- 28 Mayıs 2011
- 1.997
- 7
- 116
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #42.101
ay Allah iyiliğini versin :))))
kızlar geçmişi okumadım konunun içeriğini tam olarak bilmiyorum ama kum vücuttaki kalsiyum fazlalılığındanda olur, böbrekelr süzme işlemi yaparken kalsiyum çöekerek kumlaşıyor hatta taşlaşıyor ben yaşamıştım tüm kalsiyum kaynaklarını kesmişti doktor süt peynir kalsiyum içeren vitaminler vs vs
Bu tür egzersizler kesinlikle işe yarıyor. Sancı geldiğinde nefeste çok önemli... Teşekkürler....
Kız ilk pek seksi görünüyor, okurken sanki öyle anladım, sHAKİRANIN ESKİ BİR KLİBİNDEKİ GİBİ, KENDİMİ BU DOMBİLİ HALİMLE ÖYLE DÜŞÜNEMİYORUM. Ama dur birazdan deneyecem.
selam güzell anneler;
doktordan gelik biraz önce kocişle nst ye bağladılar sancı felan çıkmadı.bebişim 3.500gr olmuş doktor teyzemize kilo almış zor çıkar o zaman dedim güldü
bide idrar tahlili istedi sonucu çıktı şarıl şarıl kum döküyosun dedi.bol bol su iç dedi.varmı benim gibi kum döken nedeni nedir acaba kızlar yaaaa(
hastalık sızı olmadan bi alsaydık yavruşlarımızı kucağımıza.
evet ayva çekirdeğini duymuştum ama hiç denemedim şimdiye kadar. yarın ayva aldırayım da bi deneyelim o zmn
zaten wc ye çok gitmeye başladım bebeğin baş gelişinden bu yana, o kadarda su içsem wc de yatmam gerekecek o zaman
sebze dedinde aklıma hemşirenin dediği geldi,çok yeşillik yiyorum deyince sirkeli suda beklet kesinlikle dedi,bende bekletmedim belki ondan oluyordur berny cim
selam güzell anneler;
doktordan gelik biraz önce kocişle nst ye bağladılar sancı felan çıkmadı.bebişim 3.500gr olmuş doktor teyzemize kilo almış zor çıkar o zaman dedim güldü
bide idrar tahlili istedi sonucu çıktı şarıl şarıl kum döküyosun dedi.bol bol su iç dedi.varmı benim gibi kum döken nedeni nedir acaba kızlar yaaaa(
hastalık sızı olmadan bi alsaydık yavruşlarımızı kucağımıza.
merviş dünki dediğim karışıma yaptınmı.terleten acılı pul biberli karabiberli içeceği.merak ettim terledin mi diye.:)
Kalkan da kullanıyor musun canım, göğüs kalkanları çok çabuk iyileştiriyormuş, ped kullanmamak lazımmış yarayken, bir de suyla sürekli silmemek lazımmış, silmek gerekirse papatya çayıyla silmek lazımmış. Tabi ben daha doğurmadığımdan bunlar hep okuduklarımdan bilgiler, işe yarar mı yaramaz mı bilmiyorum, inşallah yarar canım.
çok çok doğru bilgi verdin ben doğurdum oradan biliyorum :))))
İyi, onayı aldık o zaman içimiz rahat uygulayabiliriz :) Berra prenses nasıl oldu annesi, huzursuzlukları geçti mi?
bu arada canlarım sıcak su torbalarından kullanmak istedigimi söyledim hem doktoruma hem anneme,bari ayaklarıma koyayım dedim ama sakınnn diye bir cevap aldım iki uzmandan dadogumu tetikler,başlatır dediler. doguramayanlara duyurulur gerçi ben hepp sıcacık su ile yıkanırım ama işte ret geldi malesef
iyi 1 hafta daha doğuramazsam haftaya yaparım iyi fikir
yok ya fena kızım, reflüsü varmış kusmaları ani çığlık atışları ağlayışları bundanmış birde hafiften koliklikte var allahım bana güç ver diyorum :)
herşey yolunda olsaydı bu kadar ihmal edermiydim burayı, günlerdir geçmişi okuyamadım son sayfayı açıyorum alıntılardan ve kimleirn online olduğundan kimin doğurmadığını anlıyorum :) kimlerin doğurduğunu hiç bilmiyorum zaten
yok ya fena kızım, reflüsü varmış kusmaları ani çığlık atışları ağlayışları bundanmış birde hafiften koliklikte var allahım bana güç ver diyorum :)
herşey yolunda olsaydı bu kadar ihmal edermiydim burayı, günlerdir geçmişi okuyamadım son sayfayı açıyorum alıntılardan ve kimleirn online olduğundan kimin doğurmadığını anlıyorum :) kimlerin doğurduğunu hiç bilmiyorum zaten
arkadaşlar hepinize mrb uzun zamandır girmedim şimdi de geçmişi okumak çok uzun geldi ama şöle bi göz attım doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun darısı bizim de başımıza inşallah :)) kızıma isim bulamıyorum demiştim ya sizlere simdi de şu bulduklarım arasından en güzel olanı seçelim istedim beraber yardımcı olursanız sevinirim:
MEYRA
MİRAY
ECEM
SELEN
SELİN
BEN MEYRA istiyorum ama eşim MİRAY da ısrar edio :))
Meyra nedense pek bi sempatik geldi bana canım,oyumu Meyra dan yana kullanıyorum
arkadaşlar hepinize mrb uzun zamandır girmedim şimdi de geçmişi okumak çok uzun geldi ama şöle bi göz attım doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun darısı bizim de başımıza inşallah :)) kızıma isim bulamıyorum demiştim ya sizlere simdi de şu bulduklarım arasından en güzel olanı seçelim istedim beraber yardımcı olursanız sevinirim:
MEYRA
MİRAY
ECEM
SELEN
SELİN
BEN MEYRA istiyorum ama eşim MİRAY da ısrar edio :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?