2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım bu gün hamileliğinin son günü belki uzun bir süre hamile kalmayı düşünmeyeceksin
o yüzden
öncelikle dinlen,bol bol foto çekil ne bilim tadını çıkarmaya çalış işte
sakın stres yapma çocukcağızın da son günü onu da strese sokma

Öyle yapıyorum canımm.. O da son gününün tadını çıkarıyo herhalde kıpır kıpır heyecanlanıyo mudur nedir :))
Ben de öle salınıyorum birazdan gezmeye gidiyoruz babaneye :)

canım yaa çok saol işallah herkesinki kolay olur..spinal sezeryan olacak bakalım ben dayanabilirsem..o heyecana ..Allah yardımcımız olsun işallah...Bu arada oğlum hala bir adı yok((

kızlar benim doğumdan sonra tüketmeyi düşündüklerim rezene,anason,ısırgan,kuru incir,sarımsak,kimyon

özellikle kuru incir ve ısırganı doğum yapan yakın bir arkadaşıma denettim
denedi ve dediki "normalde göğsümden taşmayan süt ısırganı içtiğimde şakır şakır akmaya başladı,yok anam yok ben kullanmam
üzerim batıyo " dedi

Kimyonu yeşil çayın içine ekleyip kullanabilirsin öylede süt yapıyomuş canım.Ayrıca ısırgan gerçekten süt yapıyo zaten çokda faydalı kurusunu alıp çay gibi tüketebilirsin.

kızlar size bişey sorucam sizce kızbebekleri erkenmi doguyor yani erken derken 38 tatamlayınca doguyorlar diye duydum

ayyyy inanılmaz heyecanlandım.sanki ben doğurcam şimdi..rabbim hayırlısıyla,en kolay doğumla kucağınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi inşallah..ay artık hamiş değil anniş oluyosunuz.süper süperr..kızlar hurma yiyin bol bol..doğumu kolaylaştırıyormuş.yeni duydum ben de..zaten yiyodum hergün bir iki tane.devam edicem inşallah..

Canım değişiyo kimi kızlar kimi de erkekler erken doğuyo diyo ama hiç belli olmuyo gerçekten ne zaman gelicekleri.Ama 38 doldurduktan sonra gelmesi normal zaten:)

Evet oyle derler kızlar haftalarını beklemez 10 15 gn once gelırler derlerrr lakın bazen oyle olmaz burda kımı dogm hıkayelrıne gırıp okuorum erkek analrı 36 da doguranda var 37 38 dede yanı heralde bıraz genelleme olmakla bırlkteee kızların daha erken gelecegııne daır bır ınanıs hakım:)))

Genelde öyle diyolar ama bu bebişlerin sağı solu belli olmuyo ne zaman isterlerse geliyolar işteBakalım bizimkiler ne zaman gelicek...

Son düzenleme:
bu arada teyzeleri dün kontrolümüz vardı.kızım 3.5 kilo olmuş..doktorum 1 haftan kaldı dedi..hep 38 de doğcakmış gibi konuşuyo.40 kadar yolu var diye bakmıyor hiç..artık sığmıyor garibim,o da bende çok daralıyoruz.bugün hep aşağıdaydı.sanki wc gitsem kızımı çıkarcakmışım gibiydi hep

ANaaammmmmmmmmmmmm Sımdıı goz attımda gordummm melıkeee sendemıııı kızımmmm annemmmmmmmmmmmmm yavrummm yarn dogumamı gıdıosunn kızım nasıl yatcn uyucan bugeceee keske kendılıgnden geleydı sancı yaaa ayy heycandn benım bıle kasılmam olduuu Yavrum benmm yaaaa ınsallah coooooook coooooook rahat bır dogum olur senın ıcın ayyy cok duygulandım olm Mınık kusummm pırttt dıyeee cıksın o mınık kuzuu ınsallahhh bır avazda kucagınaa alırsın ınsallah sag saglım cok duygulandımm cooooookkk

Maşallah canım kızına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…