- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #42.681
sevgili melike ve saful gözüm ikinizde
hep topiği bir heyecanla açıyorum
inşallah daha fazla beklemeden müjdeli haberinizi alırız
sonrada darısı biz kalanlara olsun
Ronya'm sizi de bıktırdık Safulla ama :)) biz de bıktık valla gelmiyolar ne yapsak fayda etmiyo 41e umutluyuz
bi kaç saat geldi lekelenme durdu sonra..şimdilik sancım falan yok..tetikteyim eli kulağındadır kızımın heralde..doktoruma yetişmeyi çok istiyorum ama olmazsada Allahtan bölesi hayırlıymış..
canım sağlıkla doğsun da istediği doktorun eline doğsun napalım senin sectiğin diil onun sectiği dpoktor olucak galiba :) canı sağolsun hayırlısıyla doğsun kuucuk inşallah
Eki Görüntüle 360945
Canım gördüğün gibi bilgisayarın tuşlarını göremeden yazıyorum :)))))
gerisini sen düşün yatmak kalkmak zaten işkence :)
oyyy severim ben o koca göbüşü
bende doğurmadan böyle bir poz vereyimm :)
Bi ara hafta hafta çekiyodum kıza hatıra olsun diye şimdi baktım da 35ten sonra bırakmışım :))))) yazık çocuk da aklı erince anne bıktın mı diye sorcak bari araya serpiştiriyim bi kaç tane 39 40 falan :d
Eki Görüntüle 360945
Canım gördüğün gibi bilgisayarın tuşlarını göremeden yazıyorum :)))))
gerisini sen düşün yatmak kalkmak zaten işkence :)
Selam kızlar, dün kasılmalarım 5 er dakikayla arayla geldi diye korkmuştum baya, sonra uyuyunca geçti:) Neyse bugün doktoru aradım doğumun yaklaştığının habercisi kasılmalar diyor, yaklaştı derken 1 hafta mı 3 hafta mı, ne kadarlık bir zamanın habercisi oluyor çözemedim, sizin kasılmalar ne durumda?
:))) bak o açıdan düşünmemiştimresim inanılmaz ..... bayıldımmm poza.....ana karnında chat
Slm kizlar ben hala doguramadim hehesizlerde ne var ne yok
Herkes iyidir umarım ben bı gecmisi okuyayım geliyom
Dün gece bana da ilk defa belden gelen sonra kasıkta olan sancıdan oldutam yatmıştık girdi ağrı hıh dedim geliyo.. 10 dk sonra ikinci oldu.. dedim bekleyim de 5dk da bir olunca eşimi harekete geçiriyim gidelim hastaneye.. senin gibi uyuyakalmışım beklerken :)) sabah bi kalktım ne sancı ne bişey.. uyumasak mı sancı gelince anlamadım ki ben bişey
ehehe , uyuyarak doğum sancısını geçirmeyi başarmışız demek:) Doktor da uyuyabildiğine göre sorun yok dedi, sancı şiddeti artmıyorsa ciddiye alma dedi, ben de sancı da yoktu ki zaten, sadece rahatsız edici kasılmaydı, heyecan işte:) Belki ağrı eşiğim çok yüksektir falan diyorum bir de kendi kendime:)
Hadi hepinize iyi geceler kızlar, yarın yine kontrolümüz var.. öğleden sonra gelince yazarım inşallah..
lachesiss canım benimde bugünlerde kasılmalarım çok arttı
ama doğum sinyali olarak daha çok erken diye düşünüyorum
haftaları ilerde olanlar için doğum habercisi olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?