2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben bunların hepsini yiyorum
birde kuruyemişe f ile başlayanıda ekliyorum
umarım bizim bıdıkta biraz toparlanır

maşşallah hakkaten besiye çekmişsin, bende buna yakın besleniyorum sütlü tatlı hariç, ama benim bebiş bu hafta sadece 150 gr aldı..demekki işin sırrı sütlü tatlıda
cnm peki bebişin kaç kilo ben o kısmı kaçırdım:))

Evet biraz da hareketi arttırmamın nedeni de bu,nolur nolmaz son haftalarda çok kilo alınıyor.Kuzu alsın ben almıyayım:)Keşke ben de kestirseymişim özgecim,benim doğumdan önce de uzundu ,beyazlara gelince şu 9 ayda eşimin de benim de saçlar beyazladı az da olsa ,annem dalga geçiyor bizle anne baba olmak kolay diilmiş:)
Kızlar benim kuzu günde 2 sefer falan çok uzun şekilde 100 kez falan nefes egzersizi yapıyor sizinki de yapıyor mu?Şimdi başladı yine:)

Plesanta yaşlanması başladı dediğinde yani 2 hafta önce 2750 di,bu cumartesi gittiğimde 3.300 olmuştu.2 kez ölçtü umarım doğrudur.

polycim doğumunu yapmışsın almışsın yavrunu kucağına hayırlı uğurlu olsun darısı başımıza

arkadaşlar bu gün polinin doğumu vardı başka sürpriz yapan varmı acep

canım ben bunların hepsini yiyorum
birde kuruyemişe f ile başlayanıda ekliyorum
umarım bizim bıdıkta biraz toparlanır

benim bıdık kızımda aynı şeyi yapıyor
yapsın kuzum demek nefes egzersizi :))

Toparlar canım son haftalarda alıyorlar zaten kilonun çoğunu ,zamanımız da var bizim ,yapsın tabi göbüşten çıkınca hiç zorlanmadan ortama alışabilsinler.Yerim hepsini ben

Benim iştahımda bi değişme olmadı yine aynı yiyiyorum hatta bazen daha az çünkü hemen doyuyorum artık.2-3 saatte bi yiyiyorum ama akşam 9.30dan sonra bişey yemiyorum ben mideme dokunuyor.Şu 3 haftada da 1-2 kilo alsam toplamda 8-9 kilo almış olurum zaten oda çok değil doğumla gider bi kısmı zaten.Yeri daraldıkça hareketleri azalır diyolar ama bizimkinin maşallahı vardurmuyo hiç dışardan gözüküyo tekmeleriYa da sürekli hıçkırıyo demekki bu haftalarda böyle oluyo:)

Çok yorulmuşum ben,kuzumla biraz uzanalım tv keyfi yapalım.Ronya'cım sütü ve sütlü tatlıyı ihmal etme canım.Pericim,Özgecim öptüm kocaman sizi akşama geliriz kuzumla

Hıçkırık gibi oluyor canım ama hemen durmuyor en son 102 kez saymıştım gerisini saymadım artık bildiğin pıt pıt pıt yapıo içeride.Doktorum nefes egzersizi demişti.

ben de onu hıçkırık sanıyordum
benimkisi sabahları yapıyo genelde uykum kaçıyo durmak bilmiyo

polly nin gözü aydın.darısı bekleyenlerin başına. benim kasılmalarım çok arttı. yarın iş yerinde son günüm. bitse de ben de rahatlasam artık. hafta sonu bebişimizin odasını düzenledik. çamaşırlarını yıkadım. bir kaç gün ütüye devam.
temizlik için bayan gelecek ama kaç gün önce çağırayım karar veremedim. 10 gün önce çok mu geç olur sizce?

ahhh melikecim ben seni her an doğurursun die bekliyordum
sende maaşallah 40 haftayı gördün her baba yiğidin harcı değil heee
maaşallahın var
alkışşş

bence geç değil erken olur
on güne kirlenmez mi ev bilemedim

doğumyapan arkadaşlar cilekw , ozgrcdl , burii , zeynepsudem , pollyanna
hepinizi tebrik ederim. hayırlı olsun bol bol sütünüz olsun inş.
bizlere de dua edin olur mu? bi an önce sağ salim alalım kucağımıza yavrularımızı.

Son düzenleme:

aynen benimde öyle bazen yemekten sonra keşke yemeseydim diyorum
ve dediğin gibi hemen doyuyorum
reflü de cabası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…