- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #42.201
Hoş geldin aramıza nerden sin
ben izmitten adım derya canım 26 yaşındayım sizi böle duydukça ben geriliom zate doğum beni biraz sevindiyo biraz da geriyo yaklaştıkça hele korku bide ilk doğum olunca ister istemez korkuom işte
ne güsel hepiniz yavastan baslamısınız bebişlerinizi kucağa benim mayıs sonu ve haziran başı gibi allah hepinizi bi heveste kurtarsın kimse benle konuşmadı ama ossun
oğluş ve kociş uyumuşken diğer oğluş rahat verirse uyuyum bende byeeee:)
Bende Derya Bursa'dan 22 yaşındayım hiç korkma aksine her anın kıymeti bil keyfini çıkar bugünleri mumla ararız
canım hoş geldin
inş. sende hamileliğini tamamlar hayırlısıyla alırsın yavrunu kucağına
Slm ben geldim yine 1saat önce çok sancım vardı kalktım duş aldım hafifledi ne yapayım bilemedim
Askım sagolsun horul horul uyuyo 6-7dakikada bı oluyo suan ama çok şiddetli değil
Biraz bekliyeyim bende ne yapayım bilemedim
Yaaw koskoca 9 ayi geçirdik su son hafta bı geçmez oldu hele bu gece neoluyobende anlamadım
amiiiiiiinnnnnnnsaol caım hb inş. hepimiz bi heveste kurtuluruz
adas senin cogu gitmiş azı kalmış benim 3 ay var ve korkuyom işte inş normaldoğum olurf hepimizin
bencede adas senin al şuraya yazıom en geç pztsi yaparsın doğumu:))) kız mı erkek mi adı ne lcak güselim
Sabirsizlaniyorum yaa ben gidiyor evde bekliceme kontrol altında olayım demi öptüm herkesi dualarınızı beklerim
Erkek Eyüp koycaz inşallah
Allah kurtarsın canım bi avazda inşallah.bencede git hastaneye duş aldığın için azalmıştır sancın
yoksa duş aldığın halde azalmazsamı doktora gitmek lazım bilemedim ki hangisi doğru cevap
canım gerçekten doğum sancısı olsaydı azalmazdı
çok teşekürler canım tecrübeli annelerden yorum almakda bi güzel oluyor sağolasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?