- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #42.261
günaydın hanımlar
iyi pazarlar herkese ist. havada güneşli bu gün
ne güsel ne güsel
kızlarrr ben doğurdum dermişimmmmne yazikki dün sancılarım vardı banyo falan ettim uykum geldi uzandım kaçtı gitti sancılar bugünde çok iyiyim böle bi enerjikim ben hiç doğurmıcam sanırım yarın sabah gel demişti doktor doğum olmazsa bugünde bişe olmazsa yarın kontroldeyim bakalım..oysa nekdarda heyecanlanmıştım
Bilemedim kuzum, benim ki kaç haftadır sağda ve ay şeklinde, hiç sola geçmedi, solda sadece bacaklarını uzattığı için kaburga batması ağrıları olmuştu, neden yer değiştirdi ki acaba?
Günaydın kızlar
Dün gece sancılarından dolayı hastaneye gittik. Nts de sancı çıktı kasilma da var. Üstüne üstün açılmam da var. Dr bu sancılar dogum sancısı değil ama yakın dedi)
Günde bir saat yürüme yapacakmisim. Bundan sonra doğsa risk yokmuş
Aylardır unuttuğumuz adet ağrısını hissetmek garip bir duygu
Bele sıcak sıcak vuruyor. Kopacak gibi belim. Şimdilik düzenli olmadıgı için beklemnde edeyiz
10 dk da bir olursa gel hemen dedi.
Dogum yapanlar ve yapacak olanlar Allah anali babali büyütsün.
kızlar cuma günü 02/03/2012 de doğum yaptım suni sancı verdiler fakat olmadı sezeryan ile oldu kızım
3500 gr 50 cm
moralim acayip bozuk durumda yarın için randevu almak için hastaneyi aradım doktorum 1 hafta izinliymiş cuma-cumartesi gelcekmiş.. aradım cepten istanbula gitmiş ya yarın mutlaka bebeğin suyuna kalp atışlarına baktırmam lazım başka bi doktor önerdi bi baktır dedi..ama doktorum gelene kadar doğumum olur..ağlıcam ya benim doktorum çok iyiydi ben şimdi kime gidip doğum yaptırcam son anda
Slm herkese iyi pazarlar nasılsınız kızlarrrr doğurmaya niyeti olan varmı bu günn
Güanydın canımcım.Bize kalsa ben, Melike ve Saful ilk sıradayız da, bize kalmıyor ki.
kızlar cuma günü 02/03/2012 de doğum yaptım suni sancı verdiler fakat olmadı sezeryan ile oldu kızım
3500 gr 50 cm
moralim acayip bozuk durumda yarın için randevu almak için hastaneyi aradım doktorum 1 hafta izinliymiş cuma-cumartesi gelcekmiş.. aradım cepten istanbula gitmiş ya yarın mutlaka bebeğin suyuna kalp atışlarına baktırmam lazım başka bi doktor önerdi bi baktır dedi..ama doktorum gelene kadar doğumum olur..ağlıcam ya benim doktorum çok iyiydi ben şimdi kime gidip doğum yaptırcam son anda
Slm... Doğum yapan anneleri tebrik ediyorum. Bizde de bir belirti yok henüz. Bir diyorum gel artık sonra Sivasın yolları kapalı annem gelemez biraz daha bekle diyorum. Bakalım nezaman gelecek bizim Selimhan bey....
Herkese slm ne güzel bı gün
Günaydın kızlar
Dün gece sancılarından dolayı hastaneye gittik. Nts de sancı çıktı kasilma da var. Üstüne üstün açılmam da var. Dr bu sancılar dogum sancısı değil ama yakın dedi)
Günde bir saat yürüme yapacakmisim. Bundan sonra doğsa risk yokmuş
Aylardır unuttuğumuz adet ağrısını hissetmek garip bir duygu
Bele sıcak sıcak vuruyor. Kopacak gibi belim. Şimdilik düzenli olmadıgı için beklemedeyiz
10 dk da bir olursa gel hemen dedi.
Dogum yapanlar ve yapacak olanlar Allah anali babali büyütsün.
maşşallah canım Allah analı babalı büyütsünkızlar cuma günü 02/03/2012 de doğum yaptım suni sancı verdiler fakat olmadı sezeryan ile oldu kızım
3500 gr 50 cm
belki de yan duruyordur cnm 33 haftada isen daha çoook döner:)) korkma sen..günaydın kızlar bi şey sorcam ben bu gün bebeğimin hareketlerini garip bi şekilde sol tarafımdaki boşlukta hissediyorum.yani bel boşluğumda sanki bebek yan duruyo gibi hissediyorum solumada ağırlık veremiyorum yatarken zarar vericem diye. bu durumu yaşayan var mı aranızda ?
Ama sen 40a girmişsin, ne güzel ya pek birşey kalmamış, Selimhan ne yapsın, bu yıl kar kış kıyamet her taraf. Gene akıllı oluşlarımız iyi durdu annesi, daha erken gelmediklerine şükür.
amannn ne heyecanlı canım bi an önce gelsin minik kuzun sağlıkla inşallah:)
maşşallah canım Allah analı babalı büyütsün
belki de yan duruyordur cnm 33 haftada isen daha çoook döner:)) korkma sen..
canım üzülme şimdilik muayeneye git o doktora, doğumun ne zaman olacağı belli olmaz belkide doktorunu bekler bebeğin..olmassa da canım diğer doktor da iyidir muhakkak, bi muayeneye git tanış, için rahatlasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?