- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #43.041
benimde çatı muayenesinden sonra aynı ağrı ve akıntı oldu kahverengi pembemsi..bende korktum nişan diye ama çatı muayenesinden sonra oluyomuş..ben günümü doldurmama rağmen doğumu tetiklemedi hala sancım yok..
iyi akşamlarrrr kızlarrrrr,
ayy sabahtan bu saate kadar ne kadar çookkk konuşmuşsunuzzz,oku oku bitmediii demek yarın bir sürü dogum var heee ne güzelll yaaa, bende dogurmak istiyorum artık lüttfeeennn
bende kontrolüme gittim bugün kansızlık için,pfs hem hemoglabin cok düşük hem demir bağlamada demir çok düşükk bıktım valla yaaa. doktorcugum kafasını kasıya kasıya çözüm aradı ama nafile,şurda kaldı 7 gün doguma,bu saatten snra düzeltemezmişiz,bu zamana kdr günde 3 içtigim ferplex bile fayda etmemiş,kan iğnesi versemde çok canın yanar ve ciddi yükselme olmaz vaktimiz kalmadı dedi. Artık saldık çayıraaaa,cok zor durumda kalırsak sezeryanda kan takviyesi yapılcakmış neyseki kan grubum cok kolay.
Yarın da doppler im var bakalım minik kızım büyümüş müüüüüü
benimde çatı muayenesinden sonra aynı ağrı ve akıntı oldu kahverengi pembemsi..bende korktum nişan diye ama çatı muayenesinden sonra oluyomuş..ben günümü doldurmama rağmen doğumu tetiklemedi hala sancım yok..
yarın gideyimmi doktora yok değer iki katına katlanmalı diyorlarya onu görmek istiyorum ama cumartesimi gitsem ???:26::26::26:
Kızlar acilll
35+2 deyim ve doktor alttan muayene etti ama ne muayene canım çıktı sanki şimdide kasik ağrım var ve hafiften kahve akıntım hiç bişeyim yokken is çıkardı Dr. Açılma yokmuş bilmememden olurdu offff dogumu tetiklemez dımı bebek asagida ve irice tombik Tosba karnımın altıda agriyo kendimi cok mü kastım acaba , 2. Hafta sonra gidicem bidaha muane edermi alttan offffffgggg:26:
Sagol cevaplandırın icin ama cok erken degilmi 35. Haftada daha sen kacinci haftada muayene oldun 2. Kez alttan baktimi .
iyi akşamlarrrr kızlarrrrr,
ayy sabahtan bu saate kadar ne kadar çookkk konuşmuşsunuzzz,oku oku bitmediii demek yarın bir sürü dogum var heee ne güzelll yaaa, bende dogurmak istiyorum artık lüttfeeennn
bende kontrolüme gittim bugün kansızlık için,pfs hem hemoglabin cok düşük hem demir bağlamada demir çok düşükk bıktım valla yaaa. doktorcugum kafasını kasıya kasıya çözüm aradı ama nafile,şurda kaldı 7 gün doguma,bu saatten snra düzeltemezmişiz,bu zamana kdr günde 3 içtigim ferplex bile fayda etmemiş,kan iğnesi versemde çok canın yanar ve ciddi yükselme olmaz vaktimiz kalmadı dedi. Artık saldık çayıraaaa,cok zor durumda kalırsak sezeryanda kan takviyesi yapılcakmış neyseki kan grubum cok kolay.
Yarın da doppler im var bakalım minik kızım büyümüş müüüüüü
Canımm geçmiş olsun sıkma canını bişey olmaz Allah'ın izniyle 7 güncük müü kaldııı ay ne güzel tarihin belli olmasıı
sagol canım yaa smdilik 7 gün ama bakalım asıl yarın netleşcek bebegin gelişimi ne alemde blmiyoruz en son 16 subatta doppler e girmiştim çünkü. umarım degişmez tarihim yaaa.
Ben sana dedım dımı o ılaclrda ıs yok benmkını kullan dıye:) Yavrumm ben onlrdan ıctım gecelı gundzlu hıcbısey olmadııı bu ıctıgmden fayda buldm cok sukr bıde ydıklrıme ıctklerıme cok dıkkat ettımm sut sut urunlerı olayıı vs en temızı yatmadn once ıcmek yada gece cıse kalkınca:))) Hakkında hayırlısı olsn canımm hıc olmadıı kan takvıyesı yapılır caresı var cok sukurr demek melegını gorcn ohh mıss benmkıne daha varr gelmez sımdi 12sı:)))
kuzummm doktorcuguma söyledim senin dedigin ilacı vermedi kiiii, bu daha iyi dedi bunu kullan dedi ama işte benim bünye nasılsa kabul etmiyoo demir yüklemesini.senin dedigin gbi içtim ilacı zaten,aç kalmadım gece uyandım içtim vs. amannn napalım ugrastık ugrastık yükselmedi, Allah baska sorun vermesin. hiç olmadı kan versinler sezeryanda napimm. A Rh+ adım başı bir insana tekabul ediyo zaten
seninde az kalmıs kuzum oglunu görmene bnim ortalama dogum tarihimden 2 gün önce, ayyy böyle diince bi hoş oldumbirde melike özlem ve eylül ün yerinde olsam napardım acabaa , yarın dogumum olsa ölürdüm stresten herhalde
günaydınnnnn kızlar...
biz dün gece yine doğru dürüst uyuyamadık, genzim tıkalıydı şimdi de burnum tıkandı, nefes alamıyom( 8 de kalktım kocamı yolcu ettim işine, kahwaltımı yaptım..
siyah turp un içine bak koyup altını deliyomuşuz, bardağa akan balı içiyomuşuz, çok iyi geliyomuş gribe öksürüğe, denedim bakalım faydasını görecek miyimm.. mutfakta da ıhlamur kaynıyo...
offf şimdi olcak şeymiydi şunun şurasında kaç gün kaldı ki( ühü (
özlem in suyu gelmiş, inşallah bebiş geliyooooo:) 38. doldurduğuna göre geçiş serbest:)) hayırlısıyla gelsin kuzucuk inşallah..
başka da doğum neyim yok heralde??
hayrlı olsun gözün aydın analı babalı büyüsün
cennet kokulun inşallahh darısı başımıza:)
hadi gözünaydın canım..Allah analı babalı büyütsün..biz hala bekliyoruz sancılarım gelmedi günüm geçti..normal yaptın ne güzel..tavsiyelerin varmı bize bende normal yapcam inşallah..
sağolun arkadaşlar inş. siz de sağ salim alırsınız kucağınıza müthiş bir duygu gerçekten ama göğüs uçlarım yok bebişim çok zorlanıyor azcık emzirmeye çalışıyorum ama genelde mama yiyor ya da sütümü sağıyorum bu beni çok üzüyor dua edin bize de.Gözünaydın canım, maşallah sana da kuzucuğuna da. Doğum hikayeni bekliyoruz sen müsait olduğunda:)
canım doğumdan sonra çok rahatlıyosun gerçekten ama ben çok büyük bir talihsizlik yaşadım ve dr.um doğuma yetişemedi. dikişlerimi atmaya gelebildi. yine de çabuk olması çok iyiydi tabi. plansız olması ii oldu yazdım canm evet planlı olması strese sokardı. böyle ne olduğunu anlamadım :) epidural almadım açıkçası dayanılmıycak bir acı da değil bence sadece doğum anı zor o da uzun değil. lavman beni mahvetti wc de kötü oldum. insanı çok yoruyor ve sancı veriyor ama yapılcaksa yapılcak tabi.Teskkur ederım ALLAH razı olsun. Istee en sonu oyle dımıı cocugunu kucagına aldıgn an herseyı unutuosun dedıklerrı sey dogru degılmı? Plansız olması senı nıye korkuttukı planlı olan sey ınsanı daha cok kasmazmı? Epıdrl fln aldınmı? Gercı 2 saat sonra dogm yaptm dıosun heralde o arada almamıssndır? Lavmn neden yaptrma dedın? Drlr bagrsakta baskı olmamasının bebegn cıkısı ıcın daha kolay olacagını savunuolr ayrıca sanırım dogm esnasında ıskembede ne varsa dokme dıye:) Senı rahatsız eden sey ne oldu? Ayrıca bu bızım tercıhımızze bırakılan bıseymı? ayyy cok sordummm bıraksan sabaha kdar sorcak bısey bulurum merak ne kotu bısey
Kuzum çatı muayenesini ne zaman yaptı dr.perşembe randevumuz var yapar mı acaba banada acaip tırsıyorum şu olaydan ya :18:
ben dün oldum canım..doktor yapmadı ebe yaptı..çok kısa sürüyo merak etme..tabiki hoş bişe değil ama ne yapalım gerekli olunca yapcak bişe yok..1 dk sürdü sürmedi..
teşekkür ederim canım , bizim bebiş 38+5 te geldi. Benim hep 40.haftayı doldurcam diye bir düşüncem vardı ama olmadı, hastaneye olabildiğince geç gittim, gittikten 2 saat sonra doğum yaptım. Plansız oluşu korku duymama engel oldu. Ama bebeğini kucağına alman senin parçan çok değişik mükemmel bir duygu. Rabbim en kolay biçimde seninkini de herkesinkini de sonuçlandırsın inş. Sormak istediğin bir şey varsa cevaplandırıyım. Bir de mümkünse lavman yaptırma onu tavsiye edebilirim.
okudum bende gözyaşları içinde....
bugün gezmeye gitcez kızımla çoookk heyecanlıyım artık bende bebek arabasıyla gezenti olanlardan olucam :)
mine gel beraber gezelim :) adres palladium :) katılmak isteyen olursa beklerim canınız çeker doğurursunuz belki :)))
hep hayalimdi bu göbek fotona bakıp avutuyorum kendimi :))))
çooook şeker melike...
kuzum yarın seninde mi dogumum var, geçmişe baktım ama yanlıs mı gördüm acaba, nabızdan gözlerimi acık tutamıyorum da
yarın 4 dogum var demişiz de Melike Özlem Eylül birde sen mi yoksaa
canm benm sanırım çatı muayenesi tetikledi bir de çok yürüyüş yaptım doğum yapmadan 7,8 saat önce bile yürüyüşteydik :)
canım doğumdan sonra çok rahatlıyosun gerçekten ama ben çok büyük bir talihsizlik yaşadım ve dr.um doğuma yetişemedi. dikişlerimi atmaya gelebildi. yine de çabuk olması çok iyiydi tabi. plansız olması ii oldu yazdım canm evet planlı olması strese sokardı. böyle ne olduğunu anlamadım :) epidural almadım açıkçası dayanılmıycak bir acı da değil bence sadece doğum anı zor o da uzun değil. lavman beni mahvetti wc de kötü oldum. insanı çok yoruyor ve sancı veriyor ama yapılcaksa yapılcak tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?