- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #42.721
neeeee..heyecan bastı şimdi nişan gelince hemenmi oluyo doğum??? yoksa 1-2 gün içindemi??
deryacım seni görüyorum aşağıda doğurmadınmı daha bişey sorcaktım ya ben dr dan hiç memnun kalmadım sen memnunmusun aynı dr mı gidiyosun
deryacım seni görüyorum aşağıda doğurmadınmı daha bişey sorcaktım ya ben dr dan hiç memnun kalmadım sen memnunmusun aynı dr mı gidiyosun
Çok teşekkür ediyoruz göbeem ve ben :))anammm ne güzell bir göbekk o öyleee bayıldımm pozunada cnm :) gelir gelir acele etmeyin canımcımm yaaa. hayırlı bir vakit olsunda ne zaman olursa olsun...
bu kasılmalar nasıl bişi? karın ağrısı gibimi? göbektemi kasıktamı oluyor..? kasıklarımda ağrı oluyor arada, arada karnım agrıyor gibi tüm göeğim agrıyor, bunlar değil sanırım değil mi? yada kasılma oldugunda anlarım sanırım herhalde değil mi?..
Yok canım daha ben de tık yokkızlar selam nasılsınız geçmişi inş herkes iyidir melike hala doğurmamış sanırım :)
doğum yapan arkadaşların gözü aydın Allah analı babalı büyütsün hepsini
bizden bu kadar şimdilik oğlum bugün nöbet tutturacak bize şimdide mızmızlanıyo bundan sonra daha aktif olurum heralde kendinize iyi bakın
Allah bi avazda kurtarsın canım...arkadaşlar 1 gunum kaldı doguma haberınız olsun ıstedım...:18:
Canım gözün aydın.. Allah analı babalı büyütmek nasip etsinPapatya2266 ERKEK 4 Mart 2012 olan tahmini dogumum 18subatta gerceklesti...Bebegime gelince 3600 gr , 51 cm dogdu ..ama buugn ilk kontrolunda 180 gr vermis oldugu ortaya cıktı.doktor 350 gr a kadar normal dedi,sizinde aklınızda bulunsun.
Kızlar Polly den mesaj var aynen iletiyorum:
"Melikecim bebeğimiz 11:20de dünyaya geldi. Cok şükür sağlıklı. Ama ameliyatim zor geçti. Suan iyiyim yatıyoruz kızımla. Darısı sana ve diger arkadaşlara. Herkese selam öpüyorum"
Papatya2266 ERKEK 4 Mart 2012 olan tahmini dogumum 18subatta gerceklesti...
Sezeryanla dunyaya geldi oglum , zor gunler asıl şimdi baslıyormus onu cok net anladım.Bugun pc yi anca elime alıp biseyler yazabiliyorum.
Genel anestezi ile oldu ameliyatım ,bu kendi istegimdi ama dogumdan sonra sıklıkla , ve diger 4 gun icerisinde birkac defa olan tıkanmalarım beni benden aldı...kaldıki sigara kullanmıyorum.anestezinin bogazınızda yarattıgı oksurme istegi once dikişlerinizden engelleniyor sonrasında nefes alamıyorsunuz ...Bugun 6.gunum ve anca rahatladım nefes konusunda.
Bebegime gelince 3600 gr , 51 cm dogdu ..ama buugn ilk kontrolunda 180 gr vermis oldugu ortaya cıktı.doktor 350 gr a kadar normal dedi,sizinde aklınızda bulunsun.
Günaydın kızlarrr...
Bi gece de ne çok doğum haberi gelmiş maşallah
Çok teşekkür ediyoruz göbeem ve ben :))
O doğum sancısını gelince anlıycakmışız herkes öle diyo.. :)) en kötü ihtimal bebeğin kafa çıkarsa doğum başlamıştır
Yok canım daha ben de tık yok
Gözün aydın senin de, Allah analı babalı büyütmek nasip etsin..
Allah bi avazda kurtarsın canım...
Sağlıkla kavuş yavruna inşallah
Canım gözün aydın.. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin
Günaydın canım.. biz de gitcez birazdan :) ikimiz de hayırlı haberlerle gelelim inşallah..günayın kızlar
biz de kontrole gidicez her sayfaya bakamadık o yüzden..
hepinize güzel bir gün diliyorum
Günaydın Pınoşummmgünaydın melikecim bu gün nasılsın
hala bir haber yok gibi senin bebişten
Günaydın canım.. biz de gitcez birazdan :) ikimiz de hayırlı haberlerle gelelim inşallah..
Günaydın Pınoşummm
Bugün de gayet güzel uyandım ağrısız sancısız :)
Doktora gidelim bakalım kızın da keyfi yerinde mi acaba :)
Ben bu hamileliğe de bayaa alıştım doğumdan sonra zor gelcek galiba göbeksiz yaşam
Günaydın canım.. biz de gitcez birazdan :) ikimiz de hayırlı haberlerle gelelim inşallah..
Günaydın Pınoşummm
Bugün de gayet güzel uyandım ağrısız sancısız :)
Doktora gidelim bakalım kızın da keyfi yerinde mi acaba :)
Ben bu hamileliğe de bayaa alıştım doğumdan sonra zor gelcek galiba göbeksiz yaşam
İnşallah canım.. gelince yazarım hemen..evet zor geleceği kesin en azından bu rahatlığı zor buluruz
inş. bebekte iyidir merak ediyorum ne diyecek dr.
Sağol canımm.. Evet Ankara, Koru hastanesine gidiyorum Balgatinaşallah hayırlı haberlerle gelirsinnn.. ankaradandın sanırım hangi hastaneye gidiyorsun????
İnşallah canım.. gelince yazarım hemen..
Sağol canımm.. Evet Ankara, Koru hastanesine gidiyorum Balgat
anammm ne güzell bir göbekk o öyleee bayıldımm pozunada cnm :) gelir gelir acele etmeyin canımcımm yaaa. hayırlı bir vakit olsunda ne zaman olursa olsun...
bu kasılmalar nasıl bişi? karın ağrısı gibimi? göbektemi kasıktamı oluyor..? kasıklarımda ağrı oluyor arada, arada karnım agrıyor gibi tüm göeğim agrıyor, bunlar değil sanırım değil mi? yada kasılma oldugunda anlarım sanırım herhalde değil mi?..
Eki Görüntüle 360945
Canım gördüğün gibi bilgisayarın tuşlarını göremeden yazıyorum :)))))
gerisini sen düşün yatmak kalkmak zaten işkence :)
kızlar selam nasılsınız geçmişi inş herkes iyidir melike hala doğurmamış sanırım :)
doğum yapan arkadaşların gözü aydın Allah analı babalı büyütsün hepsini
semranın bugün doğumu vardı sabah yazdım ama forumda çıkmadı sanırım bebeğini kucağına almıştır heralde
Yusuf Selim spinal sezeryanla 27.02 de 2630 gr ve 47 cm doğdu minnacık bişey kıyafetleri olmuyo hepsi büyük oluyospinal sezeryan düşünenler çok korkulacak bişey yok ama anestezi uzmanının iyi olması gerekiyo ben çok memnun kaldım sarılık olduk c.tesi hastanedeydik bugünde sünnet olduk az önce babası ismini okudu kulağına benim hala ağrılarım olduğu için pek int giremiyorum annem sağolsun bütün işleri yapıyo :)
bizden bu kadar şimdilik oğlum bugün nöbet tutturacak bize şimdide mızmızlanıyo bundan sonra daha aktif olurum heralde kendinize iyi bakın
Sen hangi hastaneye gidiosunn? hem madem ankaradasın neden buluşmalara gelinmedi bakayım? :)yakınmış hastanen bize ben sokulluda oturuyorum görüyorum o hastaneyi...
o ne kız şimdi gördüm göbişini
allah iyiliğini versin
maaşallah
göbişler topiğine de koydun mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?