- 7 Ekim 2011
- 2.570
- 26
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #42.061
hayırlısı korkuyom ben ya melikeAllah yardımcımız olsun..sende git bakalım sancı felan çıkcakmı..ben bi duşa girim ne olur ne olmaz..haber veririm..
Melikeciğim, senin de haberci sancılar olmasın, hadi bakalım hayırlısı, geçmişi okumadım dah 40 sayfa var ama , bugünün konusu ve merakı Saful ve sen, ikinize de dua edicem, kuzucuklar, darısı bize ya.
MELİKE cnm sende artık güzel kızını al kollarına hadi dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruz cnm......
merhaba herkese... umarım herkes iyidir canlarım...
biz bugün kontrole gittik. özel çocuk doktoruna götürdüm oğlumu. şükür sağlığı iyi... ama şuan için tek sorunumuz var oğlumun dilinin altında bağ var...
doktor emmesini yada dilini çıkardığı için kesmemize gerek yok dedi. ama ileride peltek konuşmasına ve konuşmasını zorlaştırırsa keseriz dedi... off içim yandı netten araştırdım basit bir operasyon ama insanın burnunun direği sızlıyor annelik çok başka birşeymiş. o ağlayınca deli gibi onu teselli etmeye başlıyorum sanki beni duyuyor ama biliyorum hissediyor beni...
biraz geçmişe bakayım çevrenizde varmı böyle dil bağı olan bebekler fikri olan varmı?
benim ağrılarım sıklaşmaya sancı gibi vurup geçmeye başladı..yatıyorum geçer gibi oluyo başlıyo yine..ben hastaneye gidicem sanırım nst ye bağlasınlar tuafım geliyo heralde kkızım
tünaydın kızlar..
dün gece kızım sabaha kadar neredeyse hiç uyumadı. sürekli emmek istiyor, memenin altından kalkmıyordu. normalde emerken uyur, bir türlü uyuyamadı yavrum..zaten göğsümün biri iptal, yaradan dolayı. tek göğüs de yetmedi sanırım. eşim nöbetçi eczaneden aptamil almak zorunda kaldı. 30ml verdik. ve uykuya daldı sabaha karşı. okadar üzgünüm ki anlatamam.. göğüs yaralarım geçmiyor, dehşet ağrıyor. bebişimi tek göğsümle emzirmek zorunda kalıyorum. bir süre böyle idare edicez bakalım
feyzosss ve tedirgin,
gözünüzaydın kızlar... Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin bebişlerinizi...
dmf, cnm kafana takma çok minik bir operasyon o.
merhaba kızlar bugün kontrolden geldim bebisim haftasiyks uyumlu çıktı kilosu 3300 olmuş dr.umuz artık fazla kilo almasını istemiyoruz normal doğum için dedi. biraz suyum azalmış ama normal dedi. sürekli yürü bağdaş kur ikinma hareketi yap diyor bebisim aşağıya inmiş bundan sonra kanala baskı yapması önemli dedi.
ben yürüyüş yaparken yorulunca dinkeniyorum mesela. baskı yaptığından. dr.um uzun yürüyüş yap baskı yapsın istiyoruz dedi. melike canim dün akşam esinle yurudunuz mu? bol bol yürü tatlım aklım sizde önce saful ve senin doğum haberini alalım hayırlısiyla şeker :))
Gözün aydın canım herşey yolundaymış... Yürüdük biz de.. Bugün de koontrolden sonra bakalım ne dicek.. yazarım sonucu akşam inşallah..ben yürüyüş yaparken yorulunca dinkeniyorum mesela. baskı yaptığından. dr.um uzun yürüyüş yap baskı yapsın istiyoruz dedi. melike canim dün akşam esinle yurudunuz mu? bol bol yürü tatlım aklım sizde önce saful ve senin doğum haberini alalım hayırlısiyla şeker :))
melike senin de kontrolün varmış canım,bakalım haberlerini bekliyoruz,sancıların durumu nst de nasıl çıkıcak
tünaydın kızlar..
dün gece kızım sabaha kadar neredeyse hiç uyumadı. sürekli emmek istiyor, memenin altından kalkmıyordu. normalde emerken uyur, bir türlü uyuyamadı yavrum..zaten göğsümün biri iptal, yaradan dolayı. tek göğüs de yetmedi sanırım. eşim nöbetçi eczaneden aptamil almak zorunda kaldı. 30ml verdik. ve uykuya daldı sabaha karşı. okadar üzgünüm ki anlatamam.. göğüs yaralarım geçmiyor, dehşet ağrıyor. bebişimi tek göğsümle emzirmek zorunda kalıyorum. bir süre böyle idare edicez bakalım
feyzosss ve tedirgin,
gözünüzaydın kızlar... Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin bebişlerinizi...
dmf, cnm kafana takma çok minik bir operasyon o.
merhaba kızlar bugün kontrolden geldim bebisim haftasiyks uyumlu çıktı kilosu 3300 olmuş dr.umuz artık fazla kilo almasını istemiyoruz normal doğum için dedi. biraz suyum azalmış ama normal dedi. sürekli yürü bağdaş kur ikinma hareketi yap diyor bebisim aşağıya inmiş bundan sonra kanala baskı yapması önemli dedi.
ben yürüyüş yaparken yorulunca dinkeniyorum mesela. baskı yaptığından. dr.um uzun yürüyüş yap baskı yapsın istiyoruz dedi. melike canim dün akşam esinle yurudunuz mu? bol bol yürü tatlım aklım sizde önce saful ve senin doğum haberini alalım hayırlısiyla şeker :))
iyi geceler kızlar
en son suyum geldi diye yazmıstım bir daha da giremedimç 29 şubat saat 10,30ta spinal sezaryen ile kızımız dünyaya geldi. normali çok istiyordum ama dr muayene etti.
dar çatı ve iri bebek teşhisiyle sezaryene karar verildi. ve sonunda 52cm 4.250 gr kızımız doğdu. suan nete fazla giremiyorum 1 hafta sonra daha düzenli girmeye başlarım size daha detaylı anlatırım. kimler doğum yaptı çok merak ediyorum. Rabbim doğum yapanlara analı babalı büyütsün yapacak olanlara da yar ve yardımcısı olsun.
Buarada evet hep korkuyordum 29 şubat olmasından sonunda yine 29 subat doğumlu oldy. neyse hediyeden yırttık 4 senede bir idare eder artık
Selam kızlar geçmişi hiç okumadan hastaneden yazıyorum size :) bugün saat 13:34 de 3kilo 800 gr ağırlığında kızım azra genel anestesi ile dünyaya geldi.doğum hikayemizi hemen paylaşıyım sizinle sabah 6 30 da annem geldi memleketten önce onun sevincini yaşadık sonra benim saat 7 30 a kadar kahvaltı yapmam gerekiyordu 1 dilim ekmek biraz peynir ve çaydan oluşan kahvaltıdan sonra saat 11 de hastanedeydik yatış işlemlerimiz yapıldı ama ben bi gariptim ne sevinebiliyodum nede başka bişey duygularım çok tuhaftı bıraksam bağıra bağıra ağlayacaktım sonrasında odama geldik ve hafiften korkular başladı artık bende :) bir hemşire ve hasta bakıcı geldi önce lavman yapıldı hemen ardından sonda takıldı ve beni aeliyathaneye götürmek için hazırlardı buz gibi bi yerdi ama birazdan kızım geleceği için dünyaya inanılmaz mutluydum en son bebek hemşiresinin haid feyzacım uyu bakalım dediğini hatırlıyorum sonrası yok uyandığımda ağrıyo diye uyanmışım ama gözlerim sürekli kapanıyordu gelen giden çok oldu sesleri duydum ama gözlerimi açamıyordum taki bebek hemşiresi kızımı bana öptürene kadar sonra eşimden kızımı bana anlatmasını istemişim :) ağlayarak anlattı ve ilk buluşmayı yaşadık yanıma yatırdılar hemşire göğsümü verdi kızım da hemen kaptı rabbime binlerce kez şükür olsunki sütüm hemen geldi kızım deliler gibi emiyo hatta emerken uyuyo tam çekiyim memeyi diyorum tekrar emiyo inanılmaz güzel bi duyguymuş allahım herkese yaşatsın bu duyguyu
bu arada doktor ameliyat esnasında şok olmuş plasenta yemyeşil olmuş ve bebeği beslememeye başlamış üstelik kakasını da yapmış ama ne ultrasonda ne nst de en ufak bi sorun yoktu normal doğum yapsaymışda doğum esnasında yine sezeryana dönmek zorunda kalırdık demiş şimdi hazır kızım uyuyoken bende biraz geçmişi okuyum
merhaba herkese... umarım herkes iyidir canlarım...
biz bugün kontrole gittik. özel çocuk doktoruna götürdüm oğlumu. şükür sağlığı iyi... ama şuan için tek sorunumuz var oğlumun dilinin altında bağ var...
doktor emmesini yada dilini çıkardığı için kesmemize gerek yok dedi. ama ileride peltek konuşmasına ve konuşmasını zorlaştırırsa keseriz dedi... off içim yandı netten araştırdım basit bir operasyon ama insanın burnunun direği sızlıyor annelik çok başka birşeymiş. o ağlayınca deli gibi onu teselli etmeye başlıyorum sanki beni duyuyor ama biliyorum hissediyor beni...
biraz geçmişe bakayım çevrenizde varmı böyle dil bağı olan bebekler fikri olan varmı?
tünaydın kızlar..
dün gece kızım sabaha kadar neredeyse hiç uyumadı. sürekli emmek istiyor, memenin altından kalkmıyordu. normalde emerken uyur, bir türlü uyuyamadı yavrum..zaten göğsümün biri iptal, yaradan dolayı. tek göğüs de yetmedi sanırım. eşim nöbetçi eczaneden aptamil almak zorunda kaldı. 30ml verdik. ve uykuya daldı sabaha karşı. okadar üzgünüm ki anlatamam.. göğüs yaralarım geçmiyor, dehşet ağrıyor. bebişimi tek göğsümle emzirmek zorunda kalıyorum. bir süre böyle idare edicez bakalım.
ankarada hiç doğum yapacak hava yok lapa lapa kar yağıyor
havalar düzelse artık ya....
cANIM GÖZÜNAYDN, NE GÜZEL HERŞEY YOLUNDAYMIŞ, BEN HİÇ YÜRÜYÜŞ YAPAMIYORUM YA, MALUM ANKARA GENE KARLA KAPLANDI, AMA EVDE HER İŞİ KENDİM YAPMAYA ÇALIŞIYORUM, YETERLİ Mİ BİLMİYORUM AMA.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?