2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

öle valla kadın nasıl dayanıyo bilmem falafoş olmuştur artık seri imalat gibi ben 2ci istiyorum ama gözüm korkuyo

ay sabah sabah cok güldürdü haber beni,zaten bu kanal d irfan günaydın her sabah güldürür beni birde bu amcanın haberi cıkınca
kadıncagız napsın cidden seri üretim gbi,pırt pırt
neee sen 2. istiyorsun demekk maşallahhh,ben aklımın ucundan bile geçirmiyorum,geçiremiyorumm,bu minik kızımda sürpriz oldu bize zaten,2. düşünmem için epeyyy zaman geçmesi lazım,geçim zor yaa nasıl bakarım 2 çocuğa,tırsıyorum.

Anam Özleeeeeeeeeem geliyo kıııııııııııııııııııızzzzzzzzzz
Suyun gelmişşş hastaneye gitmen lazımmm doktor bana su da gelebilir önce dedi.. eşini ara yakında mı hastaneye gidin.. haber ver ama tamam mı aklım sende kalırrr.. Hadi hayırlısı inşallah kuzum Allah yardımcın olsunn

ayyy gerçek mi diyosun melikeee anaam bi ağlama tuttu şimdi dur ben napiim önce hemen mi gidiim banyo mu yapiim ne kadar zamanım var ay bu gercekten geliyomu sumuyudu bu

neee Özlemmm kuzumm sakin btanem,herkeste nişan gelmezmiş bebegim annem arkadaslarım falan hiç nişan görmemişler.
ayrıca suyun gelmişse devamlı gelir demişti doktorum,burdada yazmıstı kızlar,senin hala devam ediyor mu gelen su ?
birde canım enfeksiyon varmıydı idrar yollarında,enfeksiyonda mikrop boşalıyor ya böle birden su gbi,bu da daha önce kızların basına gelmişti.

dr gidersen sor canım benim uyuz dr kilodan dedi uzman tv deki dr vücut kendini doğuma hazırlıyo kemikler açılıyo dedi bende yatakta dönerken inliyorum resmen acıdığına deyse barii buarada demir ilacını doğumdan sonrada veriyolar vücut dirençli olsun diye

doğum kişiden kişiye göre değişirmiş. nişan gelmesi, su gelmesi, sancı sıralaması değişebilirmiş. bazen nişan gelse de anne adayı bunu fark etmezmiş. Allah hayırlı doğumlar nasip etsin galiba bebek gelmek için hazır artık. Sağlıcakla alın bebeğiinizi kucağınıza Allah bir avazda kurtarsın. darısı da bize olsun inşallahhhhhhh

canım hemen hastaneye git doğuruyosun sen hayırlısı olsunnnn haber ver bizedeee

yokkk canım ne kilosuuu saçmalamış doktor bence, ee ben toplamda 4 kilo aldım öle büsbüyük göbeğimde yok ama bende inliyorum yatarken,dönerken,kalkarken. vücut hazırlık yapıyo dogum için,kemiklerin acılıyo yavaş yavaş.

ayyy gerçek mi diyosun melikeee anaam bi ağlama tuttu şimdi dur ben napiim önce hemen mi gidiim banyo mu yapiim ne kadar zamanım var ay bu gercekten geliyomu sumuyudu bu

Kuzum devamlı oluyomuş ama öle şarıl şarıl gelmiyomuş sürek senden de gelmiş şimdi vaktin var tabi gerekiyosa duş al hızlıca ama çok oyalanmadan hastaneye gitmen lazım.. gerekmiyosa duşla falan oyalanma bi git bakalım açılmana göre belki eve gelip hazırlanmana izin verirler.. ayyy hayırlısı inşallah özlem çok heyecanlandımmmm

canım hemen hastaneye git doğuruyosun sen hayırlısı olsunnnn haber ver bizedeee

ay kızlar dua edin bana nolur ama benim sancım da yok ya da var da ben mi hissetmiyorum acabaki ay kafam corba oldu ben cıkıyorum dua edin nolur doğum olsa da olmasa da sizler de dualarımda olcaksınız haber veririm mutlaka öptüm sizii

ben de melikem ben de içim hopluyo resmen nasıl tuhafım varya bi gidiim bakalım napıyo sıpam:) haber veririm kuzum size cok öptüm hadi aynı gün doğuralım

Dualarımız seninle..

Kızlar birer ayetel kürsi okuyalım Özleme..

canımm hayırlı haberlerle gel inşallahh,gittiginde doktorun açılma var desin,kızın geliyo desin artık lütttfennnnn

Amin canım inşallah.. Sen de hayırlı haberlerle gel inşallah.. Öğleden sonra haberleşelim hadi inşallah hepimiz için hayırlı bi gün olsun

sorma canım yaa devlet hastaneleri böle işte başından atmaya çalışıyo imkanım olsa özelde doğum yapardım ama kızıma bile doğru dürüst bişe alamadımm hep dua ediyorum doğumda merhametli ebeler olsun diyeee

smdi sadece devlet degilki kuzum özellerde de bi acelecilik var,işin bitince hopp yolluyorlar seni,kaç hastane degiştirdim baktım bana cok pahalıya patlıcak bu iş bende bankanın saglık merkezine geçtim mecbur. imkanımız yok cidden,bir de çalısamıyoruz smdi bıraktık işi iice kocalarımızın eline bakar olduk,yazık onlarda nasıl yetircegini sasırıyorlar. Allah ın izni ile iyi ebelere denk geliriz inşallah,rahat bir dogumumuz olur.

okudum bende gözyaşları içinde....

bugün gezmeye gitcez kızımla çoookk heyecanlıyım artık bende bebek arabasıyla gezenti olanlardan olucam :)

mine gel beraber gezelim :) adres palladium :) katılmak isteyen olursa beklerim canınız çeker doğurursunuz belki :)))

Eki Görüntüle 360945

Canım gördüğün gibi bilgisayarın tuşlarını göremeden yazıyorum :)))))
gerisini sen düşün yatmak kalkmak zaten işkence :)

hep hayalimdi bu göbek fotona bakıp avutuyorum kendimi :))))

çooook şeker melike...

02.03.2012 de minik meleğime sezaryenle kavuştum...doğum hikayemi daha sonra paylaşcam inşallah...
ama size en önemli tavsiyem sakın size yardım yerine köstek olacak insanları doğumunuza çağırmayın...
benim öküz görümcem beni mahvetti üç gündür ağlıyorum...kaprisleriyle aileyi birbirine kattı...mümkünse kendi ailenizden bilinçli biri olsun yanınızda....
eşim aşkım olmasaydı ben mahvolmuştum inanın...çocuğumun mutluluğunu bile anlayamadım....oysa yıllardır bugünlerin hayaliyle yaşıyorum...hiç hayallerimdeki gibi olmadı...o kadar pişmanımki o gerizekalıyı evime çağırdığıma...bide köpek gibi özür dilediğim halde meseleyi uzattıkça uzattı..suçumda neymiş bebeği kıskanmışım sevememiş...gripli haliyle aldı kaç kere kucağına hiç bişey demedim yine hatalı oldum....
öyle pişmanım ki ...keşke kocacığımla yalnız olsaydık...prensesler gibi bakardı o bana...bi türlü hazmedemiyorum bütün bunları...offff çıldırcam yemin ederimmmm...
sütümde gelmedi bebekte mamaya alıştı...ne olur bana dua edin şu ağlamalarım bitsin....içim ferahlasın... kafayı yedim artık...

Günaydın kızlarrr

1 mart sabahı 8.49 da oğluşumu epidural sezeryanla kucağıma aldım. Müthiş bir andı gerçekten tarifi yok. Hastanemden o kadar memnun kaldım ki sanki otelde gibiydim. Epidural sezeryana gelince ilk başta iğnenin girdiği yerde hafif bir sızı sonra sol bacağımda garip elektrik çarpması gibi bişi hissettim biraz dişimi sıktım sonra belden aşağısı sımsıcak oldu masaj gibi..Ameliyat sırasında dilim damağım kurudu anestezistim sağolsun su bile içtim. Koca kafalı oğluş 15 dakikada kucağımdaydı. Tam çıkış hissi çok garip tüm güçleriye bastırıyorlar sanki organlarınız dışarı çıkıcak gibi ama hiç bir acı olmadığı için gayet rahat geçiyor . Başım ağrıcak mı diye sordum yok dedi doktor heralde bu o anda belli olan bir şey gerçekten hiç baş ağrım olmadı. 4 saat sonra hemşireler yürüttüler onda da hiç bir sorun yaşamadım ağrı da yoktu. Fakat ikinci kalkışta bir miktar sızı ve yanma hissettim o da idrar sebepliymiiş. Ağrı pompası 24 saat takılı kaldığı için ve iki doz günde voltaren yapıldığı için ilk gece bile çok az sancıyla geçti..Bol su içip yürüdüğüm için ikinci gecem çok rahat geçti. İkinci gün sabahı banyomu bile yaptım. Fakat yüksek belli sezeryan külodu en az 5 tane götürmek şart.

Bu arada biz sünnetini ikinci gün yaptırdık çok şükür bebeğin huzuru kaçmadı şimdilik.

Bebekle eve geliş tam bir şok oluyor her hazırlığı tam sanıyordum ama yaşamadan anlaşılmıyor. Alt açma masası mesela apar topar eşime aldırdım yatakta filan iki büklüm çok zor ve karyolasının başucu da bu iş için hiç uygun değil. Kenarları cepli ikeada katlanabilen bir model var beni çok rahatlattı. İkincisi emzirme yastığı kesinlikle almanız gerekiyor. . Bir de ne gerek var dediğim kirli bezler için çöp kovası ebebekten aldık insan o kirli bezleri nereye tıkıcağını şaşırıyor. Bizim kapıcı da olmadığı için büyük kolaylık oldu.
pompamı da avent elektrikli almıştım manuel modu bile çok işimi görüyor elektrikli modunu henüz denemedim bile.
Şimdilik bu kadar kızlar aklıma geldikçe yazıcam Allah her isteyene bu duyguyu nasip etsin hepimiz bebişlerimizi sağlıkla büyütürüz inşallah. Daha önce bebek bile tutmadığım halde hemen alıştım ben bile hiç korkmayın henüz doğum yapmayanlara da Allah kolaylık versin hoşcakalınn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…