2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bütün haftasonu hep aklımdaydın Melike hele haberleri izleyip yolları gördükçe acaba ne oldu diye düşündüm hep ama senin kızın gelmeye niyeti yok hala biraz daha bekleyin beni diyo Miray:)))

sorma yaa zaman azaldıkça sabırsızlıkta artıyor sürekli ayaktayım hareket halinde ama kızımın umrunda değilll

slm kızlar ben de şubat annesi olurum die tahmin ediyodum ama hala doğum yapamadım hiç sancım da yok nasıl doğum yapıcam bimiyorum...

hadi bakalım, gözümüz aydın, bi bebek daha geldi... Allah analı babalı büyütsün... konuşursan sen de bizden selam söyle...
sölerim canımmm

Bütün haftasonu hep aklımdaydın Melike hele haberleri izleyip yolları gördükçe acaba ne oldu diye düşündüm hep ama senin kızın gelmeye niyeti yok hala biraz daha bekleyin beni diyo Miray:)))
Yok kız benimki assolist çıktı.. Az önce babam aradı (kayınpeder) artık kızın adını değiştirme imkanı var mı dedi ben de Allam babannelerden filan bişey mi diycek dedim.. Olur baba ne koyalım dedim, Nazlı koyalım baksana gelmeye niyeti yok diyo :)) herkes umudu kesti artık

sorma yaa zaman azaldıkça sabırsızlıkta artıyor sürekli ayaktayım hareket halinde ama kızımın umrunda değilll
Yok ya hareket yürüyüş merdiven temizlik hepsini denedim.. doktora da söledim güldü bu yöntemlere :)) başka neler var anlat bakıyım dedi :)) giremedim öbür konulara tabi hurma, beyimizle yakınlaşma filan diye girsem adam sen kafayı yicen yat alıyım bebeği dicekti

slm kızlar ben de şubat annesi olurum die tahmin ediyodum ama hala doğum yapamadım hiç sancım da yok nasıl doğum yapıcam bimiyorum...

Bende şubat annelerinde doğurmayan var mı acaba diye bakıyodum :)) hoşgeldin bacım biz de kaldık böle doğuramayanlar olarak.. bizim de mart başıydı doğumlar ama gelmiyo kızlar inat ettiler

Sizinki tam nazlı valla dedesi doğru demiş hiç gelmeye niyeti yok yeri çok rahat geldi galiba:))yok yok 1-2güne kadar gelir o da inş.

Sizinki tam nazlı valla dedesi doğru demiş hiç gelmeye niyeti yok yeri çok rahat geldi galiba:))yok yok 1-2güne kadar gelir o da inş.

İnşallah teyzesi..

Ben o zaman çıkıyorum kızlar kuaföre gidim bi elimizi yüzümü toplatıyım :) hava güneşliyken biraz yürüyüm.. akşama.. en geç yarına görüşürüz.. öpüyorum siziii

Bende şubat annelerinde doğurmayan var mı acaba diye bakıyodum :)) hoşgeldin bacım biz de kaldık böle doğuramayanlar olarak.. bizim de mart başıydı doğumlar ama gelmiyo kızlar inat ettiler

hoşbulduk canım :))) benimki de kız canım kızlar hep böyle nazlı mı olur acaba? :) halbuki kızlar gününü beklemez derler bide ben yürüyüş falan yapamıyorum anca hurma yiyorum yarın kontrol var yine. bakalım ne dicek doktor siz nekadar sürede gidiosunuz doktora ne diolar 40geçince sorun oluo mu acaba çok endişeliyim :44:

Tşk ederim Melik'cim haber verdiğin için.Semra'cım gözünaydın inşallah kısa zamanda sen de sağlığına kavuşursun.Ameliyat zor geçti diince korktum :44:
Çok yoruldum çok,kendi kendime iş çıkarıyorum ama napim evde çok canım sıkıldı,alt katın camlarını siliverdim bütün evi topladım süpürdüm birazdan muhtemelen uyuyakalırım

Haftada birdi kontrol şimdi 3 günde bir gitcez ilk defa.. beklemeye müsait diyo.. hani bi engel görmüyo şu an için suyu iyi eşi iyi falan.. o yüzden bekle diyo 41. hafta suni sancı veriyolarmış.. en az 1 hafta daha beklicem yani

canım korkma ameliyattan falan
bu biraz şans işi
benim bir arkadaşım yeni doğum yaptı spinal anesteziyle
çok memnun kaldı umarım bizlerdede herşey yolunda gider

anladım cnm hayırlısı olsun bakalım sağlıklı doğsunlarda bekleriz napalım..

canım korkma ameliyattan falan
bu biraz şans işi
benim bir arkadaşım yeni doğum yaptı spinal anesteziyle
çok memnun kaldı umarım bizlerdede herşey yolunda gider

Çok haklısın Ronya'cım,inşallah hepimizin sorunsuz geçer.Cmt belli olur artık benim de doğum şekli.Kuzum da bir haftada maşallah 550 gram almış doktor gözlerine inanamadı 2 kez ölçtü boyu da 49 cm olmuş yerim onu ben:)

tekrardan selam kızlar. biz oğlumla güzeeeelce yemeğimizi yedik, türk kahvemizi içtik, bi bakalım dedik, bgn de sayfalar çok yawaş ilerliyo anam doğuran gidiyo heralde(

git git canım için açılır hem.. benim de epey ihtiyacım war saçlarımı kestiricem şekil değişilkliği yapım diyorum, kaş bıyık, full ağdaya da girmem lazım.. cuma gideyim diyorum, doğuma 1 hafta falan kalmış oluyo, inşallah doğumu tetiklemez:18:

Canım çok yorma kendini dikkat et.Haftada 550gr mı maşallahSon haftalar çok mu kilo alıyo acaba ben daha fazala alırsa nasıl doğurcam diye korkmaya başlıyorum:18:

Bugün çok sessiz burası gerçekten:)))

ayy ne çok hoşuma gitti maşallah
demekki haftada 550 gr. alabiiyormuş
benimki haftada en fazla 200 gr. alıyor
canım ne yedin bu hafta söyle bakimm :44:
bende azcık yiyemde biraz kilo alsın

Canım çok yorma kendini dikkat et.Haftada 550gr mı maşallahSon haftalar çok mu kilo alıyo acaba ben daha fazala alırsa nasıl doğurcam diye korkmaya başlıyorum:18:
Plesanta yaşlanması var diince ondan önceki hafta,bu hafta full yemiştim,kuzuya gitmiş kilocuklar çok sevindim çünkü bu plesanta yaşlanması bebeğin beslenememesine ,suyun azalmasına falan sebep olabiliyormuş.Ama doktor bu hafta az ye yoksa normal doğum olmaz bu gidişle dedi:)

Afiyetler olsun:)
Ben ağda işini hallettim ama tabi 2 hafta sonra falan gelecek olursa yine bi giderim son son,saçımı da hiç kestirmedim mısır püskülüne döndüler,doğumdan hemen sonra soluğu kuaförde alıcam hem kestiricem hem röfle,insana benziyeyim birazcık

ayy ne çok hoşuma gitti maşallah
demekki haftada 550 gr. alabiiyormuş
benimki haftada en fazla 200 gr. alıyor
canım ne yedin bu hafta söyle bakimm :44:
bende azcık yiyemde biraz kilo alsın

Şimdiye kadar rekoru 2 haftada 500 gramdı o da anneannemiz sayesindeydi.
Ne yedim hemen sölim,bol bol protein ve kalsiyum ağırlıklı beslendim.Birilerinin canı ister de evde olmaz diye şifreli yazim sen anlarsın omega3 deposu şu beyne benzeyen kuruyemişten bir de b ile başlayanından yedim hep yemek aralarında,ekmeği dilimle yemedim normalde dilim hesabı yaparım:)Hmmm bir de gece sütlü tatlı yedim.Bildiğin besiye çektim kendimi

Baya işe yaramış yediklerin valla maşallahDoğuma kadar dikkat et bakalım sonra zor olmasın:)Ooo doğumdan sonra tam bakım var yani ne güzel...Ben de doğumdan sonra kestiricem saçlarımı ilk aylar belimdeydi gittim kestirdim şimdi yine uzadı artık doğumdan sonraŞimdiye kadar hiç boyamadım zaten saçlarımı iyice beyazlayana kadar da düşünmüyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…