2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayy canım ne güzel Allah analı babalı büyütsün inşallah.. bende spinal istiyorum,tawsiye edenleri duydukça da mutlu oluyorum:) peki neden epidural değil sezeryanda spinal mi yapılıyo sadece?

kadına öyle bir gıcık oldum kiii kafamda Gargamel in kadın versiyonu canlandı sen en iisini yapmıssın annemmm,ne muhattap olcaksın bir daha,baban anladıgım kadarı ile dişli biri,o hakkından gelir kadının. kocacında napsın 'aman huzurumuz kaçmasın Ali Rıza Bey ' gbi huzurunuz bozulmasın dye ses çıkarmamıstır. senin miniğin ii olsun

ayy canım yaa aynen öle ali rıza bey benim koca:)) bende hayyriye hanım :)) aman ağzımızın tadı bozulmasın diyoruz ama böyle şuursuzlar da war etrafımızda maalesef..

Yaa bizde beşiktaş-trabzon maçını izledik. Oğluşum babasınında gazına geldi coştu resmen. Doğmadan Trabzonspor fanatiği oldu bu afacan. Bu hareketliliğin sonunda yenilseydik çok üzülürdüm valla...

Gözün aydın cnm. Allah hayırlı, sağlıklı ömürler versin meleğine...

Benim doktorum da hiç say demedi. Benim kuzu doktora gittiğimiz gün ve ertesi gün çok hareketsiz oluyor, bir kaç gün sonra kendine geliyor.

Ay çatlak kadın ya... Biz de kiracıyız. Apartmanla ilgili harcamalarda ev sahibine iletiriz ya kiradan düşer yada kendi yatırır.. Açma kapıyı yarın tesisatçıya:)

Cnm gözün aydın... Allah hayırlı, sağlıklı ömürler versin bebeğine inş..

/selam kizlar nisan geleli 5gun oldu ne sanci ne bisey.acaba bu rahim agzi sanci olmadan acilir mi?hepinize sewgler

Cnm seni telaşlandırmak istemem ama bir tanıdık 5 cm açılma ile hastaneye gitmişti ve hiç sancısı yoktu... Sen sürekli kendini kontrol et bence... İnş sıkıntısız bir şekilde doğumun gerçekleşir.

Ne yoneticiler var allahim
Bide kadinmis daha anlayışli olması lazım

Son düzenleme:
Ne yoneticiler var allahim
Bide kadinmis daha anlayışli olması lazım

kızz ne diyorumm kadın hamile olduğumun farkında değill, yüzüme bakmıyo göbüşüme hiç bakmıyo, saade kocama bakıyo:) gerçi anlamış olsa bile pek bişi değişmez, bazı insanların anlayıştan ve hassasiyetten kıt olduğunu hepimiz biliyoruz, hamileliğimiz boyunca heralde örnekleriyle hepimiz karşılaşmışızdır maalesef..

Yaa benim Dr çağırmadı kontrole filan 6sina kadar doğmazsa bişeyler uydurup. Gitcem bende
Sabirsizlaniyorum. Artık hele dün gece o kadar inandimki gelecegine heycanlanmistim vaz gecti sipa şimdi beklemek daha zor geliyo

Son düzenleme:
Uyku var ama bu reflüyle nasıl uyulur bilemiyorum. Gidip deneyeceğim...

Size iyi sohbetler iyi geceler hanımlar...

perimm bencede açma kapıyı çalıp çalıp dursunlar

babam yukarı çıkıp konuştuktan sonra kapıya geleceklerini de pek sanmam.. babam sakin sessiz bi adamdır ama kızdığı zaman tanıyamazsın, acayip köpürür,bgn onu gördüm zaten, o sinirle gittiğinde kadınn açsaydı kapıyı olacakları düşünemiyorum... biz çocukken de ablamla bana sokakta oynarken çocuklardan biri bişi dese babam çıkar cama kadınlarla kawga edermiş '' kadınnn kadınnnn senin çocuğun benim kızlarıma şöle dedi böle etti'' die:)) canım yaa...

ayy ne şeker baban varmış yaa maşallah
demek kadınlarlar kavga ediyordu :)

İyi akşamlar kızlar öğlen gezmeye gittik hava güzel olunca parkta da 1 saat kadar yürüdüm eve geldikten sonra yemek bulaşık derken oturdum ama kızım hareket etmiyor son bi saattir dinlemedeyim ağlayacam nerdeyse yoruldum diye oda uyuyormudur

yawrum neden üzülüyosun benimkinin 2 saat etmediği de oluyo, sakin ol.. tatlı bişiler ye ve sırtüstü uzan, elini de karnına koy bekle, oynayacaktır kuzucuğun..

canımm yoruldun diye hareketsizdir tabikide. sen yoruldun o da yoruldu.sen şimdi ayaklarını uzat,kendine rahat bir yatış pozisyonu seç,azcık çikolata ye bak ozaman kıpır kıpır olcak kızın.
canını sıkma sakın. ben 3-4 gündür hastaydım kızım bindebir oynadı,iileşmeye baslayınca yne kıpır kıpır oldu. hissediyorlar sanırım

birşey yok Allah ın izniyle. yorulmuştur kızçen:) annesi az dinlensin, başlar yine

Ay ne bilim kuzum son zamanlar ya birazda kendimi suçlu hiss ettim ne vardı o kadar yürüyecek diye

yüricen tabi bundan daha normal ne olabilir, bende dün 2 3 saat dolaştım eşimle annemle, alışveriş yaptık,ben dolaşırken oğlum hiç oynamıyo,ewe gelip uzanıyorm başlıyo pıtırcık biraz bekle , kalk bigisayarın başından uzan biraz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…