- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #43.061
Kızlar bende doğurmak istiyorum artık yaaaa ayaklarım arı sokmuş gibi şiş basamıyorum yürüyemiyorum ne zormuş son haftalar iyice şiştim çatala çıkamıcam bu gidişle zaten apartman gibi bişii
ben bekliyorum canım bende şuan bişe yok sancı felan..heran olabilir..
benimde 1cm açılma var dedi ebe çatı muayenesinde..eve gidince lekenme oldu ama geçti sonra şimdilik bişe yok..yürüsem yürürm ama doğumu tetiklemesin die yapmıyom çünkü kendi doktorum şehir dışına çıkmak zorunda kaldı haftasonu gelcek ona yetişmek istiyorum..
kuzummm doktorcuguma söyledim senin dedigin ilacı vermedi kiiii, bu daha iyi dedi bunu kullan dedi ama işte benim bünye nasılsa kabul etmiyoo demir yüklemesini.senin dedigin gbi içtim ilacı zaten,aç kalmadım gece uyandım içtim vs. amannn napalım ugrastık ugrastık yükselmedi, Allah baska sorun vermesin. hiç olmadı kan versinler sezeryanda napimm. A Rh+ adım başı bir insana tekabul ediyo zaten
seninde az kalmıs kuzum oglunu görmene bnim ortalama dogum tarihimden 2 gün önce, ayyy böyle diince bi hoş oldumbirde melike özlem ve eylül ün yerinde olsam napardım acabaa , yarın dogumum olsa ölürdüm stresten herhalde
Kızlar ya ben artık uykusuluktan başağrıları çekiyorum yaa ayak şişliklerimi fln unuttum artık çalar saat gibi gece 03:20 de kalkıyorum 2-3 dk oynuyor o kadar bi dahada uyuyamıyorum o gün tv de gördüğümyada normal hayatta karşıma çıkan bi olay sürekli gözümün önünde canlanıyor yaa kafayı falan mı yedim ben acaba gerçekten öyle düşünmeye başladım dün gece hüngür hüngür ağladım uyumak istiyorumm artık diye
bende varım kuzum yaa bide nasıl kızarıyor ayaklarımın üstü yanık lekesi sanki ama ben günde 1,5-2 saat yürüyüp geliyorum sonrada havaya dikip oturuoyrum biraz iyi geliyor kuzum 1-2 saatliğine geçiyor şişlik tabi sonra hoopp tekarar balon oluyor
Canım nasılsın?? Gozukmuosun ortalarda:)) Benmkı aynı marazlı saatlerım var dıyelm 11de uyudum dımı 1 20 2 15 3 05 4 10 en son bıde 5 bucukta uyanıorum sonra ezan okunuoo bı mıktr tv bakıorum sonraa 6 bucuk 7 gıbı yıne uyuorum sonra 9 a 10 a kadr goturuo benı:))) Delıksız uyumayı ozledım ama bu velette cıkacak sanırımm bu ozlemm epeyce uzun surecek:)))
Kızlar ya ben artık uykusuluktan başağrıları çekiyorum yaa ayak şişliklerimi fln unuttum artık çalar saat gibi gece 03:20 de kalkıyorum 2-3 dk oynuyor o kadar bi dahada uyuyamıyorum o gün tv de gördüğümyada normal hayatta karşıma çıkan bi olay sürekli gözümün önünde canlanıyor yaa kafayı falan mı yedim ben acaba gerçekten öyle düşünmeye başladım dün gece hüngür hüngür ağladım uyumak istiyorumm artık diye
merhaba arkadaşlar, uzun zamandır giremedim geçmişi de okuyamadım doğumu olan arkadaşlara Rabbim kolaylık versin.
ben 1 mart gece 3.10 da normal doğumla ahsen erva'mı kucağıma aldım. 2900 gram doğdu bebişim darısı bekleyen arkadaşların başına...
canım benim şişlikler hiç inmiyoki ayaklarımın üstü lekeli eşime sölüyorum geçecek az kaldı her an doğum yapabilirsin diyo garibim dört gözle bekliyo kızımızı çok korkuyo ben yokken sancılanırsan diyoo ama bende tık yok çok şükür erken doğum tehlikesini geride bıraktım mucize yaşıyorum bide sağsalim doğurabilsekkkkk
yaaa benim canımmm arkadaşlarım Allah hepinizden razı olsun benim bebiş gelmeye karar vermiş sancım var sabah gelen sey suymuş ama kese alttan patlamamış da üst kısımdan bi yerden yırtılmış o yüzden suyun hepsi boşalmamış ama doğumu başlatabilecek seviyeye gelene kadar ve sancılarım sıklaşana kadar beklicez doktor hastaneye yatıralım istermisin dedi evde bekleyim ben dedim tamam dedi 2 cm acılmam varmış ya bu gece ya da yarına bekliyomuşuz böle bi saflaştım salak alak dolaşıyorum napcam sancı mı geldi diye kendimi dinliyorum şimdilik
ya melikeeee kendime sabahtan beri ağlayıp duruyorum da seni okuyunca höyküre höyküre ağladım ya nasıl ii anlıyorum seni anlatamam nasıl tuhafmış bu his böle ben de bi mallaştım salak salak dinliyorum öle boş boş bakıyorum etrafıma betim benzim atmış eşimin ödü koptu...bildiğim herşeyi unuttum sancı neydi nerden geliyodu bebek geliyo mu yani şimdi diye içimde tekrarlayıp duruyorum ne oturabiliyorum ne düşünebiliyorum ay böle mi kalcam ki bundan sonra...
Allahım cümlemizi sağ salim kurtarsın yüzdük yüzdük kuyruguna geldik de bu kuyrugunun bu kadar değişik olacağını bilmezdim 9 ay bu anı bekledik ama şimdi bomboşum resmen neyse hayırlısı olsun cümlemiz için
Senın doktr tam bır kıl yaaa:))) Hıcbıseye olumlu yaklasmıo o daha ıyıymss eee lıtrelerce ıctı kız ıyı olsa bı etkı ederdıı yanı:))) Bende ılk ondn ıctımm okdr ama baktm olmuoo dedım by sonra bu ılacı verdı dr gercktn duzenlı kullanımla bırlktee cok etkısını gordum sukur:)) Dedıgn gıbı kan alırsn annem hıc uzulmee benmkı 0 bn sana verebılrm ama senden alamam:))) Nekdr verıcı bı kısılıgm var kanımı bıle herkesle paylasabılıorum hihihihhi:))) Oglumn kanıda bana cekermı acabaa??:)) Ayyy ne guzel olr cok sevınırımmm:)) Saka maka senınkınede bısey kalmadı annemm tarıh bellı olnca beklemek daha heycanlı:))) Melıkeyı dusunemıorumm yrnn gıtcekk dogummunu baslatckk bunun bılıncıylee bugece bıtermııı:))
canım bir arkadaş 34+3 de doğum yaptı burdan
ama bebeiş maşallah sağlıklı kuveze bile girmemiş
bende senle aynı haftadayım ve benim yaşadığım şehirde izmirde
malesef boş kuvez bulmak mucize gibi bir durum
umaırm ihtiyaç kalmaz
kızlar ben şuanda 36+0 ım gecen hafta son kontrolümde doktorum
erken dgm riskin var demişdi ve eger iki haftaya kadar ani gelirse
buraya gelme üniversite hastanesine git orda kuvöz var dedi,
yani diyelmki ben bugün dgm yapsam kuvözemi koncak bebek,
benm bildgm bazen 40 haftada dogan bebeği bile kuvöze alıolar,
daha bebek dogmadan dr nasl böle bişey diebilirki,
herkesde benle aynı fikirde cevremdeki,
sizlerin bi bilgisi varmı, lütfen bilenler yorum yapsın kafayı
yicem bu hususda cünkü yaşadıgım şehrdeki bütün kuvözler doluymuş((
cnm hayırlu olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasipetsin inşallah...
kızlar oğlumun resmine yorum yapan teyzeleri tek tek öpüyoruz...ve en kısa zamanda arkadaşlarını bekliyor adencik...
cnm bnde izne ayrldgmdan beri tüm düzenim bozuldu,
dokuz aydır en gec 23de yatar 6:45de kalkardım
pazartesiden beri kaçda uyuyup kaçda uyandgm belli dil,
hatta 4 günde 1 kilo zayflamışım, iyerndeki düzenimden
koptugum için
kızlar benim sağ bacağım çok kötü resmen topallıyorum yürüyemiyorum inannın çok kötüyüm ya ağlıycam artık böyle olan var mı?
Bende ıyıyım canım beklıoruz ısteee bende gezıorum cok zevklı:))) Bende yuruorumm lakın artık okdr asaya baskı yapıokı tam penguen gıbı olmk zorunda kalıorum resmn basıoo asayaaa bende yolda dogrcm dıye korkup yavas yuruorum:)))) Evet herkes uyu bugnlerı cok ararsın dıo lakın uyunsa uyuruz keyfımzden kalkmıoruz 5 teSağol canımm iyiyim sen nasılsınn ? iyice gezenti oldum bu aralar annemle ne sosyete pazarlarını kaçırıyorum ne gezmeleri ha bide yürüyüşler var sonrasına pestili çıkmış bi şekilde koltuğa yayılıyorum ondan pek giremiyorumkime desem uyku yok geceleri uyumaya çalış iyi günlerin bebek gelince hiç uyuyamayacaksın diyorlar ama bünye alıştı artık deliksiz uyku mu o da ne nası bişey acaba dediğin gibi bebişlerde gelince artık iyice hayal olacak bizim için
Kızlar benim sağ bacağım çok kötü resmen topallıyorum yürüyemiyorum inannın çok kötüyüm ya ağlıycam artık böyle olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?