2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben oyumu miray'dan yana kullanıyorum

oyyy maşallahhhh Miray gelmeyii hiiççç düşünmüyor cidden heeee teyzemm gel gel napcan daha orda sıkılmadın mı kuzummm??
neyse yavrumm senin kız nazlı sabretcen artıkk inş kısmetse doğumun normal olurda kuzum kavusursun kızına tez zamanda,benim gbi sezoculardan olma

maaşallah seninki iyice tosun olmuş:nazar

bence gelmesi yakındır kapıya dayanmış

ayy bende sıcak suyu çok severim. amanınnn ılık su ile yıkanayım bari
son güne kadar dursun benim sıpa

uhdecim canım nasılsın ıkızlerımız nasıl tatlım nasıllar hadı habererını beklıyoruz merak ettık

melike canım senin bu miray hiç gelmeyi düşünmüyor herhalde
maşallah kilosuda iyi olmuş
canım doktorun ne diyor bilmiyorum ama eğer gelmezse çok risken atmayın bence
sezeryan ol gelsin hanımefendi

canım kıyamam yaa
geçmiş olsun

aman canım ihmali dert etme burda herkesin son günleri artık peşpeşe doğuracağız işte
yeterki siz iyi olun

aman kuzumm dursun dursun azcık daha beklesin minik gününü ben hala bırakamadım sıcak suyu yaa,vücudumu yakmazsa temiz hissetmiyorum kendimi,memleketteki kaplıcalardan alıstım iice. sanırım kızımda alıştı rahat durduguna göre

Aman sezo daha iyi bence Merviş günün belli saatin belli sayılı gün çabuk geçiyo... böle bekleyip sonunda sezo ihtimali de var bi de onu düşünsene hem bekle stres ol hem normal doğurama :))

maaşallah seninki iyice tosun olmuş:nazar
bence gelmesi yakındır kapıya dayanmış
bana da yakın gibi geliyo Pınar yaa inşallah :)) bugün doğururum dedim doktora ama o yarın akşam doğur o zaman dedi babasıda maç var pazartesi sabahı bekle diyo bakalım herkesin boş bi anını yakalayıp doğurcam

tşkler kızlar kocam siz anlaşmışsınız birbirinizi tutuyosunuz diyo :)) ama biz naalım bak meyche nin de kızı miray mış ikisi aynı olmasın demi :)
Oyyy olsun iki Miray'ımız olur fena mı dicem ama eşine destek olmak istemiyorum :)) senin dediğin olsun istiyorummm

melike canım senin bu miray hiç gelmeyi düşünmüyor herhalde
maşallah kilosuda iyi olmuş
canım doktorun ne diyor bilmiyorum ama eğer gelmezse çok risken atmayın bence
sezeryan ol gelsin hanımefendi
Ronya'm dedi ki normal gebelerde 4750 şeker hastası olanlarda 4250ye kadar bekleyip alıyomuş.. benim bebekte şeker kilosu yok diyo.. yani gelişimi şekerden değil diyo ki biliyosun diyeti son haftalara kadar deli gibi uyguladım :)) suni sancıyı da 41de veriyolarmış.. şu an için normal duruma engel bişey yok dedi yani eşi, suyu yolunda.. ama 3 günde 1 görcek bu arada bi aksilik olursa sezeryana döncez hemen.. ben de o yüzden rahatladım.. sık görmesi de iyi bi de kafasını iyice dayamış olmasına sevindim zaten ağrılarım arttı ordan da anlamıştım.. inşallah tez zaman da gelir, gelmezse de ben de istiycem zaten sezeryan yapın diye çok kalması da iyi değil dediğin gibi.. 40-41 arası iyi..

inşallah melikemm herşey yolunda gider
madem kafayıda dayadı gelsin artık nazlı kız
doktorun baya iyi zaten senin 3günde bir görmek istemesi süper
inşallah bir kaç güne kalmaz gelir meleğin

inşallah melikemm herşey yolunda gider
madem kafayıda dayadı gelsin artık nazlı kız
doktorun baya iyi zaten senin 3günde bir görmek istemesi süper
inşallah bir kaç güne kalmaz gelir meleğin
Amin inşallah teyzesiii

Kuzum korkma yaa çok rahat sezeryan olanlarda var.. herkesin yapısı farklı, hiiiç kafana takma görürsün bol bol sütün gelcek ağrın sızın çok olmıcaak.. benim çoğu arkadaşım 1 günde ayağa kalktı

melikemm bu arada malum bölgenin temizlik işini nasıl hallediyorsun
benim doktorda haftada bir çağırıyor
doğuma kadar uzatip ağda yapmanın yolunu arıyorum
ama pek mümkün olmucak sanırım
her gittiğimde temiz olmaya çalışıyorum ve mecburen jilet yapıyorum
uzamaya fırsat olmuyor hiç :97:

Sorma canımmmm tek derdim o zaten.. ben de jilet yapıyorum haftada 1ken iyiydi şimdi 3günde bir dedi artık kanıyo sürekli temiz olsun diye riske de atamıyorum.. bugün de kasılma olsaydı kontrol esnasında alttan muayene edecekti o yüzden her seferinde hazırlıklı gitmek gerekiyo.. dediğin gibi uzatmaya da vakit yok.. napcaz bilmiyorum yaa çok geriyo o konu beniiii (

aminnn vurucam jileti gidicemm
napalım kardeşimm ya uzatmaya fırsatmı bırakıyorlar
birde artık nst ye giriyoruz sancı çıktığında mecburen alttan bakıyorlarmış
açılma varmı yokmu diye
benim sezeryan olucağı için biraz zor olucak jiletle olması
ama napayım bizde insanız Allah böyle yaratmış
kılımızda tüyümüzde var işte

bu arada doğum yapan tedirgin ve anneyim ben tebrik ederim ikinizide
sağlıkla büyütün yavrularınızı inşallah

valla bencede... kanamasa hiç takmıcam da canım yanıyo zaten kör kör göremeden yapıyorum :))
diğer her yere ağda yaptırıyorum ama orası kaldı artık çok geç zaten dönemem de şu kızı doğurup büyütüyüm hemen lazere gitcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…