2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım neymiş onlar nası yapcam nerden bulcam ilk kez duyuyorumm
Hayır öğrenmessem evde doğurcam herkes gelince anlarsın diyo inşallah öle olur yaa anlarım ne olduğunu yalancı sancım varmış demek ki bugün.. bütün gün kasıklarım ağrıdı şimdi bişey yok

kuzucum anlarsın.birde çok sabırsızlanıyorsun ondan gelmiyor kızın bence:)ben ilk hamileliğimde 40 haftam dolunca doğum yappcam diye beklediğim için 26 nisandan sonra doğururum diyordum.oğlum 23 nisanda geldi:) seninde yakındır zaten.çok takılma bence.hayırlısıda sezeryansa öle olsun zaten.allah kimseyi zorda bırakmasın.rahat ol birazcık.inşallah 2 güne sağlıklıca doğum yaptıığını duyarız.

Aminnn canım inşallah :)) senin de az kaldı nasıl gidiyo? sıkıntı yok dimi? doğum olunca haber verr merak ediyorum naaptınız diye

canım benim yaşadığım doğum sancısı belden kasıklara doğru inen sancıdır
önce hafif hafif başlıyo sonrasında şiddetleniyo

sertlik dediğiniz karında olan kasılmalarsa onu bilmiyorum
arada banada oluyo

Bakalım Pınoş gelince anlamayı umuyorum :) yada bana en garantisinden su mu gelse en kesini o

Seni merak ediyodm yavrucum okuyunca dedim yook bu dogurmck:)) canım maşallah kızma yerim onu ben bu soğukta dışarda isim ne diye düşünüyor cocuk)) bende yatcam kalkcam yatcam kalkcam gitcezzz böceğimi görmeye:)) demek suni sancıya kadr geldi is:) hakkında hayırlısı olsun safulda durm ne gitcm diyodu oda sanki? Gözüm ikinzn uzerinde

Slm ben geldim yine 1saat önce çok sancım vardı kalktım duş aldım hafifledi ne yapayım bilemedim
Askım sagolsun horul horul uyuyo 6-7dakikada bı oluyo suan ama çok şiddetli değil
Biraz bekliyeyim bende ne yapayım bilemedim

hayrlısıyla bebişini kucağına bi heveste alırsın inş. canım bende mayıs sonu haziran başı gibi olcak bakalım hayrlısıyla inş.

ne güsel hepiniz yavastan baslamısınız bebişlerinizi kucağa benim mayıs sonu ve haziran başı gibi allah hepinizi bi heveste kurtarsın kimse benle konuşmadı ama ossun
Hoş geldin aramıza nerden sin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…