- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #42.901
çok teşekkür ederiz teyzeleri darısı sizin başınıza inş.
benimde öyle bugün biraz daha iyiyim bütün işleri annemin başına attım yatıyorum sürekli kadıncağız hangi birine yetişeceğini şaşırdı bana mı baksın bebeğe mi ben yataktan çok zor kalktığım için kanepede yatıyorum eşimle karşılıklı annemde bizim odada geceleri bebeği getiriyo emziriyorum başka bişey yapmıyorum şimdide babamla kontrole götürdüler bebişi :)
sağol canım Allah herkesin yavrusuna uzun ömürler versin inş.
canım boşver takma kafana ben pazar günü kaynanamla kavga ettim eşim sağolsun sakinleştirdi
canım az kalmış dayan birazcık daha şimdi iki ameliyat birden olucan kan eksiğini gidermen lazım pekmez yiyomusun. bu arada eşin nasıl oldu inş. toparlamıştır biraz kendini bundan sonrada o bakıcak sana artık
ben hastaneden çok memnun kaldım 2 gece kaldım ebeler hemşireler bebek hemşireleri kat görevlileri çok iyiydiler zaten dr.dan çok memnundum inş. sizin şansınızada iyi insanlar çıkar karşınıza .
canım benimde ilk 3 gün sütüm yoktu meme ucu yok hemşireler verdirmediler mama ama 3. gün artık verdik 2 kere mama ben emmeye silikon uçlarla alıştırdım halada önce silikonu takıyorum meme ucu çıkınca silikonu çıkarıyorum bide bol boll sıvı tüketmek lazım inş. sütün gelirde bebeğin mamaya daha fazla alışmaz
canım geçmiş olsun yusuf selim de aynı doğduğu gün hemşireler aspire ettiler burnunu biraz ödem varmış ve tıkalı okyanus suyu kullanıyoruz emmeden 5 dk önce damlatıyoruz bid e tadı çok güzel mama zannediyo damlayı :)
sağol canım darısı senin başına inş. hayırlısıyla alırsın oğluşunu kucağına
canım hayırlısıyla doğar inş. miray. hiç korkma benim karşı odamda biri normal doğum yapmış ilk etapta 4 cm olana kadar biraz acı çekmiş ama sonra epidural olmuş ve güle oynaya doğuma gitmiş ben bebişin doğumdan sonraki kontrolüne gidemedim ama o kadın gelmiş dularımız seninle hiç korkma inş. herşey çok güzel olucak. göbüşünde çok güzel görünüyo iyi değerlendir sonra çok özleniyo
özlemcim canım allah sanada kolaylık versin inş. bir avazda kurtulursunuz bol bol dua edin allah emanet olun birde yarın saful var heralde yanlış hatırlamıyosam inş. herşey istediğiniz gibi olur
canım sadece 1 gün evde kalabildik hergün hastanedeydik ama bitti çok şükür sünnette oldu paşamız bütün erkek annelerinede tavsiyem sünnet ettirmeseler bile üroloji uzmanına muayene olsunlar biz sünnet için çağırdık doktoru pipisinin ucu darmış bebeğin idrar yolu enf. olabilir dedi bide oğlumla kan gruplarımız farklı olduğu için sarılık riski varmış zaten bende üzülüyodum emziremedim diye . seninde kontorolün vardı sanırım nasılsın ankaradasın heralde
Sen hemen duşa gir canım ben de yazdım ama arada kaynamıştır geçen gittiğimde dr dedi bana da sıcak duş al diye...
kusura bakma kuzum ya okuyorum ama ne okudugumu bile görmüyorum hala sallanıyorum boş boş az melikeyle cene yaptım azcık merveyle lafladım ikide bir kocamla konuşuyorum öle sağdan soldan ama bi banyoya giremedim ne uyusugum ya olanları olacakları dısardan seyrediyorum sanki cok tuhafım özgem ya
cadıya bak hele:) ayakta oynatıyo seni desene:) doymuştur o annnesi sen telaş yapma. alışmasın mamaya. 15.günü de kutlu mutlu olsuntünaydın kızlar,
sabahın 10'undan beri uyutmaya çalıştığım bebeişim nihayet uyudu, ben de girip bi bakiim topiğe dedim.
sabahtan aptamil verdim zorla kızıma. bir türlü biberon istemiyor, 20ml vermeyi başardım yine de. bu sefer de doyup doymadığını anlayamadı biraz huysuzlaştı, tekrar emdi fln derken uykusu saptı. ancak uyutabildim. bi daha mama vermek istemiyorum çok zorda kalmazsam.
bugün tam 15 günlük oldukkkk....
cadıya bak hele:) ayakta oynatıyo seni desene:) doymuştur o annnesi sen telaş yapma. alışmasın mamaya. 15.günü de kutlu mutlu olsun
peri_m
sezeryan sonrası gecelik mi pijama mı diye sormuşsun. benim hastanem gecelik istemişti ben de gecelik götürdüm ve çok rahat ettim gecelikle. evde bile ilk günler gecelik giydim. sonra lohusa pijamasına geçtim.
Kızlar kontrolden geldik, şu an salak gibiyim boş boş bakıyorum hiç bişey düşünemiyorum
Yarın sabah 7:30 da gidiyoruz, suni sancı vercekler en geç akşama doğurursun dedi doktor.. Şeker olduğu için daha fazla riske atmayalım dedi çünkü kilo alıyo hareketleri yavaşladı bugün nst de hiç hareket etmedi... Allahım hadi hadi diyodum ama ben daha hazır değilmişim galiba :) Çok heyecanlandım eve geldim hala mal gibiyim kimseyi aramadım şaka gibi :) Bi dk yaa alışmaya çalışcam duruma kafamı toplayamıyorum :))
Darısı başınıza Alevim.. İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz..kızlar merhaba nasılsınız yaa melikecim sonunda kızına kavuşucaksın inşallah sancı çeken arkadaşlar varmış aramızda yarın sezeryan olucaklar var hedi geliyor yavaş yavaş bebeklerimiz sağlıklı bir şekilde kucağınıza alın inşallah darısı bizim başımıza
hadi bakalım kızlar. az kaldıAllah hayırlısıyla kucağınıza almak nasip etsin. özlemcim, çok sıcak olmadna bir banyo yap. sıcak doğumu tetikler derler. elinin altında hurma varsa at ağzına bi kaç tane. dua et bol bol , elini karnına koy, Rabbi yessir vela tuassir, Rabbi temmim bil hayr. Allahım kolaylaştır, zorlaştırma. Allah ım hayırlı kıl demek, elin göbeğinde bebeğine söyle. konuş onunla:))) müzik aç, rahatlat kendini. çantanda eksiklikler varsa tamamla, ya da koyduklarını söyle biz eksikleri söyleyelim:))
arkadaslar rabbım yardımcınız olsun hayırlısınla bebısler gelıyooooo tarıfsız duygu dımı arkadaslar ınanın sızın heyecanınızı sua bızde yasıyoruz dualarımız sızınle sızde bızı unutmayın hayırlı dogumlar bebıslerınızı koklayın mıs kokularını bızede anlatın heyecanala beklıyoruz...
Özlemcim, melikecim ve saful yarın 3 tane doğumumuz var....
sağlıklı, rahat bir doğum yaparsınız inşallah... bence çok güzel bir gün bugün sizin için yarın kucaklarınızda ömür boyu koklayacağınız bir bebişiniz gelecek...
şimdi güzelce dinlenin ve bol bol düşünün yarın onu güzel karşılayın...
Allah yardımcınız olsun... dularım sizinle...
Sizin yazdıklarınızı okuyunca heyecanlandım valla bende sizin kızlarda aralarında anlaşmış aynı gün geliyolar:)))İkinizinde doğumu çok kolay olur inş.
Canım dualarımız hep sizinle sen şimdi süslen,akşama da dinlenmeye çalış yarın büyük gün ne de olsa.Hem ben sana dün ne dedim 1-2 güne geliyo Miray demedim mi içime doğmuş bak
canlarım oğlum uyanıyor yavaş yavaş mama zamanı. kendinize iyi bakın olurmu...
melike, özlem, saful dualarım sizinle...
oooooooo hadi beklenen gün geldi inşallah sancısız hemencecik doğumun olsun cnm
canım hayırlısıyla doğar inş. miray. hiç korkma benim karşı odamda biri normal doğum yapmış ilk etapta 4 cm olana kadar biraz acı çekmiş ama sonra epidural olmuş ve güle oynaya doğuma gitmiş ben bebişin doğumdan sonraki kontrolüne gidemedim ama o kadın gelmiş dularımız seninle hiç korkma inş. herşey çok güzel olucak. göbüşünde çok güzel görünüyo iyi değerlendir sonra çok özleniyo
özlemcim canım allah sanada kolaylık versin inş. bir avazda kurtulursunuz bol bol dua edin allah emanet olun birde yarın saful var heralde yanlış hatırlamıyosam inş. herşey istediğiniz gibi olur
melike ve özlem rabbm bi avazda kurtarsn,
bizler dua ediorus sizlerde rabbimin izniyle
sağ salim yavrularınıza kavuşursunuz inş.
sizle brlkte bzde cok heyecanlıyız,
inş herşey yolunda gider ve normal dogum yaparsınız
aaa biz de alışmıştık seninle beklemeye... demek geliyo yarın... ii bakalım, hayırlısıyla kolay bi şekilde gelsin Miray bebek... ii haberlerini bekliyoruz, melikecim...
Kızlar kontrolden geldik, şu an salak gibiyim boş boş bakıyorum hiç bişey düşünemiyorum
Yarın sabah 7:30 da gidiyoruz, suni sancı vercekler en geç akşama doğurursun dedi doktor.. Şeker olduğu için daha fazla riske atmayalım dedi çünkü kilo alıyo hareketleri yavaşladı bugün nst de hiç hareket etmedi... Allahım hadi hadi diyodum ama ben daha hazır değilmişim galiba :) Çok heyecanlandım eve geldim hala mal gibiyim kimseyi aramadım şaka gibi :) Bi dk yaa alışmaya çalışcam duruma kafamı toplayamıyorum :))
görülen o ki doğumlar artmış...Arkdaşlar Allah yardımcımız olsun işallah.Yarın sabah bende sezeryana girecem ..bugün inanılmaz sakinim ama yarın sabah ne olur bilmem...Tuhaf duygular....
canım sağol tecrübelerini paylaşmışsın
canım bende bir tanesini bitiremiyorum içinde çok çünkü reçetede günlük yazıyor 2. gün kullanmıyorum damlayı yeni açıyorum. günde en çok 3 kez kullanıyorum bazen unutuyorum ama damlatınca çok rahatlıyor emmesi bile hızlanıyor burnu açılıyor çocuğun...
içi gerçekten çok dolu çok saçma... ikişer damla sıkıyorum buruna hafif kalkıkken tam yatırmıyorum çünkü hemen genzine kaçıyor damla...
günde en fazla 4 kez kullanılırmış...
kaka sorunu bizdede bir kere oldu ama ne gündü 2 gün boyunca kaka yapmadı ve sinir, ağlama, gaz mahvoldu çocuk zeytinyağı ve parmakla baskı yapınca temizlendi içi. kaka rengi normale döndü günde 1 en fazla iki kez yapıyor çişi ise 3-4 kez yapıyor... hastane notlar vermişti karnı doyan çocuk günde 1 kez kaka 3-4 kez çiş yaparmış...
bu arada mesajını gözden kaçırmışım. kusura bakma canım...
inan şuan topiğe bakarken bir elim beşikte...beni en iyi şuan sen anlarsın. gözüm kulağım onda. nefes alıyormu, burnu açıkmı...
bebişini kokla yerime... kendine dikat et üşütme...
Canım seni de Allah sağlıkla kurtarsın.. Hayırlı doğumlar olsun hepimizegörülen o ki doğumlar artmış...Arkdaşlar Allah yardımcımız olsun işallah.Yarın sabah bende sezeryana girecem ..bugün inanılmaz sakinim ama yarın sabah ne olur bilmem...Tuhaf duygular....
Hem de hiççç :) Bakalım nasıl olcak :)ayyyy demek yarın geliyo he hadi hayırlısı
hiç beklemiyordun dimii
Sağol canımmm inşallah sağlıkla gelsin.. Ben şu an hayal bile edemiyorum senin yaşadıklarını, kucağıma almayı, sevip giydirmeyi :) Allah bize de nasip etsin inşallah..melike cnm kolay doğumlar diliyorum sana. sağlıkla kavuş meleğine ve aramıza dönün güzel kızınla.. bir kız annesi olarak şunu söyleyebilirim ki çok tatlı oluyorlar. oyuncak bebek gibi, giydirip süslemek çok çok zevkli..en kısa zamanda sen de yaşayacaksın bunları zaten.güzel haberlerini bekliyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?