- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #42.221
kızlar geçmişi okumadım konunun içeriğini tam olarak bilmiyorum ama kum vücuttaki kalsiyum fazlalılığındanda olur, böbrekelr süzme işlemi yaparken kalsiyum çöekerek kumlaşıyor hatta taşlaşıyor ben yaşamıştım tüm kalsiyum kaynaklarını kesmişti doktor süt peynir kalsiyum içeren vitaminler vs vs
bu arada canlarım sıcak su torbalarından kullanmak istedigimi söyledim hem doktoruma hem anneme,bari ayaklarıma koyayım dedim ama sakınnn diye bir cevap aldım iki uzmandan dadogumu tetikler,başlatır dediler. doguramayanlara duyurulur gerçi ben hepp sıcacık su ile yıkanırım ama işte ret geldi malesef
Kızlar kontrole gittikk geldik kızımın keyfi halaaa yerinde :)) doğmaya niyeti yok yani suyun tuzu iyi :) sadece kafayı iyice dayamış çıkışa o yüzden kontrollerimiz 3 günde 1 olcak artık.. bu arada suni sancıyı da sordum 41. hafta hala gelmemiş olursa veriliyomuş.. yani 10 günümüz daha var :) geldi geldi yoksa suni sancı o da olmadı sezo :) bu arad 3750 kg olmuşuz..
iyi bari çıkışa dayamış dmk yakın dmk değil mi? yani doğum kanalına girmiş dimi?
kızlar biraz önce yüksek sesle hapşurdum kocişim koşa koşa yanıma geldi, sancılı bi şekilde bağırdım sanmış
benden daha heyecanlı ya .
zaten kapıyı açınca bildim korktuğunu sadece hapşurdum dedim,o nasıl hapşurmak diyo
o kadar gürültülü mü hapşırdın ki çok yasa sevdiklrinle yasa canım
hepberaber canım inşallah saol.bana göre normal ama onun gözü üstümde.nasıl hapşurmaksa beni yerimden zıplattın dio
benim 3 ay kaldı doğuma böle anlatıldıkça korkuom işte ya ben aslında mayıs haziran annesiyimdde bizim topiği bulamadım geldim buraya sende orda değil miydin sanki konuştuk diye hatrlıom benim adım derya canım izmitten
ben orda değilim canım hiç uğramadım.ama kulübde çok citlenbik var banada denk geldi bir veya 2 harfi değişerek kullanıcı adı var.ondan anımsiyorsundur mutlaka.ben istbl.dayım
Saful dan haber yokSeni merak ediyodm yavrucum okuyunca dedim yook bu dogurmck:)) canım maşallah kızma yerim onu ben bu soğukta dışarda isim ne diye düşünüyor cocuk)) bende yatcam kalkcam yatcam kalkcam gitcezzz böceğimi görmeye:)) demek suni sancıya kadr geldi is:) hakkında hayırlısı olsun safulda durm ne gitcm diyodu oda sanki? Gözüm ikinzn uzerinde
Ben de ağrılarım vardı duş aldım dedim doktora, geçsin diye mi aldın duşu dediaman yok yavv herşeyede doğumu başlatır diyolar anam bn kaynar suyla yıkanıyom hala tık yok..
Galiba öle demek canım yaa çünkü ben bugün yarın doğcak bu kız diyince doktor ooo bayaa dayamış kafasını gerçekten dedi.iyi bari çıkışa dayamış dmk yakın dmk değil mi? yani doğum kanalına girmiş dimi?
Günaydın nigolişkooo.. sen de erkencisinnn.. bugün rize günü var ya akm de yaa beyimi uyandıramıyorum oraya gitcem beeeeeeenGünaydın kızlar.
Melikecim erken git gecen hafta Trabzon vardı öğlen. Gittim biri siz bu halde hiç girmeyin ben bile fena oldum dedi çok kalabalık ti ondan öğlene kalma bence
Haklısın canım yaa bizde trabzona gidip kapıdan döndük.. o kadar trafik vardı ki girişte oraya girersek cesaret edemedik bişiy olursa çıkamayız diye... en iyisi erken gitmek bugün bi de pazar çok kalabalık olurbence hemen uyandırıyım eşimi gidelimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?