- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #42.601
Şimdiye kadar rekoru 2 haftada 500 gramdı o da anneannemiz sayesindeydi.
Ne yedim hemen sölim,bol bol protein ve kalsiyum ağırlıklı beslendim.Birilerinin canı ister de evde olmaz diye şifreli yazim sen anlarsın omega3 deposu şu beyne benzeyen kuruyemişten bir de b ile başlayanından yedim hep yemek aralarında,ekmeği dilimle yemedim normalde dilim hesabı yaparım:)Hmmm bir de gece sütlü tatlı yedim.Bildiğin besiye çektim kendimi
Şimdiye kadar rekoru 2 haftada 500 gramdı o da anneannemiz sayesindeydi.
Ne yedim hemen sölim,bol bol protein ve kalsiyum ağırlıklı beslendim.Birilerinin canı ister de evde olmaz diye şifreli yazim sen anlarsın omega3 deposu şu beyne benzeyen kuruyemişten bir de b ile başlayanından yedim hep yemek aralarında,ekmeği dilimle yemedim normalde dilim hesabı yaparım:)Hmmm bir de gece sütlü tatlı yedim.Bildiğin besiye çektim kendimi
Baya işe yaramış yediklerin valla maşallahDoğuma kadar dikkat et bakalım sonra zor olmasın:)Ooo doğumdan sonra tam bakım var yani ne güzel...Ben de doğumdan sonra kestiricem saçlarımı ilk aylar belimdeydi gittim kestirdim şimdi yine uzadı artık doğumdan sonra Şimdiye kadar hiç boyamadım zaten saçlarımı iyice beyazlayana kadar da düşünmüyorum:)
maşşallah hakkaten besiye çekmişsin, bende buna yakın besleniyorum sütlü tatlı hariç, ama benim bebiş bu hafta sadece 150 gr aldı..demekki işin sırrı sütlü tatlıda
cnm peki bebişin kaç kilo ben o kısmı kaçırdım:))
prensesimm kuzum nefes egzersizi nasıl oluyor
ben hıçkırığı anlıyorum bir tek :26:
Hıçkırık gibi oluyor canım ama hemen durmuyor en son 102 kez saymıştım gerisini saymadım artık bildiğin pıt pıt pıt yapıo içeride.Doktorum nefes egzersizi demişti.
slm kızlar ben de şubat annesi olurum die tahmin ediyodum ama hala doğum yapamadım hiç sancım da yok nasıl doğum yapıcam bimiyorum...
canım ben bunların hepsini yiyorum
birde kuruyemişe f ile başlayanıda ekliyorum
umarım bizim bıdıkta biraz toparlanır
benim bıdık kızımda aynı şeyi yapıyor
yapsın kuzum demek nefes egzersizi :))
Evet biraz da hareketi arttırmamın nedeni de bu,nolur nolmaz son haftalarda çok kilo alınıyor.Kuzu alsın ben almıyayım:)Keşke ben de kestirseymişim özgecim,benim doğumdan önce de uzundu ,beyazlara gelince şu 9 ayda eşimin de benim de saçlar beyazladı az da olsa ,annem dalga geçiyor bizle anne baba olmak kolay diilmiş:)
Kızlar benim kuzu günde 2 sefer falan çok uzun şekilde 100 kez falan nefes egzersizi yapıyor sizinki de yapıyor mu?Şimdi başladı yine:)
Hıçkırık gibi oluyor canım ama hemen durmuyor en son 102 kez saymıştım gerisini saymadım artık bildiğin pıt pıt pıt yapıo içeride.Doktorum nefes egzersizi demişti.
benim bıdık kızımda aynı şeyi yapıyor
yapsın kuzum demek nefes egzersizi :))
ben de onu hıçkırık sanıyordum
benimkisi sabahları yapıyo genelde uykum kaçıyo durmak bilmiyo
polly nin gözü aydın.darısı bekleyenlerin başına. benim kasılmalarım çok arttı. yarın iş yerinde son günüm. bitse de ben de rahatlasam artık. hafta sonu bebişimizin odasını düzenledik. çamaşırlarını yıkadım. bir kaç gün ütüye devam.
temizlik için bayan gelecek ama kaç gün önce çağırayım karar veremedim. 10 gün önce çok mu geç olur sizce?
Benim iştahımda bi değişme olmadı yine aynı yiyiyorum hatta bazen daha az çünkü hemen doyuyorum artık.2-3 saatte bi yiyiyorum ama akşam 9.30dan sonra bişey yemiyorum ben mideme dokunuyor.Şu 3 haftada da 1-2 kilo alsam toplamda 8-9 kilo almış olurum zaten oda çok değil doğumla gider bi kısmı zaten.Yeri daraldıkça hareketleri azalır diyolar ama bizimkinin maşallahı vardurmuyo hiç dışardan gözüküyo tekmeleri Ya da sürekli hıçkırıyo demekki bu haftalarda böyle oluyo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?