2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Evet benim bugün 39+6 yarın 40+0 olcak :) yani 8-10 gün arası beklemeyi düşünüyorum gelmezse.. 41+1 bence ideal :)
Zaten çevredekiler çok baskı yapıyo... her arayan daha doğurmadın mı diyo :) ben de artık herkese aynı cevabı veriyorum: DOĞURMADIM, BENİM ÇOCUĞUM OLMUYO diyorum afallayıp kalıyolar :))

Hehe iyimiş.Hakkaten o teller iyice sinir bozucu. Bitmiş olmuş seninki inşallah sağ salim alcan eline

Canım çatı muayenesinden ebe bana kan gelebilir bugün korkma demişti ama gelmedi.. senin gelmiş olabilir.. diğer belirtilere de bak devam etcek mi yada su geliyo mu gibi..

belkide öledir bana bişe demedi ama ebe..netten okudum ama aynı tarif edilen gibi..panik oldum be doktorumda yok( kaldım bugünkü doktorun eline hastası değilim die inşallah ilgili olur doğumda..kendi doktorum başında ben durcam demişti ben yaptırcam..inşallah cuma cumartesine kadar olmaz..ortalığı toparlıyorum sonra bi girim banyoya gelir melir sonra..

kızlar selam bende 38+ 4 deyim, doktor bana geçen cuma çatı muayenesi yaptı bebek 2980 gramdı açıklık olursa bu perşembe doğurtucam seni dedi, sanırım suni sancı verecek çünkü normal doğuama müsait olduğumu söledi ancak açıklığım yokmuş nst ye girdim nst de 50 lili seviyelerde sancı çıktı ama ben hiç sancı filan hissetmiyorum. perşembeye tekrar gidicem eğer açıklık olursa cuma cumartesi doğurtucakmış, eşim de burda değil ben izmirde o diyarbakır da izinleri yanmasın die bebekle daha dolu vaki geçirebilsin die 1 gün öncesinden gelicek. o yüzden perşembeye kadar gelmemesi lazım bende bi belirti falan yok doğumun 1-2 gün öncesinden bi belirtisi varmıdır nişan deniyor ama bu nişan 1 hafta önce de 2 gün öncede 2 saat öncede gelebilirmiş ne deersiniz...

Bız geldık oglumla teyzelerııııııııııı Benm bebıısımn keyfı yerındeee ters sekılde kanalın agzında duruooo kafası yıne 10 gun onde kılosu haftasyla uyumlu boyu yıne uzun cıkıo dıorum toplu ıgne gıbı bısey cıkartıcm sanırım:))) SUyu vs hersey yolunda cok sukurr suratını goremdım bocegımn cunku ters donmus beklıo yavrumm:)) Oyyyy mınık tavsanım benmm 200 grm daha alms herzamn oldugu gıbı:))) Ben kendımıı bazn coook dogrck gıbı hıssedıorum bazn martın sonunu gorcm gıbı gelıoooo doguran arkadasımz varmı? Semradan haber geldımı? IStanbulda hava mıs gıbıı ama grıbm agırlastıı daha dısarı cıkmıcam Belkı yrnda guzel olursa annemgulle kapalı carsı yaparız

Gözün aydın canım oğlun maşallah iyiymişSana da geçmiş olsun inş.bir an önce atlatırsın gribi...

Kızlar şu lansinoh göğüs ucu kremini şimdiden kullanan var mı?Ben bir iki kere sürmeye çalıştım ama çok yoğun semsert bişey nasıl sürücem canım yandı valla.bende ki donmuş mu yoksa hepsi öylemi?

Hehe iyimiş.Hakkaten o teller iyice sinir bozucu. Bitmiş olmuş seninki inşallah sağ salim alcan eline
Amin canım inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım..

Nişandan sonra 2 güne kadar geliyo derler ama bencede sen duşunu falan al hazır bekle nolur nolmaz.. su falan gelirse acil gidersin yoksa en azından eli kulağında onu biliriz

Gözün aydın canımm... tek iyi olsunlar da ne zaman gelirlerse artık :)) benden önce doğurma gibi niyetlerin varmış bak olmuyo hee bozuluyorum yapmayın böle Özlemle de konuştuk ikinci bebeklerde tabloları 42. haftaya göre ayarlıcaz böle olunca 40tan sonra çizelgeler bile adamı kaile almıyo baksana bana dalga geçer gibi doğuma 1 gün kaldı yazıyo yarın ne yazcak çok merak ediyorum.. Doğuma uzatma dakikaları hakem +4 gün verdi falan der zaar

ilk geldiginde taş gibiydi kas yapmştm sıkarken
ama şmdi oda ısısında biraz yumuşadı başdaki gibi
dil cnm

3 mart tarihinde doğumumu yaptım.çok şükür kızımı kucağıma aldım.epidural sezeryan oldum fakat çok ağrım oldu ağrı kesicilerle zor dayandım.şimdi yürürken biraz zorlanıyorum.kaç günde geçer bilmiyorum.annelik çok güzel bi duyguymuş.bebeğim ağlayınca bende ağlıyorum ilgilenmediğim için annem ilgileniyor.annelik çok güzel ama aynı zamanda zor.şu ağrılarım geçsinde bebeğimle ilgileniyim..

Bende bugün başlıcam kullanmaya bakalım ama herkes yoğun diyo.. o yüzden az sürünce bile yetiyomuş.. ben de geç kaldım diyodum ama bebe yağı sürüyodum ben duşlardan sonra doktor da kuruluk hissi falan yoksa kullanmana gerek yok şimdiden demişti.. artık yavaş yavaş başlayım ya nolur nolmaz

Gözün aydın canımmm Allah analı babalı büyütmek nasip etsin

Ben kullanıyorum canım ama ilk önce elimle yumuşatıyorum ondan sonra sürüyorum.Tabi oda sıcaklığında tutmak gerekiyor kremi.

hayırlı uğurlu olsun

ilk geldiginde taş gibiydi kas yapmştm sıkarken
ama şmdi oda ısısında biraz yumuşadı başdaki gibi
dil cnm
O kadar sert ki süremiyorum bile

Gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün:)

kızlar babyshower dan fotolar, sizlerle paylaşmak istedim:)

Eklentiler

• $1.webp
    52,9 KB · Görüntüleme: 39
  • $2.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 40
  • $3.webp
    39,5 KB · Görüntüleme: 46
  • $4.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 42
  • $5.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 33
  • $6.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 31
merhaba canlarım...

nasılsınız... poly den haber varmı... bugün doğuma gidecek diye aklımda kalmış...

oğlumu emzirdim, uyuttum şimdi dut yiyorum fena süt yapıyor bol bol alın şimdiden...

bu gece hiç uyumadı gazı çoktu... ne yapacağımızı şaşırdık...

bu arada toplamda aldığım 7 kilonun hepsi gitti. 57 kiloyum ama hafif göbeğim var. şişlik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…