2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sendde burdasın ben aptal olduğumu düşünmeye baaşlaadım birtek ben keyfini süremiyorum herkes mutlu ben şöylemi olur beöylemi sıyırıcam :26::26::26:

canım ben sana değerin normal diyorumm hala panik durumun devam ediyor
keyfini sür durumun sen artık gebişsinn lütfenn

Gözünaydın canım, maşallah sana da kuzucuğuna da. Doğum hikayeni bekliyoruz sen müsait olduğunda:)

hayrlı olsun gözün aydın analı babalı büyüsün
cennet kokulun inşallahh darısı başımıza:)

iyi akşamlar kızlar napıyonuzzz.. melike ve özlem den ses yok mu haber yok mu?? özlem akşam girerim demişti heralde, yoksa melike miydi:44: off karıştı kızlar:))

fatoşumm ben 7+2 günlükken gittim ve direk kalp atışlarını duydum
bence biraz bekle bu sefer gidersin görünmez boşu boşuna stres olursun

yarın gideyimmi doktora yok değer iki katına katlanmalı diyorlarya onu görmek istiyorum ama cumartesimi gitsem ???:26::26::26:

HE vallaaa hamılesın ısteee napcan haftasını:)) ztn ılk gebelklerde anlamıosnkı dr dıokı sımdıı soyle hamıle olabılrsnde olmayabılrsınde:))) Nasıl yanıı hamılemıym degılmıymmm bısey dıyemem usg kese gozukmeden o deger yukselmedn bısey dıyemem hamıle oldugumu 1 hafta once ogrendım ama kesın olsn dıyee 1 hafta sonra ınsnlra soledm:))) degısık bıseymss ınsn basına gelnce ogrenıoo herseyı:))

hadi gözünaydın canım..Allah analı babalı büyütsün..biz hala bekliyoruz sancılarım gelmedi günüm geçti..normal yaptın ne güzel..tavsiyelerin varmı bize bende normal yapcam inşallah..

iyi akşamlar kızlar napıyonuzzz.. melike ve özlem den ses yok mu haber yok mu?? özlem akşam girerim demişti heralde, yoksa melike miydi:44: off karıştı kızlar:))

iyi akşamlarrrr kızlarrrrr,
ayy sabahtan bu saate kadar ne kadar çookkk konuşmuşsunuzzz,oku oku bitmediii demek yarın bir sürü dogum var heee ne güzelll yaaa, bende dogurmak istiyorum artık lüttfeeennn
bende kontrolüme gittim bugün kansızlık için,pfs hem hemoglabin cok düşük hem demir bağlamada demir çok düşükk bıktım valla yaaa. doktorcugum kafasını kasıya kasıya çözüm aradı ama nafile,şurda kaldı 7 gün doguma,bu saatten snra düzeltemezmişiz,bu zamana kdr günde 3 içtigim ferplex bile fayda etmemiş,kan iğnesi versemde çok canın yanar ve ciddi yükselme olmaz vaktimiz kalmadı dedi. Artık saldık çayıraaaa,cok zor durumda kalırsak sezeryanda kan takviyesi yapılcakmış neyseki kan grubum cok kolay.
Yarın da doppler im var bakalım minik kızım büyümüş müüüüüü

Gozun aydın canım ALLAH bagıslasın bebısını sana:) Saglıklıııı uzun omru olsun ınsallahhh Bıze tavsıye edebılcegın seyler varsa senı dınlıoruz gozlerımz kapalıııı:18:

teşekkür ederim canım , bizim bebiş 38+5 te geldi. Benim hep 40.haftayı doldurcam diye bir düşüncem vardı ama olmadı, Hastaneye olabildiğince geç gittim, gittikten 2 saat sonra doğum yaptım. plansız oluşu korku duymama engel oldu. ama bebeğini kucağına alman senin parçan çok değişik mükemmel bir duygu. Rabbim en kolay biçimde seninkini de herkesinkini de sonuçlandırsın inş. sormak istediğin bir şey varsa cevaplandırıyım. bir de mümkünse lavman yaptırma onu tavsiye edebilirim.

Kızlar acilll
35+2 deyim ve doktor alttan muayene etti ama ne muayene canım çıktı sanki şimdide kasik ağrım var ve hafiften kahve akıntım hiç bişeyim yokken is çıkardı Dr. Açılma yokmuş bilmememden olurdu offff dogumu tetiklemez dımı bebek asagida ve irice tombik Tosba karnımın altıda agriyo kendimi cok mü kastım acaba , 2. Hafta sonra gidicem bidaha muane edermi alttan offffffgggg:26:

tam tanıyı koydun canım işte ben bu durumdan muzdaribim dr.hamilelik olasılığın var evet ama bunu 48 saat sonrasındaki değerle ve ultrasonda kesinleştirebiliriz mıy mıy mıy sonra ben bu haale gelddim doğal olarak

Gözünaydın canım, maşallah sana da kuzucuğuna da. Doğum hikayeni bekliyoruz sen müsait olduğunda:)

yarın gideyimmi doktora yok değer iki katına katlanmalı diyorlarya onu görmek istiyorum ama cumartesimi gitsem ???:26::26::26:

canım ben ilk gebeliğimde idrarda görür görmez gittim hastaneye gitmez olaydım
ultrasonda görünmedi tabi yok boş gebelik yok acaba dış gebelikmi
bir sürü şeyle beni üzdüler saatlerce ağladığımı bilirim boşu boşuna
onun için yavrum biraz beklemende yarar var
zaten 5000 lerde olunca değer karından görünüyor oda kesin değil
istersen sadece hcg bakılacaksa git ama ultrasonda görünmez

benimde çatı muayenesinden sonra aynı ağrı ve akıntı oldu kahverengi pembemsi..bende korktum nişan diye ama çatı muayenesinden sonra oluyomuş..ben günümü doldurmama rağmen doğumu tetiklemedi hala sancım yok..

Teskkur ederım ALLAH razı olsun. Istee en sonu oyle dımıı cocugunu kucagına aldıgn an herseyı unutuosun dedıklerrı sey dogru degılmı? Plansız olması senı nıye korkuttukı planlı olan sey ınsanı daha cok kasmazmı? Epıdrl fln aldınmı? Gercı 2 saat sonra dogm yaptm dıosun heralde o arada almamıssndır? Lavmn neden yaptrma dedın? Drlr bagrsakta baskı olmamasının bebegn cıkısı ıcın daha kolay olacagını savunuolr ayrıca sanırım dogm esnasında ıskembede ne varsa dokme dıye:) Senı rahatsız eden sey ne oldu? Ayrıca bu bızım tercıhımızze bırakılan bıseymı? ayyy cok sordummm bıraksan sabaha kdar sorcak bısey bulurum merak ne kotu bısey

ben ilk idrarda gördüm hemen hastanede hcg yaptırdım 1500 çıktı..ertesi günde doktora gittim.usg de kese göründe 1 hafta sonrada kalp atışlarını duyduk..

Bılıorum cnm ıste bu neden kaynaklanıoo en basında ogrenmekten ben ogrendıgmde degrım 48 dı:)) gıttm dedım hey dr buda nedemk oluo dedııı gebelk var gozukuo ama kesın bısey dıyemem beklıcez 3 gn sonra gell yınede rahmıne bı baklm dedı evet kalınlasmada var ama kese mese ztn degrn 1000 olmdn gozukmez gıt sonra gel dedıı o 3 gn 3 asır gıbı gectı bıdaha gıttgmde 175 tı degrmm dedı evet sekrm yıne bısey goremeyz lakın artık hamıleym dıyebılrsın:)))) Cok zor ıslerrr bıdaha hamıle kalmayı plan edersem adetm gectkten 20 gn sonra bakcm:))

sadece kan için gitsem iyi olacak ama bilmiyorum bi düşüneyim bu ilçede çok zor olacak anlaşılan işim bi sağlık ocağı var ama kan falaan bakmıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…