- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #42.181
canım Rabbim yardımcın olsun inşallah güzel sağlıklı bir doğumun olur
s.a anneler bende mayıs sonu haziran başı anne adayıyım aranıza geldim allah hepinize kolaylıklar versin ve sağ salim bebişlerinizi alırsınız inş. kucağınıza
canim dogum sancisi, once 7-8 dakikada 1 oluyo, genelde belden vuruyo. sonra suresi dusuyo 2-3 dakikada daha siddetli vurmaya basliyo ve her vurdugu 30 40 saniye surup geciyo digeri yani kasiklarimda uzun sureli hissediyorum dedigin yalanci dogum sancilaridir.
yani gercegi gelince anlamamana imkan yok kendini cok belli ediyo, melikecim istersen sen acupressure pointleri incele, ben gecen dogumumda
oglumda 39. haftayi gectikten sonra uygulamistim ertesi gun normal dogum yaptim cok da kolay olmustu, dogumu tetikliyo. herhangi bir zarari da yok yurt disindakiler genelde biliyo ve uyguluyo sanirsam :))
bu arada Derya Allah hayirli bir dogum nasip etsin sanirim sira sende :))
poff bana daha cok var :2:
Canım neymiş onlar nası yapcam nerden bulcam ilk kez duyuyorumm
Hayır öğrenmessem evde doğurcamherkes gelince anlarsın diyo inşallah öle olur yaa anlarım ne olduğunu yalancı sancım varmış demek ki bugün.. bütün gün kasıklarım ağrıdı şimdi bişey yok
kuzucum anlarsın.birde çok sabırsızlanıyorsun ondan gelmiyor kızın bence:)ben ilk hamileliğimde 40 haftam dolunca doğum yappcam diye beklediğim için 26 nisandan sonra doğururum diyordum.oğlum 23 nisanda geldi:) seninde yakındır zaten.çok takılma bence.hayırlısıda sezeryansa öle olsun zaten.allah kimseyi zorda bırakmasın.rahat ol birazcık.inşallah 2 güne sağlıklıca doğum yaptıığını duyarız.
ayy süper yaaa son dakika bebeği geliyor galibaKıslar dua edin ne olur ben artık eminim 2-3dakikada oluyor
Duş alıp çıkıyorum Allah'a emanet olun hakkınızı helal edin
Ben bu doğum sancısını anlamadım kızlar yaa.. bugün sancım var derken doktor karnımı yokladı sertlik yoktu sancı yok dedi... ben o sertleşmelere kasılma diyodum, adet sancısı gibi kasıklarımda olana da sancı.. hangisini takip etcez? o sertleşme olunca bi vuruyo 30 saniye filan sürüyo geçiyo hemen.. ama sancı devamlı oluyo 5-6dk... bunlardan hangisi doğum sancısııı
benimde 10 undan önce gelmez heralde.şimdilik herşey normal.haber veririm tabikide.Aminnn canım inşallah :)) senin de az kaldı nasıl gidiyo? sıkıntı yok dimi? doğum olunca haber verr merak ediyorum naaptınız diye
canım benim yaşadığım doğum sancısı belden kasıklara doğru inen sancıdır
önce hafif hafif başlıyo sonrasında şiddetleniyo
sertlik dediğiniz karında olan kasılmalarsa onu bilmiyorum
arada banada oluyo
benimde 10 undan önce gelmez heralde.şimdilik herşey normal.haber veririm tabikide.
Bakalım Pınoş gelince anlamayı umuyorum :) yada bana en garantisinden su mu gelse en kesini o
canım o bir şekilde gelecek nasıl olsa sen hayırlısını dile
Kızlar kontrole gittikk geldik kızımın keyfi halaaa yerinde :)) doğmaya niyeti yok yani suyun tuzu iyi :) sadece kafayı iyice dayamış çıkışa o yüzden kontrollerimiz 3 günde 1 olcak artık.. bu arada suni sancıyı da sordum 41. hafta hala gelmemiş olursa veriliyomuş.. yani 10 günümüz daha var :) geldi geldi yoksa suni sancı o da olmadı sezo :) bu arad 3750 kg olmuşuz..
az önce limonlu kek onlıne dı merhaba diyecektim merak ettim
şimdi off olmuş
Slm ben geldim yine 1saat önce çok sancım vardı kalktım duş aldım hafifledi ne yapayım bilemedim
Askım sagolsun horul horul uyuyo 6-7dakikada bı oluyo suan ama çok şiddetli değil
Biraz bekliyeyim bende ne yapayım bilemedim
Hoş geldin aramıza nerden sinne güsel hepiniz yavastan baslamısınız bebişlerinizi kucağa benim mayıs sonu ve haziran başı gibi allah hepinizi bi heveste kurtarsın kimse benle konuşmadı ama ossun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?