2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam nasılsınız? doktor hareketlerini say dedi,dediği günden beri az hareket ediyor gibi. decavit ve gynoferon kullanıyorum 3 4 gündür onlar yüzünden olabilirmi? yada psikolojikman mı?

günaydın hanımlar

iyi pazarlar herkese ist. havada güneşli bu gün

ne güsel ne güsel

canım kaçdasın bilmiyorum ama dönmüştür çocucağız
endişelenecek birşey olacağını sanmıyorum

selam nasılsınız? doktor hareketlerini say dedi,dediği günden beri az hareket ediyor gibi. decavit ve gynoferon kullanıyorum 3 4 gündür onlar yüzünden olabilirmi? yada psikolojikman mı?

psikolojik de olabilir,birde yerleri daralıyor die de hareketleri azalırmış
bebek hareketlerini takip etmek için sakin bir ortamda uzan 1 saatte en az 10 defa hareket ediyorsa sorun yok demekmiş
die okumuştum

hadi bakalım, hayırlısı:)

kızlar cuma günü 02/03/2012 de doğum yaptım suni sancı verdiler fakat olmadı sezeryan ile oldu kızım

3500 gr 50 cm
Maşallah canım. Allah analı babalı büyütsün inşallah. resimleri bekliyoruz

kızlarrr ben doğurdum dermişimmmm ne yazikki dün sancılarım vardı banyo falan ettim uykum geldi uzandım kaçtı gitti sancılar bugünde çok iyiyim böle bi enerjikim ben hiç doğurmıcam sanırım yarın sabah gel demişti doktor doğum olmazsa bugünde bişe olmazsa yarın kontroldeyim bakalım..oysa nekdarda heyecanlanmıştım

evet canım senin yalancı sancılar erken gelmiş anlaşılan
ama sen yinede hareketlerine dikkat et bebişler için anne karnındaki 1 gün 1 gündür

ohhh ohh maaşallah dolu dolu 40 haftayı tamamlamışsın
ne güsel. hamileliğinin uzatmalarını oynuyorsun
bebeğin ne kadar oldu canım

Günaydın herkese gece yalancı sancılarda bayağı heycanlanmistim simdibise yok HalaA bekliyoz

Canım , evet gece yazdıklarınızı sabah okudum, ne heyecanlı bir bekleyiş olmuş, ama şimdi iyisindir inşallah, hastaneye gitmemekle iyi yapmışsın aslında, orada saatlerce sancı odasında tutacaklardı falan, evde beklemek daha iyi bence, ben böyle konuşuyom ya bakalım ben nasıl olacam o da ayrı konu.

Ay kuzum sana da hayırlı bekleyişler olsun, bir de sen yurtdışındaydın ya, Allah kolaylık versin.

Bilemedim kuzum, benim ki kaç haftadır sağda ve ay şeklinde, hiç sola geçmedi, solda sadece bacaklarını uzattığı için kaburga batması ağrıları olmuştu, neden yer değiştirdi ki acaba?

İlaölarla alakası yok bence canım ya, ben o dediğin ilaçları aylardır kullanıyorum, biliyorsun benim doğuma yaklaşık 1 hafta kaldı, bana da hareketlerini saymaktan başka yapacak bir şey kalmadı, ama birgün çok hareketli bir gün paso uyuyor, mesela dün akşam kıpır kıpırdı şimdi öğlen oldu tık yok, günü gününe benzemiyor anlayacağın, sen her saniye değil de genel olarak takip etsen yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…