2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bir de çatlak kremi kullanıyoruz ya, onları doğumdan sonra da kullansak mı, benim lierac bir kutu kaldı da, doğuma kadar ancak yeter, bir kutu daha alsam mı? internetten sipariş vericem de? 2 mi alsam yoksa:S

aaa yağız ismini cok severim,benim kuzende kerem yagız koymus. ben cok isterdim oglum olsun,koymak istedigim bir sürü isim vardı,en sevdigim Demir,sonraa Batı, Safa, Doruk, Rüzgar,Onat..
oo oo daha bir sürü. kız isim zor ya babası kızıma Cemre diyo ama ben pek ısınamadım. cocugumun sekerlerine isim bile yazdıramadık daha ismi belli degil dye. birde 10 gün snra dogumum var ahh ahhh
kuzumm sen yürümekle en iisini yapıyorsun ama sanki kendine fazla yükleniyorsun,artık oglun inmeye basladı,kasıklarına agırlık cogaldı,önceden sırttan destek fazlaydı smdi azaldı,agırlık merkezimiz degişti,az yavaşş oglunda yavrum benim teyzesi yesin onun poposunu,sıkıldı orda cocugum ya kolay mı minnacık bir alan,o koscak zıplıcak,top oynayacak daha neler nelerrr

güzel düşün, hiç kasma kendini. çok kolay oluyor. senin de öyle olur temennisiyle o zaman

Aminnn canım saolsın hele bı gelsın ogunler ne kascmmm yatcmm buyurrr etı senın kemıgı benım dıcem:))))) Bakalım yapckmı haftaya boyle bısey yrn gıdınce aklıma glrse bı soryım:))
Kızlar bir de çatlak kremi kullanıyoruz ya, onları doğumdan sonra da kullansak mı, benim lierac bir kutu kaldı da, doğuma kadar ancak yeter, bir kutu daha alsam mı? internetten sipariş vericem de? 2 mi alsam yoksa:S

Ben hıc catlk kremı kullanmadm yag kullandm hep gercı olaysıda koymazdı oncesndn catlaklrım oldugu ıcın:))) Neysee ama sımdı karnımn ustune belırgn damarlar var 2 3 taneee acaba artn kan hacmndenmı yoksaaa catlkmı olck onlar anlayamadm ama catlk olnca kırmızı olmuomuydu? Bu bıldıgmz damar hanı sut veren annenın damarları bellı olr yaa o cıns bısey:)) Anlamadm amaa dedım neeee olms yanı catlasaa nee olurrr dunyanın en guzel varlıgına kavuscam

Ahhh yavrum bende hep kız hayal etmstm hatta kız olsa okdr rahat ısım bulabılrdımkı:)) Sıznde ınsallah ıkıncı erkek olr onada cem dersınz olr bıter:))) bende babasına bırktm ısmını oda ısrarla kuzey ıstıo benm beyım kaptn oldugu ıcın bende dıorum heyy beyy kuzey neduuu:))) Yanınada ozaman manası olan bı ısm koyalm kerem kerim gıbı yada dırek can efe kısa ve net bı ısım koyalm dıorum:))) Bılmıorumm ama bızım adama kalırsa ya yön ısmı olur yada rüzgar ismi:))))) Benım oglum kılo aldı teyzesı oyuzdn asaya dogru baskı yapıoo annesını yurutmuo artık nerde hızlı yurumek kasıorum ama yok olmck dıyıp yavaslıorum:))) Bıde merdıven gercktn dogumu tetıkleyebılıooo yurumek tamamda merdıvene artık yonelmıcm ztn havalrda guzellesck ınsallah nekdr salı kar gelıo deselerde Cemre dusssndee hepsı gecsın gıtsın en azından kar yagmasn yaaa

annemm ilk Cemre düştü idare edin artık,kızım düşürdü coktan kuzey seyy yaz su meshur diziden snra ayar oluyorum o isme kıvanc ı hiç sevmem ondan sanırım,beyaz peynir gbi ama Batı güzel bak ben sana söleyimmm hem kocanda sever
sen evet merdivenlerden uzak dur daha oglunun vakti gelmedi,zorla etme cocugu yerinden

Yoook bızımkı cok eskı bı kuzeyy ben bı kızımz bı oglumz olrsa onlara okdr adıl davranalımkı ısımlerını bıle aynı anlama gelen ısımlerdn secelım demstım teeee evlenmeden evvel bekar ıken:)) Mısalll kuzeyle şimal gıbı demstım deyıs o deyısss patladı gıttııı:))))) O poyraz ıstıodu ılk sonra dedı poyraz cok serttt ugrasılmaz onlaa:)))) Bende bılmem bey oglan senın ısımını sen koy dedım kuzey olrsa yanına kerem yada kerım koymayı dusunuorum ben analık hakkı olarak:))) Bakalm kısmetnde var bı ısım sonctaa yoksa alı velıı 49 50 oyle bısey olck:)))

Yok canım onlar çatlak değildir korkma, damarların belirginleşmesi normal. Çatlak ben de olduğundan biliyorum, kırmızı izler şeklinde oluyor. Ben de kutu kutu kremler bitirdim ama yok yine çatladım, daha fazla çatlamamak için uğraşıyorum işte. Biz de ırsi engelleyemem ama en azından daha az olur diye umut ediyorum. Bir de kayınvalidem doğumdan sonra heryerin çatlamış olacak, şimdi ortaya çıkmasa bile sonra çıkar, boşuna uğraşma dedi ya

kız zaten Balık olcak cocuklar sert isim koysan ne yazar,dizginler işte amann elbet bişe koycaz düşün düşün bulamadık biz saldık gitti kerem ve kerim güzel isimler bak,pek severim senin seçimlerin iyi. kocanda hevesini alsın adamcagız ne istiyorsa koysun bizdee evlenmeden önce konusurkene nedense hep kız ismi konusmus Masal da anlasmıstık ama annem annem güzel annem kocamın kanına girdi,ne öle yalan dolan diyo ne alaka ise,smdide kalakaldım ortada böyle güzel kızıma isim bulamadık yaaa.

Yaa ben oncesınden cok kıloluydum ve zayıflaynca nasıl catladıgımı hıc anlamadıgm ıcın bılemıorum sımdı:)))) Yanı olsada koymazdı bu yuzden dıyorum yoksa catlagı olmayn bı ınsn ıcın uzucu:)) Ama onlr benm bı parcam:)) Benmkıler dedıgm gıbı bıldıgn damarrr damar cıkmslarr ama nereye baglanıolr hıc bılemıorum:)))) Olsadaaa ıcımden cıkana deger dıyorum ıstee:)) Kaynvalıden cok guzl morl verms annemm:))) Ya ama bende bı yerde okumstum derının catlamaya musaıt bı yapısı varsa sen ne yaprsan yap o catlarms krmlr yaglr vs bunlr sadece onlemmıs hee cok catlamasın dıye kullanılabılr tabıkı ama okdr krmlrı surdum hala catladım demek manasız olck bu duurmda sıkma canını annesııı karsılıgında dunyanın en guzel hedıyesı gelcek ınsallah:))

Benmkı balk olamayabılr heee benm ıcımden hep 23unde dogrcm gıbı gecıoo:)))) Bendeee sıtelere gırer kız ısımlerı bakardım hep:)) Sankı oglum olması mumkunsuzmus gıbı:))) erkek olnca hemen babasına pasladım buyur beyyy meydan senın dedım:)))) Babasıda kuzey cok ıstıo muhtemelen oyle olck ama ben dıbıne kerım kerm bısey koycm kesın:)) Bızım bı tanıdık var admn adı cem kızınada cemre koyms cok hosuma gıttı:))) Bızımde ısımlerımzden semıhle sermın cıkıo:)))))

yok anacımmm sen bu hareketlilikle cocugu tutmazsın okadar göbüşünde aman koysun babası kuzey desin gönlü olsun,ne de olsa senn ilave etcegin isimler belli
sizin isimlerden yne güzel seyler cıkıyo ya bizim Merve-Hasan böggg bu ne beeee, aslında ben çerkes im çerkes isimlerinden koymak istiyordum ama kocacım karadenizli oldugu için (Samsun,karadeniz sayılabilir ) çerkes isimlerne pek sıcak bakmadı

Bebişe değer tabi ki canım, ama başından bilsem pek önemsemezdim de, şimdi o kadar kullandım az kaldı devam ettiriyim diyorum işte.
Bu arada ben hala kasım kasım kasılıyorum, ama sancı olmayınca önemli değil yazıyor nette. Doğuma alıştırma yapıyor galiba, sanırım iyi bişey:)

Evet bukdr harkte cıkarırım dıorum ama ıcımede hep 23 doguo ne alakysa:))))) Bızımkılerde bosnak gecen gun bosnk bı ısım dedıler cok meshur ama sımdı aklıma gelmıo:))) Kotude degıldıı ısım cok onemlı helekı sımdıkı zamane cocuklrı cok acımasız mısla benm bey paşa koymak ıstedıı dedım olmm tosun pasa dıye cocugumla dalga gecerler oda dedı onların zamanında tosun paşamı kalır dedım kalırmı kalırrrr:)) bunun gıbı bı cok ısıme daha karsı cıktım kuzeyde benm agzımdn cıktıgı ıcın pek bısey dıyemedm ama mıllet ısım sorunca kuzey dusunuoruz dıynce bende dıbıne munasıp bır ısım ekleycgımı belırtmeden gecemıorum:))))

Benımde karın sertlesmem gecn hafta cok fazla oldu am abu hafta okdr degıll dr bana demstıkı o karın kasılmalrı gunde 10dn basla oluosa ozamn bana baglan bebısım:))) Ama saymakta benm hıc aklıma gelmemıstı acıkcası:)) Sımdıde oyle sık olmuoo baznn oluoo ama alttan alttn sankı adet olckmısım gıbı agrılar gırıoo gunde 3 4 defa oluo hıc kaale almıorum ama:))

canlarımmm kocam beni sıkıştırıp duruyo yat yat diyee,ben gidim en iisi hiçte uykum yok
hepinizeee Allah rahatlık versin,tatlı rüyalar görün inşallahh

Ay canim keske oyle olsa sancisiz acilsa du bakalim yarin gitcez bakalm warmi acia.tsk edrm cnm:)

canlarımmm kocam beni sıkıştırıp duruyo yat yat diyee,ben gidim en iisi hiçte uykum yok

Aynen sekermm yıne bı sancılar gırdı bana alttann alttn bu 23unu fln beklemez:)))) Hadı bızde gıdıoruz oglmla kızlar optuk hepınızı saaap suuuup ıyı geceler yarn ınsallah guzl haberlerle donerız:)))

Benim 10u geçeli çok olmuştur 20 falan oldu galiba, işin garibi periyodik olmaya başladı, 4-5 dakikada bir falan, ama ağrı pek yok henüz, hayırdır inşallah.

İyi geceler tatlı rüyalar canım.

Aynen sekermm yıne bı sancılar gırdı bana alttann alttn bu 23unu fln beklemez:)))) Hadı bızde gıdıoruz oglmla kızlar optuk hepınızı saaap suuuup ıyı geceler yarn ınsallah guzl haberlerle donerız:)))

İyi geceler canım, tatlı rüyalar sana da:)

ama ben artık çok yoruldum uyuyamamaktan yaaa, yarasa gibi oldum , gözaltlarım mosmor oldu 5. gün oldu gece 1 saat uykuyla duruyorum yeter yaa
bir de bugünlerinizin kıymetini bilin minikler doğunca uykuya hasret kalcaksınız derlerr ahh ahhh ben zaten fecii hasretim uykuya
kasıklarımda idrak edemedigim bir ağrı var günlerdir,ama sancı değil,kasılma değil,böyle regl olmadan önceki 3 gün çektigimiz kasıkların tamamını kaplayan ve yakan agrı var ya ondan işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…