2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Anam biz de seni dün merak edip durduk, olmadı mı kavuşma, neyse vakti saati gelecek demekki.

Bilemedim kuzum, benim ki kaç haftadır sağda ve ay şeklinde, hiç sola geçmedi, solda sadece bacaklarını uzattığı için kaburga batması ağrıları olmuştu, neden yer değiştirdi ki acaba?

bilmiyorumki ama ben 33+0 haftalığım :))

moralim acayip bozuk durumda yarın için randevu almak için hastaneyi aradım doktorum 1 hafta izinliymiş cuma-cumartesi gelcekmiş.. aradım cepten istanbula gitmiş ya yarın mutlaka bebeğin suyuna kalp atışlarına baktırmam lazım başka bi doktor önerdi bi baktır dedi..ama doktorum gelene kadar doğumum olur..ağlıcam ya benim doktorum çok iyiydi ben şimdi kime gidip doğum yaptırcam son anda

Slm... Doğum yapan anneleri tebrik ediyorum. Bizde de bir belirti yok henüz. Bir diyorum gel artık sonra Sivasın yolları kapalı annem gelemez biraz daha bekle diyorum. Bakalım nezaman gelecek bizim Selimhan bey....

cnm sıra sende galiba hadi hayırlısı

kızlar cuma günü 02/03/2012 de doğum yaptım suni sancı verdiler fakat olmadı sezeryan ile oldu kızım

3500 gr 50 cm

gözünaydın maşallah kuzucuğa

cnm benim bu dr lar pek düşüncesiz ama sen bunu düşünüp kafana takma ,hakkında hayırlısı neyse o olsun benim drumda gelmedi doğumuma onun yerine girenden daha memnun kaldım:)

Güanydın canımcım.Bize kalsa ben, Melike ve Saful ilk sıradayız da, bize kalmıyor ki.

Ben bile sabırsızlanıyorum Allah kolaylık versin hepimize kuzum yolda telefonda aaaa sen daha doğurmadın mı diyenlerde eklenince iyice stres yapıyorumm

Biz gexmeye gidiyoz kızımla hepinizi hayırlı pazarlar kızlar Nigolicim inş.akşam dönüşte doğum haberlerinizi alırım

kızlar cuma günü 02/03/2012 de doğum yaptım suni sancı verdiler fakat olmadı sezeryan ile oldu kızım

3500 gr 50 cm

hayırlı olsun canım kavusmussun yavruna,sezeryan olsun bosverr kollarında da smdi kızın gerisi hiiçç önemli degil. Allah uzun saglıklı bir ömür nasip etsin inşallahh

Aman be pek üzüldüm senin için, bir doktora alışınca da değiştirmek olmuyor demi, ama düşüncesizlik doktorun yaptığı da, evet hayatını hastalarına göre planlayamaz ama yine de çok yakın doğumları göze alsaydı, özeldi demi doktorun, bizm gibi devlete devam etmiyordun?

Slm... Doğum yapan anneleri tebrik ediyorum. Bizde de bir belirti yok henüz. Bir diyorum gel artık sonra Sivasın yolları kapalı annem gelemez biraz daha bekle diyorum. Bakalım nezaman gelecek bizim Selimhan bey....

Ama sen 40a girmişsin, ne güzel ya pek birşey kalmamış, Selimhan ne yapsın, bu yıl kar kış kıyamet her taraf. Gene akıllı oluşlarımız iyi durdu annesi, daha erken gelmediklerine şükür.

amannn ne heyecanlı canım bi an önce gelsin minik kuzun sağlıkla inşallah:)

3500 gr 50 cm
maşşallah canım Allah analı babalı büyütsün
belki de yan duruyordur cnm 33 haftada isen daha çoook döner:)) korkma sen..

canım üzülme şimdilik muayeneye git o doktora, doğumun ne zaman olacağı belli olmaz belkide doktorunu bekler bebeğin..olmassa da canım diğer doktor da iyidir muhakkak, bi muayeneye git tanış, için rahatlasın..

Ama sen 40a girmişsin, ne güzel ya pek birşey kalmamış, Selimhan ne yapsın, bu yıl kar kış kıyamet her taraf. Gene akıllı oluşlarımız iyi durdu annesi, daha erken gelmediklerine şükür.

Haklısın cnm. Kızım da ocakta doğmuştu ama şansımıza o dönem böyle kar yoktu:) Sırf anneanne gelebilsin diye beklesin istiyorum...

inşallah canım

kızımı uyutabildim sonunda.. sabahtan beri uğraşıyoruz. mızmızlığı üstünde bugün. akşama eşimle birlikte yıkayıp uyutmayı düşünüyoruz. gece yıkarsak rahat uyur. biz de dinleniriz biraz. ayy zormuş vallahii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…