- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #43.001
Özlemin sancılar 10 dakkada bire düştü heralde gitti galibaçok heycanliyim yaa hanı bu melikecan onuda merak ediyorm son hazırlığını yapiyodur heralde minik kuşlar:))
herşeyimi son kez gözden gecırdım oglumun ve kendı cantamı hazırladım bugece heyecandan nasıl yatıcam allahım sızede olmustur yada olucaktır acıdan sızıdan korkmuyorumda bebegım saglıklı dogacakmı dıye endıselenıyorum sadece Allah ım hepımıze kolaylıklar versın.
bende aynı durumdayım,heyecan ve de korku var bende tabi bebişimin sağlıklı olması da önemli .. ...yarın sabah 7de kalmam lazım ama nasıl uyucaksam .İnşallah herşey güzel olur..sana da Allah yardım etsin inşallah canim...
SLMMM kızlar geçmişe bakmadan son sayfadan okuduklarıma göre yazıyorum Özlemin sancıları fln mı başlamış Melikeyi merak ettim ondan gelmiştim bende ay biri bana özet geçsinnn
cnm melike sabah suni sancıyla normal doguma alıncak,
özlemin suyu geldi en gec sabaha ıngaa sesleri duycak inş:)
karıncam ve eylulunde sabah sezaryenle dogumları var cnm:)
rabbm hepsini en az acıyla kurtarsn inşallahhh:)
aminn. benim de çatlamadı çatlamadı bu hafta çatladı. kıpkırmızı derim çizgiler var göbek çevremde. napalım:)Ayyy ne güzel yeni bebişlerimiz geliyor yüce rabim hepsini bi avazda kurtatrsın inş.sağsalim bebişlerine kavuşsunlar darısı bizim başımıza 9 ay çatlamayan karnım bu hafta çatladıı yaa bende artık gelsin istiyorum kuzum hergün 1,5-2 saat yürüyorum ama tık yok benim kızın gelmeye niyeti yokk
aminn. benim de çatlamadı çatlamadı bu hafta çatladı. kıpkırmızı derim çizgiler var göbek çevremde. napalım:)
ıyı aksamlar kızlar
ben 18 haftalık hamıleyım
hergun mart annelerıne bakıyorum ıcınızde dogum yapanlarla heyecalanıyorm dogum hıkayelerınızı okuyup duygulanıp aglıyorum
masallah sızlere ve bebeklerınıze
bırcogunuz kavustunuz ne guzel
darısı dıger mart annelerının basına ve önunde benım gıbı cookkkk yol olanlara ınsallah
aynen cnm bnde içimden öle dedim
heralde sıklaştı özlemin sancıları:)
melike kaynvalidesine gtcekti
gelince girer heralde ayyy
süperyaa bzlerde görelm o
günleri inşallahhh:)
ben mart ayında hamiş olduğunu öğrenen biriyimsizler bu süreçten geçtiniz bana yardımcı olabilirmisiniz dün kan değerim 83,77 idi sat 28 ocak ama ben daha bugün bekliyordum adetimi yani bu değer dpo 13 değeri ben kaç haaftalık hamişim hiç bi fikrim yok aslında yarın için dr.dan randevu aldım ama gitmekte istemiyorum netten öğrendiğim kadarıyla ultrasonddan görülmezmiş heralde ddaha sadece kan için çok zor bi ilçedeyim ulaşım zor köy öğretmeniyim izin işi falan zor oluyor onan sorayım dedim gideyimmi yarın birde vajinal ultrason tehlikeli diye duydum ilk haftalarda siz ne diyorsunuz dr.bakmak isterse ben istemeddiğimi söyliycem öyle düşünüyorum sizin nasıl bi süreçti bu???:26:
ben mart ayında hamiş olduğunu öğrenen biriyimsizler bu süreçten geçtiniz bana yardımcı olabilirmisiniz dün kan değerim 83,77 idi sat 28 ocak ama ben daha bugün bekliyordum adetimi yani bu değer dpo 13 değeri ben kaç haaftalık hamişim hiç bi fikrim yok aslında yarın için dr.dan randevu aldım ama gitmekte istemiyorum netten öğrendiğim kadarıyla ultrasonddan görülmezmiş heralde ddaha sadece kan için çok zor bi ilçedeyim ulaşım zor köy öğretmeniyim izin işi falan zor oluyor onan sorayım dedim gideyimmi yarın birde vajinal ultrason tehlikeli diye duydum ilk haftalarda siz ne diyorsunuz dr.bakmak isterse ben istemeddiğimi söyliycem öyle düşünüyorum sizin nasıl bi süreçti bu???:26:
merhaba arkadaşlar, uzun zamandır giremedim geçmişi de okuyamadım doğumu olan arkadaşlara Rabbim kolaylık versin.
ben 1 mart gece 3.10 da normal doğumla ahsen erva'mı kucağıma aldım. 2900 gram doğdu bebişim darısı bekleyen arkadaşların başına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?