- 28 Eylül 2011
- 899
- 60
- 98
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #42.121
arkadaşlar hepinize mrb uzun zamandır girmedim şimdi de geçmişi okumak çok uzun geldi ama şöle bi göz attım doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun darısı bizim de başımıza inşallah :)) kızıma isim bulamıyorum demiştim ya sizlere simdi de şu bulduklarım arasından en güzel olanı seçelim istedim beraber yardımcı olursanız sevinirim:
MEYRA
MİRAY
ECEM
SELEN
SELİN
BEN MEYRA istiyorum ama eşim MİRAY da ısrar edio :))
Kızlar kontrole gittikk geldik kızımın keyfi halaaa yerinde :)) doğmaya niyeti yok yani suyun tuzu iyi :) sadece kafayı iyice dayamış çıkışa o yüzden kontrollerimiz 3 günde 1 olcak artık.. bu arada suni sancıyı da sordum 41. hafta hala gelmemiş olursa veriliyomuş.. yani 10 günümüz daha var :) geldi geldi yoksa suni sancı o da olmadı sezo :) bu arad 3750 kg olmuşuz..
Kızlar kontrole gittikk geldik kızımın keyfi halaaa yerinde :)) doğmaya niyeti yok yani suyun tuzu iyi :) sadece kafayı iyice dayamış çıkışa o yüzden kontrollerimiz 3 günde 1 olcak artık.. bu arada suni sancıyı da sordum 41. hafta hala gelmemiş olursa veriliyomuş.. yani 10 günümüz daha var :) geldi geldi yoksa suni sancı o da olmadı sezo :) bu arad 3750 kg olmuşuz..
canım bende meyra diyorum :)))
bende meyra diyorum :)
Bende Meyra diyorum ziraa Miray benim kızın adı :))))))
ben oyumu miray'dan yana kullanıyorum
bu arada canlarım sıcak su torbalarından kullanmak istedigimi söyledim hem doktoruma hem anneme,bari ayaklarıma koyayım dedim ama sakınnn diye bir cevap aldım iki uzmandan dadogumu tetikler,başlatır dediler. doguramayanlara duyurulur gerçi ben hepp sıcacık su ile yıkanırım ama işte ret geldi malesef
tşkler kızlar kocam siz anlaşmışsınız birbirinizi tutuyosunuz diyo :)) ama biz naalım bak meyche nin de kızı miray mış ikisi aynı olmasın demi :)
yok ya fena kızım, reflüsü varmış kusmaları ani çığlık atışları ağlayışları bundanmış birde hafiften koliklikte var allahım bana güç ver diyorum :)
herşey yolunda olsaydı bu kadar ihmal edermiydim burayı, günlerdir geçmişi okuyamadım son sayfayı açıyorum alıntılardan ve kimleirn online olduğundan kimin doğurmadığını anlıyorum :) kimlerin doğurduğunu hiç bilmiyorum zaten
ayy bende sıcak suyu çok severim. amanınnn ılık su ile yıkanayım bari
son güne kadar dursun benim sıpa
Aman sezo daha iyi bence Merviş günün belli saatin belli sayılı gün çabuk geçiyo... böle bekleyip sonunda sezo ihtimali de var bi de onu düşünsene hem bekle stres ol hem normal doğurama :))oyyy maşallahhhhMiray gelmeyii hiiççç düşünmüyor cidden heeee teyzemm gel gel napcan daha orda sıkılmadın mı kuzummm??
neyse yavrumm senin kız nazlı sabretcen artıkkinş kısmetse doğumun normal olurda kuzum kavusursun kızına tez zamanda,benim gbi sezoculardan olma
bana da yakın gibi geliyo Pınar yaa inşallah :)) bugün doğururum dedim doktora ama o yarın akşam doğur o zaman dedi babasıda maç var pazartesi sabahı bekle diyomaaşallah seninki iyice tosun olmuş:nazar
bence gelmesi yakındır kapıya dayanmış
Oyyy olsun iki Miray'ımız olur fena mı dicem ama eşine destek olmak istemiyorum :)) senin dediğin olsun istiyorummmtşkler kızlar kocam siz anlaşmışsınız birbirinizi tutuyosunuz diyo :)) ama biz naalım bak meyche nin de kızı miray mış ikisi aynı olmasın demi :)
ayy bende sıcak suyu çok severim. amanınnn ılık su ile yıkanayım bari
son güne kadar dursun benim sıpa
Ronya'm dedi ki normal gebelerde 4750 şeker hastası olanlarda 4250ye kadar bekleyip alıyomuş.. benim bebekte şeker kilosu yok diyo.. yani gelişimi şekerden değil diyo ki biliyosun diyeti son haftalara kadar deli gibi uyguladım :)) suni sancıyı da 41de veriyolarmış.. şu an için normal duruma engel bişey yok dedi yani eşi, suyu yolunda.. ama 3 günde 1 görcek bu arada bi aksilik olursa sezeryana döncez hemen.. ben de o yüzden rahatladım.. sık görmesi de iyi bi de kafasını iyice dayamış olmasına sevindim zaten ağrılarım arttı ordan da anlamıştım.. inşallah tez zaman da gelir, gelmezse de ben de istiycem zaten sezeryan yapın diye çok kalması da iyi değil dediğin gibi.. 40-41 arası iyi..melike canım senin bu miray hiç gelmeyi düşünmüyor herhalde
maşallah kilosuda iyi olmuş
canım doktorun ne diyor bilmiyorum ama eğer gelmezse çok risken atmayın bence
sezeryan ol gelsin hanımefendi
Aman sezo daha iyi bence Merviş günün belli saatin belli sayılı gün çabuk geçiyo... böle bekleyip sonunda sezo ihtimali de var bi de onu düşünsene hem bekle stres ol hem normal doğurama :))
bana da yakın gibi geliyo Pınar yaa inşallah :)) bugün doğururum dedim doktora ama o yarın akşam doğur o zaman dedi babasıda maç var pazartesi sabahı bekle diyobakalım herkesin boş bi anını yakalayıp doğurcam
Oyyy olsun iki Miray'ımız olur fena mı dicem ama eşine destek olmak istemiyorum :)) senin dediğin olsun istiyorummm
Ronya'm dedi ki normal gebelerde 4750 şeker hastası olanlarda 4250ye kadar bekleyip alıyomuş.. benim bebekte şeker kilosu yok diyo.. yani gelişimi şekerden değil diyo ki biliyosun diyeti son haftalara kadar deli gibi uyguladım :)) suni sancıyı da 41de veriyolarmış.. şu an için normal duruma engel bişey yok dedi yani eşi, suyu yolunda.. ama 3 günde 1 görcek bu arada bi aksilik olursa sezeryana döncez hemen.. ben de o yüzden rahatladım.. sık görmesi de iyi bi de kafasını iyice dayamış olmasına sevindim zaten ağrılarım arttı ordan da anlamıştım.. inşallah tez zaman da gelir, gelmezse de ben de istiycem zaten sezeryan yapın diye çok kalması da iyi değil dediğin gibi.. 40-41 arası iyi..
Aman sezo daha iyi bence Merviş günün belli saatin belli sayılı gün çabuk geçiyo... böle bekleyip sonunda sezo ihtimali de var bi de onu düşünsene hem bekle stres ol hem normal doğurama :))
Doğurursun doğurursun annemmm kimler kimler doğuruyor bi sen mi kalcan sankisezonun nesi ii cart curt kescekler,sonra dikiş derdi,süt gelmeme derdi,ağrı sızı derken tırsmalardayım ben yineee. Mallık bende ama sen ne izlersin videolarını saftrik Merveeeeeeee
Amin inşallah teyzesiiiinşallah melikemm herşey yolunda gider
madem kafayıda dayadı gelsin artık nazlı kız
doktorun baya iyi zaten senin 3günde bir görmek istemesi süper
inşallah bir kaç güne kalmaz gelir meleğin
Doğurursun doğurursun annemmm kimler kimler doğuruyor bi sen mi kalcan sankisezonun nesi ii cart curt kescekler,sonra dikiş derdi,süt gelmeme derdi,ağrı sızı derken tırsmalardayım ben yineee. Mallık bende ama sen ne izlersin videolarını saftrik Merveeeeeeee
melikemm bu arada malum bölgenin temizlik işini nasıl hallediyorsun
benim doktorda haftada bir çağırıyor
doğuma kadar uzatip ağda yapmanın yolunu arıyorum
ama pek mümkün olmucak sanırım
her gittiğimde temiz olmaya çalışıyorum ve mecburen jilet yapıyorum
uzamaya fırsat olmuyor hiç :97:
Sorma canımmmmtek derdim o zaten.. ben de jilet yapıyorum haftada 1ken iyiydi şimdi 3günde bir dedi artık kanıyo sürekli temiz olsun diye riske de atamıyorum.. bugün de kasılma olsaydı kontrol esnasında alttan muayene edecekti o yüzden her seferinde hazırlıklı gitmek gerekiyo.. dediğin gibi uzatmaya da vakit yok.. napcaz bilmiyorum yaa çok geriyo o konu beniiii (
aminnn vurucam jileti gidicemm
napalım kardeşimm ya uzatmaya fırsatmı bırakıyorlar
birde artık nst ye giriyoruz sancı çıktığında mecburen alttan bakıyorlarmış
açılma varmı yokmu diye
benim sezeryan olucağı için biraz zor olucak jiletle olması
ama napayım bizde insanız Allah böyle yaratmış
kılımızda tüyümüzde var işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?