2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Normal doğum düşünenler için İki hareket var kızlar;
Ayşe Öner Eğitiminde anlatmıştı, kitabına da baktım ayrıntılı yazıyor mu diye de kitapta bulamadım, neyse ben anlatıyım.

Birincisi ayakta dizleri çok hafif büküp, kalçayı dışarı çıkıyorsun, ve kalçayı ağır bir şekilde yuvarlak daire şeklinde çalkalıyorsun, beli değil ama sadece, bu bebişin aşağı inmesini kolaylaştırıyormuş, doğum esnasında açılmayı da hızlandırıyormuş, doğum sancıları çekerken de iyi geliyormuş, bunu hastanede de yapabiliriz, hem dans gibi stresimizi azaltır:)

Diğeri de bu bence biraz zor, çömelme hareketi, bir yere sıkıca tututnup, yada eşinizin elinden tutup çömeliyorsunuz, iyice gerinir gibi, ordaki kasları vs güçlendiriyormuş.

Bir de doğum sancıları geldiğinde eşinize kuyruk sokumunuzdan belinize doğru masaj yapmasını söyleyin, sancı geldiğinde baya hafifletiyormuş, aklınızda olsun, ben eşime gösterdim ama o an umarım yapabilir:S

Ay inşallah hepimizin doğumu kolay olur, bebişler sağlıkla gelirler.

Son düzenleme:
Slm. Biz bugün herşeyi göze aldık ve Fetih 1453 e gittik. Ben çok beğendim. Oğlum sesten rahatsız olup hiç yerinde durmamış olsada...

Tüm doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum. Allah bütün meleklere hayırlı sağlıklı ömürler versin... Darısı biz doğuramayanların başına:)

Bu tür egzersizler kesinlikle işe yarıyor. Sancı geldiğinde nefeste çok önemli... Teşekkürler....

Ay ya bi de beni düşünün, sabah işe giderken yürüyen, öğle paydosunda Kızılayı alt üst eden, akşam eve gelirken yürüyen ben 1,5 aydır evde hapisim, havalar açsın artık.

Kız ilk pek seksi görünüyor, okurken sanki öyle anladım, sHAKİRANIN ESKİ BİR KLİBİNDEKİ GİBİ, KENDİMİ BU DOMBİLİ HALİMLE ÖYLE DÜŞÜNEMİYORUM. Ama dur birazdan deneyecem.

sıteye yenı katıldım..sıze bı sorum olcak bnm yarın adet olmam gerekıyo..ama su gıbı bı akıntı ve kahve rengı wc ye cıktıktan sonra daha ıdrar gelecekmıs gıbı bı hıs oluyo ve alt karınmda kasılmalar oluyo.. lutfen bu belırtıler hamılelıge ısaret mıdr..

selam güzell anneler;
doktordan gelik biraz önce kocişle nst ye bağladılar sancı felan çıkmadı.bebişim 3.500gr olmuş doktor teyzemize kilo almış zor çıkar o zaman dedim güldü
bide idrar tahlili istedi sonucu çıktı şarıl şarıl kum döküyosun dedi.bol bol su iç dedi.varmı benim gibi kum döken nedeni nedir acaba kızlar yaaaa(
hastalık sızı olmadan bi alsaydık yavruşlarımızı kucağımıza.

var cnm..bnde her idrar tahlilimde dr. iyi bi aksilik yok ama kum döküyosun bol bol su iç diyo..valla bn bol bol su fln içemem ztn vücudum ne kdr gereksinimi varsa bna hatırlatıyo susadığım anda içiyorum suyu öyle elinde suyla gezen bi tip değilim..sebzeleride yıkıyorum ama çok ince ayrıntısına kdr uğraşamıyoeum belki o yzdenmi bilmiyorum ama Allaha şükür bnm hiç bi sıkıntım yok neyse bu kum dökmek anlamadım gtti..

şu ayva çekirdeği ve 100% saf gül suyunu dene istersen canım.bi arkadaşımında seninkisi gibi yara olmuş kremler işe yaramamış
bunu 1 hafta yapmış sürekli ve geçmiş(sen geçene kadar yapabilirsin,aşınmış çünkü seninki).ben şimdi bile yapıp sürüyorum acıyınca hemen rahatlatıyor.
6-7 tane ayva çekirdeği
1yemek kaşığı saf gül suyu nu
karıştır
1 gün beklet jöle gibi olana kadar.emzirmeden yarım saat veya 1 saat önce sür,sonra yıka ğögsünü.kapalı kapta muhafaza et,yoksa kurur.3 günde 1 tekrarla.

inşallah şifa olur hemencecik geçer.

evet ayva çekirdeğini duymuştum ama hiç denemedim şimdiye kadar. yarın ayva aldırayım da bi deneyelim o zmn

zaten wc ye çok gitmeye başladım bebeğin baş gelişinden bu yana, o kadarda su içsem wc de yatmam gerekecek o zaman
sebze dedinde aklıma hemşirenin dediği geldi,çok yeşillik yiyorum deyince sirkeli suda beklet kesinlikle dedi,bende bekletmedim belki ondan oluyordur berny cim

bebişim 3.540gr doğdu cnm..
yara olan göğsümü şuan pompayla sağıyorum mecburen dünden beri. emdiği zaman hem çok acıyor hem de yara olduğu için kan karışıyor süte. şimdilik pompayla çektiğim için daha iyi düne göre. ama tekrar emzirdiğimde ne olacak bilmiyorum. bebekler bazen bir göğüse alıştığı zaman diğerini emmek istemeyebilirmiş, onun için çok zaman geçmeden emzirmem lazım

evt cnm ondan olabilir bnde pek önemsemiyorum yeşillikleri yıkarken üşengeçliimden :)) ama dediği gbi sirkeli suda beklet yemeden önce..başka neyden olurki ztn kum..neyse sndekiyle bndeki kumları biriktirip ortak bi temel atma töreni yaparız diyorum yazık ziyan olmasın :))

bir sorayım ben de eczacıma cnm. okadar etkiliyse denemekte yarar var. teşekkür ederim

cnm garmastan diye bi kremde varmış lansinoh işe yaramadığı kişilerde garmastan çok iyi gelebiliyomuş..pomadmış galiba hatrladıım kdryla bide onu denesen

benim ilk başlarda her iki göğsümde çatlaktı ve acıyordu emzirirken. lansinoh işe yaramadı eczacım garmastan verdi, onunla bir göğsüm düzeldi çok şükür. bence de çok etkili garmastan.

ay Allah iyiliğini versin :))))

benim ilk başlarda her iki göğsümde çatlaktı ve acıyordu emzirirken. lansinoh işe yaramadı eczacım garmastan verdi, onunla bir göğsüm düzeldi çok şükür. bence de çok etkili garmastan.

ablamda diyoki o pompalar yapıyor göğüsleri yara.onunkide yara olunca bırakmış pompayı
pompa yerine fincanı memenin altına koymuş süt çıkana kadar 3-4 kere çekmiş göğsü(sözüm meclisten dışarı hani inekleri sağarken çekilirya meme) onun gibi
zaten kendi kendine birikiyor süt o zaman diyr.bunuda dene bi canım.inşallah geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…