2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben izmitten adım derya canım 26 yaşındayım sizi böle duydukça ben geriliom zate doğum beni biraz sevindiyo biraz da geriyo yaklaştıkça hele korku bide ilk doğum olunca ister istemez korkuom işte

Bende Derya Bursa'dan 22 yaşındayım hiç korkma aksine her anın kıymeti bil keyfini çıkar bugünleri mumla ararız

ne güsel hepiniz yavastan baslamısınız bebişlerinizi kucağa benim mayıs sonu ve haziran başı gibi allah hepinizi bi heveste kurtarsın kimse benle konuşmadı ama ossun

canım hoş geldin

inş. sende hamileliğini tamamlar hayırlısıyla alırsın yavrunu kucağına

Yaaw koskoca 9 ayi geçirdik su son hafta bı geçmez oldu hele bu gece neoluyobende anlamadım

canım yaa
bende sevinmiştim son dak. bebeği geliyor die

ama bu gece gelmezse gelmesi yakındır söylim
sanki sinyali çakmış seninki

Sabirsizlaniyorum yaa ben gidiyor evde bekliceme kontrol altında olayım demi öptüm herkesi dualarınızı beklerim

Sabirsizlaniyorum yaa ben gidiyor evde bekliceme kontrol altında olayım demi öptüm herkesi dualarınızı beklerim

Allah kurtarsın canım bi avazda inşallah.bencede git hastaneye duş aldığın için azalmıştır sancın
yoksa duş aldığın halde azalmazsamı doktora gitmek lazım bilemedim ki hangisi doğru cevap

Allah kurtarsın canım bi avazda inşallah.bencede git hastaneye duş aldığın için azalmıştır sancın
yoksa duş aldığın halde azalmazsamı doktora gitmek lazım bilemedim ki hangisi doğru cevap

canım gerçekten doğum sancısı olsaydı azalmazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…