- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #42.141
valla bencede... kanamasa hiç takmıcam da canım yanıyo zaten kör kör göremeden yapıyorum :))
diğer her yere ağda yaptırıyorum ama orası kaldı artık çok geç zaten dönemem deşu kızı doğurup büyütüyüm hemen lazere gitcem
benimde bugünlerde tek dediğim doğurayım lazere gidicemm :)
zaten jiledi vura vura çok dağıldı
aminnn vurucam jileti gidicemm
napalım kardeşimm ya uzatmaya fırsatmı bırakıyorlar
birde artık nst ye giriyoruz sancı çıktığında mecburen alttan bakıyorlarmış
açılma varmı yokmu diye
benim sezeryan olucağı için biraz zor olucak jiletle olması
ama napayım bizde insanız Allah böyle yaratmış
kılımızda tüyümüzde var işte
valla bencede... kanamasa hiç takmıcam da canım yanıyo zaten kör kör göremeden yapıyorum :))
diğer her yere ağda yaptırıyorum ama orası kaldı artık çok geç zaten dönemem deşu kızı doğurup büyütüyüm hemen lazere gitcem
valla bende jiletliyorum kendimiaminnn vurucam jileti gidicemm
napalım kardeşimm ya uzatmaya fırsatmı bırakıyorlar
birde artık nst ye giriyoruz sancı çıktığında mecburen alttan bakıyorlarmış
açılma varmı yokmu diye
benim sezeryan olucağı için biraz zor olucak jiletle olması
ama napayım bizde insanız Allah böyle yaratmış
kılımızda tüyümüzde var işte
Ahh ahh kurbanlık koyun gibi ben de geçen hafta jiletle aldım kızlar ,ama görmediğim için nasıl kanatım her yerimi,neyse makinayla alayım dedim ona da deriyi kaptırdım çam sakızı ağda denim dedim onda da canım çok yandı bugün gözümü kararttım gittim kuaföre.Hiç de çok acımadı vallahi tavsiye ediyorum siz de gidin,eziyet etmişim kendime resmen canım acıyacak diye.
erkekler ne rahat yaw nedir bu çektiğimiz tüyü kılı ayrı dert, hamileliği ayrı dert :))
erkek olmak varmış sünneti atlattın mı bitti gitti :)) dünya onlara güzel[/QU
Özelden mesaj atamadığım için burdan yazıyorumBen senin olduğunu tahmin ettiğim birini ekledim... Bir bak sen misin? :)
valla bende jiletliyorum kendimi
göremiyorumda kesip biçiyorum kendimi
aynayla falan da olmuyo artık eğilemiyorum ki
baktım kendimi doğruyorum kocam aldı eline jileti ikidir o yardım ediyor
ne yapim yabancı değil nasıl olsa
erkekler ne rahat yaw nedir bu çektiğimiz tüyü kılı ayrı dert, hamileliği ayrı dert :))
erkek olmak varmış sünneti atlattın mı bitti gitti :)) dünya onlara güzel[/QU
Özelden mesaj atamadığım için burdan yazıyorumBen senin olduğunu tahmin ettiğim birini ekledim... Bir bak sen misin? :)
Bana gelmediiiiiibulunmayı açtım bu arada.. mail ile aratsana bi çıkması lazım :)) ben seni buldum ama eklenmiyoo :26:
en güzelini yapıyorsun canım
benimde kocam yardım ediyor
hayatımda ilk defa kocamı bu kadar haşır neşir ettim bu mevzuyla :))
adamcağız demezmi zaten doktor bakmıyor neden alıyon :)
Bana gelmediiiiiibulunmayı açtım bu arada.. mail ile aratsana bi çıkması lazım :)) ben seni buldum ama eklenmiyoo :26:
bende şimdi bütün gizlilik ayarlarımı açtım. Sen de ekleyebilirsin sanıyorum artık. Bende arkadaşlık isteği gönderildi yazıyor. O zaman ben sanıyorum başkasına istek gönderdim. :) Eşinle birlikte bir foto değil mi? Hamile birini görünce sensindir diye düşünüp atladım hemen...
Amannn nelerini görüyordur onlar boşver...Benimkilerde baya kısaydı o yüzden uğraştı kızcağız baya.Neyse kurtuldum artık doğurabilirim:))ahh yavrumm uzatacak vakit bulsam gözüm kapalı gidicem
ama doktora haftada bir gidince mecbur jilet yapıyorum
ben artık tepelerini makineyle alıp aşağıyada jilet vurup gidicem doğuma
napayım elimden gelen bu kadar
herhalde demezler neden heryer ağdalı değil diye
Amannn nelerini görüyordur onlar boşver...Benimkilerde baya kısaydı o yüzden uğraştı kızcağız baya.Neyse kurtuldum artık doğurabilirim:))
kızlar eşim sabaha kadar suratıma bakmadı markete gıttık benım dedıgım oldu ama markette eskı sevgılısını gordu bır ara benı onunla aldatmıstı cocugum yoktu ve ben 2 ay evı terk etmıstım sonra barıstık o uyuzu markette gorunce o orr....uu burada dedım bı heyecanladndıkı yumusadı gıdene kadar kadın ıkı cocuk annesı tıg gıbı ben ıse tır gece esımın yanına gıttım bana hıc sarılmadı sabaha kadar agladım zoruma gıttınedense sabah kalkınca kendımı bakımlı gormek ıstıyorum dogumda kendımden gecıyorum narkozun etkısıyle cok cırkın oluyorum kendıme bakmam lazım sacımı boyatmaya karar verdım 3 gunum var sızce boyatayımmı ne dersiniz? 2:
darısı başımızaa prensesimmm
canım dur yaa hemen doğurma daha büyüsün bebişimiz
senle bu mart ayını birlikte yarılayalım
bende saçımı boyatmayı çok istiyorum ama ne olur ne olmaz diye diye son güne geldim canım sende sabret doğumdan sonra toparlanınca istediğin zaman gönül rahatlığıyla boyatırsın saçını sonra bebekte bişey çıkarsa ömür boyu vicdan azabı çekersin....
gerçekten zor olacak ama keseni de düşünmek zorundasınÖnümüzdeki hafta çatı muayenesi var,kanala da girmemiş henüz bizimki sanırım martı yarılarız canım birlikte:)Hastane ve doktor telaşına düştüm normal doğumun fiyatını hiç sormamıştık şok oldum sezeryandan fazla olduğunu duyunca.Bu saatten sonra da doktor değiştirmek cidden zor gelecek ama hayırlısı herşeyin.
gerçekten zor olacak ama keseni de düşünmek zorundasın
canım keşke son ana bırakmasaydın
Önümüzdeki hafta çatı muayenesi var,kanala da girmemiş henüz bizimki sanırım martı yarılarız canım birlikte:)Hastane ve doktor telaşına düştüm normal doğumun fiyatını hiç sormamıştık şok oldum sezeryandan fazla olduğunu duyunca.Bu saatten sonra da doktor değiştirmek cidden zor gelecek ama hayırlısı herşeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?