2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar .
melike günaydın şeker bugün kontrolün var sanırım hadi güzel haberlerle gel .:) ınan sen ,saful nigoli ile heyecanlanuyirum güzel haberlerinizu bi alsak da :) sıra bize gelse .
miray hanım teşrif etsin bi fotoğrafını görelim :))
ben kızıma sesleniyorum kızım merak ediyoruz seni diye cidden cok merak ediyorum :)

aman canım sen sinirlenme
boşver onları yesinler birbirlerini aman sana dokanmasınlarda

kızlar annem kahvaltıya çağırdı
şimdi oraya gitcez benim kocişle
hadi pınar kaçar

Aman canım sıkma canını yavruşunu strese sokma.. Herkes düşünceli olamıyo işte.. Sen cehaletlerine ver

Günaydın Yasminkaaaa :) Ben bi süre seslendim gelmediii küsüz artık konuşmuyorum :)) oyyy yesin onu anasiii :)
Ben hala inanamıyorum ya bi gün doğurcam da size yazcam mı kızlar ben doğurdum bu da resimlerimiz diyeee Allah'ım o günleri göstersin inşallah tez zamanda...
Bakalım bugün de sanırım geldiğimde rutini yazıcam: suyu eşi iyi bekliyoruz :))

Günaydın canlarımmmm,yine 1 saat uykuyla yarasa gbi fink atıyorum evdee,Allahımmmm ne geçmez acım varmış yaaa.
Benimde bugün acil kontrolüm var,cumartesi demir bağlama testi için kan vermiştim,kanım gitgide düştüğü için istemişti doktorum,dün aksama dogru aradı ciddi derecede demir eksikliğin var acil yarın görüşelim diyeee, bakalım gidince ne dicek ferplex günde 3 içiyorum diyorum daha napim,fazlasını da veremem ki diyor,ayy yaa kan iğnelerine başlamasak barii
şurda kaldı 8 günüm sezeryana

kızlar haberlere bakıyorum da van da ambulans karda yolda kalmış kadın ambulansta doğurmuşş hemde 11 ci çocuğu ay nasıl bakıyolar o kadar çocuğa nasıl dayanıyo o kadın doğurmaya ben 1 tanesine nasıl bakıcam diye düşünüp duruyorumm yaaa

Canım günaydınn...
Sonucu bize de haber ver merak ederiz.. İnşallah düzelir bi an önce.. Benimde demir ilacım bitti bugün sorcaktım doktora tekrar yazcak mısınız diye.. Doğumdan sonra da kullancak mıyız yaa bıktım ilaç içmekten

Tabi canımm çocukları alıp buluşcaz inşallah bi dahaki sefere.. Onları oynatcas arkadaş olcaklarrr

sagol canımm, 10 da randevum kayınpederim 9 gbi gelir gideriz. öfff bende cok bıktım yaa ilaç içmekten,sanırım dogumdan sonra bir süre daha kullanılması gerekir demir ilacının,benim kullancagım kesinleşti. cok fena baş dönmelerim vardı demekki bu yüzdenmiş ya. miniklerimizi bi dogursaydık hayırlısı ile.

bide diyoki amca başbakan 3 tane daha yapın dedi,maloz yaa zaten 8 tane cocugun var tut şu uçkurunu,sonra da sefil oluyo garibim çocuklar.
ama kadına tebrikler valla ben 1 taneyi dogurmayı beceremedim kadın taşş gbi 11 tane dogurdu.

haklısın canım zaten alt taraf felç kemiklerimi kırıyolar sanki senin kemikler ne durumda akşam sabahlıksın bide dr kilolardan dedi ama sanmıyorum çatılar açılıyomuşş

öle valla kadın nasıl dayanıyo bilmem falafoş olmuştur artık seri imalat gibi ben 2ci istiyorum ama gözüm korkuyo

Off ben de yazdırıyım o zaman ilaç içmeyi hiç sevmem aklım hep onda kalır çünkü saati geldi mi falan diye :) bi de demir ilacında süt ürünleri almıos ya elimi süte atıyorum off ilaç içcem diyorum :) Kabuss

haklısın canım zaten alt taraf felç kemiklerimi kırıyolar sanki senin kemikler ne durumda akşam sabahlıksın bide dr kilolardan dedi ama sanmıyorum çatılar açılıyomuşş

Benim de çok acıyo bak hiç doktora sormak aklıma gelmedi ayakta yine biraz daha iyi ama yatakta dönerken filan ayrılcak sanıyorum ordaki kemikler açılıyosa iyi daha da açılsın yoksaa ben 4 kiloyu zor çıkarırım

kızlar günaydınn az önce öle ayakta dururken şarıl şarıl bi su gibi bişi geldi yaklaşık bir cay bardagı kadardı tutamadım böle paçalarımdan aktı resmen camasırıma birazcık da akıntı vardı ama renksizdi anlamadım bu neydi şimdi su muydu? nişan gelmeden su gelir mi gelirse bu kadar mı gelir napiim ben korktum

Bizim kontrol de 10 da ben de artık çıkayım da hazırlanayım yavaş yavaş..
Gelince yazarım... Öptüm hepiniziiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…