2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım korkma hiçbişey olmaz Allahın izniyle
zaten doğum başlasa hissedersin ve hemen hastaneye yetişirsin
bu arada doğum şeklin netleştimi
yani kordonun olmasından dolayı sezryan olma durumun varmı

İyi gecelr.kontrolumuz vardi bugun carsamba gunu sabah 8de gelecek bebisim.doktor suyunun azaldini plesantanin yaslandigni soledi.kilosunu olcemedi gecen hafta 3.300 idi bakalm minigm kac kilo dogacak.ancak
3saattir. beni rahatsiz eden kasilmalar agrilar war.dua edinbebis carsambayi beklesin.bu arada cok cok yavas hareketler 2 gundur.hayirlisiyla dogsun tum bebisler...bu arada oglusum yarindan sora gelio ama ben isim konusunda kararsizim.mert ali koyacas dedik ole kaldi.guzey
l dimi ya....herkese ii geceler

canım korkma hiçbişey olmaz Allahın izniyle
zaten doğum başlasa hissedersin ve hemen hastaneye yetişirsin
bu arada doğum şeklin netleştimi
yani kordonun olmasından dolayı sezryan olma durumun varmı

Önceden 2 kordon dolanmıştı o zaman sezaryen olması lazım dedi doktor, ama şimdi tek kordon olduğu için normal olabilir dedi, benim çoğu hastam öyle doğurdu dedi, doğum sırasında anlayacağız dedi, gerekirse sezaryene de dönebilir dedi. Net hiçbirşey söylemedi yani Cumartesiyi işte o yüzden merakla bekliyorum, belki bişeyler netleşir, çatımdan ya da kordonun durumundan falan bilemiyorum. Bakalım inşallah normal doğurabilirim, bir sorun olmaz, çok istiyorum. sancıları çekip, o kadar bekleyip, son anda sezaryene dönme fikri korkutuyor beni, planlı sezaryen olsa neyse. Öyle işte benim durum muamma :)
Senin de az kaldı, anestesi şekline karar verdin mi canım?

İyi geceler canım, az kalmış çok heyecanlı, yatıp dinlenirsen sorun olmaz inşallah, son haftalarda bebiş hareketleri yavaşlıyor galiba, benimkisi de öyle. Mert Ali ismi güzel bence ama ayrı ayrı kullanırsanız tabi. Senin de içine sindiyse koy, önemli olan o.

canım inşallah bir aksilik olmazda herşey gönlünce olur
bende genel anestezi istiyorum tabi bu benim fikrim
daha anestezi hekimiyle görüşmedik

canım inşallah çarşambaya kadar sabreder oğluşun
bende mert ali süper güzel bir isim

canım inşallah bir aksilik olmazda herşey gönlünce olur
bende genel anestezi istiyorum tabi bu benim fikrim
daha anestezi hekimiyle görüşmedik

Çok sağol canım, benim de eğer sezaryene dönerse son anda olacağından genel olur herhalde. Hayırlısı olsun hepimiz için.

deryacım seni görüyorum aşağıda doğurmadınmı daha bişey sorcaktım ya ben dr dan hiç memnun kalmadım sen memnunmusun aynı dr mı gidiyosun

anammm ne güzell bir göbekk o öyleee bayıldımm pozunada cnm :) gelir gelir acele etmeyin canımcımm yaaa. hayırlı bir vakit olsunda ne zaman olursa olsun...
Ronya'm sizi de bıktırdık Safulla ama :)) biz de bıktık valla gelmiyolar ne yapsak fayda etmiyo 41e umutluyuz

Eki Görüntüle 360945

Canım gördüğün gibi bilgisayarın tuşlarını göremeden yazıyorum :)))))
gerisini sen düşün yatmak kalkmak zaten işkence :)

bu kasılmalar nasıl bişi? karın ağrısı gibimi? göbektemi kasıktamı oluyor..? kasıklarımda ağrı oluyor arada, arada karnım agrıyor gibi tüm göeğim agrıyor, bunlar değil sanırım değil mi? yada kasılma oldugunda anlarım sanırım herhalde değil mi?..

kızlar selam nasılsınız geçmişi inş herkes iyidir melike hala doğurmamış sanırım :)
doğum yapan arkadaşların gözü aydın Allah analı babalı büyütsün hepsini

semranın bugün doğumu vardı sabah yazdım ama forumda çıkmadı sanırım bebeğini kucağına almıştır heralde
Yusuf Selim spinal sezeryanla 27.02 de 2630 gr ve 47 cm doğdu minnacık bişey kıyafetleri olmuyo hepsi büyük oluyo spinal sezeryan düşünenler çok korkulacak bişey yok ama anestezi uzmanının iyi olması gerekiyo ben çok memnun kaldım sarılık olduk c.tesi hastanedeydik bugünde sünnet olduk az önce babası ismini okudu kulağına benim hala ağrılarım olduğu için pek int giremiyorum annem sağolsun bütün işleri yapıyo :)

bizden bu kadar şimdilik oğlum bugün nöbet tutturacak bize şimdide mızmızlanıyo bundan sonra daha aktif olurum heralde kendinize iyi bakın

canım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüt yavrunu

canım bebeğini sağlıkla büyüt inşallah darısı başımızaaa

Papatya2266 ERKEK 4 Mart 2012 olan tahmini dogumum 18subatta gerceklesti...

Sezeryanla dunyaya geldi oglum , zor gunler asıl şimdi baslıyormus onu cok net anladım.Bugun pc yi anca elime alıp biseyler yazabiliyorum.
Genel anestezi ile oldu ameliyatım ,bu kendi istegimdi ama dogumdan sonra sıklıkla , ve diger 4 gun icerisinde birkac defa olan tıkanmalarım beni benden aldı...kaldıki sigara kullanmıyorum.anestezinin bogazınızda yarattıgı oksurme istegi once dikişlerinizden engelleniyor sonrasında nefes alamıyorsunuz ...Bugun 6.gunum ve anca rahatladım nefes konusunda.

Bebegime gelince 3600 gr , 51 cm dogdu ..ama buugn ilk kontrolunda 180 gr vermis oldugu ortaya cıktı.doktor 350 gr a kadar normal dedi,sizinde aklınızda bulunsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…