2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar...

yarın sabah 7 de gidiyoruz hastaneye.. ameliyat kaçta olur henüz bilmiyorum.

Rabbim nasip ederse 16 saat filan kaldı heyecanlı bekleyişe. ..

Dualarınızı esirgemeyin olurmu? şuan öyle duygusalım ki, sanki bu topiği, sizleri bırakıp gidiyormuşum gibi bi his var içimde..

stres yapmıycam diyorum ama içten içten yapıyorum galiba, çünkü gebeliğim boyunca şükürler olsunki ağrımayan başım, dün geceden beri ağrıyor

kayınvalidem evde, kızım uyuyor şuan.. birazdan teyzesi gelip götürecek kuzumu... bide ona üzülüyorum. muslukları açmazsam iyi

YARINA KADAR GİREMEM SANIRIM.. YARINDA CEPTEN YAZARIM İNŞALLAH KISMET OLURSA.

ÖPÜYORUM HEPİNİZİ

kız senın sancıların ne oldu

Gece 3e kadar sancı çektim artık gidelim dedim esimi kaldırdım hazırlandık azaldı
7-dakikada oluyordu evin icinde yürüdüm filan azaldı gibi bende anladım ki bu dogum sancısı
Değil yattık uyuduk tekrar .arada yokluyor ama iyim hala gelmeye niyeti yok sipanin

Semracımmm canımmm şükürler olsun ki Rabbime kavusacaksın yavruna,birlikte gün saydık bekledik bak o bekleyiş yarın sona erecek,miniğin artık karnında değil kollarında olacak Allahın izni ile,miss gbi kokusunu çekeceksin içine doya doya. çok az kaldı az daha sabır. sen içini ferah tut , o sana Defne gbi Rabbimin mucizesi,hediyesi. tüm dualarım seninle,miniğinle. bırak başın ağrısın boşver,sen sakın üzme kendini. Defne de artık kossskocamann kız oldu annesi teyzesiyle bekler minik kardeşini. ona üzülme sakın,daha önce ayrı kalmayı denediniz zor olsa da oldu dmi,bu da hayırlı bir ayrılık bir kaç güncük sadece,sonra beklediğinize değecek. eminim çok ama çok sevecek kardeşini. Allaha emanet oll

Canım benim ya, bu topiğin gülüsün sen, Allahım doğumunu da doğum sonranı da sağlıklı geçirmeni nasip etsin, ne güzel bir heyecan, yarın bu saatlerde ikinci meleğin kucağında, sakin ol demek kolay ama sakin ol tatlım, bize de dua et, biz de sana ediyoruz unutma.

Allah'a emanet olun saglikla kucağına al inşallah

Bende oğlumu düşünüyor um nasıl bıraka cam.
K

Rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin inşallah Allah'a emanet ol canım

[/QUOTE]

Kuzucuk bıcı bıcı mı yapacak, ay ne güzel, sağlık suları olsun, zor ama güzeldir annelik demi, benim ilk olacağı için ben de hem korkuyorum, hem heyecanlanıyorum,

semracım cnm Allah kolay doğumlar nasip etsin, sağlıcakla kavuş meleğine. güzel bir doğum hikayesiyle dönmeni bekliyoruzzz

Kuzucuk bıcı bıcı mı yapacak, ay ne güzel, sağlık suları olsun, zor ama güzeldir annelik demi, benim ilk olacağı için ben de hem korkuyorum, hem heyecanlanıyorum,

evet hem zor hem güzel. benm de ilk bebeğim. belki de onun için zorlanıyorumdur.. eşime ve kendime eskisi kadar vakit ayıramamak beni üzmeye başladı şimdiden.. ayy ne biliim garip duygular işte

yaaa ne güzellll bende kızımı kucagıma almak istiyorum artıkk kuzummm ne güzeldir şimdi kızını yıkamak,minicikkk yaa. daha küçücük annesi mızmızlancak tabii ki akşam babası gelsin miss ler gbi yıkayın bak ozaman nasıll uslu bebek olcak yavrun.

inşallah sen de bir an önce alırsın kucağına kızını.
kız bebek çok tatlı oluyor. giydiriyorum, süslüyorum fln, oyuncak gibi

sezeryan olan arkadaşlaaaarrrr!!!!
benim göbeğim 2 hafta içinde hemen hemen eski büyüklüğüne geri döndü. 2 gündür de korse kullanmaya başladım. ancaaaak;
tam göbeğimin orta kısmı çökük kaldı, resmenbir çöküntü oluştu orada.. sizde de böyle bişey oldumu? bu böylemi kalacak??

arkadaşlar bi sorum var ben 37.hafta doğum iznine ayrıldım.okula ayrıldığıma dair doktor raporunu verirken aynı zamanda iazin dilekçesi yazmam gerekiyor.bunu yazan arkadaşlar varsa nasıl yazacağıma dair bilgi verirlerse sevinirm

pollycimm canım hayırlı güzel bir doğumlar diliyorum
umarım herşey çok güzel olur sağlıkla gelir meleğin

canım böyloe olması çok normal hatta ilk bir yıl biçimsiz gelebilir göbeğin sana
ama sonra vücut topluyor kendini eskiden hiç farkı olmuyor
benim en çok göğüslerim kötü olmuştu süt verme bittikten sonra balonu şişirip söndürürsün ya
öyle pörsümüştü ben hep kötü kalacak sanıyordum ama zamanla ve sporla öyle bir topladıki
eskisinden bile iyi oldu ama şimdi ne olur bilmem :26:

ah kuzum sıkma kendini rahat ol Allahın izniyle yavrunu yarın bu saatlerde emziriyo olucaksın defnede seni sizyarete gelicek ve kardeşini görücek işte ozaman ağlıyabilirsin ama mutluluktan ben hiç ağlamamıştım taki meleğimi kollarıma verip ağlattıklarında ağladım ama şimdi ağlayınca ben ağlamıyorum ciğerleri gelişiyomuş doktorlar öle diyo...ben onların yalancısıyım...dualarımız seninle rabbim sıkıntısız bir şekilde kolayca doğum nasip etsin ve bizden ayrılmıyorsun didemide yanına alıp tekrar bu sahalara geri dönüyorsun bende eski fit halime dönsem yahu.... bundan sonraki muhabbetlerimiz bunlar ve bebişler olucak inşallah ....cnm

allah kolaylıklar versin canım hayırlı haberlerle dön inşallah

pollycim hayırlısıyla kuzucuğunu kollarına almana az kaldı Rabbim kolay doğumlar nasip etsin hepimize. güzel düşün güzel şetler olsun stres yapma

cnm benim bu dr lar pek düşüncesiz ama sen bunu düşünüp kafana takma ,hakkında hayırlısı neyse o olsun benim drumda gelmedi doğumuma onun yerine girenden daha memnun kaldım:)

özele gidiyodum ben..aradım doktoru gitmek zorundaydım dedi..benimde şansıma işte belki bi umut cuma-cumartesiye kadar gelmezse benim kız yetişiriz doktora..bana önerdiği doktorda maşallah perşembeye kadar full doluymuş hiç yer yokmuş..ama konuştuk sabah erkenden gitcez..nebilim belki bende memnun kalırım..sölediği doktor burda ünlü bi doktor iyi ama aşırı yoğun oyüzden pek ilgili değilmiş die duymuştum ama bakıcaz artık..

yarın sabah erkenden gitcez..inşallah öyle olur..olmazsada ne gelir elden Allahtan böle hayırlısıymış demek..ama birden çöktüm resmen moralman kendimi ihanete uğraşmış gibi hissettim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…