2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sen böyle dedikçe drumun dedikleri geliyo aklıma öhööö4 kiloyu geçmediği sürece 40tan sonra 10 gün daha beklermişiz biz de:44 sabır bana da gelir inşallah

Almazlar inşallah canım yaa bende çok korkuyorum kilo alcak diye ama son haftalar az alır dedi doktor biraz ona güveniyorum.. bi de tabi bekleyip 42 de sezeryana dönme ihtimali de doğabilir :) ona da hazırlıkla olmak lazım.. ama gelcekler yakında pıtır pıtır.. ben hissediyorum :)

gözünaydın cnm.. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin..

Allah bağışlasın canım, hayırlısı böyleymiş demekki, sağlıkla kavuşmuşsun bebişine

Hemde nasıl kıskanç yalnız bırakılmaz hayatta.
İnş.biz de bu anı yaşıycaz yakında:)

Son haftalar çok almaz canım sen merak etme inş.pıtır pıtır gelicekler bizimkiler:)))

cnm bnm sıkma canını sağlık olsunda gerisi boş gerçekten..bak bnm annemde ameliyat oldu hala hastanede etrafımda yardımıma gelebilcek 1 Allahın kulu yok..ve hamileliğimi hep yalnız geçirdim..annemler uzakta oturuyolar istanbulda malum bi yerden biyer gtmk sorun ha deyince gelemiyolar..o yüzden millet hep annesiyle yaptı hazırlıklarını o kdr özendmki çok ağladığım günler oldu yalnızlığıma..ama sonra annemin hastalığı çıktı o iyi olsunda yerim hazırlıkları bn kndim yaparm dedm onun için dua ettm bide öyle kötü zmnlar geçirdim..şimdi bu koca göbekli halimle temizlik yapmaya çalışıyorum..açıkcası aylardır adamakıllı temizlik yapamadm..şimdi nerden başlasam bilemiyorum..dün bi cesaret başladım akşam eşime astırdım yıkadıım perdeleri..bugnde bişiler yapcm en son iyice temizlii yapıp bitircem tabi doğurmassam :)) yani sni anlayabiliyorum bi yandan evin pisliği batıyo ama bi yandn bu halinle ne kdr yapabilirsin..kaynanada helal olsun yani bi işin ucundan tutmuyo evi o halde bırakıyosa

kızlar bakın bebişimi ilk gördüğüm an...

Eki Görüntüle 359031

çok güzel bir fotoğraf yaa bayıldım.Allah bağışlasın.Sanırıım belden aşağısı uyuşuktu..ya bende öle istiyorum ama heyecana kalbim dayanmaz nabız felan yükselir düşer ne bilimm bişi olur diye hala karar veremedim..doktor pzt sorcak ne istiyorum diye..Dayanırım dimi ..hemde çok korkuyorum ya püff...

Son düzenleme:

evet eevt annemde kardeşimi gece gece bebek arabasıyla gezdirirdi uyutmak için ahh eski günler ahh..köççük bi kızdım o zmnlar

Melike ve semra bende ekliler, onların arkadaş olduklarından isimleri tanıdık gelen ve hamile resmi olanları ekliyorum haberiniz olsun Ben Emine Çetin Alay'ım, ben arkadaş isteği gönderince bu kim diye düşünmeyin

eveeet bende ekli olanlar benim arkadaş listesinden bulabilirler kolaycaaa :)

herkese selam arkadaşlar size bi şey sorcam.bu gün kayın validemin yaptığı haşhaşlı kekten yedim 4 5 dilim kadar.internette zehirleme ihtimalinden bahsediyodu korktum.hamileliğiniz boyunca haş haşlı bi şey yediniz mi ? bi zararı olur mu sizce ?

ben o kekten hep yapıyorum ve yiyorum

İlk defa duydum canım ben yedim bişey olmadı,niye zehirleme ihtimali var ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…