- 22 Eylül 2011
- 448
- 0
- 296
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #42.741
günaydın kızlar bu sabah alt kattaki gerizekalı görümcemin oğluyla yaptığı kavgaya uyandım sinirden elim ayağım titriyo bu kadar düşüncesiz insanlar bir arada olurmu oluyomuş çok şükür ki eşim onlara benzememiş hamileliğimin son günlerini rahat huzurlu geçirmek istiyorum ama olmuyo çok ama çok pişmanın onların üst katına ev yaptığım için kızımda etkilendi heralde hiç kıpırdamıyooo sakinleşemedim hala yaaaa
aman canım sen sinirlenme
boşver onları yesinler birbirlerini aman sana dokanmasınlarda
Aman canım sıkma canını yavruşunu strese sokma.. Herkes düşünceli olamıyo işte.. Sen cehaletlerine vergünaydın kızlar bu sabah alt kattaki gerizekalı görümcemin oğluyla yaptığı kavgaya uyandım sinirden elim ayağım titriyo bu kadar düşüncesiz insanlar bir arada olurmu oluyomuş çok şükür ki eşim onlara benzememiş hamileliğimin son günlerini rahat huzurlu geçirmek istiyorum ama olmuyo çok ama çok pişmanın onların üst katına ev yaptığım için kızımda etkilendi heralde hiç kıpırdamıyooo sakinleşemedim hala yaaaa
günaydın kızlar .
melike günaydın şeker bugün kontrolün var sanırım hadi güzel haberlerle gel .:) ınan sen ,saful nigoli ile heyecanlanuyirum güzel haberlerinizu bi alsak da :) sıra bize gelse .
miray hanım teşrif etsin bi fotoğrafını görelim :))
ben kızıma sesleniyorum kızım merak ediyoruz seni diye cidden cok merak ediyorum :)
canım çok bağırıyolar ses tonu yüksek bunların eşimde evde yok ama birazdan gelcek evde olsaydı o zaman hallederdi onları
mervişko hoş geldin
günaydın olsun
nasılsın
Sen hangi hastaneye gidiosunn? hem madem ankaradasın neden buluşmalara gelinmedi bakayım? :)
ben ocak ayında dahil oldum topikinize ....ben geldikten sonra herhangi bir buluşma olmadı... bide 1-2 haftadır doğum iznine ayrıldım evvelden iş güç pek takip edemedim... ben linaya gidiyorum ama doğum hrs'de olacak.... bizde çocukları birlikte büyütürüz inşallah :))))
Günaydın canlarımmmm,yine 1 saat uykuyla yarasa gbi fink atıyorum evdee,Allahımmmm ne geçmez acım varmış yaaa.
Benimde bugün acil kontrolüm var,cumartesi demir bağlama testi için kan vermiştim,kanım gitgide düştüğü için istemişti doktorum,dün aksama dogru aradı ciddi derecede demir eksikliğin var acil yarın görüşelim diyeee, bakalım gidince ne dicekferplex günde 3 içiyorum diyorum daha napim,fazlasını da veremem ki diyor,ayy yaa kan iğnelerine başlamasak barii
şurda kaldı 8 günüm sezeryana
ben ocak ayında dahil oldum topikinize ....ben geldikten sonra herhangi bir buluşma olmadı... bide 1-2 haftadır doğum iznine ayrıldım evvelden iş güç pek takip edemedim... ben linaya gidiyorum ama doğum hrs'de olacak.... bizde çocukları birlikte büyütürüz inşallah :))))
Canım günaydınn...
Sonucu bize de haber ver merak ederiz.. İnşallah düzelir bi an önce.. Benimde demir ilacım bitti bugün sorcaktım doktora tekrar yazcak mısınız diye.. Doğumdan sonra da kullancak mıyız yaa bıktım ilaç içmekten
kızlar haberlere bakıyorum da van da ambulans karda yolda kalmış kadın ambulansta doğurmuşş hemde 11 ci çocuğu ay nasıl bakıyolar o kadar çocuğa nasıl dayanıyo o kadın doğurmaya ben 1 tanesine nasıl bakıcam diye düşünüp duruyorumm yaaa
Aman canım sıkma canını yavruşunu strese sokma.. Herkes düşünceli olamıyo işte.. Sen cehaletlerine ver
Günaydın Yasminkaaaa :) Ben bi süre seslendim gelmediii küsüz artık konuşmuyorum :)) oyyy yesin onu anasiii :)
Ben hala inanamıyorum ya bi gün doğurcam da size yazcam mı kızlar ben doğurdum bu da resimlerimiz diyeeeAllah'ım o günleri göstersin inşallah tez zamanda...
Bakalım bugün de sanırım geldiğimde rutini yazıcam: suyu eşi iyi bekliyoruz :))
öle valla kadın nasıl dayanıyo bilmem falafoş olmuştur artık seri imalat gibi ben 2ci istiyorum ama gözüm korkuyobide diyoki amca başbakan 3 tane daha yapın dedi,maloz yaa zaten 8 tane cocugun var tut şu uçkurunu,sonra da sefil oluyo garibim çocuklar.
ama kadına tebrikler valla ben 1 taneyi dogurmayı beceremedim kadın taşş gbi 11 tane dogurdu.
Off ben de yazdırıyım o zamansagol canımm, 10 da randevum kayınpederim 9 gbi gelir gideriz. öfff bende cok bıktım yaa ilaç içmekten,sanırım dogumdan sonra bir süre daha kullanılması gerekir demir ilacının,benim kullancagım kesinleşti. cok fena baş dönmelerim vardı demekki bu yüzdenmiş ya. miniklerimizi bi dogursaydık hayırlısı ile.
haklısın canım zaten alt taraf felç kemiklerimi kırıyolar sanki senin kemikler ne durumda akşam sabahlıksın bide dr kilolardan dedi ama sanmıyorum çatılar açılıyomuşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?