- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #42.761
öle valla kadın nasıl dayanıyo bilmem falafoş olmuştur artık seri imalat gibi ben 2ci istiyorum ama gözüm korkuyo
kızlar günaydınn az önce öle ayakta dururken şarıl şarıl bi su gibi bişi geldi yaklaşık bir cay bardagı kadardı tutamadım böle paçalarımdan aktı resmen camasırıma birazcık da akıntı vardı ama renksizdi anlamadım bu neydi şimdi su muydu? nişan gelmeden su gelir mi gelirse bu kadar mı gelir napiim ben korktum
Anam Özleeeeeeeeeem geliyo kıııııııııııııııııııızzzzzzzzzz
Suyun gelmişşş hastaneye gitmen lazımmmdoktor bana su da gelebilir önce dedi.. eşini ara yakında mı hastaneye gidin.. haber ver ama tamam mı aklım sende kalırrr.. Hadi hayırlısı inşallah kuzum Allah yardımcın olsunn
kızlar günaydınn az önce öle ayakta dururken şarıl şarıl bi su gibi bişi geldi yaklaşık bir cay bardagı kadardı tutamadım böle paçalarımdan aktı resmen camasırıma birazcık da akıntı vardı ama renksizdi anlamadım bu neydi şimdi su muydu? nişan gelmeden su gelir mi gelirse bu kadar mı gelir napiim ben korktum
Off ben de yazdırıyım o zamanilaç içmeyi hiç sevmem aklım hep onda kalır çünkü saati geldi mi falan diye :) bi de demir ilacında süt ürünleri almıos ya elimi süte atıyorum off ilaç içcem diyorum :) Kabuss
Benim de çok acıyo bak hiç doktora sormak aklıma gelmedi ayakta yine biraz daha iyi ama yatakta dönerken filan ayrılcak sanıyorum ordaki kemikleraçılıyosa iyi daha da açılsın yoksaa ben 4 kiloyu zor çıkarırım
canım hemen hastaneye git doğuruyosun sen hayırlısı olsunnnn haber ver bizedeeekızlar günaydınn az önce öle ayakta dururken şarıl şarıl bi su gibi bişi geldi yaklaşık bir cay bardagı kadardı tutamadım böle paçalarımdan aktı resmen camasırıma birazcık da akıntı vardı ama renksizdi anlamadım bu neydi şimdi su muydu? nişan gelmeden su gelir mi gelirse bu kadar mı gelir napiim ben korktum
dr gidersen sor canım benim uyuz dr kilodan dedi uzman tv deki dr vücut kendini doğuma hazırlıyo kemikler açılıyo dedi bende yatakta dönerken inliyorum resmen acıdığına deyse barii buarada demir ilacını doğumdan sonrada veriyolar vücut dirençli olsun diye
ayyy gerçek mi diyosun melikeee anaam bi ağlama tuttu şimdi dur ben napiim önce hemen mi gidiim banyo mu yapiim ne kadar zamanım var ay bu gercekten geliyomu sumuyudu bu
neee Özlemmm kuzumm sakin btanem,herkeste nişan gelmezmiş bebegim annem arkadaslarım falan hiç nişan görmemişler.
ayrıca suyun gelmişse devamlı gelir demişti doktorum,burdada yazmıstı kızlar,senin hala devam ediyor mu gelen su ?
birde canım enfeksiyon varmıydı idrar yollarında,enfeksiyonda mikrop boşalıyor ya böle birden su gbi,bu da daha önce kızların basına gelmişti.
doğum kişiden kişiye göre değişirmiş. nişan gelmesi, su gelmesi, sancı sıralaması değişebilirmiş. bazen nişan gelse de anne adayı bunu fark etmezmiş. Allah hayırlı doğumlar nasip etsin galiba bebek gelmek için hazır artık. Sağlıcakla alın bebeğiinizi kucağınıza Allah bir avazda kurtarsın. darısı da bize olsun inşallahhhhhhh
canım hemen hastaneye git doğuruyosun sen hayırlısı olsunnnn haber ver bizedeee
Bizim kontrol de 10 da ben de artık çıkayım da hazırlanayım yavaş yavaş..
Gelince yazarım... Öptüm hepiniziiii
Kuzum devamlı oluyomuş ama öle şarıl şarıl gelmiyomuş sürek senden de gelmiş şimdi vaktin var tabi gerekiyosa duş al hızlıca ama çok oyalanmadan hastaneye gitmen lazım.. gerekmiyosa duşla falan oyalanma bi git bakalım açılmana göre belki eve gelip hazırlanmana izin verirler.. ayyy hayırlısı inşallah özlem çok heyecanlandımmmm
Dualarımız seninle..ay kızlar dua edin bana nolur ama benim sancım da yok ya da var da ben mi hissetmiyorum acabaki ay kafam corba oldu ben cıkıyorum dua edin nolur doğum olsa da olmasa da sizler de dualarımda olcaksınız haber veririm mutlaka öptüm sizii
canımm hayırlı haberlerle gel inşallahh,gittiginde doktorun açılma var desin,kızın geliyo desin artık lütttfennnnn
yokkk canım ne kilosuuu saçmalamış doktor bence, ee ben toplamda 4 kilo aldım öle büsbüyük göbeğimde yok ama bende inliyorum yatarken,dönerken,kalkarken. vücut hazırlık yapıyo dogum için,kemiklerin acılıyo yavaş yavaş.
Dualarımız seninle..
Kızlar birer ayetel kürsi okuyalım Özleme..
Amin canım inşallah.. Sen de hayırlı haberlerle gel inşallah.. Öğleden sonra haberleşelim hadi inşallah hepimiz için hayırlı bi gün olsun
Dualarımız seninle..
Kızlar birer ayetel kürsi okuyalım Özleme..
Amin canım inşallah.. Sen de hayırlı haberlerle gel inşallah.. Öğleden sonra haberleşelim hadi inşallah hepimiz için hayırlı bi gün olsun
sorma canım yaa devlet hastaneleri böle işte başından atmaya çalışıyo imkanım olsa özelde doğum yapardım ama kızıma bile doğru dürüst bişe alamadımm hep dua ediyorum doğumda merhametli ebeler olsun diyeee
Eki Görüntüle 360945
Canım gördüğün gibi bilgisayarın tuşlarını göremeden yazıyorum :)))))
gerisini sen düşün yatmak kalkmak zaten işkence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?