2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

şimdiden hayırlı olsun iznin.. ben de cuma ayrıldım, ewde de zaman geçmiyo söölüm de sonra dediydi dersin :)) ben temizlik için geçen hafta yardımcı almıştım cnm ama ewde olduğum için elim hep ewin üzerinde, kirlenmesine izin vermiyorum, istersen al, elini çekmezsin yine işlerin üstünden..

benim bebişte normalde o kadar kilo almazsı gerçi hala zayıf en son 36+4 te 2,450gr dı ama ondan 2 hafta önce 1,950gr dı demekki besiye çekmem kendimi işe yaradı..
normalde ekmek pek yemek, karbonhidrat yemem pilav, makarna..baya baya yedim önüme geleni geri cevirmedim, bebişim 500 gr aldı. zaten protein olarak 1/2 lt süt, 2 balık, en az 5 tavuk, 2-3 et yiyorum, yogurt, bol peynir yiyordum ekstradan karbonhidrat cok aldım, sütlü tatlı yedim sebzeyi kestim denecek kadar az yedim iyi oldu:):)

Hıçkırık gibi oluyor canım ama hemen durmuyor en son 102 kez saymıştım gerisini saymadım artık bildiğin pıt pıt pıt yapıo içeride.Doktorum nefes egzersizi demişti.

bende sormustum nasl diye doktoruma.. titreme gibi ileri geri ileri geri gibi kısa kısa bir haraket, sanki hani köpekler nefes alırken hıhıhıhıhıh olurya öyle bir his:)

kızlar bu kasılma dediğiniz, hani bebek bi tarafa toplanıyo karnın sertleşiyo böyle yumru gibi oluyo sıkışıyo, o değil mi?? nasıl anlattım

aynen benimde öyle bazen yemekten sonra keşke yemeseydim diyorum
ve dediğin gibi hemen doyuyorum
reflü de cabası
Reflü yok neyseki bende ama çabuk doyuyorum zaten o fazla geldi zamalar genelde eşimin zoruyla yediklerim oluyo o da artık ısrar etmiyo:)En iyisi az az sık sık yemek...

Oyalanıcak bişeyler bulmaya çalış canım demekki ben evde olsan iyice sıkılırım internette yok

sağolasın canım. benim o kadar çok planım var ki zamanaım yetmezse diye düşünüyorum :)) camlar - mutfak dolapları benim için önemli olan.

kızlar bu kasılma dediğiniz, hani bebek bi tarafa toplanıyo karnın sertleşiyo böyle yumru gibi oluyo sıkışıyo, o değil mi?? nasıl anlattım
aynen öyle canım. bazen de bıçak batıyor gibi bir ağrı oluyor bende

kız camları mı silecen yardımcı alcam demedin mi, sen silme aman aman haaa bişi olur mazallah, sakın yorma kendini..

kızlar, bir an önce doğsun istiyorsunuz bebişler ama inanın ben şuan hamilelik günlerimi özlüyorum..
poly ciğime de geçmiş olsun ve gözüaydın....

kızlar, bir an önce doğsun istiyorsunuz bebişler ama inanın ben şuan hamilelik günlerimi özlüyorum..
poly ciğime de geçmiş olsun ve gözüaydın....

canım kolay gelsin. naptın konuşabildin mi eşinle kaynanatör mevzusunu? aklıma geliyosun valla. seninki de aynı benimki gibi düşüncesizmiş.

Son düzenleme:
kız camları mı silecen yardımcı alcam demedin mi, sen silme aman aman haaa bişi olur mazallah, sakın yorma kendini..

yok canım yaa siler miyim hiç. temizlik açısından diyorum. günlük toz nasılsa alınacak o kolay . yağmur yağar de camlar kirlenirse o zaman hiç bir anlamı kalmaz anlamında dedim :))

canım kolay gelsin. naptın konuşabildin mi eşinle kaynanatör mevzusunu? aklıma geliyosun valla. seninki de aynı benimki gibi düşüncesizmiş.

konuşmadım cnm.. konuşamadım daha doğrusu. biraz daha sabredicem. bu ara da çok stresli, canını bir de ben sıkmak istemiyorumen son cumartesi geldi bize. neyse ki az bir süre kaldı. bugün aradı hastaymış bi iki gün gelemiycem dedi:) kafamı dinlerim ben de.. tekrar gelmeye başladığında artık canıma tak ettiği bi anda eşiime herşeyi anlatıcam. o da garibim annesi benmle ilgileniyor die çok mutlu.

yok canım yaa siler miyim hiç. temizlik açısından diyorum. günlük toz nasılsa alınacak o kolay . yağmur yağar de camlar kirlenirse o zaman hiç bir anlamı kalmaz anlamında dedim :))

heee öle de canımı ye:)) yağmur yağabilir tabi ama temiz cama yağsa nolur, kirli durmaz sonuçta. amannnn o kadar da incelemesinler canımmm :))

Neyse bir iki gün kafanı dinlersin en azından.Sonra da duruma göre eşine anlat boşuna üzülme artık eşinde bilsin öyle devam ederse.

anladım canım... neyse ki gel(e)miyormuş. rahatsın bi kaç gün. hem annen de geliyor biraz olsun hafifler yükün. sen hiç bi şeyi dert etme. kızına konsantre ol. tekrar gelip canını sıkmaya başlarsa o zaman konusursun eşinle de. bi de sen tuz biber olma adamcağızın kafası yoğundur şimdi.

en çok eşimle dışarı çıkmayı ve uyumayı özledmm. şuan eve hapisim ve uykuya hasretim

neyse onları şimdi de yapamıyoz zaten, uyku dediğin 10 parça,bölük pörçük.. eşimde ewe 8 de geliyo, biyere çıkalım desek 10 dk yürüyüşten sonra yamuluom, kalçam çok ağrıdığı için yürümek işkence gibi geliyo... yani anlıycağın ben bebeğe antremanlı olucam:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…