2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bi de özlem var onu görmemişsin o da doğuruyo bu gece ya da yarına kadar

Genelde öyle diyolar ama bu bebişlerin sağı solu belli olmuyo ne zaman isterlerse geliyolar işteBakalım bizimkiler ne zaman gelicek...

Ben hep 23 unde beklıorum ne alakysa:))) Ama artık okdr asaya baskı yapıokı sankı heran gelck gıbıde hıssedıorum halası 2 erkek anası olrk 40 haftayı doldurur dıoo bızdeee bılmıoruzz bakalm nezamn gelckk hayatımınn armaganı:)))

Bizim de 23 martta 40 haftayı dolduruyo bana da hep o gün doğcak gibi geliyoBen de hiç baskı falan yok canım çok hareketli bu aralar karnımı yırtıcak gibi sert tekmeliyo o kadar onun dışında bişey yok ama beklesin azcık daha 40 haftayı doldursun

bnmkıde 26da doluoda %5mıs verılen gunde dogum yapmak oda bıze gelmez dıye dusunuorum:)))) Benmkıde oylee harketlerını yerım onun bennn boyuda uzadı kaburgalrımı yıcek ben 39 da beklıorum ısteee oda 23 e denk gelır:))))

O zaman bizimki de 20si mi oluyo ama ben o gün doğmasını hiç istemiyorum halasıyla aynı gün kaynanam sürekli inş.o gün doğar diyip duruyo sinir oluyorumAma tabiki bu elimizde olan bişey değil sağlıkla gelsin kuzucuklarımız inş. :)))

Videoyu izleyemiyorum bilgisayarımdaki bi sorundan dolayı ama benim karnımdan da çok belli oluyo eli ayağı ayırt ediliyo yırtıp çıkıcakmış gibi geliyo hatta eşim çok korkuyo

oy maşşallah bebişine ozaman
bizimkide hareketlide tabi bu kadının bebişinin yanında
bzmkisi sönük kalır acaip bişi bu

Kızlar iyi akşamlar yarın görüşürüz

:)) Benımkı nezamn ıstıosaa gelsn bebısımmm yer annesı onu:)))) Ne gunse ılk nefeslerıı ogn accaklr gozlerını ıstee dusunmeyee gerek yok:))) Dedıgn gıbı saglıkla gelsın mınık bal böceklerı:)) Hadı ıyı aksamlr canım sonra gorusurz

hahaha demiya resmen bebek halay çekio içerdeD
belkide dedigin gibi fazladır içerdeki nüfus sayısıD

karate eğitimi var gibi içerdebizim kızda oynuyo.göbeğim taş gibiyken jöle kıvamındaymış gibi göstermeyi başarıyor ama bu derece değil....iyi ki de değil ay,korkardım benher an çıkacakmış gibi olurdum.

Yaaaa bosta kalınca gecmıse bakıorumm yenı gordum yazdıgını:)) Demek mınık berrayı attaya goturcen annesı:)) Hadı baakalım darısı basımızaaa bızımde 40mz cıksın beklee sonraa cocuklrı gezdırırız ınsallah palladıumda:)))) Ne guzlll benmde canm cektı

Melike ve ozlem'cim hadi hayirlisiyla dogumlariniz gerceklessin, miniklerinizi kucaginiza saglicakla alin insallah :))
son zamanlar gecmek bilmiyodur simdi rahat dogumlar diliyorum arkadaslar...

Poly'cim senin de bebisin hayirli ugurlu olsun canim, Didem'imiz hos gelmis sefalar getirmis

aynen cnm eşimle izledik bende aynısını dedim
bizim kızda böyle hareket etseydi ben korkardm valla
uykuda hareket edince kadın yerinden zıplıodur kesn

öslemciiimmm seninde suyun gelmiş

hadi hayırlı doğumlar canım sağlıkla al kucağına bebişi

cok tesekkür ederiz teyzeleeer bekliyoruz valla hayırlısıyla bi cıksalardı

görülen o ki doğumlar artmış...Arkdaşlar Allah yardımcımız olsun işallah.Yarın sabah bende sezeryana girecem ..bugün inanılmaz sakinim ama yarın sabah ne olur bilmem...Tuhaf duygular....

canım Allah seni de sağ salim bi avazda kurtarsın inşallah sorma o sakinlik bende de var saf saf dolanıyorum Allah doğumumuzu da bu anlarımız gibi kolay gecirsin ne diim

sabahtan beri iki avuç hurma yedim bacım abarttım sanırım ama yedikçe yiyesim geldi napiim oturup kaldım madem boğazımla cıkariim kızı dedim:))bu arada cok tesekkür edeim canım ya Allah cümlemize kolay doğumlar hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Özlemmmmmmmmmmmmmmmmm asada goruorum senıııı napıosun burdaaa durumn nedr annemmmmm

sorma kıııız sancı bekliyorum öle sabah yarım satte bir geliyodu şimdi 20 dakikaya düştü ama öle çığırtacak kadar diil ya insan şüpheye de düşmüyo dii yani Allah Allah bu muymuş doğum sancısı diye hayır yani buysa ben hep doğururum ayy:))

cok tesekkür ederim canımm Allah hepimizi sağlıkla kavustursun miniklerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…