde almışsın bebeğini kucağına en önemlisi bu.darısı başımıza

cnm netten bebeği döndürme teknikleri var bi baksana..izlemiştim bikaçtane son zmnlarında dönmeyenler o tekniklerle döndürüyolarmış yurtdışında uygulanan bişi sanırım yabancıydı videolar

Canım Allah bağışlasın:)

iş veremiyorum maalesef, poly ye yazdığım cevapta anlattım sebebini. aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık misali

Anladım canım o zaman torunu şikayet et sen kocana, ona alınmaz herhalde.

Ay senin minik cadı da çok kıskançtı dimi, aman sakın bebişle yanlız bırakma.

kızlar bakın bebişimi ilk gördüğüm an...

Eki Görüntüle 359031

Oyyy maşallah, çok güzel bir an

sağolasın özgemmm

Ronyacım ben de yakaladım resmini, çok güzelsin canım hepimiz kilo aldık, doğumdan sonra gider merak etme, bu arada audrey'e de benziyorsun, ben hiç benzemiyorum benim amidalaya, karnım hiç böyle değil

melike ve lagrima,
teşekkür ederiz fotoğrafımızı beğendiğiniz için..
kızımı ilk gördüğüm o anı hayatım boyunca unutamam, annem de beni ilk gördüğü anı unutamıyor hala.. darısı başınıza..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…