2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

birşey yok Allah ın izniyle. yorulmuştur kızçen:) annesi az dinlensin, başlar yine

Sağolun kızlarr ben gidip tatlı yeyip uzanayım azıcık zaten artık tekme yok totoyu dikiyor havaya kızım totosunu yükseltmesini bekleyim

Semracım annemm topıkımızın kurucusu:))) Coooookguzl bır dogum olur senın ıcın ınsallah RABBIM yardımcınız olsun saglıkla al bebısını kucagına

Kızlar gozunuz aydın ALLAH analı babalı buyutmeyı nasıp etsın ınsallah

Yaaa benmkıde sabhllrı harktsz oluoo bende korkuorum bazn gun ıcındede harkt etmıo ama bılıorumkı yerlerı dar dıyee harktlerıde azaldı takmamaya calısıorum yoksa dogumdn once bakırköyde zıyaretıme gelırler

Kızlar hepınıze ıyı aksamlar herkeslerın keyfı yerındedır ınsallahh Yarın sabh ALLAH ızın verırse oglumu gormeye gıtcmmmm nstde o mınıcık kalbının dımtısss dımtısssss sesını dınlıcemmm oyyyyyyyyyy böcegımmm benımm cok heyiiiicanlıyım Hemn sabah olsun bugece cok cabk gecsın:))) Aslnda halaa okdr hastaymkıı gogsm cok fena tıkandı burnumda akabınde tıkanıklıgını surdurmekte:))) zorumdn nefes alıorum zencefl bal lımon ıhlamur ne varsaa ıcıorum lakın pek ıse yaramıoo sabaha kadr 1 lt su ıcıorum ve dogal olrk 9284820239 kere wc zıyaretı yapıorum:))) Amaa yarn bocegımı gorcm yaaa sankı hıcbıseyım yok hihihihihi

hoşgeldinnnnn annemmmm,demek geçmedi hala hastalığın alternatif tıp pek işe yaramıyo bu son salgında benim içmedigim ot ve türevi kalmadı,artık son çare antibiyotik verdi doktor.yarın belki sanada verir doktorun. tuzlu su çek bol bol,tıkanıklık için ilaç veremiyorlar çünkü,hepsi en az C-D grubu neredeyse.
yarın oglusunu görcen demekk vayy beee çok özlemişsiniz birbirinizi belli belli kuzum,zaman cabuk geçsinde kavuşun biran önce.

kızlar cuma günü 02/03/2012 de doğum yaptım suni sancı verdiler fakat olmadı sezeryan ile oldu kızım

3500 gr 50 cm
Allah hepinizin bebeğini hayırlı uğurlu etsin kızlar. Analı babalı büyütmek nasip olsun. Maşallah. Nazarlardan saklasın bizlere de dua edin, az kaldı zaman:) müsait olduğunuz bir zamanda doğum hikayelerinizi de mart anneleri doğum hikayeleri topiğine yazarsanız süper olur

pollycimmmm, topiğimizin göz bebeği demek yarın kavuşuyorsun yavruna.Allah hayırlısını versin. iyi haberlerini bekliyoruz. stres yapma demeyeceğim, yaşayınca öğreniliyor sanırım. mümkün olduğunca bebeğini ve kendini serin kanlı tutmaya çalış diyeyim. güzelce uyumaya çalışın, yarın kuzucuk kollarında olcak

Hosbuldk canım:)) Yooo Tam gaz ılerlıo sekerımmm kendısı benden cok memnun kaldı bogazdan gecıs yapıoo:)))))) Aslnda bende hıc yatıp dınlenmdm hep dısarlardym belkı o yuzdende gecmıo olabılr adetaaa sumuklu böcek gıbı dolasıorum:2: Dr bundn bahsetmeyı dusunmuorum luzum yok ben kendımı ıyı hıssedıorum sımdı ılaca luzum yok gercı sımdıden sonra mıs gıbı antıbıytk ıcılır:))) Coook ozledm oglumu teyzesıııı sabh aksm gun saat sayıorumm onu gormek ıstıorum mınık böcegımı nst grcm bıde sancı cıkıoms bakıolrms acılmn var alıolarmıs benı hastaneye aksamınada doguruomusum melıke kafayı yer heralde ahahahah:)))

BEn olsam çarpardım kapıyı suratına, sabırlıymışsın sen canım, hamile kadının kapısına gelip strese sokulurmu hiç, terbiyesiz pis kadın, Allahtan ev sahibiniz iyiymiş, bizimki hiçbirşeyi ödemeye yanaşmaz, herşeye söylenir.

Canım bugün benimki de beni çok korkuttu, ben de geç yatmıştım, ondan oldu herhalde, anne yorulunca bebişler pek haraket etmiyor, tatlı ye uzan salla karnını oynar birazdan, yürüyüşün zararı olmaz, doktorlar kendileri söylüyor. Ama aşırıya kaçmamak lazım tabi.

Doğum yapan arkadaşların gözü aydın, hepsini tebrik ediyorum, bebişlerini öpüyorum

Pollyannna canım inşallah çok güzel geçer herşey, sağlıkla alırsın kuzucuğunu kucağına

Kızlar bugün benim karnım semsert ve kasılma var, ama sancı olmadığından ciddiye almıyorum, sizce ciddiye almalı mıyım, bunlar yalancı kasılmalar mı? Hiç bu kadar sık olmamıştı.

senin oturdugunu görmek nasip olmadı ki zaten kuzum fink atıyosun yollarda,o cocuk yolda dogarsa ben sorarım sana doktoruna sölemesende anlar o zaten merak etme sen
ne güzell herkes nst ye giriyo benim doktor sokmuyor beni sancın yok birşeyin yok ne gerek var diyo,maldonado yaa
sen sakınn dur durdugun yerde Melike parçalar seni benden sölemesi senin oglun bekler annesi,o alıstı gezmeye tozmaya,ona vızz gelir bu hastalıklar yorgunluklar.

bu arada kızlar, ben de muayene olmadan merak ediyordum hep, alttan muayene oldum yazayım dedim:) tabi kişiden kişiye değişir belki bilemiyorum ama, ben doğru dürüst birşey hissetmedim. bir odada çıkardım altımı. örtü verdiler alt tarafımı kapatayım diye. koltuğa oturttular. doktor birşey görmüyor zaten, bez üzerimizde kalıyor. elinde eldiven vardı. ucuna da kayganlaştırıcı birşeyler sürmüş sanırım. ne yaptığını görmedim ama 1 dakika sürmedi. çok rahatsın dedi bana bittiğinde, bunda ağlayanlar bile var biliyomusun, nasıl doğuracaklarsa dedi:):) hiç aşağı inmemiş bebek, yapın çok müsait, yumuşamalar başlamış, 1 cm de açıklığın var zaten, sen rahat doğurursun hadi gülegüle dedi, çıktım hadi hayırlısı
bir de bugün ya da yarın kahverengi ya da kırmızı kanamaların olabilir kontrolden dolayı, korkma sakın dedi. iki gün geçmesine rağmen, benim olmadı öyle birşey. korkmayın sizde

Kızlar bugün benim karnım semsert ve kasılma var, ama sancı olmadığından ciddiye almıyorum, sizce ciddiye almalı mıyım, bunlar yalancı kasılmalar mı? Hiç bu kadar sık olmamıştı.

yaa kuzum sanmıyorum ciddi olsun,yalancı kasılma olabilir de olmayabilirde. benimde bir kaç haftadır taş gbi oluyor göbüşüm,doktoruma soruyorum önemli degil diyo yolluyor
bugünde belimden bi sancı yedim,milli oldum,ilk sancım. cok fena oluyormus bee titretiyo resmen,elektrik çarpmış gbi

Sımdı bı saga bı solaa gıdıp gelıoo cıkack heraldeeee melıkemden korkumdan sessızce telkın edıorum oglumuu oglm bızden once olanlr var sıranı bekle dıorum ahhaah:))) Ben fınk atmayımda kımler atsn annemm cocuk rahat cıksın dıye omrumde yurumedıgm yolu yurudum lakınnn gel gelelım gecen haftadn berı gercktn kendımde bı agırlk hıssedıorum cocugn agırlıgımdr benm agırlıgmmdr anlamadm:))) Bıde alttn alttn gelen adet sancısı gıbı sancılrr cocugumn bazn kaburgamın ustunden nerdyse agzımdn cıkackms gıbı olmasıı az bıraz darlanmıoo degılım hanı:))) Bugn yıne yurudum mısal ama merdıvenı cıkmayı goze alamadım dedım cocugu merdıvene dusurcm okdr baskı yaptıkı:)))) Oyy annesı onu yer teyzesıııı kocamn kuzenı baba olms adınıda yagız eymen koymslr bız ne koycz halaa bellı degıl heee o degıll yuzunu gorunce hıc karar veremıcz hıcbıseyı yakıstıramıcz mınık böcegıme:))))

Gözünaydın canım güzel haberler bunlar, doktorun da iyiymiş seni cesaretlendirmiş ne güzel.

bugünde belimden bi sancı yedim,milli oldum,ilk sancım. cok fena oluyormus bee titretiyo resmen,elektrik çarpmış gbi
aynı şeyi bgn ben de yaşadım ilk kez. böyle tarif edilir sanırım, elektrik çarpmış gibi oldum ben de benimki saniyelikti ama fena çarptı valla

Ben de öyle düşünüyorum doğum sancısı olsa hemen anlarım herhalde diye, sancı falan yok, henüz hiç belden ağrı yaşamadım, çok mu fena yandık :18:

Ohhh mısssssssssss eger dr banada yaparsa aynııı muhabbeın aramızda gecmesını temennı edıorum:))))) Bızım aramzda hıc oyle bı muhbbet gecmedı ama sanırım 38de yapıolr galıba bız daha 37 yız:)) Yrn nst gırcmm hepsı bahane ısteee gıtmee aksama kdr aralrda sana bakcm dese beklerım heee ruh hastasıyım bennnnnnn annem oylee dıyooooooooo

güzel düşün, hiç kasma kendini. çok kolay oluyor. senin de öyle olur temennisiyle o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…