- 7 Ekim 2011
- 2.570
- 26
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #41.861
sen böyle dedikçe drumun dedikleri geliyo aklıma öhööö4 kiloyu geçmediği sürece 40tan sonra 10 gün daha beklermişiz biz de:44 sabır bana da gelir inşallah
arkadaşlar hepinize selam
27sinden buyana ilk girişim internete,bebişim artık karnımda değil,beşiğinde uyuyo
sağolsun polly haberimi iletmiş sizlere,kendime gelince ilk haber verdiğim kişiler arasında siz vardınız.çok alışmışım sizlere.
27sinde gece başladı sancılarım,bikaç saat çekip duşumu alıp hastaneye gittik.ve 4 cm açılmam olmuş o ana kadar.dayanılmıcak gibi değildi.muayene edildi,ultrason ve nst de var tabi.nstde sancılar varken kalp atışı çok yavaşlıyordu,dr şüphelendi,doğuma hazırlarken suyunu patlatalım bi dedi,bi de bakarızki bizimki kakasını yapmış suyuna.kalp atışları da zayıf olduğundan dr acilen sezeryana alalım seni dedi.bi an dünyam karardı,normal olmasını çok istiyordum ama dr sez.deyince normal olsun diye diretemedim.acilen hazırladılar,gece 2,25de bebek gelmişannemle eşim vardı yanımda,çok üzülmüşler,ayılırken çok ağlamışım,zaten ameliyata giderkende ağlıyordum,moralim bozulmuştu.
ay arkadaşlar oğlum şimdi uyandı,ağlamaya başladı,anneannesi aldı yanına,gidip bakayım,ayrıntılı yazıcam mutlaka,anlatacağım çok şey var
hele yarım uyanık haldeyken ben,hemşire göğsüme dayamıştı oğlumu emzin diye,o anı yaşamak...şükürler olsun rabbime
doğum yapan arkadaşlara tebrikler,yapacak olanlarada kolaylıklar dilerim
ben kaçtım
arkadaşlar hepinize selam
27sinden buyana ilk girişim internete,bebişim artık karnımda değil,beşiğinde uyuyo
sağolsun polly haberimi iletmiş sizlere,kendime gelince ilk haber verdiğim kişiler arasında siz vardınız.çok alışmışım sizlere.
27sinde gece başladı sancılarım,bikaç saat çekip duşumu alıp hastaneye gittik.ve 4 cm açılmam olmuş o ana kadar.dayanılmıcak gibi değildi.muayene edildi,ultrason ve nst de var tabi.nstde sancılar varken kalp atışı çok yavaşlıyordu,dr şüphelendi,doğuma hazırlarken suyunu patlatalım bi dedi,bi de bakarızki bizimki kakasını yapmış suyuna.kalp atışları da zayıf olduğundan dr acilen sezeryana alalım seni dedi.bi an dünyam karardı,normal olmasını çok istiyordum ama dr sez.deyince normal olsun diye diretemedim.acilen hazırladılar,gece 2,25de bebek gelmişannemle eşim vardı yanımda,çok üzülmüşler,ayılırken çok ağlamışım,zaten ameliyata giderkende ağlıyordum,moralim bozulmuştu.
ay arkadaşlar oğlum şimdi uyandı,ağlamaya başladı,anneannesi aldı yanına,gidip bakayım,ayrıntılı yazıcam mutlaka,anlatacağım çok şey var
hele yarım uyanık haldeyken ben,hemşire göğsüme dayamıştı oğlumu emzin diye,o anı yaşamak...şükürler olsun rabbime
doğum yapan arkadaşlara tebrikler,yapacak olanlarada kolaylıklar dilerim
ben kaçtım
Hemde nasıl kıskanç yalnız bırakılmaz hayatta.Anladım canım o zaman torunu şikayet et sen kocana, ona alınmaz herhalde.
Ay senin minik cadı da çok kıskançtı dimi, aman sakın bebişle yanlız bırakma.
Oyyy maşallah, çok güzel bir an
Ronyacım ben de yakaladım resmini, çok güzelsin canımhepimiz kilo aldık, doğumdan sonra gider merak etme, bu arada audrey'e de benziyorsun, ben hiç benzemiyorum benim amidalaya, karnım hiç böyle değil
İnş.biz de bu anı yaşıycaz yakında:)melike ve lagrima,
teşekkür ederiz fotoğrafımızı beğendiğiniz için..
kızımı ilk gördüğüm o anı hayatım boyunca unutamam, annem de beni ilk gördüğü anı unutamıyor hala.. darısı başınıza..
Almazlar inşallah canım yaa bende çok korkuyorum kilo alcak diye ama son haftalar az alır dedi doktor biraz ona güveniyorum.. bi de tabi bekleyip 42 de sezeryana dönme ihtimali de doğabilir :) ona da hazırlıkla olmak lazım.. ama gelcekler yakında pıtır pıtır.. ben hissediyorum :)
cnm cok sıkkın kızlar az once bırsuru agladım esım cok ustume geldı carsamba gunu allahın ıznıyle oglumu kucagıma alıcamdogum oncesı markete gıdılecek benı goturmöuyor agda fılan ve evımın eksıklerını alıcaktım annesı bırkere lıste yap o gıtsın dedıya benı asla goturmez annesının sozunden cıkmaz ona bakarsan aksama kadar ev işi cocuk yemek yaparken sen yoruluyorsun demıyor neymıs evden dısarıya cıkmıyacakmısım delı oluyorum ya su kaynana varya herseyıme karısıyor cocugumu ıstedıgım gıbı buyutemedım hep huzursuz ettı benı herseye burnunu sokmasa olmuyor,evim çok pis yapamıyorum elımden geldıgı kadar cabalıyorum ama ıstedıgım gıbı olmuyor annemde sagolsun sızınkıler gıbı erkenden gelıp el atmıyor bır ara 2 gun geldı 1 ay once perdelerımı fılan yıkadı gıttı sımdıde dogumdan bır gun once gelıcekmıs kendım perısanım allahtan yarın ablam gelıp temızleyecek benıde cnm cok sıkkın anlatamam herseyım yarım kaldı dogum carsamba ama bıde sobalı ev halılarım pıs esım bana halı aldırmadı yıka dedım yıkamadı daha dun mactan geldı elbıselerı hala ortalıkta herbırı bır yerde doktor egılıp kalkma öncekı sezeryan iç dıkıslerın ıncelmıs dıkkat et dıyor ama bana el atan kımse yok gelde aglamabıde benı azarladı ben 2 takım pıjama ayarlamıstım doguma iş yerınden arkadaslarıda benı gormeye gelıcekmıs dıye kalıtelı guzel bırsey olsun dıye pazar gunu cıkar bakarım alırım dedım baskalarının aldıgı ıcıme sınmıyor cunku ama etmedıgı kalmadı kovdu benı annesının yanında bende eve cıkıp cok agladım ve sızınlede paylasmak ıstedım canım cok sıkkın offf offf
Son haftalar çok almaz canım sen merak etme inş.pıtır pıtır gelicekler bizimkiler:)))
Facebook de beni ekleyen sarisin güzel de kim?
iyi çok şükür...uykusuz uykusuz oturuyoruz öyle..demin keşfettik bebek arabasında uyuyo..buakşamda öyle denicess..ben kendimi unuttum zaten..arada tutuyo ağrılarım yatıyorum biraz geçiyo..bide akşamları süt sıtması tutuyo..üşüyorum sonra terliyorum..
bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yaşamayı en çok hayal ettiğim sahnelerden birisi, Rabbim onu sana bağışlasın
Bu arada söyle göz gezdirdimde herkes birbirine face adresi veriyormuş, benide ekleyin
Melike ve semra bende ekliler, onların arkadaş olduklarından isimleri tanıdık gelen ve hamile resmi olanları ekliyorum haberiniz olsunBen Emine Çetin Alay'ım, ben arkadaş isteği gönderince bu kim diye düşünmeyin
herkese selam arkadaşlar size bi şey sorcam.bu gün kayın validemin yaptığı haşhaşlı kekten yedim 4 5 dilim kadar.internette zehirleme ihtimalinden bahsediyodu korktum.hamileliğiniz boyunca haş haşlı bi şey yediniz mi ? bi zararı olur mu sizce ?
herkese selam arkadaşlar size bi şey sorcam.bu gün kayın validemin yaptığı haşhaşlı kekten yedim 4 5 dilim kadar.internette zehirleme ihtimalinden bahsediyodu korktum.hamileliğiniz boyunca haş haşlı bi şey yediniz mi ? bi zararı olur mu sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?