- 11 Ocak 2009
- 6.204
- 115
- 688
- 39
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #42.241
kızlar cuma günü 02/03/2012 de doğum yaptım suni sancı verdiler fakat olmadı sezeryan ile oldu kızım
3500 gr 50 cm
gözün aydın canımkızlar cuma günü 02/03/2012 de doğum yaptım suni sancı verdiler fakat olmadı sezeryan ile oldu kızım
3500 gr 50 cm
günaydın kızlar bi şey sorcam ben bu gün bebeğimin hareketlerini garip bi şekilde sol tarafımdaki boşlukta hissediyorum.yani bel boşluğumda sanki bebek yan duruyo gibi hissediyorum solumada ağırlık veremiyorum yatarken zarar vericem diye. bu durumu yaşayan var mı aranızda ?
selam nasılsınız? doktor hareketlerini say dedi,dediği günden beri az hareket ediyor gibi. decavit ve gynoferon kullanıyorum 3 4 gündür onlar yüzünden olabilirmi? yada psikolojikman mı?
hadi bakalım, hayırlısı:)Günaydın kızlar
Dün gece sancılarından dolayı hastaneye gittik. Nts de sancı çıktı kasilma da var. Üstüne üstün açılmam da var. Dr bu sancılar dogum sancısı değil ama yakın dedi)
Günde bir saat yürüme yapacakmisim. Bundan sonra doğsa risk yokmuş
Aylardır unuttuğumuz adet ağrısını hissetmek garip bir duygu
Bele sıcak sıcak vuruyor. Kopacak gibi belim. Şimdilik düzenli olmadıgı için beklemedeyiz
10 dk da bir olursa gel hemen dedi.
Dogum yapanlar ve yapacak olanlar Allah anali babali büyütsün.
Maşallah canım. Allah analı babalı büyütsün inşallah. resimleri bekliyoruzkızlar cuma günü 02/03/2012 de doğum yaptım suni sancı verdiler fakat olmadı sezeryan ile oldu kızım
3500 gr 50 cm
Günaydın kızlar
Dün gece sancılarından dolayı hastaneye gittik. Nts de sancı çıktı kasilma da var. Üstüne üstün açılmam da var. Dr bu sancılar dogum sancısı değil ama yakın dedi)
Bele sıcak sıcak vuruyor. Kopacak gibi belim. Şimdilik düzenli olmadıgı için beklemedeyiz
kızlarrr ben doğurdum dermişimmmmne yazikki dün sancılarım vardı banyo falan ettim uykum geldi uzandım kaçtı gitti sancılar bugünde çok iyiyim böle bi enerjikim ben hiç doğurmıcam sanırım yarın sabah gel demişti doktor doğum olmazsa bugünde bişe olmazsa yarın kontroldeyim bakalım..oysa nekdarda heyecanlanmıştım
canım kaçdasın bilmiyorum ama dönmüştür çocucağız
endişelenecek birşey olacağını sanmıyorum
33+0 olduk canım bu gün ama hala yanlarımda hissediyorum yan duruyo bebek resmen :18::18::18:
Günaydın herkese gece yalancı sancılarda bayağı heycanlanmistim simdibise yok HalaA bekliyoz
Günaydın kızlar
kızlar cuma günü 02/03/2012 de doğum yaptım suni sancı verdiler fakat olmadı sezeryan ile oldu kızım
3500 gr 50 cm
nasıl istiyorsa öyle dursun bebiş sen niye dert ediyorsun ki
33 desin daha çok döner o
günaydın kızlar bi şey sorcam ben bu gün bebeğimin hareketlerini garip bi şekilde sol tarafımdaki boşlukta hissediyorum.yani bel boşluğumda sanki bebek yan duruyo gibi hissediyorum solumada ağırlık veremiyorum yatarken zarar vericem diye. bu durumu yaşayan var mı aranızda ?
selam nasılsınız? doktor hareketlerini say dedi,dediği günden beri az hareket ediyor gibi. decavit ve gynoferon kullanıyorum 3 4 gündür onlar yüzünden olabilirmi? yada psikolojikman mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?