- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #42.961
cok tesekkür ederiz teyzeleeer bekliyoruz valla hayırlısıyla bi cıksalardı
canım Allah seni de sağ salim bi avazda kurtarsın inşallah sorma o sakinlik bende de var saf saf dolanıyorum Allah doğumumuzu da bu anlarımız gibi kolay gecirsin ne diim
sabahtan beri iki avuç hurma yedim bacım abarttım sanırım ama yedikçe yiyesim geldi napiim oturup kaldım madem boğazımla cıkariim kızı dedim:))bu arada cok tesekkür edeim canım ya Allah cümlemize kolay doğumlar hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
sorma kıııız sancı bekliyorum öle sabah yarım satte bir geliyodu şimdi 20 dakikaya düştü ama öle çığırtacak kadar diil ya insan şüpheye de düşmüyo dii yani Allah Allah bu muymuş doğum sancısı diye hayır yani buysa ben hep doğururum ayy:))
cok tesekkür ederim canımm Allah hepimizi sağlıkla kavustursun miniklerimize
ay cnm bnm inş cok cok kolay gecer dogumun,
benm erken dogum riskim var o yuzden bianda normal
doguma adapte oldum ama eger 23üne dek normal gelmesse 23ünde
sezercik olck, inş benmde tam senin gibi 38+1 de normal dogumla
gelir tabi hayrlısıyla:)))
emzirme yastığı , alt değiştirme masası ve bebek bezi çöp poşeti aldım diyen bir arkadaş vardı ismini hatırlayamıyorum. emzirme yastığı için hangisini önerirsiniz acaba. şöyle bir baktım da internette. visco olanları var. dikdörtgen yastık gibi olanları var, bir de sadece bebeğin kafasının altına gelecek şekilde yarım ay şeklinde olanları va,, anlatabildim umarım:) yardımcı olursanız sevinirim kızlar, fikri olan varmı, marka verecek olan ?
maşallah çok tatlı
tünaydın kızlar,
sabahın 10'undan beri uyutmaya çalıştığım bebeişim nihayet uyudu, ben de girip bi bakiim topiğe dedim.
sabahtan aptamil verdim zorla kızıma. bir türlü biberon istemiyor, 20ml vermeyi başardım yine de. bu sefer de doyup doymadığını anlayamadı biraz huysuzlaştı, tekrar emdi fln derken uykusu saptı. ancak uyutabildim. bi daha mama vermek istemiyorum çok zorda kalmazsam.
bugün tam 15 günlük oldukkkk....
canım bizimkide aynı sırf uyumak için memeyi alıyo ağzına 2 kere çekip uyuyo bazen uyuduğu halde bırakmıyo ucunu memenin asılıyo resmenteşekkür ederiz teyzesi:)
mamayı pek sevmedi sanırım. zaten memedeyken uyumaya alıştı, uykusu geldiğinde emmek istio sırf uyumak için
görülen o ki doğumlar artmış...Arkdaşlar Allah yardımcımız olsun işallah.Yarın sabah bende sezeryana girecem ..bugün inanılmaz sakinim ama yarın sabah ne olur bilmem...Tuhaf duygular....
canım Allah yardımcın olsun hiç korkma bende aynı şekilde heyecan yaparım falan diye girdim ama çok sakindim zaten bişey hissetmiyosun bide ameliyathanede çok güzel karşılandım güler yüzlü bi ekip vardı. bol bol dua et gerisini hiç düşünme zaten orda allahla başbaşa kalıyosun Allaha emanet olcanım yaa çok saol işallah herkesinki kolay olur..spinal sezeryan olacak bakalım ben dayanabilirsem..o heyecana ..Allah yardımcımız olsun işallah...Bu arada oğlum hala bir adı yok((
kızlar az önce oje sürerken elimden düştü ve bembeyaz halım kırmızı oje oldu annem söylene söyleneeeeeeee sildi lakin cıkmadı tavsiyesi olan varmı canlarım sirkeylede sildim nette öle yazıyodu ama olmadı halı yıkamacıları aradım onlarda dneriz ama kesin çıkar diyemeyiz dedi.....
kızlar az önce oje sürerken elimden düştü ve bembeyaz halım kırmızı oje oldu annem söylene söyleneeeeeeee sildi lakin cıkmadı tavsiyesi olan varmı canlarım sirkeylede sildim nette öle yazıyodu ama olmadı halı yıkamacıları aradım onlarda dneriz ama kesin çıkar diyemeyiz dedi.....
maşallah çok tatlıAllah kem gözlerden korusun kocaman olmuş adencik darısı bizimkinin başına:)
canım bizimkide aynı sırf uyumak için memeyi alıyo ağzına 2 kere çekip uyuyo bazen uyuduğu halde bırakmıyo ucunu memenin asılıyo resmen
canım Allah yardımcın olsun hiç korkma bende aynı şekilde heyecan yaparım falan diye girdim ama çok sakindim zaten bişey hissetmiyosun bide ameliyathanede çok güzel karşılandım güler yüzlü bi ekip vardı. bol bol dua et gerisini hiç düşünme zaten orda allahla başbaşa kalıyosun Allaha emanet ol
heralde bugün giremem bi daha şimdiden karıncam , Melike, özlem ve safula hayırlı doğumlar Allaha emanet olun dualarım sizinle inş. herşey istediğiniz gibi gelişir Allah bi avazda kurtarsın hepinizi yarına inş. güzel haberlerinizi alırız.
çok teşekkür ederim..İçim rahatlıyor valla burda konuştukça ..kimler doğum yapacak takip edemıom ama inşallah herkesin Allah'ın izniyle kolaycacık olur..
teşekkür ederim cnm. sağolasın.Canım bendim mycey marka aldık e bebekten böyle geniş simit gibi sariyo belini tavsiye ederim yastklarla uğraşmak cok zor oluyor.
ben de bir ara ağda damlatmıştım, tinerle çıkmıştı, ama halının görünmeyen köşesinde dene önce. sonra da güzelce sabunla durula cnm. umarım işe yarar. leke çıkarıcıyla çıkmaz sanırım. ama özel leke çıkarıcılar varsa bilmemkızlar az önce oje sürerken elimden düştü ve bembeyaz halım kırmızı oje oldu annem söylene söyleneeeeeeee sildi lakin cıkmadı tavsiyesi olan varmı canlarım sirkeylede sildim nette öle yazıyodu ama olmadı halı yıkamacıları aradım onlarda dneriz ama kesin çıkar diyemeyiz dedi.....
öslemcimmmm senin melikenin heyecanı inanki beni bile sardı
sağ salimm güzel bir doğumun olur inşallah
özlemcim sen hala burdamısın:) dayanılmayacak bi sancı değil 20 dk ya düştü demişsin,maşallah diyelimbence de kişiden kişiye değişir zaten. hele bir de kaynanam geçen annesinin doğumundan bahsetti, inşallah öylesi nasip olur hepimize:) kadın tarladan gelmiş, evle tarla arası mesafe de baya uzakmış. hergün gidermiş böyle.. o halde kadını çalıştıran zihniyete.. neyse bu ayrı konu eve gelmiş, tuvaleti gelmiş, tuvalette evin dışındaymış. tam hedefe yapacakken söylemesi ayıp, bebek gelir melir de demiş kendi kendine, ben köşeye yapıyım tuvaletimi, tuvaletini yapıyor sanarken, köşede de bebek doğuvermesin mi. millet evden bebek ağlamasına gelmiş, kesmişler kordonu yaşanmış, gerçek bir olay.. tamam bu kadar da kolay olmayıversin bizimki razıyız
bu arada, ben de hastanede stres olmayayım diye sancıyı evde bekleme taraftarıydım hep ama özel hastaneyse hiç gerek yok cidden. geçenki randevuda doktorum dediki; devlet hastanelerinde birçok kadının bir arada doğum yaptıgı sistemlerden olmadıgı için, stres olacak bir durum yok. zaten kişisel odanda sancını çekeceksin, evden bir farkı kalmaz, hem kontrol altında olursun, böylesi daha iyi deyince mantıklı geldi, özelse bi düşün derim...
Ay bugün ne heyecanlı bir gün olmuş böyle geçmişi tam okuyamadım ama anladığım kadarıyla Özlemcim doğumun yavaş yavaş başlamış sanırım, Melikecim senind e yarınmış galiba, süper haberler.
Çok heyecanlı ya, inşallah herşey çok güzel olur, çok kolay doğumlarınız olur, bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alışırsınız inşallah. Güzel haberlerinizi bekliyoruz, dualarımız sizinle:)
özlemcim sen hala burdamısın:) dayanılmayacak bi sancı değil 20 dk ya düştü demişsin,maşallah diyelimbence de kişiden kişiye değişir zaten. hele bir de kaynanam geçen annesinin doğumundan bahsetti, inşallah öylesi nasip olur hepimize:) kadın tarladan gelmiş, evle tarla arası mesafe de baya uzakmış. hergün gidermiş böyle.. o halde kadını çalıştıran zihniyete.. neyse bu ayrı konu eve gelmiş, tuvaleti gelmiş, tuvalette evin dışındaymış. tam hedefe yapacakken söylemesi ayıp, bebek gelir melir de demiş kendi kendine, ben köşeye yapıyım tuvaletimi, tuvaletini yapıyor sanarken, köşede de bebek doğuvermesin mi. millet evden bebek ağlamasına gelmiş, kesmişler kordonu yaşanmış, gerçek bir olay.. tamam bu kadar da kolay olmayıversin bizimki razıyız
bu arada, ben de hastanede stres olmayayım diye sancıyı evde bekleme taraftarıydım hep ama özel hastaneyse hiç gerek yok cidden. geçenki randevuda doktorum dediki; devlet hastanelerinde birçok kadının bir arada doğum yaptıgı sistemlerden olmadıgı için, stres olacak bir durum yok. zaten kişisel odanda sancını çekeceksin, evden bir farkı kalmaz, hem kontrol altında olursun, böylesi daha iyi deyince mantıklı geldi, özelse bi düşün derim...
ÖZLEM sancıların başlamış..benimde karnım bi tuaf kasılıp sertleşip duruyo..ama bariz bi sancı yok..Allahım hayırlısıyla bi avazda sağlıkla doğuralım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?