- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #42.361
22.02.2012 tarihinde kızım dunyaya geldı
spınal sezeryanla gerceklestı ve muthıs bır dogum oldu agrısız sızısız hıc gozunuz korkmasın
sadece sakin olun ve anın tadını yasayın
ınanın hersey kendılıgınde3n gerceklesıyor oyle guzel bakıyorsunuz cocugunuza
yaaa kadın meymenetsizin teki, yüzüne bakmazsınn.. selam sabah bilmez ölü gibi geziniyo.. hamile olduğumun farkında bile değil, insanın yüzü ne bakmıyo ki,(yoksa yani fakedilmeyecek bi göbüşüm yok, maşşallahım warr:) ben ona laf anlatıyorum o eşime bakıp konuşuyo, eşim yumuşak konuşuyo ya, ben sert, beni muhatap almıyo güüya.. benim eşimde sağolsun çok kibar konuşur, kimseyle tartışmaz, herkesin suyuna gider.. bi bana geçer nazı..doğru sölüyosunuz benim düşünmem lazım kendimi, yarın ztn babam çıkıp konuşcak,bgn anlattım da çok sinirlendi, gitmiş ewde yoklarmış.. bize ewi ayarlayan babam, ew sahibi de babamın çok yakın arkadaşı, hemşerimiz hem.. bizim apartman işleriyle babam ilgilenir genelde.. ben muhatap olmak istemiyorum yaa gerginlik istemiyorum hayatımdaa
kadına öyle bir gıcık oldum kiii kafamda Gargamel in kadın versiyonu canlandısen en iisini yapmıssın annemmm,ne muhattap olcaksın bir daha,baban anladıgım kadarı ile dişli biri,o hakkından gelir kadının. kocacında napsın 'aman huzurumuz kaçmasın Ali Rıza Bey ' gbi huzurunuz bozulmasın dye ses çıkarmamıstır. senin miniğin ii olsun
ayy canım yaa aynen öle ali rıza bey benim koca:)) bende hayyriye hanım :)) aman ağzımızın tadı bozulmasın diyoruz ama böyle şuursuzlar da war etrafımızda maalesef..
Meraba sevgili anneler.... 3 mart 00.20 de normal doğumla Çok tatlı bir oğlum oldu..37+1 de doğum yaptım.Babamız yanımızda olmazsa diye çok korkmuştuk ama allahtan ilk uçakla yanıma geldi doğumumuza girdi :)) Biraz erken geldi oğluşum ama yinede sağlıklı çok şükür 3 kilo 60 gr.doğdu :)) Anne olmak dünyanın en güzel mutluluğu darısı bütün hamilelerin başına sağlıkla bebişlerini kucaklarına alırlar inşallah.. oğluşum ve benim için içinizden gelen bir duayı okumanızı istiyorum sütüm gelsin oğluşum doysun diye :)) Herkese sevgiler
kızlar bebeğin hareketlerinde çok bariz azalma yoksa
bence saymanında bir anlamı yok
yani insnaın iyice psikoljisi bozulur
tabi gerekli durumlarda sayılması gerekiyorsa sayılır
ama suyunda azalma yoksa kalp atışları normalse
ve gün içinde hareket ediyorsa oturup saymak gereksiz geliyor bana
doktorumda hiç saymamı istemedi zaten
ayy kızlar bgn sinirlerim tepemde... yönetici geldi kapıya, pimaşlar değişti die para istiyo, biz de ew sahibine söleriz dedik.. ew sahibine söledik. tamam maaşımı alınca gönderirim dedi. biz de yöneticiye aynen böle dedik.. gelmiş diyo ki ben sizi bilirim sizden alırım. bende veremeyiz biz, ew sahibi ne zaman verir ozaman veririz dedim.. ikimiz de çalışıyomuşuz daaaa 90 tl veremiyomuşuzzz, huysuzluk yapıyomuşuz da,, problemli daireymişiz... Allahım nasıl gerdi kadın beni,tartıştık kapıda.. dedim sen benim bütçemi nerden bilceksin, git ew sahibiyle konuş, bizle nie muhattap oluyosun, sonuçta biz kiracıyız.. haksız mıyım kızlar yaa.. ayakta zor duruyorum kapıda yarım saat tuttu kadın beni, yarında tesisatçı gelince kapıya göndercekmiş.. bende izine ayrıldım ya ewdeyimm, wallahi gerildim adam kapıya gelirse bi de onla tartışırım artık ordan da doğuma giderim bu kadar strese bebek de durmaz heralde yerindehöööffff
22.02.2012 tarihinde kızım dunyaya geldı
spınal sezeryanla gerceklestı ve muthıs bır dogum oldu agrısız sızısız hıc gozunuz korkmasın
sadece sakin olun ve anın tadını yasayın
ınanın hersey kendılıgınde3n gerceklesıyor oyle guzel bakıyorsunuz cocugunuza
/selam kizlar nisan geleli 5gun oldu ne sanci ne bisey.acaba bu rahim agzi sanci olmadan acilir mi?hepinize sewgler
Ne yoneticiler var allahim
Bide kadinmis daha anlayışli olması lazım
perimm bencede açma kapıyı çalıp çalıp dursunlar
babam yukarı çıkıp konuştuktan sonra kapıya geleceklerini de pek sanmam.. babam sakin sessiz bi adamdır ama kızdığı zaman tanıyamazsın, acayip köpürür,bgn onu gördüm zaten, o sinirle gittiğinde kadınn açsaydı kapıyı olacakları düşünemiyorum... biz çocukken de ablamla bana sokakta oynarken çocuklardan biri bişi dese babam çıkar cama kadınlarla kawga edermiş '' kadınnn kadınnnn senin çocuğun benim kızlarıma şöle dedi böle etti'' die:)) canım yaa...
İyi akşamlar kızlar öğlen gezmeye gittik hava güzel olunca parkta da 1 saat kadar yürüdüm eve geldikten sonra yemek bulaşık derken oturdum ama kızım hareket etmiyor son bi saattir dinlemedeyim ağlayacam nerdeyse yoruldum diye oda uyuyormudur
İyi akşamlar kızlar öğlen gezmeye gittik hava güzel olunca parkta da 1 saat kadar yürüdüm eve geldikten sonra yemek bulaşık derken oturdum ama kızım hareket etmiyor son bi saattir dinlemedeyim ağlayacam nerdeyse yoruldum diye oda uyuyormudur
yawrum neden üzülüyosun benimkinin 2 saat etmediği de oluyo, sakin ol.. tatlı bişiler ye ve sırtüstü uzan, elini de karnına koy bekle, oynayacaktır kuzucuğun..
birşey yok Allah ın izniyle. yorulmuştur kızçen:) annesi az dinlensin, başlar yineİyi akşamlar kızlar öğlen gezmeye gittik hava güzel olunca parkta da 1 saat kadar yürüdüm eve geldikten sonra yemek bulaşık derken oturdum ama kızım hareket etmiyor son bi saattir dinlemedeyim ağlayacam nerdeyse yoruldum diye oda uyuyormudur
Ay ne bilim kuzum son zamanlar ya birazda kendimi suçlu hiss ettim ne vardı o kadar yürüyecek diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?