- 28 Eylül 2011
- 899
- 60
- 98
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #42.161
Ben son ana bırakmadım onlar son anda zam yapmaya kararvermişler nasıl işse çözemedik biz deBakalım sonuç ne olacak haftaya son kez doğum şekli belli olunca karar vericez .Hayırlısıyla sağlıkla gelsin büttün kuzular.
Yok canım pembemaviye gidiyorum,4500 dediler :)canım sende medicalemi gidyorsun
ne kadar para istiyorlar
Bursada hepsi sözlemiş sanırım martta zamn yapmışlar birçok arkadaşımdan duydum zam olayını.hadi yaa
bak sendeki şansa
kızlar benim karnım hiç olmadığı kadar bugün sertleşiyor
sanırım ufak ufak sancılar beni yokluyor
Slm herkese suan cokheycNliyim sanırım dogum başladı 4dakikada bı sancım var emin olmak için 1saat bekleyip duş al cam esimi uyandircam git cez hastaneye tabi doğru alarm ise geçerse hafifler şe uykuya devam
Ahh ahh kurbanlık koyun gibi ben de geçen hafta jiletle aldım kızlar ,ama görmediğim için nasıl kanatım her yerimi,neyse makinayla alayım dedim ona da deriyi kaptırdım çam sakızı ağda denim dedim onda da canım çok yandı bugün gözümü kararttım gittim kuaföre.Hiç de çok acımadı vallahi tavsiye ediyorum siz de gidin,eziyet etmişim kendime resmen canım acıyacak diye.
en temizi lazer epilasyon..ben gitmiştim gecen yıl 5 seans ancak hamile kalınca yarım kaldı ..şuan kuaföre gidiyorum ağdaya..zaten lazerle iyice azalmıştı kıllar..Ağdada acımıyor yani okadar..lazerde hiç acısız deil zaten ..alışınca ağda daha kolay hatta..bakalım bebişi doğsunda lazere yine döncem işallah..
ayyyyyyyyyyyyyy gelioooo:)hadi sağlıkla gelsin kuzun deryacım,nerede doğum yapacaktın sen?güzel haberlerini bekliyoruzzz:)
Ahu emin değilim 4-4-6-4-3 dakika da oldu sizce doğru alarm mı
Şevket Yılmaz'a gidicez inşallah yaa sabahı beklesee diyorum Enes'i ne yapc az cocuk uyuyo
Valla sen bizden deneyimlisin ikinci çocuğun olacak ama benim doktoruma sorarsan 10 dakikada bire inerse sancın gel demişti.Kayınvalidene bırakamaz mısınız?
Yok canım pembemaviye gidiyorum,4500 dediler :)
Bursada hepsi sözlemiş sanırım martta zamn yapmışlar birçok arkadaşımdan duydum zam olayını.
Amanın magnezyum varsa iç canım,kullanıyormuydun sen?
Slm herkese suan cokheycNliyim sanırım dogum başladı 4dakikada bı sancım var emin olmak için 1saat bekleyip duş al cam esimi uyandircam git cez hastaneye tabi doğru alarm ise geçerse hafifler şe uykuya devam
2-3haftadir onladaydik bu aksam eve geldik sansa bak anneme bırakırım herhalde onlar hastaneye yakın oturuyor sitelerde kaynanam besevler de
prensesimm canım çokmuş ya
zaten normal doğumda anne kendi doğuruyor
neden sezeryandan daha fazla ücret alıyorlar anlamadım
canım ben magnezyum hiç içmedim doktorum vermedi :26:
şuan iyiyim daha azaldı kasılmalar sanırım normal bir durum
hadi hayırlısı canım
eğer 4 dakikaya inerse hastaneye gitmen gerekir bence
sen biraz daha kendini dinle devam ederse hiç bekleme
direk hastaneye git
Ben bu doğum sancısını anlamadım kızlar yaa.. bugün sancım var derken doktor karnımı yokladı sertlik yoktu sancı yok dedi... ben o sertleşmelere kasılma diyodum, adet sancısı gibi kasıklarımda olana da sancı.. hangisini takip etcez? o sertleşme olunca bi vuruyo 30 saniye filan sürüyo geçiyo hemen.. ama sancı devamlı oluyo 5-6dk... bunlardan hangisi doğum sancısııı
Kıslar dua edin ne olur ben artık eminim 2-3dakikada oluyor
Duş alıp çıkıyorum Allah'a emanet olun hakkınızı helal edin
Ben bu doğum sancısını anlamadım kızlar yaa.. bugün sancım var derken doktor karnımı yokladı sertlik yoktu sancı yok dedi... ben o sertleşmelere kasılma diyodum, adet sancısı gibi kasıklarımda olana da sancı.. hangisini takip etcez? o sertleşme olunca bi vuruyo 30 saniye filan sürüyo geçiyo hemen.. ama sancı devamlı oluyo 5-6dk... bunlardan hangisi doğum sancısııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?