2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ay Allah iyiliğini versin :))))

kızlar geçmişi okumadım konunun içeriğini tam olarak bilmiyorum ama kum vücuttaki kalsiyum fazlalılığındanda olur, böbrekelr süzme işlemi yaparken kalsiyum çöekerek kumlaşıyor hatta taşlaşıyor ben yaşamıştım tüm kalsiyum kaynaklarını kesmişti doktor süt peynir kalsiyum içeren vitaminler vs vs

konunun içeriği canım tansiyonum yüksek çıktığı için idrarda proteine bakmak için istedi dr. tahlili.çok şükür protein çıkmadı ama,kum çıktı.protein çıksaydı bnada kestirecekti kalsiyumu
bence yeşillikten oluyor çok yiyorum bağırsaklar için,ama sirkeli su da bekletmiyorum bundan sonra bekletecem

Bu tür egzersizler kesinlikle işe yarıyor. Sancı geldiğinde nefeste çok önemli... Teşekkürler....

Nefes en önemlisi dediğin gibi, ben teşekkür ederim canım.

Kız ilk pek seksi görünüyor, okurken sanki öyle anladım, sHAKİRANIN ESKİ BİR KLİBİNDEKİ GİBİ, KENDİMİ BU DOMBİLİ HALİMLE ÖYLE DÜŞÜNEMİYORUM. Ama dur birazdan deneyecem.

ehehe biraz seksi evet:)

Maşşallah bebişine canım, kum konusunda hiç fikrim yok canım.

evet ayva çekirdeğini duymuştum ama hiç denemedim şimdiye kadar. yarın ayva aldırayım da bi deneyelim o zmn

Kalkan da kullanıyor musun canım, göğüs kalkanları çok çabuk iyileştiriyormuş, ped kullanmamak lazımmış yarayken, bir de suyla sürekli silmemek lazımmış, silmek gerekirse papatya çayıyla silmek lazımmış. Tabi ben daha doğurmadığımdan bunlar hep okuduklarımdan bilgiler, işe yarar mı yaramaz mı bilmiyorum, inşallah yarar canım.

Ben de hiç bekletmedim, sirkenin kokusuna dayanamıyorum zaten:S

Son düzenleme:

canımmmm cookkk geçmiş olsunnn,bebişin masallahhh koskocaman olmus yavru kusum yaa kum dökme olayı ve idrar yolları enfeksiyonlarında üstüme yok lütfenn dökmedigim kum türü kalmadı,idrarda cıkmayan canlı bakteri türü de kalmadı,mübarekk nasılsa vücudum şantiye gbi su işine cookkk dikkar et annemmm suanda bile elimde koca 1.5 litre su şişesi var,günde 3-4 lt kafadan tüketiyorum ama hastalıklar peşimi bırakmıyor işte. bende yeşillikleri önce suda bekletiyorum sonra uzun uzunnn su ile yıkıyorum,sonra salata kurutucu vs. sirkede bekletmekte kırıyor mikrobu ama büzüş büzüş oluyorlar sevmiyorum. en son zaten soslarım var bir sürü,balzamik sirke falan katınca kalıyorsa da ölüyorlardır herhalde

merviş dünki dediğim karışıma yaptınmı.terleten acılı pul biberli karabiberli içeceği.merak ettim terledin mi diye.:)

yaptım kuzum yaptımmm tadı da dedigim gbi kocişimin tavuk suyundan daha acı diildi ama terlemiyorum anam, az biraz işe yaradı ama,bugun gittim artık doktora cnkü öksürük basladı cigerlerime inmesinden korktum ama gittim de ne oldu sanki,verdigi dandirik bi antibiyotik,ne bogaz spreyi Tantum vs,ne aferin fort hiççç bir şey. minoset kullan diyo,minoset şeker gbi diyorum %5 etkisi yok yapcak bse yokmuss. ayyy Allah ın izni ile bunlar son hastalıklarımız olsun surda ne kaldı doguma bi dogursaydıkk saglıklı bir şekilde yaaa nollluuurrrr

çok çok doğru bilgi verdin ben doğurdum oradan biliyorum :))))

bu arada canlarım sıcak su torbalarından kullanmak istedigimi söyledim hem doktoruma hem anneme,bari ayaklarıma koyayım dedim ama sakınnn diye bir cevap aldım iki uzmandan da dogumu tetikler,başlatır dediler. doguramayanlara duyurulur gerçi ben hepp sıcacık su ile yıkanırım ama işte ret geldi malesef

İyi, onayı aldık o zaman içimiz rahat uygulayabiliriz :) Berra prenses nasıl oldu annesi, huzursuzlukları geçti mi?

yok ya fena kızım, reflüsü varmış kusmaları ani çığlık atışları ağlayışları bundanmış birde hafiften koliklikte var allahım bana güç ver diyorum :)

herşey yolunda olsaydı bu kadar ihmal edermiydim burayı, günlerdir geçmişi okuyamadım son sayfayı açıyorum alıntılardan ve kimleirn online olduğundan kimin doğurmadığını anlıyorum :) kimlerin doğurduğunu hiç bilmiyorum zaten

iyi 1 hafta daha doğuramazsam haftaya yaparım iyi fikir

Oyyy kuzucuk ya kıyamam. Reflü ve kolik çok oluyor bebişlerde malesef. Onun içinde sizin için de çok zor Benim bir arkadaşımın ikiz bebekleri var biri kız biri erkek, kız olanı kolik olmuştu, çok zorlanmışlardı. Ama annesi şimdi kızının oğlundan çok daha güçlü olduğunu ve bağırsak problemleriyle kolay mücadele ettiğini söylüyor. İnşallah senin kuzucuk da bir an önce iyileşir.

Berra cığa acil şifalar, sana da kolaylıklar diliyorum gamzecim. ikiniz için de çok zor.
umarım en kısa zamanda sıkıntılarından kurtulur minik kızın da, hem o hem sen rahatlarsın.

arkadaşlar hepinize mrb uzun zamandır girmedim şimdi de geçmişi okumak çok uzun geldi ama şöle bi göz attım doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun darısı bizim de başımıza inşallah :)) kızıma isim bulamıyorum demiştim ya sizlere simdi de şu bulduklarım arasından en güzel olanı seçelim istedim beraber yardımcı olursanız sevinirim:

MEYRA
MİRAY
ECEM
SELEN
SELİN

BEN MEYRA istiyorum ama eşim MİRAY da ısrar edio :))

Meyra nedense pek bi sempatik geldi bana canım,oyumu Meyra dan yana kullanıyorum

canım bende meyra diyorum :)))

Kızlar kontrole gittikk geldik kızımın keyfi halaaa yerinde :)) doğmaya niyeti yok yani suyun tuzu iyi :) sadece kafayı iyice dayamış çıkışa o yüzden kontrollerimiz 3 günde 1 olcak artık.. bu arada suni sancıyı da sordum 41. hafta hala gelmemiş olursa veriliyomuş.. yani 10 günümüz daha var :) geldi geldi yoksa suni sancı o da olmadı sezo :) bu arad 3750 kg olmuşuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…