2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sagol cevaplandırın icin ama cok erken degilmi 35. Haftada daha sen kacinci haftada muayene oldun 2. Kez alttan baktimi .

Canımm geçmiş olsun sıkma canını bişey olmaz Allah'ın izniyle 7 güncük müü kaldııı ay ne güzel tarihin belli olmasıı

Kuzum çatı muayenesini ne zaman yaptı dr.perşembe randevumuz var yapar mı acaba banada acaip tırsıyorum şu olaydan ya :18:

yarın gideyimmi doktora yok değer iki katına katlanmalı diyorlarya onu görmek istiyorum ama cumartesimi gitsem ???:26::26::26:

değer iki katına katlancak diye bi şart yok..bazılarınınki yavaş yükseliyo...ama 2 katı olunca rahatca hamilesin diyebiliyolar...gidip keseyi görcen, bu sefer de kalp atışını bekle dicekler...ya bu durumun hamilelik olmama ihtimali o kadaaar düşükki..hiç takma kafana...hepimiz onayladık, hamilesin :) ama rahat edemiceksin belliki, bi git doktora yine....o huzursuz bekleyişi çoğumuz yaşadık, anlayabiliyorum...

canm benm dr.um çatı muayenesinde benden umutsuz gibi konuştu açılma hiç yoktu 4 gün sonra kahverengi akıntılarım başladı 6 gün sonra da doğum yaptım yine de herkesin başka olabilir tabi dr.um bile şaşırdı.

Sagol cevaplandırın icin ama cok erken degilmi 35. Haftada daha sen kacinci haftada muayene oldun 2. Kez alttan baktimi .

ben dün yaptırdım..senin erken yapmışlar ama doktordan doktora değişiyo..gerekli gördüğü için yapmıştır sanada heralde..devam ederse lekelenme ara bi doktoruna sor..

Ben sana dedım dımı o ılaclrda ıs yok benmkını kullan dıye:) Yavrumm ben onlrdan ıctım gecelı gundzlu hıcbısey olmadııı bu ıctıgmden fayda buldm cok sukr bıde ydıklrıme ıctklerıme cok dıkkat ettımm sut sut urunlerı olayıı vs en temızı yatmadn once ıcmek yada gece cıse kalkınca:))) Hakkında hayırlısı olsn canımm hıc olmadıı kan takvıyesı yapılır caresı var cok sukurr demek melegını gorcn ohh mıss benmkıne daha varr gelmez sımdi 12sı:)))

fatoşumm istersen git doktora
ama sadece kanda değere baktırmak için git
eğer doktor bakarda ultrasonda görünmezse sakın üzülme
şuan erken ama inanıyorum herşey yolunda
tamammı babyy

Yaa bende acayip hastayım canım.aynen şurda kaldı 15 günüm ölüyorum hastalıktan. Annem onu cok yapar iyi ki soyledın bende yapım. ama altını oymuyor annem içini oyuyor balı koyuyor sonra bı gun bekletıyor. bildiğin surup oluyor bal zaten onu içiyorduk çok ii gelıyordu

hayrlı olsun gözün aydın analı babalı büyüsün
cennet kokulun inşallahh darısı başımıza:)

hadi gözünaydın canım..Allah analı babalı büyütsün..biz hala bekliyoruz sancılarım gelmedi günüm geçti..normal yaptın ne güzel..tavsiyelerin varmı bize bende normal yapcam inşallah..

Gözünaydın canım, maşallah sana da kuzucuğuna da. Doğum hikayeni bekliyoruz sen müsait olduğunda:)
sağolun arkadaşlar inş. siz de sağ salim alırsınız kucağınıza müthiş bir duygu gerçekten ama göğüs uçlarım yok bebişim çok zorlanıyor azcık emzirmeye çalışıyorum ama genelde mama yiyor ya da sütümü sağıyorum bu beni çok üzüyor dua edin bize de.

canım doğumdan sonra çok rahatlıyosun gerçekten ama ben çok büyük bir talihsizlik yaşadım ve dr.um doğuma yetişemedi. dikişlerimi atmaya gelebildi. yine de çabuk olması çok iyiydi tabi. plansız olması ii oldu yazdım canm evet planlı olması strese sokardı. böyle ne olduğunu anlamadım :) epidural almadım açıkçası dayanılmıycak bir acı da değil bence sadece doğum anı zor o da uzun değil. lavman beni mahvetti wc de kötü oldum. insanı çok yoruyor ve sancı veriyor ama yapılcaksa yapılcak tabi.

Kuzum çatı muayenesini ne zaman yaptı dr.perşembe randevumuz var yapar mı acaba banada acaip tırsıyorum şu olaydan ya :18:

ben dün oldum canım..doktor yapmadı ebe yaptı..çok kısa sürüyo merak etme..tabiki hoş bişe değil ama ne yapalım gerekli olunca yapcak bişe yok..1 dk sürdü sürmedi..

kuzum yarın seninde mi dogumum var, geçmişe baktım ama yanlıs mı gördüm acaba, nabızdan gözlerimi acık tutamıyorum da
yarın 4 dogum var demişiz de Melike Özlem Eylül birde sen mi yoksaa

ben dün oldum canım..doktor yapmadı ebe yaptı..çok kısa sürüyo merak etme..tabiki hoş bişe değil ama ne yapalım gerekli olunca yapcak bişe yok..1 dk sürdü sürmedi..

canm benm sanırım çatı muayenesi tetikledi bir de çok yürüyüş yaptım doğum yapmadan 7,8 saat önce bile yürüyüşteydik :)

özlem ne yaptı sıklaştımı sancıları gittimi hastaneye acaba?? melikede girmedi daha bu gece uyuyamaz şimdi..inşallah dinlenmiştir..sabah ola hayrola bakalım..

canım gözün aydın bebişini sağlıkla büyüt darısı başımıza inşallahhh

Bende bugun doktordan cıktım palladıuma bi uğradım okusaymısım yazdığını tanışırdık bebeğinide görürdüm.Bugun cok bebek vardı gercekten. Bi tane lohusa saç bandı almıştım beşiği aldığım yerden boyle hafıf dantelli mavi, bide accessorize bakıyım dedim ordan da bi kırmızı buldum hoşuma gitti onu da aldım. Bi onu bı diğerini takarım artık deli kızın çeyizi gibi:))

Kızlar ya ben artık uykusuluktan başağrıları çekiyorum yaa ayak şişliklerimi fln unuttum artık çalar saat gibi gece 03:20 de kalkıyorum 2-3 dk oynuyor o kadar bi dahada uyuyamıyorum o gün tv de gördüğümyada normal hayatta karşıma çıkan bi olay sürekli gözümün önünde canlanıyor yaa kafayı falan mı yedim ben acaba gerçekten öyle düşünmeye başladım dün gece hüngür hüngür ağladım uyumak istiyorumm artık diye

kuzum yarın seninde mi dogumum var, geçmişe baktım ama yanlıs mı gördüm acaba, nabızdan gözlerimi acık tutamıyorum da
yarın 4 dogum var demişiz de Melike Özlem Eylül birde sen mi yoksaa

ben bekliyorum canım bende şuan bişe yok sancı felan..heran olabilir..

canm benm sanırım çatı muayenesi tetikledi bir de çok yürüyüş yaptım doğum yapmadan 7,8 saat önce bile yürüyüşteydik :)

benimde 1cm açılma var dedi ebe çatı muayenesinde..eve gidince lekenme oldu ama geçti sonra şimdilik bişe yok..yürüsem yürürm ama doğumu tetiklemesin die yapmıyom çünkü kendi doktorum şehir dışına çıkmak zorunda kaldı haftasonu gelcek ona yetişmek istiyorum..

Ne bıleyım canım normal dogum yaptım dıyen bırını bulmusken hemencık kacmadn sorayım dıyee nasıl okudugumu sasırdım:))) Haklısın plansz olmsı en guzelıı tabı sartlar ve mekan uygnsaa:)) Agrı esıgı denılen sey gırıo burda devreye sanırım:) Banada ısın zor kısmı rahmn 10 cm acılmasını beklemkte gecen sure ıkınmaya sıra geldımı sankı hersey daha rahatms gıbı aklmda hayall edıorum sadece Bakalım bızede norml dogurmak kısmet olursaa yasayıp gorcez ınsallah kolay dogumlarımz olur surda kac kısı kaldık heycan tırmanıoo:))) Kısmet hayatm drn gelememıs lakn sen bebısını saglkla kucagına alıp donmussun cok guzelll ALLAH analı babalı buytsun tekrar hayırlı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…