- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #42.701
Hadi hepinize iyi geceler kızlar, yarın yine kontrolümüz var.. öğleden sonra gelince yazarım inşallah..
Aslında erken canım doğru diyorsun ama benim bebişin boynunda kordon varya, doktor doğum anında onu sıkıştırabilir zaman kaybetme dedi, ben de o yüzden korkuyorum işte, ya başlar da hissetmezsem diye sürekli kendimi dinliyorum. Böyle olunca da zaman geçmiyor işte, çatı muayenesine giricem cumartesi bebişi de görücem, bakalım doktor ne diycek, bu kontrolü acaip heyecanla bekliyorum, ah bir kordondan kurtarsa kendini kuzum.
canım korkma hiçbişey olmaz Allahın izniyle
zaten doğum başlasa hissedersin ve hemen hastaneye yetişirsin
bu arada doğum şeklin netleştimi
yani kordonun olmasından dolayı sezryan olma durumun varmı
İyi gecelr.kontrolumuz vardi bugun carsamba gunu sabah 8de gelecek bebisim.doktor suyunun azaldini plesantanin yaslandigni soledi.kilosunu olcemedi gecen hafta 3.300 idi bakalm minigm kac kilo dogacak.ancak
3saattir. beni rahatsiz eden kasilmalar agrilar war.dua edinbebis carsambayi beklesin.bu arada cok cok yavas hareketler 2 gundur.hayirlisiyla dogsun tum bebisler...bu arada oglusum yarindan sora gelio ama ben isim konusunda kararsizim.mert ali koyacas dedik ole kaldi.guzey
l dimi ya....herkese ii geceler
Önceden 2 kordon dolanmıştı o zaman sezaryen olması lazım dedi doktor, ama şimdi tek kordon olduğu için normal olabilir dedi, benim çoğu hastam öyle doğurdu dedi, doğum sırasında anlayacağız dedi, gerekirse sezaryene de dönebilir dedi. Net hiçbirşey söylemedi yaniCumartesiyi işte o yüzden merakla bekliyorum, belki bişeyler netleşir, çatımdan ya da kordonun durumundan falan bilemiyorum. Bakalım inşallah normal doğurabilirim, bir sorun olmaz, çok istiyorum. sancıları çekip, o kadar bekleyip, son anda sezaryene dönme fikri korkutuyor beni, planlı sezaryen olsa neyse. Öyle işte benim durum muamma :)
Senin de az kaldı, anestesi şekline karar verdin mi canım?
İyi gecelr.kontrolumuz vardi bugun carsamba gunu sabah 8de gelecek bebisim.doktor suyunun azaldini plesantanin yaslandigni soledi.kilosunu olcemedi gecen hafta 3.300 idi bakalm minigm kac kilo dogacak.ancak
3saattir. beni rahatsiz eden kasilmalar agrilar war.dua edinbebis carsambayi beklesin.bu arada cok cok yavas hareketler 2 gundur.hayirlisiyla dogsun tum bebisler...bu arada oglusum yarindan sora gelio ama ben isim konusunda kararsizim.mert ali koyacas dedik ole kaldi.guzey
l dimi ya....herkese ii geceler
canım inşallah bir aksilik olmazda herşey gönlünce olur
bende genel anestezi istiyorum tabi bu benim fikrim
daha anestezi hekimiyle görüşmedik
Ronya'm sizi de bıktırdık Safulla ama :)) biz de bıktık valla gelmiyolar ne yapsak fayda etmiyo 41e umutluyuz
Eki Görüntüle 360945
Canım gördüğün gibi bilgisayarın tuşlarını göremeden yazıyorum :)))))
gerisini sen düşün yatmak kalkmak zaten işkence :)
kızlar selam nasılsınız geçmişi inş herkes iyidir melike hala doğurmamış sanırım :)
doğum yapan arkadaşların gözü aydın Allah analı babalı büyütsün hepsini
semranın bugün doğumu vardı sabah yazdım ama forumda çıkmadı sanırım bebeğini kucağına almıştır heralde
Yusuf Selim spinal sezeryanla 27.02 de 2630 gr ve 47 cm doğdu minnacık bişey kıyafetleri olmuyo hepsi büyük oluyospinal sezeryan düşünenler çok korkulacak bişey yok ama anestezi uzmanının iyi olması gerekiyo ben çok memnun kaldım sarılık olduk c.tesi hastanedeydik bugünde sünnet olduk az önce babası ismini okudu kulağına benim hala ağrılarım olduğu için pek int giremiyorum annem sağolsun bütün işleri yapıyo :)
bizden bu kadar şimdilik oğlum bugün nöbet tutturacak bize şimdide mızmızlanıyo bundan sonra daha aktif olurum heralde kendinize iyi bakın
ben cıkıyorum kızlarr... görüşmek üzere.. Allah a emanet olun.. öptmm hepinzii...
kızlar selam nasılsınız geçmişi inş herkes iyidir melike hala doğurmamış sanırım :)
doğum yapan arkadaşların gözü aydın Allah analı babalı büyütsün hepsini
semranın bugün doğumu vardı sabah yazdım ama forumda çıkmadı sanırım bebeğini kucağına almıştır heralde
Yusuf Selim spinal sezeryanla 27.02 de 2630 gr ve 47 cm doğdu minnacık bişey kıyafetleri olmuyo hepsi büyük oluyospinal sezeryan düşünenler çok korkulacak bişey yok ama anestezi uzmanının iyi olması gerekiyo ben çok memnun kaldım sarılık olduk c.tesi hastanedeydik bugünde sünnet olduk az önce babası ismini okudu kulağına benim hala ağrılarım olduğu için pek int giremiyorum annem sağolsun bütün işleri yapıyo :)
bizden bu kadar şimdilik oğlum bugün nöbet tutturacak bize şimdide mızmızlanıyo bundan sonra daha aktif olurum heralde kendinize iyi bakın
arkadaşlar 1 gunum kaldı doguma haberınız olsun ıstedım...:18:
sagol cnm benım sezeryan oldugu ıcın 38. haftada doguyor senınkı kac haftalıkki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?