- 29 Aralık 2010
- 1.896
- 6
- 358
- 38
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #42.561
Kızlar şu lansinoh göğüs ucu kremini şimdiden kullanan var mı?Ben bir iki kere sürmeye çalıştım ama çok yoğun semsert bişey nasıl sürücem canım yandı valla.bende ki donmuş mu yoksa hepsi öylemi?
merhaba arkadaşlar...
yarın sabah 7 de gidiyoruz hastaneye.. ameliyat kaçta olur henüz bilmiyorum.
Rabbim nasip ederse 16 saat filan kaldı heyecanlı bekleyişe. ..
Dualarınızı esirgemeyin olurmu? şuan öyle duygusalım ki, sanki bu topiği, sizleri bırakıp gidiyormuşum gibi bi his var içimde..
stres yapmıycam diyorum ama içten içten yapıyorum galiba, çünkü gebeliğim boyunca şükürler olsunki ağrımayan başım, dün geceden beri ağrıyor
kayınvalidem evde, kızım uyuyor şuan.. birazdan teyzesi gelip götürecek kuzumu... bide ona üzülüyorum. muslukları açmazsam iyi
YARINA KADAR GİREMEM SANIRIM.. YARINDA CEPTEN YAZARIM İNŞALLAH KISMET OLURSA.
ÖPÜYORUM HEPİNİZİ
merhaba canlarım...
nasılsınız... poly den haber varmı... bugün doğuma gidecek diye aklımda kalmış...
oğlumu emzirdim, uyuttum şimdi dut yiyorum fena süt yapıyor bol bol alın şimdiden...
bu gece hiç uyumadı gazı çoktu... ne yapacağımızı şaşırdık...
bu arada toplamda aldığım 7 kilonun hepsi gitti. 57 kiloyum ama hafif göbeğim var. şişlik...
İyiyiz canım sağol gün sayıyoruz:)))Afiyet olsun bol bol süt olsun...Kilolarda gitmiş oh ne güzel bizim nasıl olucak bakalım.Gerçi, bende çok almadım ama bellide olmuyomuş.
Kızlar Polly den mesaj var aynen iletiyorum:
"Melikecim bebeğimiz 11:20de dünyaya geldi. Cok şükür sağlıklı. Ama ameliyatim zor geçti. Suan iyiyim yatıyoruz kızımla. Darısı sana ve diger arkadaşlara. Herkese selam öpüyorum"
"Melikecim bebeğimiz 11:20de dünyaya geldi. Cok şükür sağlıklı. Ama ameliyatim zor geçti. Suan iyiyim yatıyoruz kızımla. Darısı sana ve diger arkadaşlara. Herkese selam öpüyorum"
Canım Allah analı babalı büyütsün.3 mart tarihinde doğumumu yaptım.çok şükür kızımı kucağıma aldım.epidural sezeryan oldum fakat çok ağrım oldu ağrı kesicilerle zor dayandım.şimdi yürürken biraz zorlanıyorum.kaç günde geçer bilmiyorum.annelik çok güzel bi duyguymuş.bebeğim ağlayınca bende ağlıyorum ilgilenmediğim için annem ilgileniyor.annelik çok güzel ama aynı zamanda zor.şu ağrılarım geçsinde bebeğimle ilgileniyim..
Çok hoş.kızlar babyshower dan fotolar, sizlerle paylaşmak istedim:)
Süpersin, kilolarda gitmiş, bebiş de iyi, darısı bize inşallah.merhaba canlarım...
nasılsınız... poly den haber varmı... bugün doğuma gidecek diye aklımda kalmış...
oğlumu emzirdim, uyuttum şimdi dut yiyorum fena süt yapıyor bol bol alın şimdiden...
bu gece hiç uyumadı gazı çoktu... ne yapacağımızı şaşırdık...
bu arada toplamda aldığım 7 kilonun hepsi gitti. 57 kiloyum ama hafif göbeğim var. şişlik...
Artık herşey bebek oluyo canım yanında daha rahat hissediyodur insan:)İnş.ağrılarında bir an önce geçer canım.Yeşil çayda içebilrsin canım o da sindirim sistemini düzene sokar ama hafta da 3-4 kere.Hatta içine çubuk tarçın va tane kimyonda ekleyince süt yapıyomuş.Bilgin olsun.
bol bol dinlenin canım son güne kadar hiç bişeyi kafaya takmayın diyoruz ya bebeğiniz gelince zaten hiç bişeyi gözünüz görmeyecek...
ben çok sakinleştim. sinir, stres hepsi gitti...
bütün gece uykusuzum ama oğluşum uyuduğunda 1 saat uyusam o 1 saat 15 saat uyku gibi oluyor...
birde bir ınga sesinde hemen ayaktayım... zaten uykum çok derin değildi...
bugün küvete girebildim sonunda banyomu hep küvet dışında yapıyordum küvetimiz yüksek dikişlerim ağıyordu...
dikiş ağrım geçti ama çişimi yaptıktan sonra içim acıyor rahmim. doktora sordum normal dedi. için yara olduğu için acır dedi... ama 2 gündür büyük tuvaletime çok zor çıkıyorum sanırım doğum sonrası çatlamalar olurmuş... kayısı çayıyla idare etmeye çalışıyorum...
kızlar çatı muayenesi olanlar sonrasında hafif kan gibi pembemsi bişe geldimi..az önce wc de gördüm nişanmı yoksa???? heyecanlandım..
Teskkur ederım cnaım senınde gozun aydın olsun sende gormussun oglunu:))Gözün aydın canım oğlun maşallah iyiymişSana da geçmiş olsun inş.bir an önce atlatırsın gribi...
Gözün aydın canımm... tek iyi olsunlar da ne zaman gelirlerse artık :)) benden önce doğurma gibi niyetlerin varmış bak olmuyo hee bozuluyorum yapmayın böleÖzlemle de konuştuk ikinci bebeklerde tabloları 42. haftaya göre ayarlıcaz böle olunca 40tan sonra çizelgeler bile adamı kaile almıyo baksana bana dalga geçer gibi doğuma 1 gün kaldı yazıyo yarın ne yazcak çok merak ediyorum.. Doğuma uzatma dakikaları hakem +4 gün verdi falan der zaar
Teskkur ederım cnaım senınde gozun aydın olsun sende gormussun oglunu:))
Evet dun boyle ufktn sancılar gırıp cıktıda dedımm oglummm hıcc nıyetlenme melıke teyzen yolar bızı:)))) Senden korkumdan dogurcagım varsada doguramam yavrum:))) Benmkının keyfı yerınde gozukuo ama bılemem artık gelsınn fazladn duruoo dedı dr kıyamam onaaa yaaa dursun ıcımde ozlıcem onu:))) DIger cızelge ıyıymss annem benımkıde oyle uzarsa aynı formulu denemk ısterım tabı 2. ye sıra gelırse:))) Yok yıne gunden yıo sanırım o cızelgeler 4 gunmu 5 gunmu ne daha verıo sanırım yadaa yazcakkı orda tebrıkler bebısınızı gule gule buyutun ahahaha:))))
Kızlar şu lansinoh göğüs ucu kremini şimdiden kullanan var mı?Ben bir iki kere sürmeye çalıştım ama çok yoğun semsert bişey nasıl sürücem canım yandı valla.bende ki donmuş mu yoksa hepsi öylemi?
Sağol canım, gördüm oğlumu uyuyodu yine elini yanağına koymuş:)))
Demekki krem çok yoğunmuş bende elimle yumuşatıyorum ama yinede sürerken canım yanıyo inş.işe yarar gerçekten.canım ben sürüyorum
ilk tüpü elime aldığımda satıcıya epey sövdüm
çünkü donmuş gibi hiç elime gelmiyordu çok uğraştım gelmesi için
şimdi ise elimde önce yumuşatıp öyle sürüyorum
umarım işe yararda çatlak falan olmaz
Benımkıde nstde uyuoduu cok salladık cocugu neysekı son anda uyandı böcegım:)))
ay ilahi melikeeee cok güldüm. Demek senin çocugun olmuyo.Evet benim bugün 39+6 yarın 40+0 olcak :) yani 8-10 gün arası beklemeyi düşünüyorum gelmezse.. 41+1 bence ideal :)
Zaten çevredekiler çok baskı yapıyo... her arayan daha doğurmadın mı diyo :) ben de artık herkese aynı cevabı veriyorum: DOĞURMADIM, BENİM ÇOCUĞUM OLMUYO diyorum afallayıp kalıyolar :))
yok canim bende hic bi sey gelmedi. Tetikteydim halbuki. Melike de soylemisti sık sık kontrol ettim ama olmadi bende. Eger agrin da varsa nisan olabilir canim seninki. Vakti de geldi cunku. Tetiklemis olabilirkızlar çatı muayenesi olanlar sonrasında hafif kan gibi pembemsi bişe geldimi..az önce wc de gördüm nişanmı yoksa???? heyecanlandım..
ne güzel bi haber buKızlar Polly den mesaj var aynen iletiyorum:
Evet dun boyle ufktn sancılar gırıp cıktıda dedımm oglummm hıcc nıyetlenme melıke teyzen yolar bızı:)))) Senden korkumdan dogurcagım varsada doguramam yavrum:))) Benmkının keyfı yerınde gozukuo ama bılemem artık gelsınn fazladn duruoo dedı dr kıyamam onaaa yaaa dursun ıcımde ozlıcem onu:))) DIger cızelge ıyıymss annem benımkıde oyle uzarsa aynı formulu denemk ısterım tabı 2. ye sıra gelırse:))) Yok yıne gunden yıo sanırım o cızelgeler 4 gunmu 5 gunmu ne daha verıo sanırım yadaa yazcakkı orda tebrıkler bebısınızı gule gule buyutun ahahaha:))))
melikecim sgl bilgi için maşallah kızımız gelmiş dünyaya sıra bizde melikeee
1 kez vermeyi denedim ama biberondan içemedi kaşıkla da almıyor. zorladık ama olmadı. en fazla 2-3 yudum içmiştir.
ben humana içmeye başladım 2 gündür. sanki faydası oluyor gibi. ama çok bariz bir fark yok yine de
3 mart tarihinde doğumumu yaptım.çok şükür kızımı kucağıma aldım.epidural sezeryan oldum fakat çok ağrım oldu ağrı kesicilerle zor dayandım.şimdi yürürken biraz zorlanıyorum.kaç günde geçer bilmiyorum.annelik çok güzel bi duyguymuş.bebeğim ağlayınca bende ağlıyorum ilgilenmediğim için annem ilgileniyor.annelik çok güzel ama aynı zamanda zor.şu ağrılarım geçsinde bebeğimle ilgileniyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?