- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #42.661
evet.. ayarlayabilirsek ortak bir noktada kolayca buluşabiliriz. bebişleri gezdiririz.. yeter ki havalar düzelsin ve bebişler büyüsünnnnçok duydum ama hiç gitmedim. yakınız ama çok kolaylıkla buluşabiliriz ortak bi noktada.
aslında bilmiyorum belki her bebek zor değildir. benm de kızım gündüzleri sakin mesela.. ama benm ilk bebeğim ve yalnız büyütüyorum onun için zaman zaman çok panikliyorum. gazı çıkmayıp kıvranarak ağladığında ben de ağlamaktan beter oluyorum. bunlar yoruyor insanı asıl...
cnm bende bebeğimi tek büyütücem aslında korkmuyor da değilim, annem çalışıyo bikaç gün izin alabilir, sonra sadece akşamları gelecek..k.waldem zaten yaşlı, bana yardımı dokunmaz.. ablamın da çocuğu okula gidiyo diye bikaç gün kalabilir, tahminen bebişim 1 haftalıkken ben bebeğimle başbaşa kalıcam.. çok zor mu? ben de senin gibi panik olurum heralde:18:
aslında bebeğe bağlı. benm kızım gündüz baya sakin ama gece felaket. gaz sancısı, hıçkırığı, uyumaması, ağlama krizleri hepsi gece tutuyor. çok zorlanıyorum o zaman. bide göğüslerim yara, emzirmek zor oluyor. 2 gündür sütüm de azaldı. doyurmak zor oluyor. doymayınca uyumuyor, mamayı almıyor vs.. böyle durumlar ortaya çıkınca zor oluyor tek başına. benim yarın ananem gelip birkaç gün kalıcak. bakalım, biraz rahatlarım belki
arkadaşlar 33+1 deyim bu gün bebeğin hareketleri bu gün biraz az sanki biraz nazlı hareket ediyo. normal mi sizce?
arkadaşlar 33+1 deyim bu gün bebeğin hareketleri bu gün biraz az sanki biraz nazlı hareket ediyo. normal mi sizce?
tatlı bişeyler ye... hareket etmezse karnını salla sağa sola elinle... oda olmazsa hareketli müzik dinle... hareketini arttırır bunlar bana doktor tavsiye etmişti
cnm belki uyuyordur , her zaman çok hareketli olmuyorlar.. çikolata ye sırtüstü uzan dinle biraz..mutlaka hareket edecektir..
ben de seni merak ediyodum. noldu acaba diye... girmeyince herhalde doğuruyo dedim. noldu dr. görüştün mü? nişan mıymış o?
saolun kızlar hareketlerindeki yavaşlama için daha erken değil mi ? 34 haftaya yeni girdik
en çok neyi özledin cnm söle de biz bolbol yapalım:))
cnm bende bebeğimi tek büyütücem aslında korkmuyor da değilim, annem çalışıyo bikaç gün izin alabilir, sonra sadece akşamları gelecek..k.waldem zaten yaşlı, bana yardımı dokunmaz.. ablamın da çocuğu okula gidiyo diye bikaç gün kalabilir, tahminen bebişim 1 haftalıkken ben bebeğimle başbaşa kalıcam.. çok zor mu? ben de senin gibi panik olurum heralde:18:
tamam canım. hele benim paşa bi gelsin de... dışarı çıkcak kadar büyüsün hemen bi buluşma ayarlayalım.evet.. ayarlayabilirsek ortak bir noktada kolayca buluşabiliriz. bebişleri gezdiririz.. yeter ki havalar düzelsin ve bebişler büyüsünnnn
iyi bakalım hayır olsun. umarım nişandır sen de sıkıldın beklemektenaradım doktoru sinir oldum zate 10 kere aradım anca açtı..çatı muayenesinden sonra oluyomuş öle artarsa kanama olursa hareketleri azalırsa gel hemen dedi..şuan sancım falan yok ara sıra vuruyo adet sancısı gibi ama öyle bariz bişe yok bekliyoruz hayırlısı..
kızlar çatı muayenesi olanlar sonrasında hafif kan gibi pembemsi bişe geldimi..az önce wc de gördüm nişanmı yoksa???? heyecanlandım..
Bız geldık oglumla teyzelerıııııııııııBenm bebıısımn keyfı yerındeee ters sekılde kanalın agzında duruooo kafası yıne 10 gun onde kılosu haftasyla uyumlu boyu yıne uzun cıkıo dıorum toplu ıgne gıbı bısey cıkartıcm sanırım:))) SUyu vs hersey yolunda cok sukurr suratını goremdım bocegımn cunku ters donmus beklıo yavrumm:)) Oyyyy mınık tavsanım benmm 200 grm daha alms herzamn oldugu gıbı:))) Ben kendımıı bazn coook dogrck gıbı hıssedıorum bazn martın sonunu gorcm gıbı gelıoooo doguran arkadasımz varmı? Semradan haber geldımı? IStanbulda hava mıs gıbıı ama grıbm agırlastıı daha dısarı cıkmıcam Belkı yrnda guzel olursa annemgulle kapalı carsı yaparız
3 mart tarihinde doğumumu yaptım.çok şükür kızımı kucağıma aldım.epidural sezeryan oldum fakat çok ağrım oldu ağrı kesicilerle zor dayandım.şimdi yürürken biraz zorlanıyorum.kaç günde geçer bilmiyorum.annelik çok güzel bi duyguymuş.bebeğim ağlayınca bende ağlıyorum ilgilenmediğim için annem ilgileniyor.annelik çok güzel ama aynı zamanda zor.şu ağrılarım geçsinde bebeğimle ilgileniyim..
Kızlar Polly den mesaj var aynen iletiyorum:
"Melikecim bebeğimiz 11:20de dünyaya geldi. Cok şükür sağlıklı. Ama ameliyatim zor geçti. Suan iyiyim yatıyoruz kızımla. Darısı sana ve diger arkadaşlara. Herkese selam öpüyorum"
canım tüm günü okudum ama henüz gelmemiş senin minik ama belirtisini göndermiş en azından hadi hayırlısıyla sağlıkla gelsin kuzucuk
Zamanı tutturamıyorum bi türlü.. tamam artık gelcek diyorum gidiyorum kuaföre bi daha çıkana kadar gelmiyogit git canım için açılır hem.. benim de epey ihtiyacım war saçlarımı kestiricem şekil değişilkliği yapım diyorum, kaş bıyık, full ağdaya da girmem lazım.. cuma gideyim diyorum, doğuma 1 hafta falan kalmış oluyo, inşallah doğumu tetiklemez:18:
ahhh melikecim ben seni her an doğurursun die bekliyordum
sende maaşallah 40 haftayı gördün her baba yiğidin harcı değil heee maaşallahın var
alkışşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?