2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm bende bebeğimi tek büyütücem aslında korkmuyor da değilim, annem çalışıyo bikaç gün izin alabilir, sonra sadece akşamları gelecek..k.waldem zaten yaşlı, bana yardımı dokunmaz.. ablamın da çocuğu okula gidiyo diye bikaç gün kalabilir, tahminen bebişim 1 haftalıkken ben bebeğimle başbaşa kalıcam.. çok zor mu? ben de senin gibi panik olurum heralde:18:

aslında bebeğe bağlı. benm kızım gündüz baya sakin ama gece felaket. gaz sancısı, hıçkırığı, uyumaması, ağlama krizleri hepsi gece tutuyor. çok zorlanıyorum o zaman. bide göğüslerim yara, emzirmek zor oluyor. 2 gündür sütüm de azaldı. doyurmak zor oluyor. doymayınca uyumuyor, mamayı almıyor vs.. böyle durumlar ortaya çıkınca zor oluyor tek başına. benim yarın ananem gelip birkaç gün kalıcak. bakalım, biraz rahatlarım belki

r
cnm zaten genelde geceleri huysuzlaşırmış bebekler, lansinoh kullanıyo musun iyi gelir belki.. ananen gelsinde yanında bi nefes ne de olsa insanın yalnız kalmaması mühim olan. benim de ananem gelecekti memleketten ama rahatsızlandı, 75 yaşında zaten sürekli hasta oluyo, ama ben yine de yanımda istiyorum onu..

arkadaşlar 33+1 deyim bu gün bebeğin hareketleri bu gün biraz az sanki biraz nazlı hareket ediyo. normal mi sizce?

arkadaşlar 33+1 deyim bu gün bebeğin hareketleri bu gün biraz az sanki biraz nazlı hareket ediyo. normal mi sizce?

tatlı bişeyler ye... hareket etmezse karnını salla sağa sola elinle... oda olmazsa hareketli müzik dinle... hareketini arttırır bunlar bana doktor tavsiye etmişti

gelmioooo gelmioooo kızım gelmioooooo 40 hafta bitti kontrole gittik bugün ne kanala girmiş hanımefendi ne de açılma var. nst ye girdim sancı da yok bide hareketlerine bakıcaklardı ama uyudu o arada hanımefendi yaaaa benim karnımda yaşıycak bu kız :18: doktor 10 gün daha bekleriz dedi patlıcam galiba

tatlı bişeyler ye... hareket etmezse karnını salla sağa sola elinle... oda olmazsa hareketli müzik dinle... hareketini arttırır bunlar bana doktor tavsiye etmişti

cnm belki uyuyordur , her zaman çok hareketli olmuyorlar.. çikolata ye sırtüstü uzan dinle biraz..mutlaka hareket edecektir..

saolun kızlar hareketlerindeki yavaşlama için daha erken değil mi ? 34 haftaya yeni girdik

ben de seni merak ediyodum. noldu acaba diye... girmeyince herhalde doğuruyo dedim. noldu dr. görüştün mü? nişan mıymış o?

aradım doktoru sinir oldum zate 10 kere aradım anca açtı..çatı muayenesinden sonra oluyomuş öle artarsa kanama olursa hareketleri azalırsa gel hemen dedi..şuan sancım falan yok ara sıra vuruyo adet sancısı gibi ama öyle bariz bişe yok bekliyoruz hayırlısı..

saolun kızlar hareketlerindeki yavaşlama için daha erken değil mi ? 34 haftaya yeni girdik

cnm bu kişiden kişiye değişir. bak ben 37 deyim ama hareketleri hiç yawaşlamadı uzman tw yi izliyorum, dr diyo ki hareketleri yawaşlar, ama benimki hep aynı.. bazılarının da 32 de yawaşlarmış... panik olcak bişi yok rahat ol yawrum

en çok neyi özledin cnm söle de biz bolbol yapalım:))

paytak paytak yürümeyi özledim :) bu hamilelikle ilgili olanı :)

birde dışarı çıkmayı çok özledim alışverişimi kendim yapmayı özledi amaaaa hasret sona eriyor :))))

kociş kızını dışarı çıkarmama izin verdi yarın ufak bir deneme yapıcaz, sonrada anneme bırakıp kuaföre gitcem annelikten kadınlığa dönüş zamanı gelmiştir :)))

kesinlikle bebekle alakalı ve eşine bağlı, ben bebek eve gelince sadece 5 gün yanımda birisi vardı, sonrasında başbaşaydık ve ben hiç zorlanmadım ama bu tamamen eşimden kaynaklanıyor, ben öyle delicesine uykusuzda kalmıyorum gece en ez 4 saat uyuyorum bazen 6-7 saati gördüğümde oluyor :)))

evet.. ayarlayabilirsek ortak bir noktada kolayca buluşabiliriz. bebişleri gezdiririz.. yeter ki havalar düzelsin ve bebişler büyüsünnnn
tamam canım. hele benim paşa bi gelsin de... dışarı çıkcak kadar büyüsün hemen bi buluşma ayarlayalım.

iyi bakalım hayır olsun. umarım nişandır sen de sıkıldın beklemekten

çok tşk ederim arkadaşlar allah isteyen herkese tattırsın bu duyguyu çok güzel farklı bir duygu

sezeryan olan arkadaşlar acılarınız ne zmn bitti doğru dğzgün oturup kalkamıyorum günlük pansuman falan yapıyormusnuz birde kabızlık sorununuz oldumu

selammm nasılsınız kızlar? ne yapıyorsunuz bakalım.. geçmişi okuyamadım ne var ne yok? doğum yapan var mı yeni?

kızlar çatı muayenesi olanlar sonrasında hafif kan gibi pembemsi bişe geldimi..az önce wc de gördüm nişanmı yoksa???? heyecanlandım..

canım tüm günü okudum ama henüz gelmemiş senin minik ama belirtisini göndermiş en azından hadi hayırlısıyla sağlıkla gelsin kuzucuk

oyy maşallah senin o uzun boylu dalyan gibi oğluşuna bak nazar değmesin diye suratını da göstermiyo cok akıllı olcak kız bu ay yerim ben onuuuu:))

canım gözün aydın Allah analı babalı büyütmek nasip etsin sana da cok gecmiş olsun en kısa zamanda gecer agrıların inşallah

ayy maşallah ikiine de ya tez zamanda toparlanır inşallah semra da darısı basımıza

canım tüm günü okudum ama henüz gelmemiş senin minik ama belirtisini göndermiş en azından hadi hayırlısıyla sağlıkla gelsin kuzucuk

bi kaç saat geldi lekelenme durdu sonra..şimdilik sancım falan yok..tetikteyim eli kulağındadır kızımın heralde..doktoruma yetişmeyi çok istiyorum ama olmazsada Allahtan bölesi hayırlıymış..

Zamanı tutturamıyorum bi türlü.. tamam artık gelcek diyorum gidiyorum kuaföre bi daha çıkana kadar gelmiyo şimdi yine gittim bu haftada gelmezse yine haftaya kalcak

ahhh melikecim ben seni her an doğurursun die bekliyordum
sende maaşallah 40 haftayı gördün her baba yiğidin harcı değil heee maaşallahın var
alkışşş

Her duyan maşallah iyi dayandın diyo ama gel bi de bana sor nasıl dayandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…