2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlısı korkuyom ben ya melike Allah yardımcımız olsun..sende git bakalım sancı felan çıkcakmı..ben bi duşa girim ne olur ne olmaz..haber veririm..

Hiç korkma canım hayırlısı olsun hakkımızda... Duş işe yarıyomuş hem sancıyı alıyo hem de bebiş geliyosa açılmayı kolaylaştırıyomuş.. Hadi hayırlısı inşallah... ben de biraz dua ediyim sana..

FEYZOŞ...................VE..............TEDİGİN..................ANNEYİMBEN

gözünüz aydın rabbim analı babalı büyütmek nasip etsin ilk bir hafta cok koşturmacalı geçiyo ama 2.haftanızda daha az yorulucaksınız hem bebeğe alışacksınız hemde bebeğin bir düzeni olucak sevgiler.........

Melikeciğim, senin de haberci sancılar olmasın, hadi bakalım hayırlısı, geçmişi okumadım dah 40 sayfa var ama , bugünün konusu ve merakı Saful ve sen, ikinize de dua edicem, kuzucuklar, darısı bize ya.

MELİKE cnm sende artık güzel kızını al kollarına hadi dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruz cnm......

Melikeciğim, senin de haberci sancılar olmasın, hadi bakalım hayırlısı, geçmişi okumadım dah 40 sayfa var ama , bugünün konusu ve merakı Saful ve sen, ikinize de dua edicem, kuzucuklar, darısı bize ya.

Nigolim öle sancı gibi değil galiba yaa.. sürekli bi ağrı çünkü hani öle kısa kısa ara ara vurmuyo.. Hayırlısı bakalım doktora gidene kadar geçmesin bari de nst de anlayım neymiş sancı mı yoksa öle bi kasık ağrısı mı :) Hepimize hayırlısı olsun inşallah

Canım benim arkadaşımın oğlunda da olmuştu, ama onunki daha ileriydi sanki tam hatırlamıyorum baya zaman geçmiş, hatta o hamileyken çok sigara içti diye oldu sanmıştım ben, günahını almışım demekki. Neyse ufak bir operasyon oldu, doktor lazım demişti zaten, pek onlara bırakmadı seçimi galiba, hemen iyileşti, öyle ciddi birşey değil dediler zaten. Sünnettn falan kolay sanırım. Yani üzülmen çok doğal ama şimdi ufacık bir operasyonsa ileride zorlanmaması için yaptırmak lazım sanki.

benim ağrılarım sıklaşmaya sancı gibi vurup geçmeye başladı..yatıyorum geçer gibi oluyo başlıyo yine..ben hastaneye gidicem sanırım nst ye bağlasınlar tuafım geliyo heralde kkızım

Ayyy hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz. Kolay bir normal doğum, bebişin sağlıkla gelir, herşey yolunda gider inşallah.

tünaydın kızlar..

dün gece kızım sabaha kadar neredeyse hiç uyumadı. sürekli emmek istiyor, memenin altından kalkmıyordu. normalde emerken uyur, bir türlü uyuyamadı yavrum..zaten göğsümün biri iptal, yaradan dolayı. tek göğüs de yetmedi sanırım. eşim nöbetçi eczaneden aptamil almak zorunda kaldı. 30ml verdik. ve uykuya daldı sabaha karşı. okadar üzgünüm ki anlatamam.. göğüs yaralarım geçmiyor, dehşet ağrıyor. bebişimi tek göğsümle emzirmek zorunda kalıyorum. bir süre böyle idare edicez bakalım

feyzosss ve tedirgin,

gözünüzaydın kızlar... Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin bebişlerinizi...

dmf, cnm kafana takma çok minik bir operasyon o.

Son düzenleme:
Canım geçmiş olsun çok üzüldiü ya, hem senin için hem bebiş için, bir an evvel normal hayata dönersiniz inşallah meleğinle.

merhaba kızlar bugün kontrolden geldim bebisim haftasiyks uyumlu çıktı kilosu 3300 olmuş dr.umuz artık fazla kilo almasını istemiyoruz normal doğum için dedi. biraz suyum azalmış ama normal dedi. sürekli yürü bağdaş kur ikinma hareketi yap diyor bebisim aşağıya inmiş bundan sonra kanala baskı yapması önemli dedi.
ben yürüyüş yaparken yorulunca dinkeniyorum mesela. baskı yaptığından. dr.um uzun yürüyüş yap baskı yapsın istiyoruz dedi. melike canim dün akşam esinle yurudunuz mu? bol bol yürü tatlım aklım sizde önce saful ve senin doğum haberini alalım hayırlısiyla şeker :))

canim doğum fotoğrafini gördüm çok güzel maşallah bebisin kaç kilo doğdu canim merak ettim . çok hoş çıkmışsiniz . umarım göğüs yaran iyileşir ne yapman gerek ki en iyi denilen kremler fayda etmemiş bepantenin yoğun merhemini fln deneseydin . çok çok geçmiş olsun bir gogusten beslenmesi yetmemesu açısından da umarım çabuk iyileşir yavrum o göğsünü de emer. pompayla cwkswn sutunu yine mi çok yara yapıyor ?

merhaba canım..maşallah bebişine..hadi inşallah sen de normal doğum yapanlardan olursun

saful canım hayırlı haberlerini bekliyoruz

melike senin de kontrolün varmış canım,bakalım haberlerini bekliyoruz,sancıların durumu nst de nasıl çıkıcak

d m f canım geçmiş olsun..şükür sağlıklıymış oğluşun..ufak bir sıkıntı bile olsa anneler dayanamıyor dimi..inşallah geçici birşeydir,yoksa da artık sağlığı için ne gerekiyorsa yapacağınızdan eminim

Gözün aydın canım herşey yolundaymış... Yürüdük biz de.. Bugün de koontrolden sonra bakalım ne dicek.. yazarım sonucu akşam inşallah..

melike senin de kontrolün varmış canım,bakalım haberlerini bekliyoruz,sancıların durumu nst de nasıl çıkıcak

Akşama hayırlı haberler vercem inşallah canım

cnm merhaba geçmişi okumadım kullanıp kullanmadığını bilmiyorum ama bactroban krem var antibiyotikli banada sağolsun eczacı önermişti yoksa fenalardaydım ilk sürüşte etki etmeye başlıyo 2 günde %90 geçiyo.tavsiye ederim ama ondan sonra üşenme herseferinde normal kremini kullan yoksa yine aynı oluyo

cANIM GÖZÜNAYDN, NE GÜZEL HERŞEY YOLUNDAYMIŞ, BEN HİÇ YÜRÜYÜŞ YAPAMIYORUM YA, MALUM ANKARA GENE KARLA KAPLANDI, AMA EVDE HER İŞİ KENDİM YAPMAYA ÇALIŞIYORUM, YETERLİ Mİ BİLMİYORUM AMA.

hayırlı olsun maşallah kuzucuklara

cnm geçmiş olsun dr öyle diyorsa sorun olmaz inşallah

cnm garmastan diye bi kremde varmış lansinoh işe yaramadığı kişilerde garmastan çok iyi gelebiliyomuş..pomadmış galiba hatrladıım kdryla bide onu denesen

ankarada hiç doğum yapacak hava yok lapa lapa kar yağıyor

havalar düzelse artık ya....

ay evt istanbuldada pek farklı değil sbh bi kalktım şakır şakır yağmur sonra brz yürüyüş yapiim dedm kar atıştırmaya başladı..Rabbimin rahmeti ama bu karanlık havalardan bna daral geldi güneşi görmek istiyorum artk..ztn evim fzla güneş almıyo bide böle havalarda deli gömleği giyip kndimi duvardan duvara atmak istiyorum

gözünaydın canım, bebişini görmüşsün. Bugün benim de doktor 20 dakika kesintisiz yürü dedi, öyle alışveriş, market, ev işi, vs koşuşturmaca işe yaramaz dedi, durmamamk gerekiyormuş galiba. Ay inşallah bebişler gecikmez de normal doğururuz canım.

cANIM GÖZÜNAYDN, NE GÜZEL HERŞEY YOLUNDAYMIŞ, BEN HİÇ YÜRÜYÜŞ YAPAMIYORUM YA, MALUM ANKARA GENE KARLA KAPLANDI, AMA EVDE HER İŞİ KENDİM YAPMAYA ÇALIŞIYORUM, YETERLİ Mİ BİLMİYORUM AMA.

Ay sakın karda çıkıyım deme, Allah korusun kayarsın falan, bu aylarda düşmek çok tehlikeliymiş, olduğun yerde yürüyebilirsin evde, ben dışarı çıkamayınca öyle yapıyorum, bir kaç egzersiz daha vardı faydalı onlara bakıyım da yazıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…