- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #42.621
polly nin gözü aydın.darısı bekleyenlerin başına. benim kasılmalarım çok arttı. yarın iş yerinde son günüm. bitse de ben de rahatlasam artık. hafta sonu bebişimizin odasını düzenledik. çamaşırlarını yıkadım. bir kaç gün ütüye devam.
temizlik için bayan gelecek ama kaç gün önce çağırayım karar veremedim. 10 gün önce çok mu geç olur sizce?
Şimdiye kadar rekoru 2 haftada 500 gramdı o da anneannemiz sayesindeydi.
Ne yedim hemen sölim,bol bol protein ve kalsiyum ağırlıklı beslendim.Birilerinin canı ister de evde olmaz diye şifreli yazim sen anlarsın omega3 deposu şu beyne benzeyen kuruyemişten bir de b ile başlayanından yedim hep yemek aralarında,ekmeği dilimle yemedim normalde dilim hesabı yaparım:)Hmmm bir de gece sütlü tatlı yedim.Bildiğin besiye çektim kendimi
hoşgeldin canım. 40 haftayı doldurmuşsun umarım en kısa zamanda sağlıkla gelir kuzucuk.
Hıçkırık gibi oluyor canım ama hemen durmuyor en son 102 kez saymıştım gerisini saymadım artık bildiğin pıt pıt pıt yapıo içeride.Doktorum nefes egzersizi demişti.
Reflü yok neyseki bende ama çabuk doyuyorum zaten o fazla geldi zamalar genelde eşimin zoruyla yediklerim oluyo o da artık ısrar etmiyo:)En iyisi az az sık sık yemek...aynen benimde öyle bazen yemekten sonra keşke yemeseydim diyorum
ve dediğin gibi hemen doyuyorum
reflü de cabası
şimdiden hayırlı olsun iznin.. ben de cuma ayrıldım, ewde de zaman geçmiyo söölüm de sonra dediydi dersin :)) ben temizlik için geçen hafta yardımcı almıştım cnm ama ewde olduğum için elim hep ewin üzerinde, kirlenmesine izin vermiyorum, istersen al, elini çekmezsin yine işlerin üstünden..
sağolasın canım. benim o kadar çok planım var ki zamanaım yetmezse diye düşünüyorum :)) camlar - mutfak dolapları benim için önemli olan.şimdiden hayırlı olsun iznin.. ben de cuma ayrıldım, ewde de zaman geçmiyo söölüm de sonra dediydi dersin :)) ben temizlik için geçen hafta yardımcı almıştım cnm ama ewde olduğum için elim hep ewin üzerinde, kirlenmesine izin vermiyorum, istersen al, elini çekmezsin yine işlerin üstünden..
aynen öyle canım. bazen de bıçak batıyor gibi bir ağrı oluyor bendekızlar bu kasılma dediğiniz, hani bebek bi tarafa toplanıyo karnın sertleşiyo böyle yumru gibi oluyo sıkışıyo, o değil mi?? nasıl anlattım
sağolasın canım. benim o kadar çok planım var ki zamanaım yetmezse diye düşünüyorum :)) camlar - mutfak dolapları benim için önemli olan.
aynen öyle canım. bazen de bıçak batıyor gibi bir ağrı oluyor bende
kızlar, bir an önce doğsun istiyorsunuz bebişler ama inanın ben şuan hamilelik günlerimi özlüyorum..
poly ciğime de geçmiş olsun ve gözüaydın....
kızlar, bir an önce doğsun istiyorsunuz bebişler ama inanın ben şuan hamilelik günlerimi özlüyorum..
kız camları mı silecenyardımcı alcam demedin mi, sen silme aman aman haaa bişi olur mazallah, sakın yorma kendini..
canım kolay gelsin. naptın konuşabildin mi eşinle kaynanatör mevzusunu? aklıma geliyosun valla. seninki de aynı benimki gibi düşüncesizmiş.
en çok neyi özledin cnm söle de biz bolbol yapalım:))
yok canım yaa siler miyim hiç. temizlik açısından diyorum. günlük toz nasılsa alınacak o kolay . yağmur yağar de camlar kirlenirse o zaman hiç bir anlamı kalmaz anlamında dedim :))
konuşmadım cnm.. konuşamadım daha doğrusu. biraz daha sabredicem. bu ara da çok stresli, canını bir de ben sıkmak istemiyorumen son cumartesi geldi bize. neyse ki az bir süre kaldı. bugün aradı hastaymış bi iki gün gelemiycem dedi:) kafamı dinlerim ben de.. tekrar gelmeye başladığında artık canıma tak ettiği bi anda eşiime herşeyi anlatıcam. o da garibim annesi benmle ilgileniyor die çok mutlu.
Neyse bir iki gün kafanı dinlersin en azından.Sonra da duruma göre eşine anlat boşuna üzülme artık eşinde bilsin öyle devam ederse.
konuşmadım cnm.. konuşamadım daha doğrusu. biraz daha sabredicem. bu ara da çok stresli, canını bir de ben sıkmak istemiyorumen son cumartesi geldi bize. neyse ki az bir süre kaldı. bugün aradı hastaymış bi iki gün gelemiycem dedi:) kafamı dinlerim ben de.. tekrar gelmeye başladığında artık canıma tak ettiği bi anda eşiime herşeyi anlatıcam. o da garibim annesi benmle ilgileniyor die çok mutlu.
en çok eşimle dışarı çıkmayı ve uyumayı özledmm. şuan eve hapisim ve uykuya hasretim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?