2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sevgili melike ve saful gözüm ikinizde
hep topiği bir heyecanla açıyorum
inşallah daha fazla beklemeden müjdeli haberinizi alırız
sonrada darısı biz kalanlara olsun

sevgili melike ve saful gözüm ikinizde
hep topiği bir heyecanla açıyorum
inşallah daha fazla beklemeden müjdeli haberinizi alırız
sonrada darısı biz kalanlara olsun

Ronya'm sizi de bıktırdık Safulla ama :)) biz de bıktık valla gelmiyolar ne yapsak fayda etmiyo 41e umutluyuz

Ronya'm sizi de bıktırdık Safulla ama :)) biz de bıktık valla gelmiyolar ne yapsak fayda etmiyo 41e umutluyuz

yok canım bıkmak ne demek
ben dua ediyorum size biran evvel gelsinde rahatlayın diye
herhalde 40. hafta karnınız devasa bir şey olmuştur
ben bile rahatsızım sizi düşünemiyorum

bi kaç saat geldi lekelenme durdu sonra..şimdilik sancım falan yok..tetikteyim eli kulağındadır kızımın heralde..doktoruma yetişmeyi çok istiyorum ama olmazsada Allahtan bölesi hayırlıymış..

canım sağlıkla doğsun da istediği doktorun eline doğsun napalım senin sectiğin diil onun sectiği dpoktor olucak galiba :) canı sağolsun hayırlısıyla doğsun kuucuk inşallah

canım sağlıkla doğsun da istediği doktorun eline doğsun napalım senin sectiğin diil onun sectiği dpoktor olucak galiba :) canı sağolsun hayırlısıyla doğsun kuucuk inşallah

canım bencede sağlıkla doğsunda doktoru kim olursa olsun
ama mümkünse bir hafta daha beklemesin
vaktinde gelsin en güzeli o

yok canım bıkmak ne demek
ben dua ediyorum size biran evvel gelsinde rahatlayın diye
herhalde 40. hafta karnınız devasa bir şey olmuştur
ben bile rahatsızım sizi düşünemiyorum

Canım gördüğün gibi bilgisayarın tuşlarını göremeden yazıyorum :)))))
gerisini sen düşün yatmak kalkmak zaten işkence :)

oyyy severim ben o koca göbüşü
bende doğurmadan böyle bir poz vereyimm :)

Bi ara hafta hafta çekiyodum kıza hatıra olsun diye şimdi baktım da 35ten sonra bırakmışım :))))) yazık çocuk da aklı erince anne bıktın mı diye sorcak bari araya serpiştiriyim bi kaç tane 39 40 falan :d

ne güzel iyi yapmışın
benim bir tek 24. haftada çekilidiğim bir foto var dahada yok
bende bugünlerde çekilieyim bari ayıp olmasın

Selam kızlar, dün kasılmalarım 5 er dakikayla arayla geldi diye korkmuştum baya, sonra uyuyunca geçti:) Neyse bugün doktoru aradım doğumun yaklaştığının habercisi kasılmalar diyor, yaklaştı derken 1 hafta mı 3 hafta mı, ne kadarlık bir zamanın habercisi oluyor çözemedim, sizin kasılmalar ne durumda?

Slm kizlar ben hala doguramadim hehe sizlerde ne var ne yok
Herkes iyidir umarım ben bı gecmisi okuyayım geliyom

Dün gece bana da ilk defa belden gelen sonra kasıkta olan sancıdan oldu tam yatmıştık girdi ağrı hıh dedim geliyo.. 10 dk sonra ikinci oldu.. dedim bekleyim de 5dk da bir olunca eşimi harekete geçiriyim gidelim hastaneye.. senin gibi uyuyakalmışım beklerken :)) sabah bi kalktım ne sancı ne bişey.. uyumasak mı sancı gelince anlamadım ki ben bişey

ehehe , uyuyarak doğum sancısını geçirmeyi başarmışız demek:) Doktor da uyuyabildiğine göre sorun yok dedi, sancı şiddeti artmıyorsa ciddiye alma dedi, ben de sancı da yoktu ki zaten, sadece rahatsız edici kasılmaydı, heyecan işte:) Belki ağrı eşiğim çok yüksektir falan diyorum bir de kendi kendime:)

lachesiss canım benimde bugünlerde kasılmalarım çok arttı
ama doğum sinyali olarak daha çok erken diye düşünüyorum
haftaları ilerde olanlar için doğum habercisi olabilir

O zaman gönül rahatlığıyla uyuyabiliriz dimi hayır çocuk gelcek diye uyumamazlık yapmayım o zaman o nasılsa uyusamda gelir diyosun bak sana güveniyorum :))

Hadi hepinize iyi geceler kızlar, yarın yine kontrolümüz var.. öğleden sonra gelince yazarım inşallah..

lachesiss canım benimde bugünlerde kasılmalarım çok arttı
ama doğum sinyali olarak daha çok erken diye düşünüyorum
haftaları ilerde olanlar için doğum habercisi olabilir

Aslında erken canım doğru diyorsun ama benim bebişin boynunda kordon varya, doktor doğum anında onu sıkıştırabilir zaman kaybetme dedi, ben de o yüzden korkuyorum işte, ya başlar da hissetmezsem diye sürekli kendimi dinliyorum. Böyle olunca da zaman geçmiyor işte, çatı muayenesine giricem cumartesi bebişi de görücem, bakalım doktor ne diycek, bu kontrolü acaip heyecanla bekliyorum, ah bir kordondan kurtarsa kendini kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…