2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

şöyle bir baktım da geçmişe doğru baya doğum yapan oldu son günlerde
kim doğum yaptı kim yapmadı yakalayamıyorum valla
doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın darısı başımıza
allah sağlıkla büyütmek nasip etsin yavrularımızı

hanımlar benim büyük oğlan pc oynamak için benden fırsat kolluyo
biraz oyun oynasın yavrum nede olsa hafta sonu

canım sende medicalemi gidyorsun
ne kadar para istiyorlar
Yok canım pembemaviye gidiyorum,4500 dediler :)
hadi yaa

bak sendeki şansa
Bursada hepsi sözlemiş sanırım martta zamn yapmışlar birçok arkadaşımdan duydum zam olayını.

kızlar benim karnım hiç olmadığı kadar bugün sertleşiyor
sanırım ufak ufak sancılar beni yokluyor

Amanın magnezyum varsa iç canım,kullanıyormuydun sen?

Slm herkese suan cokheycNliyim sanırım dogum başladı 4dakikada bı sancım var emin olmak için 1saat bekleyip duş al cam esimi uyandircam git cez hastaneye tabi doğru alarm ise geçerse hafifler şe uykuya devam

Slm herkese suan cokheycNliyim sanırım dogum başladı 4dakikada bı sancım var emin olmak için 1saat bekleyip duş al cam esimi uyandircam git cez hastaneye tabi doğru alarm ise geçerse hafifler şe uykuya devam

ayyyyyyyyyyyyyy gelioooo:)hadi sağlıkla gelsin kuzun deryacım,nerede doğum yapacaktın sen?güzel haberlerini bekliyoruzzz:)

en temizi lazer epilasyon..ben gitmiştim gecen yıl 5 seans ancak hamile kalınca yarım kaldı ..şuan kuaföre gidiyorum ağdaya..zaten lazerle iyice azalmıştı kıllar..Ağdada acımıyor yani okadar..lazerde hiç acısız deil zaten ..alışınca ağda daha kolay hatta..bakalım bebişi doğsunda lazere yine döncem işallah..

Ben de düşünüyorum lazeri doğumdan sonra bakalım.Amannn bizlerin çilesi bitmez zaten

ayyyyyyyyyyyyyy gelioooo:)hadi sağlıkla gelsin kuzun deryacım,nerede doğum yapacaktın sen?güzel haberlerini bekliyoruzzz:)

Ay emin değilim ki 4-4-6-4-3 dakika da oldu sizce doğru alarm mı
Şevket Yılmaz'a gidicez inşallah yaa sabahı beklesee diyorum Enes'i ne yapc az cocuk uyuyo

Son düzenleme:
Ahu emin değilim 4-4-6-4-3 dakika da oldu sizce doğru alarm mı
Şevket Yılmaz'a gidicez inşallah yaa sabahı beklesee diyorum Enes'i ne yapc az cocuk uyuyo

Valla sen bizden deneyimlisin ikinci çocuğun olacak ama benim doktoruma sorarsan 10 dakikada bire inerse sancın gel demişti.Kayınvalidene bırakamaz mısınız?

Valla sen bizden deneyimlisin ikinci çocuğun olacak ama benim doktoruma sorarsan 10 dakikada bire inerse sancın gel demişti.Kayınvalidene bırakamaz mısınız?

2-3haftadir onladaydik bu aksam eve geldik sansa bak anneme bırakırım herhalde onlar hastaneye yakın oturuyor sitelerde kaynanam besevler de

prensesimm canım çokmuş ya
zaten normal doğumda anne kendi doğuruyor
neden sezeryandan daha fazla ücret alıyorlar anlamadım
canım ben magnezyum hiç içmedim doktorum vermedi :26:
şuan iyiyim daha azaldı kasılmalar sanırım normal bir durum

hadi hayırlısı canım
eğer 4 dakikaya inerse hastaneye gitmen gerekir bence
sen biraz daha kendini dinle devam ederse hiç bekleme
direk hastaneye git

Kıslar dua edin ne olur ben artık eminim 2-3dakikada oluyor
Duş alıp çıkıyorum Allah'a emanet olun hakkınızı helal edin

Vallahi anlamadım canım,bana da garip geldi,neyse napalım kuzu sağlıklı olsun da nerede ve hangi doktorda olursa olsun artık.Bana da calcium vermedi hiç.arada kasılma olunca kullanıyorum magnezuyumu da.

Ben bu doğum sancısını anlamadım kızlar yaa.. bugün sancım var derken doktor karnımı yokladı sertlik yoktu sancı yok dedi... ben o sertleşmelere kasılma diyodum, adet sancısı gibi kasıklarımda olana da sancı.. hangisini takip etcez? o sertleşme olunca bi vuruyo 30 saniye filan sürüyo geçiyo hemen.. ama sancı devamlı oluyo 5-6dk... bunlardan hangisi doğum sancısııı

Ben de öyle biliyordum Melike'cim.Vallahi deneyimli anneler yardım etsin bize...

canim dogum sancisi, once 7-8 dakikada 1 oluyo, genelde belden vuruyo. sonra suresi dusuyo 2-3 dakikada daha siddetli vurmaya basliyo ve her vurdugu 30 40 saniye surup geciyo digeri yani kasiklarimda uzun sureli hissediyorum dedigin yalanci dogum sancilaridir.

yani gercegi gelince anlamamana imkan yok kendini cok belli ediyo, melikecim istersen sen acupressure pointleri incele, ben gecen dogumumda
oglumda 39. haftayi gectikten sonra uygulamistim ertesi gun normal dogum yaptim cok da kolay olmustu, dogumu tetikliyo. herhangi bir zarari da yok yurt disindakiler genelde biliyo ve uyguluyo sanirsam :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…