2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet kafası yoğun, ben de üstüne gitmek istemiyorum. ben kötü olurum sonra neme lazım...
lohusalık zor gerçekten. insanın psikolojisi çok kolay bozulabiliyor. bu hassas dönemi mümkün olan en az stresle atlatmalıyız

heee öle de canımı ye:)) yağmur yağabilir tabi ama temiz cama yağsa nolur, kirli durmaz sonuçta. amannnn o kadar da incelemesinler canımmm :))

ölee canım öle:)) ne bilimm iyice panik yaptım bu temizlik işini. daha çantamı hazırlamadım. bu hafta onları bitireyim de hazır olsunlar bari

evet ama yine de öyle olmuyor. hamileliğimin son haftaları ben de uyuyamıyordum ağrılarım vs oluyordu ama şimdi uyumak istiyorum yorgunluktan harap düşüyorum, bebiş yüzünden uyuyamıyorum. uyumamak olsa sadece, gaz çıkaramaz ağlar bilmem ne.. bi de ona üzülüyor insan.

cumartesiden beri gelmiyorlar ya inanırmısınız kafam çok dinç. ne kadar yoruluyormuşum meğer...
Aman bi süre daha gelemesin de sen de biraz rahat et canım.

Ben maşallah sabaha kadar hiç kalkmıyorum bebiş gelinceye kadar depoluyorum galibaBiz de anca hafta sonu gezebiliyoruz hafta içi yemek falan derken anca bi yürüyüş yapılıyo.

en çok eşimle dışarı çıkmayı ve uyumayı özledmm. şuan eve hapisim ve uykuya hasretim

üzülme canım onları biz de yapımıyoruz zaten şu anda. tabi aynısı değil senin durumunla ama en azından kızın kollarında ve her istediğinde onun kokusunu alıp rahatlayabiliyosun. bizler de o günlerin özlemini çekiyoruz. bi kucağımıza alabilseydik, koklayabilseydik... rahatça eğilip doğrulabilseydik. ya da hiç olmazsa rahatça nefes alıp yatıp kalakabilseydik... her güzel şeyin bi zorluğu var işte.
bundan 1 ay sonra izmir de havaalr da güzelleşip sen de kendiini daha iyi hissettiğinde kızınla gezmelere çıkıyor olacaksın. bizse 40 ımız çıkmadığı için evde hapis olucaz. gezenlere camdan bakıcaz o güzel günleri düşün ve moral,motivasyonunu artır bunların hepsi gelip geçici...

Ay ne güzel afiyetler olsun, yarasın bebişe, ben de Ronyacığım dedikten sonra kendimi pirinçunlu muhallebiye vurdum, bakalım yarın göreceğiz fındık kafalı oğlumu,
Evet ya nefes egzersizleri çok yapardı benim oğlan, özellikle akşam yemeklerinden sonra, ama sanki son bi kaç gündür azalttı gibi,

Oh tatil şimdiden hayırlı olsun, 10 gün çok erken bence ama evimle günlük ilgilenirim diyorsan olur.
kızlar bu kasılma dediğiniz, hani bebek bi tarafa toplanıyo karnın sertleşiyo böyle yumru gibi oluyo sıkışıyo, o değil mi?? nasıl anlattım
Evet evet o, benim iki göğsün arası tepe gibi oluyor, hafifte bir acısı oluyor.
kız camları mı silecen yardımcı alcam demedin mi, sen silme aman aman haaa bişi olur mazallah, sakın yorma kendini..
Ay cam demeyin bana ya, ben temizlikçi alamadım, malum Ankarada kar kış kıyametti, bugün sadece perdeleri attım makinaya, camlara baktım baktım sonra oturdum aşağıya, gözüm kesmedi,
cumartesiden beri gelmiyorlar ya inanırmısınız kafam çok dinç. ne kadar yoruluyormuşum meğer...
Ay ne güzel gelmesin, gelemesin, lazım olunca ortalarda olmazlar zaten, ben bile sinir olduydum seninkine.

haklısın canım yaşamadığımız için bilemiyoruz tabi.. sanki elime oyuncak bebek verecekler gibi hissediyom.. emzircem, uyucak uyanıcak böle kaldırınca gözlerini açıp gülücek, yatırınca gözlerini kapayıp uyuyacak.. :) gaz dersen, sırtına pıt pıt vurcam pırrttt diye salıcak ohh dicem ne kolay bi işmiş bebek bakmak :)

bebişlerimiz biraz büyüyüp havalar düzeldiğinde buluşalım bi ara istersen. sen de bana yakın oturuyordun sanırım. bize de değişiklik olur hem

iki göğsün arası tepe gibi oluyo derken kuzum? kafası mı, dönmedi mi bebiş?
cnm boşver camları silmeye kalkma sakın, bi yakınından rica et silsin, sen hamişsin amann haaa
maşşallah özgecim sen iyisin walla,ben en az 3 kere kalkıyorum, bide genzim tıkandı boğazımın acısı derken daha da arttı:2:

[
Oh tatil şimdiden hayırlı olsun, 10 gün çok erken bence ama evimle günlük ilgilenirim diyorsan olur.
teşekkür ederim. benim ağrılar çok artmaya başladı canım da bebişim erken olabilir diye hiç olmazsa hazır olsun diyorum. günlük yaparım evet.

bebişlerimiz biraz büyüyüp havalar düzeldiğinde buluşalım bi ara istersen. sen de bana yakın oturuyordun sanırım. bize de değişiklik olur hem

inş. canım. buluşlalım.. ben de çok isterim. hamileyken de bi toplaşamadık izmir grubu olarak.
zaten 40 ım cıksın direk dışarı atcam kendimi. gezmeye alıştırcam oğlumu.
ben çiğli - menemen yolu üstünde oturuyorum, sen de ekol ün oradaydın sanki öyle hatırlıyorum. taşındın ama di mi? neredesin şimdi?

gözüaydın olsun semracımın..çok sevindim bebişde iyimiş..en kısa zamanda kendide toparlanıp ayaklanır hemen inşallah..

aslında bilmiyorum belki her bebek zor değildir. benm de kızım gündüzleri sakin mesela.. ama benm ilk bebeğim ve yalnız büyütüyorum onun için zaman zaman çok panikliyorum. gazı çıkmayıp kıvranarak ağladığında ben de ağlamaktan beter oluyorum. bunlar yoruyor insanı asıl...

oyak sitesini biliyormusun cnm, evka 2 tarafında. oradayım şuan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…