2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bunu bilmiyodum olabilir valla bn çok tüketiyorum ama diğer değerlerime bişi demedi hepsi iyiydi sadece kum dedi bol su dedi..nese az yiyim bari kalsiyum taşa kayaya dönüşmesin sora onlar nası çıkarırım :18:

aman yok yavv herşeyede doğumu başlatır diyolar anam bn kaynar suyla yıkanıyom hala tık yok..

berniy cim verdiğin tarifi denedim.haftaiçi denicem demiştimya dayanamadım ve tam 4 dilim yedim süper oldu aynı börek gibi.
hiç açmakla uğraşmaya değmez bence bu daha kolay

iyi bari çıkışa dayamış dmk yakın dmk değil mi? yani doğum kanalına girmiş dimi?

kızlar biraz önce yüksek sesle hapşurdum kocişim koşa koşa yanıma geldi, sancılı bi şekilde bağırdım sanmış
benden daha heyecanlı ya .
zaten kapıyı açınca bildim korktuğunu sadece hapşurdum dedim,o nasıl hapşurmak diyo

o kadar gürültülü mü hapşırdın ki çok yasa sevdiklrinle yasa canım

hepberaber canım inşallah saol.bana göre normal ama onun gözü üstümde.nasıl hapşurmaksa beni yerimden zıplattın dio

benim 3 ay kaldı doğuma böle anlatıldıkça korkuom işte ya ben aslında mayıs haziran annesiyimdde bizim topiği bulamadım geldim buraya sende orda değil miydin sanki konuştuk diye hatrlıom benim adım derya canım izmitten

ben orda değilim canım hiç uğramadım.ama kulübde çok citlenbik var banada denk geldi bir veya 2 harfi değişerek kullanıcı adı var.ondan anımsiyorsundur mutlaka.ben istbl.dayım

ben orda değilim canım hiç uğramadım.ama kulübde çok citlenbik var banada denk geldi bir veya 2 harfi değişerek kullanıcı adı var.ondan anımsiyorsundur mutlaka.ben istbl.dayım

olablir canım kusura bkma bende çok kötü grip olmuşum resmn kemklerm szlıo canım yanıo yaa ilçta içemiom kulaklarıma vuruyo

Günaydın uykuculaaar.. Pazar diye kimse yok tabi yatın yatın bugünleri çok arıycaz

Saful dan haber yok ben de merak ediorum.. doğurdu galiba haber vercekti çünküü... Bizimki 10 gün sonra suni sancı yicek teyzesi o zamana kadar hür iradesiyle gelmesini beklioruz

aman yok yavv herşeyede doğumu başlatır diyolar anam bn kaynar suyla yıkanıyom hala tık yok..
Ben de ağrılarım vardı duş aldım dedim doktora, geçsin diye mi aldın duşu dedi yok dedim açılmayı kolaylaştırıyomuş, sana doğuma kadar duşu yasaklıyorum dedi

iyi bari çıkışa dayamış dmk yakın dmk değil mi? yani doğum kanalına girmiş dimi?
Galiba öle demek canım yaa çünkü ben bugün yarın doğcak bu kız diyince doktor ooo bayaa dayamış kafasını gerçekten dedi.

Günaydın kızlar.
Günaydın nigolişkooo.. sen de erkencisinnn.. bugün rize günü var ya akm de yaa beyimi uyandıramıyorum oraya gitcem beeeeeeen rize yemekleri yapıyolarmış

Melikecim erken git gecen hafta Trabzon vardı öğlen. Gittim biri siz bu halde hiç girmeyin ben bile fena oldum dedi çok kalabalık ti ondan öğlene kalma bence

Melikecim erken git gecen hafta Trabzon vardı öğlen. Gittim biri siz bu halde hiç girmeyin ben bile fena oldum dedi çok kalabalık ti ondan öğlene kalma bence

Haklısın canım yaa bizde trabzona gidip kapıdan döndük.. o kadar trafik vardı ki girişte oraya girersek cesaret edemedik bişiy olursa çıkamayız diye... en iyisi erken gitmek bugün bi de pazar çok kalabalık olur bence hemen uyandırıyım eşimi gidelimmm

Hadi bakalım afiyet olsun şimdiden mirayla sana

Günaydın herkese gece yalancı sancılarda bayağı heycanlanmistim simdibise yok HalaA bekliyoz

Günaydın kızlar
Dün gece sancılarından dolayı hastaneye gittik. Nts de sancı çıktı kasilma da var. Üstüne üstün açılmam da var. Dr bu sancılar dogum sancısı değil ama yakın dedi)
Günde bir saat yürüme yapacakmisim. Bundan sonra doğsa risk yokmuş
Aylardır unuttuğumuz adet ağrısını hissetmek garip bir duygu
Bele sıcak sıcak vuruyor. Kopacak gibi belim. Şimdilik düzenli olmadıgı için beklemedeyiz
10 dk da bir olursa gel hemen dedi.

Dogum yapanlar ve yapacak olanlar Allah anali babali büyütsün.

günaydın kızlar bi şey sorcam ben bu gün bebeğimin hareketlerini garip bi şekilde sol tarafımdaki boşlukta hissediyorum.yani bel boşluğumda sanki bebek yan duruyo gibi hissediyorum solumada ağırlık veremiyorum yatarken zarar vericem diye. bu durumu yaşayan var mı aranızda ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…