2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ay cnm bnm inş cok cok kolay gecer dogumun,
benm erken dogum riskim var o yuzden bianda normal
doguma adapte oldum ama eger 23üne dek normal gelmesse 23ünde
sezercik olck, inş benmde tam senin gibi 38+1 de normal dogumla
gelir tabi hayrlısıyla:)))

canım inşallah en hayırlı şekli neyse onunla gelir yavrucugun hepimize Allah kolay sağlıklı doğumlar ve sağlıklı bebişler versin inşallah darısı en güzel sekliyle basına olsun kuzum

Canım bendim mycey marka aldık e bebekten böyle geniş simit gibi sariyo belini tavsiye ederim yastklarla uğraşmak cok zor oluyor.

Eki Görüntüle 361220

kızlar korkmayın yarın kucağınızda sizinde böle melekleriniz olucak.....

maşallah çok tatlı Allah kem gözlerden korusun kocaman olmuş adencik darısı bizimkinin başına:)

teşekkür ederiz teyzesi:)
mamayı pek sevmedi sanırım. zaten memedeyken uyumaya alıştı, uykusu geldiğinde emmek istio sırf uyumak için
canım bizimkide aynı sırf uyumak için memeyi alıyo ağzına 2 kere çekip uyuyo bazen uyuduğu halde bırakmıyo ucunu memenin asılıyo resmen

görülen o ki doğumlar artmış...Arkdaşlar Allah yardımcımız olsun işallah.Yarın sabah bende sezeryana girecem ..bugün inanılmaz sakinim ama yarın sabah ne olur bilmem...Tuhaf duygular....

canım yaa çok saol işallah herkesinki kolay olur..spinal sezeryan olacak bakalım ben dayanabilirsem..o heyecana ..Allah yardımcımız olsun işallah...Bu arada oğlum hala bir adı yok((
canım Allah yardımcın olsun hiç korkma bende aynı şekilde heyecan yaparım falan diye girdim ama çok sakindim zaten bişey hissetmiyosun bide ameliyathanede çok güzel karşılandım güler yüzlü bi ekip vardı. bol bol dua et gerisini hiç düşünme zaten orda allahla başbaşa kalıyosun Allaha emanet ol

heralde bugün giremem bi daha şimdiden karıncam , Melike, özlem ve safula hayırlı doğumlar Allaha emanet olun dualarım sizinle inş. herşey istediğiniz gibi gelişir Allah bi avazda kurtarsın hepinizi yarına inş. güzel haberlerinizi alırız.

kızlar az önce oje sürerken elimden düştü ve bembeyaz halım kırmızı oje oldu annem söylene söyleneeeeeeee sildi lakin cıkmadı tavsiyesi olan varmı canlarım sirkeylede sildim nette öle yazıyodu ama olmadı halı yıkamacıları aradım onlarda dneriz ama kesin çıkar diyemeyiz dedi.....

asetonla falan çıkarmı acaba bende bugün batikon döktüm halıya asprin leke çıkarıcıyla çıktı ojede işe yarar mı bilmem ama dene istersen

öslemcimmmm senin melikenin heyecanı inanki beni bile sardı
sağ salimm güzel bir doğumun olur inşallah

canımm ne çıkarır bilmem ama bu bildiğimiz ıslak mendil en pis lekelerini bile çıkarıyor
istersen bir dene belki etki eder
çok geçmiş olsun

çok teşekkür ederim..İçim rahatlıyor valla burda konuştukça ..kimler doğum yapacak takip edemıom ama inşallah herkesin Allah'ın izniyle kolaycacık olur..

Canım bendim mycey marka aldık e bebekten böyle geniş simit gibi sariyo belini tavsiye ederim yastklarla uğraşmak cok zor oluyor.
teşekkür ederim cnm. sağolasın.

ben de bir ara ağda damlatmıştım, tinerle çıkmıştı, ama halının görünmeyen köşesinde dene önce. sonra da güzelce sabunla durula cnm. umarım işe yarar. leke çıkarıcıyla çıkmaz sanırım. ama özel leke çıkarıcılar varsa bilmem

ışılcım direk aseton geldi aklıma ama onu da dökünce hemen silmen lazımki daha derine işlemesin ya da dağılmasın sürekli döküp döküp silsen olurmu ki acaba

özlemcim sen hala burdamısın:) dayanılmayacak bi sancı değil 20 dk ya düştü demişsin,maşallah diyelim bence de kişiden kişiye değişir zaten. hele bir de kaynanam geçen annesinin doğumundan bahsetti, inşallah öylesi nasip olur hepimize:) kadın tarladan gelmiş, evle tarla arası mesafe de baya uzakmış. hergün gidermiş böyle.. o halde kadını çalıştıran zihniyete.. neyse bu ayrı konu eve gelmiş, tuvaleti gelmiş, tuvalette evin dışındaymış. tam hedefe yapacakken söylemesi ayıp, bebek gelir melir de demiş kendi kendine, ben köşeye yapıyım tuvaletimi, tuvaletini yapıyor sanarken, köşede de bebek doğuvermesin mi. millet evden bebek ağlamasına gelmiş, kesmişler kordonu yaşanmış, gerçek bir olay.. tamam bu kadar da kolay olmayıversin bizimki razıyız
bu arada, ben de hastanede stres olmayayım diye sancıyı evde bekleme taraftarıydım hep ama özel hastaneyse hiç gerek yok cidden. geçenki randevuda doktorum dediki; devlet hastanelerinde birçok kadının bir arada doğum yaptıgı sistemlerden olmadıgı için, stres olacak bir durum yok. zaten kişisel odanda sancını çekeceksin, evden bir farkı kalmaz, hem kontrol altında olursun, böylesi daha iyi deyince mantıklı geldi, özelse bi düşün derim...

Ay bugün ne heyecanlı bir gün olmuş böyle geçmişi tam okuyamadım ama anladığım kadarıyla Özlemcim doğumun yavaş yavaş başlamış sanırım, Melikecim senind e yarınmış galiba, süper haberler.

Çok heyecanlı ya, inşallah herşey çok güzel olur, çok kolay doğumlarınız olur, bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alışırsınız inşallah. Güzel haberlerinizi bekliyoruz, dualarımız sizinle:)

anaaam öle de tuvalete doğmasın kız dur:)) dayanılmıcak gibi diil valla ne biliim tuhaf bişi ama sabahki gibi de diil gitgide ağırlascak gibi ya ben basından beri hastanede cok geriliyorum kuzum ya yani bana 5 yıldızlı otel konforu da sunsalar ille de evim hatta doğurunca mümkün olsa da yatırmasa doktor beni hemen gelsem eve o binanın adı hastane ya o yetiyo benim rahatsız olmama...

cok sağol güzelim yavas yavas basladı gibi ama bakalım ne zaman tamamına erer Allah cümlemizin yardımcısı olsun:)

canım ne kolay doğum olmuş yeri ve zamanı uygun değil ama kadın belki son ana kadar çalıştığı için kolay olmuştur biz pimpiriklendikçe zor oluyo ben eğilip yerden iğne bile alamıyorum tarlada çalışmayı düşünemem bile ama köy yerinde her şey organik soluduğumuz hava bile bende evde sancıyı çekip hastaneye gitmek istiyorum normal doğum yapcaklara Allah sabır ve kolaylık versin ben ilk doğumumu devlet hastanesinde yaptım ebeler çok iyi davrandılar sancı odasında yattım bazen çok komik anlar yaşadım 4 yada 5 kişiydik tam hatırlamıyorum

ÖZLEM sancıların başlamış..benimde karnım bi tuaf kasılıp sertleşip duruyo..ama bariz bi sancı yok..Allahım hayırlısıyla bi avazda sağlıkla doğuralım..

özlemcim yeni girdim nete geçmişi okuyana kadar sabredemedim suyun gelmiş sanırım hadi hayırlısı bakalım inşallah sağ salim tek nefeste kurtulur bebişini alırsın kucağına Allah yardımcın olsun.Bu arada Melike nin belli olmuş mu yarın kesin doğum mu varmış??

ÖZLEM sancıların başlamış..benimde karnım bi tuaf kasılıp sertleşip duruyo..ama bariz bi sancı yok..Allahım hayırlısıyla bi avazda sağlıkla doğuralım..

canım sen hala burdamısın Özlem Melikede daha doğurmadı yarın ola hayrola bende sizin gibi beklicem heralde ailemden herkes beni her gün arıyo var mı bişeler diye eşim zaten heran doğurcam sanıyo çok gergin bekleyiş vede heyecanlı bi avazda kurtuluruz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…