- 23 Nisan 2011
- 2.702
- 661
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #42.641
anladım canım... neyse ki gel(e)miyormuş. rahatsın bi kaç gün. hem annen de geliyor biraz olsun hafifler yükün. sen hiç bi şeyi dert etme. kızına konsantre ol. tekrar gelip canını sıkmaya başlarsa o zaman konusursun eşinle de. bi de sen tuz biber olma adamcağızın kafası yoğundur şimdi.
heee öle de canımı ye:)) yağmur yağabilir tabi ama temiz cama yağsa nolur, kirli durmaz sonuçta. amannnn o kadar da incelemesinler canımmm :))
neyse onları şimdi de yapamıyoz zaten, uyku dediğin 10 parça,bölük pörçük.. eşimde ewe 8 de geliyo, biyere çıkalım desek 10 dk yürüyüşten sonra yamuluom, kalçam çok ağrıdığı için yürümek işkence gibi geliyo... yani anlıycağın ben bebeğe antremanlı olucam:)))
Aman bi süre daha gelemesin de sen de biraz rahat et canım.cumartesiden beri gelmiyorlar ya inanırmısınız kafam çok dinç. ne kadar yoruluyormuşum meğer...
neyse onları şimdi de yapamıyoz zaten, uyku dediğin 10 parça,bölük pörçük.. eşimde ewe 8 de geliyo, biyere çıkalım desek 10 dk yürüyüşten sonra yamuluom, kalçam çok ağrıdığı için yürümek işkence gibi geliyo... yani anlıycağın ben bebeğe antremanlı olucam:)))
en çok eşimle dışarı çıkmayı ve uyumayı özledmm. şuan eve hapisim ve uykuya hasretim
Ay ne güzel afiyetler olsun, yarasın bebişe, ben de Ronyacığım dedikten sonra kendimi pirinçunlu muhallebiye vurdum, bakalım yarın göreceğiz fındık kafalı oğlumu,Plesanta yaşlanması var diince ondan önceki hafta,bu hafta full yemiştim,kuzuya gitmiş kilocuklar çok sevindim çünkü bu plesanta yaşlanması bebeğin beslenememesine ,suyun azalmasına falan sebep olabiliyormuş.Ama doktor bu hafta az ye yoksa normal doğum olmaz bu gidişle dedi:)
Afiyetler olsun:)
Ben ağda işini hallettim ama tabi 2 hafta sonra falan gelecek olursa yine bi giderim son son,saçımı da hiç kestirmedim mısır püskülüne döndüler,doğumdan hemen sonra soluğu kuaförde alıcam hem kestiricem hem röfle,insana benziyeyim birazcık
Evet ya nefes egzersizleri çok yapardı benim oğlan, özellikle akşam yemeklerinden sonra, ama sanki son bi kaç gündür azalttı gibi,Evet biraz da hareketi arttırmamın nedeni de bu,nolur nolmaz son haftalarda çok kilo alınıyor.Kuzu alsın ben almıyayım:)Keşke ben de kestirseymişim özgecim,benim doğumdan önce de uzundu ,beyazlara gelince şu 9 ayda eşimin de benim de saçlar beyazladı az da olsa ,annem dalga geçiyor bizle anne baba olmak kolay diilmiş:)
Kızlar benim kuzu günde 2 sefer falan çok uzun şekilde 100 kez falan nefes egzersizi yapıyor sizinki de yapıyor mu?Şimdi başladı yine:)
Oh tatil şimdiden hayırlı olsun, 10 gün çok erken bence ama evimle günlük ilgilenirim diyorsan olur.polly nin gözü aydın.darısı bekleyenlerin başına. benim kasılmalarım çok arttı. yarın iş yerinde son günüm. bitse de ben de rahatlasam artık. hafta sonu bebişimizin odasını düzenledik. çamaşırlarını yıkadım. bir kaç gün ütüye devam.
temizlik için bayan gelecek ama kaç gün önce çağırayım karar veremedim. 10 gün önce çok mu geç olur sizce?
Evet evet o, benim iki göğsün arası tepe gibi oluyor, hafifte bir acısı oluyor.kızlar bu kasılma dediğiniz, hani bebek bi tarafa toplanıyo karnın sertleşiyo böyle yumru gibi oluyo sıkışıyo, o değil mi?? nasıl anlattım
Ay cam demeyin bana ya, ben temizlikçi alamadım, malum Ankarada kar kış kıyametti, bugün sadece perdeleri attım makinaya, camlara baktım baktım sonra oturdum aşağıya, gözüm kesmedi,kız camları mı silecenyardımcı alcam demedin mi, sen silme aman aman haaa bişi olur mazallah, sakın yorma kendini..
Ay ne güzel gelmesin, gelemesin, lazım olunca ortalarda olmazlar zaten, ben bile sinir olduydum seninkine.cumartesiden beri gelmiyorlar ya inanırmısınız kafam çok dinç. ne kadar yoruluyormuşum meğer...
evet ama yine de öyle olmuyor. hamileliğimin son haftaları ben de uyuyamıyordum ağrılarım vs oluyordu ama şimdi uyumak istiyorum yorgunluktan harap düşüyorum, bebiş yüzünden uyuyamıyorum. uyumamak olsa sadece, gaz çıkaramaz ağlar bilmem ne.. bi de ona üzülüyor insan.
üzülme canım onları biz de yapımıyoruz zaten şu anda. tabi aynısı değil senin durumunla ama en azından kızın kollarında ve her istediğinde onun kokusunu alıp rahatlayabiliyosun. bizler de o günlerin özlemini çekiyoruz. bi kucağımıza alabilseydik, koklayabilseydik... rahatça eğilip doğrulabilseydik. ya da hiç olmazsa rahatça nefes alıp yatıp kalakabilseydik... her güzel şeyin bi zorluğu var işte.
bundan 1 ay sonra izmir de havaalr da güzelleşip sen de kendiini daha iyi hissettiğinde kızınla gezmelere çıkıyor olacaksın. bizse 40 ımız çıkmadığı için evde hapis olucaz. gezenlere camdan bakıcazo güzel günleri düşün ve moral,motivasyonunu artır bunların hepsi gelip geçici...
Ay ne güzel gelmesin, gelemesin, lazım olunca ortalarda olmazlar zaten, ben bile sinir olduydum seninkine.
Evet evet o, benim iki göğsün arası tepe gibi oluyor, hafifte bir acısı oluyor.
Ay cam demeyin bana ya, ben temizlikçi alamadım, malum Ankarada kar kış kıyametti, bugün sadece perdeleri attım makinaya, camlara baktım baktım sonra oturdum aşağıya, gözüm kesmedi,
maşşallah özgecim sen iyisin walla,ben en az 3 kere kalkıyorum, bide genzim tıkandı boğazımın acısı derken daha da arttı:2:Aman bi süre daha gelemesin de sen de biraz rahat et canım.
Ben maşallah sabaha kadar hiç kalkmıyorum bebiş gelinceye kadar depoluyorum galibaBiz de anca hafta sonu gezebiliyoruz hafta içi yemek falan derken anca bi yürüyüş yapılıyo.
bebişlerimiz biraz büyüyüp havalar düzeldiğinde buluşalım bi ara istersen. sen de bana yakın oturuyordun sanırım. bize de değişiklik olur hem
Kızlar Polly den mesaj var aynen iletiyorum:
"Melikecim bebeğimiz 11:20de dünyaya geldi. Cok şükür sağlıklı. Ama ameliyatim zor geçti. Suan iyiyim yatıyoruz kızımla. Darısı sana ve diger arkadaşlara. Herkese selam öpüyorum"
:)) ten renkleri ne kdr garip oluyomuş doğduklarında sonradan nasıda pembeleşiyo cnm bnm ya orda uyurlarken şak diye çıkarılıveriyo yavrucum neye uğradını şaşırıyo :)) çok tatlı ya ALlah bağışlasın cnm baya ayrıntılı çekmş heralde bunlar finalse :))
gözüaydın olsun semracımın..çok sevindim bebişde iyimiş..en kısa zamanda kendide toparlanıp ayaklanır hemen inşallah..
sonradan kesilerek servis ediliyor sanırım ... iyide sonra kesmesi zor olmaz mı sertleşince ...
haklısın canım yaşamadığımız için bilemiyoruz tabi.. sanki elime oyuncak bebek verecekler gibi hissediyom.. emzircem, uyucak uyanıcak böle kaldırınca gözlerini açıp gülücek, yatırınca gözlerini kapayıp uyuyacak.. :) gaz dersen, sırtına pıt pıt vurcam pırrttt diye salıcak ohh dicem ne kolay bi işmiş bebek bakmak :)
yok cnm hiç zor olmuyo yap görürsün nasıl ıslak keki kesip çıkarıyosan borcamdan buda aynı
inş. canım. buluşlalım.. ben de çok isterim. hamileyken de bi toplaşamadık izmir grubu olarak.
zaten 40 ım cıksın direk dışarı atcam kendimi. gezmeye alıştırcam oğlumu.
ben çiğli - menemen yolu üstünde oturuyorum, sen de ekol ün oradaydın sanki öyle hatırlıyorum. taşındın ama di mi? neredesin şimdi?
oyak sitesini biliyormusun cnm, evka 2 tarafında. oradayım şuan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?