2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bende doğurmak istiyorum artık yaaaa ayaklarım arı sokmuş gibi şiş basamıyorum yürüyemiyorum ne zormuş son haftalar iyice şiştim çatala çıkamıcam bu gidişle zaten apartman gibi bişii

Bende varım kuzum yaa bide nasıl kızarıyor ayaklarımın üstü yanık lekesi sanki ama ben günde 1,5-2 saat yürüyüp geliyorum sonrada havaya dikip oturuoyrum biraz iyi geliyor kuzum 1-2 saatliğine geçiyor şişlik tabi sonra hoopp tekarar balon oluyor

canım benim haftalardır 1 cm açılmam var doğursaydım ben doğururdum 30 haftamda parmaklandım kasık ağrım var diye meğerse idrar enfeksiyonumuş rabbim korudu bebişimiii lekelenme bile olmadı çok şükürr

Senın doktr tam bır kıl yaaa:))) Hıcbıseye olumlu yaklasmıo o daha ıyıymss eee lıtrelerce ıctı kız ıyı olsa bı etkı ederdıı yanı:))) Bende ılk ondn ıctımm okdr ama baktm olmuoo dedım by sonra bu ılacı verdı dr gercktn duzenlı kullanımla bırlktee cok etkısını gordum sukur:)) Dedıgn gıbı kan alırsn annem hıc uzulmee benmkı 0 bn sana verebılrm ama senden alamam:))) Nekdr verıcı bı kısılıgm var kanımı bıle herkesle paylasabılıorum hihihihhi:))) Oglumn kanıda bana cekermı acabaa??:)) Ayyy ne guzel olr cok sevınırımmm:)) Saka maka senınkınede bısey kalmadı annemm tarıh bellı olnca beklemek daha heycanlı:))) Melıkeyı dusunemıorumm yrnn gıtcekk dogummunu baslatckk bunun bılıncıylee bugece bıtermııı:))

Canım nasılsın?? Gozukmuosun ortalarda:)) Benmkı aynı marazlı saatlerım var dıyelm 11de uyudum dımı 1 20 2 15 3 05 4 10 en son bıde 5 bucukta uyanıorum sonra ezan okunuoo bı mıktr tv bakıorum sonraa 6 bucuk 7 gıbı yıne uyuorum sonra 9 a 10 a kadr goturuo benı:))) Delıksız uyumayı ozledım ama bu velette cıkacak sanırımm bu ozlemm epeyce uzun surecek:)))

canım benim şişlikler hiç inmiyoki ayaklarımın üstü lekeli eşime sölüyorum geçecek az kaldı her an doğum yapabilirsin diyo garibim dört gözle bekliyo kızımızı çok korkuyo ben yokken sancılanırsan diyoo ama bende tık yok çok şükür erken doğum tehlikesini geride bıraktım mucize yaşıyorum bide sağsalim doğurabilsekkkkk

Sağol canımm iyiyim sen nasılsınn ? iyice gezenti oldum bu aralar annemle ne sosyete pazarlarını kaçırıyorum ne gezmeleri ha bide yürüyüşler var sonrasına pestili çıkmış bi şekilde koltuğa yayılıyorum ondan pek giremiyorum kime desem uyku yok geceleri uyumaya çalış iyi günlerin bebek gelince hiç uyuyamayacaksın diyorlar ama bünye alıştı artık deliksiz uyku mu o da ne nası bişey acaba dediğin gibi bebişlerde gelince artık iyice hayal olacak bizim için

cnm bnde izne ayrldgmdan beri tüm düzenim bozuldu,
dokuz aydır en gec 23de yatar 6:45de kalkardım
pazartesiden beri kaçda uyuyup kaçda uyandgm belli dil,
hatta 4 günde 1 kilo zayflamışım, iyerndeki düzenimden
koptugum için

cnm hayırlu olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasipetsin inşallah...

kızlar oğlumun resmine yorum yapan teyzeleri tek tek öpüyoruz... ve en kısa zamanda arkadaşlarını bekliyor adencik...

Canım benim Allah'ın izniyle sağsalim kavuşuruz inş. hepimiz minişlere ben eşimde her akşam kızımı tembihliyor haftasonu gel emi kızım diye ama neyseki annem bütün gün yanımda biraz ondan rahatım zaten eşim fazlasıyla panik sancim gelse bile hemen söylemem ona herhalde

Kızlar benim sağ bacağım çok kötü resmen topallıyorum yürüyemiyorum inannın çok kötüyüm ya ağlıycam artık böyle olan var mı?

ay bi girmedim herkes doğuruyor maşallah. Allah kolaylık versin darısı bize. Melike ile senın aynı gün doğucak kızlar heralde artık doğumgünündaş olurlar:)

canımm tam tamnına 5 gündür gece 1 saat uykuylaa duruyorum ve sana ne halde oldugumu anlatamam,bugun artık vucudum error verdi nabız fırladı,baş dönmesi derkenn ölüyorumm dedimm. sonunda bugün gündüz 4 saat uyudum kendime geldim,nede olsa gece uyuyamıcam yine sende bari gündüz uyumayı dene , gece olmuyor çünkü.

ayy benim doktor diyorum yaa kıl ın önde gideni ama napimm. şurda sabır diyorum ne kaldı ki sabırr sagol annemmm senin kan grubun genel verici olaraktann baskasına hayrın cok ama sana yok oglunda herhalde senn kan grubundan olur du bakalımm,neyse ki pozitifiz Allah korusun ne zor gruplar var,:Allah kana muthaç etmesin inşallahh.
ben bizim kızların heyecanından bagladım piskoya iice, Özlem e msj attım cvp yok tırsıyorum hastaneye mi gittiler diyeee, kocasının numarası olsa utanmadan ona da msj atcam düşünn

34+3 de doğum yapan benim canm :))) ronya arkadaşında dediği gibi izmirde boş küvöz bulmak mucize birebir yaşayıp gördüm üniversite hastanelerinede bu konuda çok güvenme herkes oralara başvurduğu için onlardada bulmak çok zor üstelik personelde çok ilgisiz oluyor....anca büyük özellerde bulabiliyorsun ben büyük bi şansla izmir medical parkta bulmuştum ama çok şükür ihtiyaç olmadı erken bir hafta olmasına rağmen doktorlar tedbir amaçlı söylüyorlar küvöze ihtiyaç olabilir diye yani sadece bir ihtimal önceden önlem almak amacıyla sen takma kafana canını sıkma stres yapma canım.....sende içini ferah tut inşallah senin bebişin içinde gerek kalmayacak ki haftalar ilerledikçe ihtiyaç olasılığıda düşüyor...tüm yüreğim ve dualarımla hepinizin yanındayım inşallah sizlerde sağsağlim alacaksınız kuzularınızı kucağınıza

Son düzenleme:
cnm hayırlu olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasipetsin inşallah...

kızlar oğlumun resmine yorum yapan teyzeleri tek tek öpüyoruz... ve en kısa zamanda arkadaşlarını bekliyor adencik...

cnmm Adencimiz nasl tatlıı bşey öle yaaaa yerimm onu yerimmm
rabbm bahtınıda ismi ve kendi gibi güzel etsn inşallahhh

İyi geceler kızlar.
Aman benim bu yüksek nabız mahvetti beni,4 civarıydı kanepeye uzanmaya çalıştım kendimi hop diye geri çektim takır takır başladı yine atmaya ,bayılıcam sandım biraz terasa çıktım baktım olmıcak aradım eşimi geldi 20 dakika falan sonra yazık korktu o da ambulansı çağırayım mı ben gelmeden diyor yok dedim.Neyse o gelene kadar açtım kapıyı camı bi ara yine tarsta oturdum baktım geçmio kuzumun odasına gittim sallanan sandalyede dua ede ede oturup eşimi bekledim.O geldi alt kata inemiyorum allamm kapıyı kitlemişim adam açamıo kapıyı artık nefes nefese indim mecbur açtım kapıyı kıyafetlerimi giydirdi eşim doğru acilde aldık soluğu.Gittik nabız 135 mi neydi e hamileyiz ilaç veremiyorlar,1 saat kadar dinlendim kanımı falan aldılar düşe düşe 120 civarına düştü.Dahiliyeci geldi sinüs taşikardi dedi ee dedim tedavisi ve sebebi cvp yokk.Nasıl yani ya ben ölüyorum sebebi yok.Neyse beloc diye bi ilaç verdi yine çarpıntım olursa içebilirmişim.Umarım bir daha yaşamam hamilelikte bu ikinciydi.Annem duyduğu gibi yarın gelmeye karar verdi yalnız kalmıyayım diye evde.Sonrasında bizim kuzunun doktoruna gittik hemen baktık onun keyfi yerindeydi çok şükür.Allahım sağlıkla kurtulsak şu süreçten vallahi iyice korkar oldum.

Kuzum benim bayadır vardı uyku sorunu ama son 1 hafadır sapıttım atv de yeni dizi var uçurum diye uykum yoktu tv açtım tekrarı vardı salak gibi izledim ve kaç gündür o dizideki kızlar gece hep gözümün önünde rüyama bilem giriyor yaa

kızlar benim sağ bacağım çok kötü resmen topallıyorum yürüyemiyorum inannın çok kötüyüm ya ağlıycam artık böyle olan var mı?

canım benimde sağ bacağım dizden yukarısı totoma kadar kasılıyo bazen çok acıyo alt kemiklerimi zaten saymıyorum ayrılıyo çatılar çatırdıyoooo

Bende ıyıyım canım beklıoruz ısteee bende gezıorum cok zevklı:))) Bende yuruorumm lakın artık okdr asaya baskı yapıokı tam penguen gıbı olmk zorunda kalıorum resmn basıoo asayaaa bende yolda dogrcm dıye korkup yavas yuruorum:)))) Evet herkes uyu bugnlerı cok ararsın dıo lakın uyunsa uyuruz keyfımzden kalkmıoruz 5 te az kaldı azzz zugurt tesellımız hazır:))
Kızlar benim sağ bacağım çok kötü resmen topallıyorum yürüyemiyorum inannın çok kötüyüm ya ağlıycam artık böyle olan var mı?

Benmde benmde var agrı canım lakın sabıt bır agrı degıl normalde hıc agırmıo harkt edınce sag tarfmdan ozamn agrıo yada o tarafa yuklenınce bazn hafıflıo bazn daha cok agrıo dr klasık olrk agırlk merkezının degısmıs olmasına baglıo:) Dogmdn sonra gecıcek ha gayret dıyoo bende sana dıyeyım madem dogumdn sonra gececek ha gayrett:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…