- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #42.381
canımm yoruldun diye hareketsizdir tabikide. sen yoruldun o da yoruldu.sen şimdi ayaklarını uzat,kendine rahat bir yatış pozisyonu seç,azcık çikolata ye bak ozaman kıpır kıpır olcak kızın.
canını sıkma sakın. ben 3-4 gündür hastaydım kızım bindebir oynadı,iileşmeye baslayınca yne kıpır kıpır oldu. hissediyorlar sanırım
birşey yok Allah ın izniyle. yorulmuştur kızçen:) annesi az dinlensin, başlar yine
Sağolun kızlarrben gidip tatlı yeyip uzanayım azıcık zaten artık tekme yok totoyu dikiyor havaya kızım totosunu yükseltmesini bekleyim
Semracım annemm topıkımızın kurucusu:))) Coooookguzl bır dogum olur senın ıcın ınsallah RABBIM yardımcınız olsun saglıkla al bebısını kucagınamerhaba arkadaşlar...
yarın sabah 7 de gidiyoruz hastaneye.. ameliyat kaçta olur henüz bilmiyorum.
Rabbim nasip ederse 16 saat filan kaldı heyecanlı bekleyişe. ..
Dualarınızı esirgemeyin olurmu? şuan öyle duygusalım ki, sanki bu topiği, sizleri bırakıp gidiyormuşum gibi bi his var içimde..
stres yapmıycam diyorum ama içten içten yapıyorum galiba, çünkü gebeliğim boyunca şükürler olsunki ağrımayan başım, dün geceden beri ağrıyor
kayınvalidem evde, kızım uyuyor şuan.. birazdan teyzesi gelip götürecek kuzumu... bide ona üzülüyorum. muslukları açmazsam iyi
YARINA KADAR GİREMEM SANIRIM.. YARINDA CEPTEN YAZARIM İNŞALLAH KISMET OLURSA.
ÖPÜYORUM HEPİNİZİ
Meraba sevgili anneler.... 3 mart 00.20 de normal doğumla Çok tatlı bir oğlum oldu..37+1 de doğum yaptım.Babamız yanımızda olmazsa diye çok korkmuştuk ama allahtan ilk uçakla yanıma geldi doğumumuza girdi :)) Biraz erken geldi oğluşum ama yinede sağlıklı çok şükür 3 kilo 60 gr.doğdu :)) Anne olmak dünyanın en güzel mutluluğu darısı bütün hamilelerin başına sağlıkla bebişlerini kucaklarına alırlar inşallah.. oğluşum ve benim için içinizden gelen bir duayı okumanızı istiyorum sütüm gelsin oğluşum doysun diye :)) Herkese sevgiler
Kızlar gozunuz aydın ALLAH analı babalı buyutmeyı nasıp etsın ınsallah22.02.2012 tarihinde kızım dunyaya geldı
spınal sezeryanla gerceklestı ve muthıs bır dogum oldu agrısız sızısız hıc gozunuz korkmasın
sadece sakin olun ve anın tadını yasayın
ınanın hersey kendılıgınde3n gerceklesıyor oyle guzel bakıyorsunuz cocugunuza
İyi akşamlar kızlar öğlen gezmeye gittik hava güzel olunca parkta da 1 saat kadar yürüdüm eve geldikten sonra yemek bulaşık derken oturdum ama kızım hareket etmiyor son bi saattir dinlemedeyim ağlayacam nerdeyse yoruldum diye oda uyuyormudur
Kızlar hepınıze ıyı aksamlar herkeslerın keyfı yerındedır ınsallahhYarın sabh ALLAH ızın verırse oglumu gormeye gıtcmmmm nstde o mınıcık kalbının dımtısss dımtısssss sesını dınlıcemmm oyyyyyyyyyy böcegımmm benımm cok heyiiiicanlıyım Hemn sabah olsun bugece cok cabk gecsın:))) Aslnda halaa okdr hastaymkıı gogsm cok fena tıkandı burnumda akabınde tıkanıklıgını surdurmekte:))) zorumdn nefes alıorum zencefl bal lımon ıhlamur ne varsaa ıcıorum lakın pek ıse yaramıoo sabaha kadr 1 lt su ıcıorum ve dogal olrk 9284820239 kere wc zıyaretı yapıorum:))) Amaa yarn bocegımı gorcm yaaa sankı hıcbıseyım yok hihihihihi
22.02.2012 tarihinde kızım dunyaya geldı
spınal sezeryanla gerceklestı ve muthıs bır dogum oldu agrısız sızısız hıc gozunuz korkmasın
sadece sakin olun ve anın tadını yasayın
ınanın hersey kendılıgınde3n gerceklesıyor oyle guzel bakıyorsunuz cocugunuza
Meraba sevgili anneler.... 3 mart 00.20 de normal doğumla Çok tatlı bir oğlum oldu..37+1 de doğum yaptım.Babamız yanımızda olmazsa diye çok korkmuştuk ama allahtan ilk uçakla yanıma geldi doğumumuza girdi :)) Biraz erken geldi oğluşum ama yinede sağlıklı çok şükür 3 kilo 60 gr.doğdu :)) Anne olmak dünyanın en güzel mutluluğu darısı bütün hamilelerin başına sağlıkla bebişlerini kucaklarına alırlar inşallah.. oğluşum ve benim için içinizden gelen bir duayı okumanızı istiyorum sütüm gelsin oğluşum doysun diye :)) Herkese sevgiler
Allah hepinizin bebeğini hayırlı uğurlu etsin kızlar. Analı babalı büyütmek nasip olsun. Maşallah. Nazarlardan saklasınkızlar cuma günü 02/03/2012 de doğum yaptım suni sancı verdiler fakat olmadı sezeryan ile oldu kızım
3500 gr 50 cm
pollycimmmm, topiğimizin göz bebeğimerhaba arkadaşlar...
yarın sabah 7 de gidiyoruz hastaneye.. ameliyat kaçta olur henüz bilmiyorum.
Rabbim nasip ederse 16 saat filan kaldı heyecanlı bekleyişe. ..
Dualarınızı esirgemeyin olurmu? şuan öyle duygusalım ki, sanki bu topiği, sizleri bırakıp gidiyormuşum gibi bi his var içimde..
stres yapmıycam diyorum ama içten içten yapıyorum galiba, çünkü gebeliğim boyunca şükürler olsunki ağrımayan başım, dün geceden beri ağrıyor
kayınvalidem evde, kızım uyuyor şuan.. birazdan teyzesi gelip götürecek kuzumu... bide ona üzülüyorum. muslukları açmazsam iyi
YARINA KADAR GİREMEM SANIRIM.. YARINDA CEPTEN YAZARIM İNŞALLAH KISMET OLURSA.
ÖPÜYORUM HEPİNİZİ
hoşgeldinnnnn annemmmm,demek geçmedi hala hastalığınalternatif tıp pek işe yaramıyo bu son salgında benim içmedigim ot ve türevi kalmadı,artık son çare antibiyotik verdi doktor.yarın belki sanada verir doktorun. tuzlu su çek bol bol,tıkanıklık için ilaç veremiyorlar çünkü,hepsi en az C-D grubu neredeyse.
yarın oglusunu görcen demekk vayy beeeçok özlemişsiniz birbirinizi belli belli kuzum,zaman cabuk geçsinde kavuşun biran önce.
yaaa kadın meymenetsizin teki, yüzüne bakmazsınn.. selam sabah bilmez ölü gibi geziniyo.. hamile olduğumun farkında bile değil, insanın yüzü ne bakmıyo ki,(yoksa yani fakedilmeyecek bi göbüşüm yok, maşşallahım warr:) ben ona laf anlatıyorum o eşime bakıp konuşuyo, eşim yumuşak konuşuyo ya, ben sert, beni muhatap almıyo güüya.. benim eşimde sağolsun çok kibar konuşur, kimseyle tartışmaz, herkesin suyuna gider.. bi bana geçer nazı..doğru sölüyosunuz benim düşünmem lazım kendimi, yarın ztn babam çıkıp konuşcak,bgn anlattım da çok sinirlendi, gitmiş ewde yoklarmış.. bize ewi ayarlayan babam, ew sahibi de babamın çok yakın arkadaşı, hemşerimiz hem.. bizim apartman işleriyle babam ilgilenir genelde.. ben muhatap olmak istemiyorum yaa gerginlik istemiyorum hayatımdaa
İyi akşamlar kızlar öğlen gezmeye gittik hava güzel olunca parkta da 1 saat kadar yürüdüm eve geldikten sonra yemek bulaşık derken oturdum ama kızım hareket etmiyor son bi saattir dinlemedeyim ağlayacam nerdeyse yoruldum diye oda uyuyormudur
Hosbuldk canım:)) Yooo Tam gaz ılerlıo sekerımmm kendısı benden cok memnun kaldı bogazdan gecıs yapıoo:)))))) Aslnda bende hıc yatıp dınlenmdm hep dısarlardym belkı o yuzdende gecmıo olabılradetaaa sumuklu böcek gıbı dolasıorum:2: Dr bundn bahsetmeyı dusunmuorum luzum yok ben kendımı ıyı hıssedıorum sımdı ılaca luzum yok gercı sımdıden sonra mıs gıbı antıbıytk ıcılır:))) Coook ozledm oglumu teyzesıııı sabh aksm gun saat sayıorumm onu gormek ıstıorum mınık böcegımı nst grcm bıde sancı cıkıoms bakıolrms acılmn var alıolarmıs benı hastaneye aksamınada doguruomusum melıke kafayı yer heralde ahahahah:)))
Kızlar bugün benim karnım semsert ve kasılma var, ama sancı olmadığından ciddiye almıyorum, sizce ciddiye almalı mıyım, bunlar yalancı kasılmalar mı? Hiç bu kadar sık olmamıştı.
senin oturdugunu görmek nasip olmadı ki zaten kuzum fink atıyosun yollarda,o cocuk yolda dogarsa ben sorarım sanadoktoruna sölemesende anlar o zaten merak etme sen
ne güzell herkes nst ye giriyo benim doktor sokmuyor beni sancın yok birşeyin yok ne gerek var diyo,maldonado yaa
sen sakınn dur durdugun yerde Melike parçalar seni benden sölemesisenin oglun bekler annesi,o alıstı gezmeye tozmaya,ona vızz gelir bu hastalıklar yorgunluklar.
bu arada kızlar, ben de muayene olmadan merak ediyordum hep, alttan muayene oldum yazayım dedim:) tabi kişiden kişiye değişir belki bilemiyorum ama, ben doğru dürüst birşey hissetmedim. bir odada çıkardım altımı. örtü verdiler alt tarafımı kapatayım diye. koltuğa oturttular. doktor birşey görmüyor zaten, bez üzerimizde kalıyor. elinde eldiven vardı. ucuna da kayganlaştırıcı birşeyler sürmüş sanırım. ne yaptığını görmedim ama 1 dakika sürmedi. çok rahatsın dedi bana bittiğinde, bunda ağlayanlar bile var biliyomusun, nasıl doğuracaklarsa dedi:):) hiç aşağı inmemiş bebek, yapın çok müsait, yumuşamalar başlamış, 1 cm de açıklığın var zaten, sen rahat doğurursun hadi gülegülededi, çıktım hadi hayırlısı
bir de bugün ya da yarın kahverengi ya da kırmızı kanamaların olabilir kontrolden dolayı, korkma sakın dedi. iki gün geçmesine rağmen, benim olmadı öyle birşey. korkmayın sizde
aynı şeyi bgn ben de yaşadım ilk kez. böyle tarif edilir sanırım, elektrik çarpmış gibi oldum ben debugünde belimden bi sancı yedim,milli oldum,ilk sancım. cok fena oluyormus bee titretiyo resmen,elektrik çarpmış gbi
yaa kuzum sanmıyorum ciddi olsun,yalancı kasılma olabilir de olmayabilirde. benimde bir kaç haftadır taş gbi oluyor göbüşüm,doktoruma soruyorum önemli degil diyo yolluyor
bugünde belimden bi sancı yedim,milli oldum,ilk sancım. cok fena oluyormus bee titretiyo resmen,elektrik çarpmış gbi
bu arada kızlar, ben de muayene olmadan merak ediyordum hep, alttan muayene oldum yazayım dedim:) tabi kişiden kişiye değişir belki bilemiyorum ama, ben doğru dürüst birşey hissetmedim. bir odada çıkardım altımı. örtü verdiler alt tarafımı kapatayım diye. koltuğa oturttular. doktor birşey görmüyor zaten, bez üzerimizde kalıyor. elinde eldiven vardı. ucuna da kayganlaştırıcı birşeyler sürmüş sanırım. ne yaptığını görmedim ama 1 dakika sürmedi. çok rahatsın dedi bana bittiğinde, bunda ağlayanlar bile var biliyomusun, nasıl doğuracaklarsa dedi:):) hiç aşağı inmemiş bebek, yapın çok müsait, yumuşamalar başlamış, 1 cm de açıklığın var zaten, sen rahat doğurursun hadi gülegülededi, çıktım hadi hayırlısı
bir de bugün ya da yarın kahverengi ya da kırmızı kanamaların olabilir kontrolden dolayı, korkma sakın dedi. iki gün geçmesine rağmen, benim olmadı öyle birşey. korkmayın sizde
inşallah canım, hayırlısı olsun da, nasıl gelirse gelsinler kuzucuklar. darısı başınıza:)Gözünaydın canım güzel haberler bunlar, doktorun da iyiymiş seni cesaretlendirmiş ne güzel.
Ohhh mısssssssssss eger dr banada yaparsa aynııı muhabbeın aramızda gecmesını temennı edıorum:))))) Bızım aramzda hıc oyle bı muhbbet gecmedı ama sanırım 38de yapıolr galıba bız daha 37 yız:)) Yrn nst gırcmm hepsı bahane ısteee gıtmee aksama kdr aralrda sana bakcm dese beklerım heee ruh hastasıyım bennnnnnn annem oylee dıyooooooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?