2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

deryacım seni görüyorum aşağıda doğurmadınmı daha bişey sorcaktım ya ben dr dan hiç memnun kalmadım sen memnunmusun aynı dr mı gidiyosun

Canım gecmise takılıp kaldım esimin telden giriyom biraz yavaş oluyo
Dr dan memnunum yüzde /80diyebilirim

deryacım seni görüyorum aşağıda doğurmadınmı daha bişey sorcaktım ya ben dr dan hiç memnun kalmadım sen memnunmusun aynı dr mı gidiyosun

Canım gecmise takılıp kaldım esimin telden giriyom biraz yavaş oluyo
Dr dan memnunum yüzde /80diyebilirim

arkadaşlar cumartesi gece suyum geldi pazar günü sezeryanla doğum yaptım oğlum dünyalar tatlısı dua edinde şu sancılarım geçsin nolur ölücem sanki yürümrk gerekiyormuş ama oturup kalkarken belim kopacak gibi sanki

Günaydın kızlarrr...

Bi gece de ne çok doğum haberi gelmiş maşallah

Çok teşekkür ediyoruz göbeem ve ben :))
O doğum sancısını gelince anlıycakmışız herkes öle diyo.. :)) en kötü ihtimal bebeğin kafa çıkarsa doğum başlamıştır

Yok canım daha ben de tık yok
Gözün aydın senin de, Allah analı babalı büyütmek nasip etsin..

arkadaşlar 1 gunum kaldı doguma haberınız olsun ıstedım...:18:
Allah bi avazda kurtarsın canım...
Sağlıkla kavuş yavruna inşallah

Papatya2266 ERKEK 4 Mart 2012 olan tahmini dogumum 18subatta gerceklesti...Bebegime gelince 3600 gr , 51 cm dogdu ..ama buugn ilk kontrolunda 180 gr vermis oldugu ortaya cıktı.doktor 350 gr a kadar normal dedi,sizinde aklınızda bulunsun.
Canım gözün aydın.. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin

polycim gözün aydın..kuzunu almışsın kucağına..inşallah ağrın falan çok yokturdefne de görmüştür kardeşini ne güzel

canım gözün aydın maşallah kilosu,boyu çok iyibiraz sıkıntı atlatmışsın,ama şimdi iyi olmana sevindm

bu arada

zeynep,tuna,buri gözünüz aydın kızlar,sizlerde yavrularınıza kavuşmuşsunuz..Allah analı babalı büyütsün

günaydın melikecim bu gün nasılsın
hala bir haber yok gibi senin bebişten

günayın kızlar
biz de kontrole gidicez her sayfaya bakamadık o yüzden..
hepinize güzel bir gün diliyorum
Günaydın canım.. biz de gitcez birazdan :) ikimiz de hayırlı haberlerle gelelim inşallah..

günaydın melikecim bu gün nasılsın
hala bir haber yok gibi senin bebişten
Günaydın Pınoşummm
Bugün de gayet güzel uyandım ağrısız sancısız :)
Doktora gidelim bakalım kızın da keyfi yerinde mi acaba :)
Ben bu hamileliğe de bayaa alıştım doğumdan sonra zor gelcek galiba göbeksiz yaşam

herkese iyi sabahlar

oğlanı okula gönderdim arkasından yatmadım
pc nin başına geçim dedim:126:

ben 38. haftama basmış bulunmaktayım
hayırlı uğurlu olsun

evet zor geleceği kesin en azından bu rahatlığı zor buluruz

inş. bebekte iyidir merak ediyorum ne diyecek dr.

inaşallah hayırlı haberlerle gelirsinnn.. ankaradandın sanırım hangi hastaneye gidiyorsun????

evet zor geleceği kesin en azından bu rahatlığı zor buluruz

inş. bebekte iyidir merak ediyorum ne diyecek dr.
İnşallah canım.. gelince yazarım hemen..

inaşallah hayırlı haberlerle gelirsinnn.. ankaradandın sanırım hangi hastaneye gidiyorsun????
Sağol canımm.. Evet Ankara, Koru hastanesine gidiyorum Balgat

o ne kız şimdi gördüm göbişini
allah iyiliğini versin
maaşallah

göbişler topiğine de koydun mu

gözünüz aydın
hayırlı uğurlu olsun güle güle büyütün yavrunuzu

yakınmış hastanen bize ben sokulluda oturuyorum görüyorum o hastaneyi...
Sen hangi hastaneye gidiosunn? hem madem ankaradasın neden buluşmalara gelinmedi bakayım? :)

o ne kız şimdi gördüm göbişini
allah iyiliğini versin
maaşallah
göbişler topiğine de koydun mu

Oraya koymadım yaa :) Akşam Ronya göbeğin büyümüştür zor olmuyo mu dedi de canlı canlı göstereyim dedim

günaydın kızlar bu sabah alt kattaki gerizekalı görümcemin oğluyla yaptığı kavgaya uyandım sinirden elim ayağım titriyo bu kadar düşüncesiz insanlar bir arada olurmu oluyomuş çok şükür ki eşim onlara benzememiş hamileliğimin son günlerini rahat huzurlu geçirmek istiyorum ama olmuyo çok ama çok pişmanın onların üst katına ev yaptığım için kızımda etkilendi heralde hiç kıpırdamıyooo sakinleşemedim hala yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…