2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben hamilelikte kullanmıştı kıvamı yoğun evet... eşime doğumdan sonra al dedim eczanede onu bulamamış... mustelanınkini almış kıvamı çok yoğun ve daha memnun kaldım...

oyy canım dularım seninle...

İyiyiz canım sağol gün sayıyoruz:)))Afiyet olsun bol bol süt olsun...Kilolarda gitmiş oh ne güzel bizim nasıl olucak bakalım.Gerçi, bende çok almadım ama bellide olmuyomuş.

İyiyiz canım sağol gün sayıyoruz:)))Afiyet olsun bol bol süt olsun...Kilolarda gitmiş oh ne güzel bizim nasıl olucak bakalım.Gerçi, bende çok almadım ama bellide olmuyomuş.

bol bol dinlenin canım son güne kadar hiç bişeyi kafaya takmayın diyoruz ya bebeğiniz gelince zaten hiç bişeyi gözünüz görmeyecek...
ben çok sakinleştim. sinir, stres hepsi gitti...

bütün gece uykusuzum ama oğluşum uyuduğunda 1 saat uyusam o 1 saat 15 saat uyku gibi oluyor...
birde bir ınga sesinde hemen ayaktayım... zaten uykum çok derin değildi...

bugün küvete girebildim sonunda banyomu hep küvet dışında yapıyordum küvetimiz yüksek dikişlerim ağıyordu...
dikiş ağrım geçti ama çişimi yaptıktan sonra içim acıyor rahmim. doktora sordum normal dedi. için yara olduğu için acır dedi... ama 2 gündür büyük tuvaletime çok zor çıkıyorum sanırım doğum sonrası çatlamalar olurmuş... kayısı çayıyla idare etmeye çalışıyorum...

Kızlar Polly den mesaj var aynen iletiyorum:

"Melikecim bebeğimiz 11:20de dünyaya geldi. Cok şükür sağlıklı. Ama ameliyatim zor geçti. Suan iyiyim yatıyoruz kızımla. Darısı sana ve diger arkadaşlara. Herkese selam öpüyorum"

oyy canım Allah analı babalı büyütsün inşallah... iyi mesaja denk geldim...
ameliyat zor geçmiş inşallah tez zamanda kendine gelirsin semracım...

haber verdiğin için sağol melikecim...

oh oh süper..bi bebiş daha geldi...hadi artık doğuramayanlar..elinizi çabuk tutun:))))))))...

Canım Allah analı babalı büyütsün.

kızlar babyshower dan fotolar, sizlerle paylaşmak istedim:)
Çok hoş.
Süpersin, kilolarda gitmiş, bebiş de iyi, darısı bize inşallah.

Saol melikeciğim, iyi olmalarına sevindim.

Artık herşey bebek oluyo canım yanında daha rahat hissediyodur insan:)İnş.ağrılarında bir an önce geçer canım.Yeşil çayda içebilrsin canım o da sindirim sistemini düzene sokar ama hafta da 3-4 kere.Hatta içine çubuk tarçın va tane kimyonda ekleyince süt yapıyomuş.Bilgin olsun.

Maşallahİnş.Semra da daha iyi olur bir an önce.

Gözün aydın canım oğlun maşallah iyiymişSana da geçmiş olsun inş.bir an önce atlatırsın gribi...
Teskkur ederım cnaım senınde gozun aydın olsun sende gormussun oglunu:))

Evet dun boyle ufktn sancılar gırıp cıktıda dedımm oglummm hıcc nıyetlenme melıke teyzen yolar bızı:)))) Senden korkumdan dogurcagım varsada doguramam yavrum:))) Benmkının keyfı yerınde gozukuo ama bılemem artık gelsınn fazladn duruoo dedı dr kıyamam onaaa yaaa dursun ıcımde ozlıcem onu:))) DIger cızelge ıyıymss annem benımkıde oyle uzarsa aynı formulu denemk ısterım tabı 2. ye sıra gelırse:))) Yok yıne gunden yıo sanırım o cızelgeler 4 gunmu 5 gunmu ne daha verıo sanırım yadaa yazcakkı orda tebrıkler bebısınızı gule gule buyutun ahahaha:))))

Ayçacım canımmmmm bıraz evvell gecmıse goz attım resımlerıne baktımmm oyyyyy cok guzeller hıc kanlı manlı degıllerr bunlar o amelıythanede yasanan en guzel biiseyler:)) ALLAH oglunla guzel gunler nasıp etsın sanaa sunnete ne karar verdınz annem? Sen oyle dedın yaaa ogunden sonra kocama dıorumkı acaba buyuyncemı kestırsek oda bılsn:))) Kıyamam ona teyzesııııı

Sağol canım, gördüm oğlumu uyuyodu yine elini yanağına koymuş:)))

canım ben sürüyorum
ilk tüpü elime aldığımda satıcıya epey sövdüm
çünkü donmuş gibi hiç elime gelmiyordu çok uğraştım gelmesi için
şimdi ise elimde önce yumuşatıp öyle sürüyorum
umarım işe yararda çatlak falan olmaz

Demekki krem çok yoğunmuş bende elimle yumuşatıyorum ama yinede sürerken canım yanıyo inş.işe yarar gerçekten.
Benımkıde nstde uyuoduu cok salladık cocugu neysekı son anda uyandı böcegım:)))

Uykucu kuzular:)))Bizimki drdan çıkınca tekmelemeye başlıyo hemen ama drun yanındayken hiç kıpırdamıyo numaracı bu çocuk

Ayça doğum fotoğraflarına baktım... maşallah bebeğine...
doğum anımın fotoları olmadığı için çok duygulandım... ne tatlı görünüyor...

melikecim sgl bilgi için maşallah kızımız gelmiş dünyaya sıra bizde melikeee

ay ilahi melikeeee cok güldüm. Demek senin çocugun olmuyo. dur ben de deneyim bakalim nasil tepki vercekler bi daha soramazlar zannımca

kızlar çatı muayenesi olanlar sonrasında hafif kan gibi pembemsi bişe geldimi..az önce wc de gördüm nişanmı yoksa???? heyecanlandım..
yok canim bende hic bi sey gelmedi. Tetikteydim halbuki. Melike de soylemisti sık sık kontrol ettim ama olmadi bende. Eger agrin da varsa nisan olabilir canim seninki. Vakti de geldi cunku. Tetiklemis olabilir

ne güzel bi haber bu tebrik ederim polly cim. Hayirli olsun. Ayrica gecmis olsun zor bi ameliyat gecirmissin. Umarim bundan sonrasi rahat olur. Guzel dileklerin icin de sagol.

Bence de sırası gelen arkadaşlarımızı beklemek en güzel bişey :))) eğer yarın tebrikler güle güle büyütün filan derse valla parçalarım o etiket sitesini dalga geçer gibi aaa olmaz öle şey.. desin ki bebeğimiz biraz daha süsleniyo yakında gelcek filan desin assolist kızım öle hemen çıkmıyo napalım

melikecim sgl bilgi için maşallah kızımız gelmiş dünyaya sıra bizde melikeee

Aleeeev sıramız geldi de geçiyo :)) çok ağırdan aldı bizimkiler çoooook

ben mama da veriyorum bi yandan ama mamaya alışıp, memeyi bırakmasından korkuyorum... humanadan ben de içiyorum günde üç bardak falan, nesse ki tadını sevdim :) inşallah kısa zamanda şakır şakır gelir sütler...

tebrik ederim, Allah analı babalı büytüsün.... kısa zamanda toparlanırsın sen de...

hadi bakalım, gözümüz aydın, bi bebek daha geldi... Allah analı babalı büyütsün... konuşursan sen de bizden selam söyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…