2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın arkadaşlar
ben öncelikle sitedeki diğer arkadaşlardan yaşanan tatsızlık için kendi adıma özür diliyorum ben artık bu forumda paylaşımda bulunmama kararı aldım sadece yazılanları okumakla yetinicem çünkü hakaret duymak için girmiyorum ben buraya neyse hepinize sağlıklı ve huzurlu hamilelikler diliyorum limonlukek sanada çoook geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum umarım iyisinizdir

benimde k. validem ,eşimin anneannesi,teyzesi tebrik etti de, 2 görümcem etmedii,,,tek gelinim ben zaten,,bir erkek kardeşleri var ama maalesef görümcelerm soğuk nevale

benimde k. validem ,eşimin anneannesi,teyzesi tebrik etti de, 2 görümcem etmedii,,,tek gelinim ben zaten,,bir erkek kardeşleri var ama maalesef görümcelerm soğuk nevale

ben baya şanlıyım o zaman halaları ilk öğrendiğinde çığlık çığlığa sevindiler evimde tatilat vardı ikisi temizledi evimi bende süs gibi yanlarında durdum. Darısı başınıza diyeyim.

maşllhhh cnmm,görümceden yana şansım yok,bi sevemedik birbirimiziiii,,,eşimle konuştular tel de ,tel i verde gelinimizide tebrik edelmmm diyemedilerr,,,

son bi kaç gündür benimde midem pek bulanmıyo ama iştahımda yok acıkıyorum hemen doyuyorum ve midem bulanıyo...ne zaman güzelce yicem mız mız cocuklar gibi oldum...ahhh bende kıtlıktan çıkmış gibi yesemde bebişime yarasa...aç kalcak bebişim hep

maşllhhh cnmm,görümceden yana şansım yok,bi sevemedik birbirimiziiii,,,eşimle konuştular tel de ,tel i verde gelinimizide tebrik edelmmm diyemedilerr,,,

Kötülükten ellerine ne geçicek ki sonuçta onlarında kanı canı böyle davransalar ne olur ne kaybederler acaba umarım yanlışlarını fark ederler.

aynı görümce bendede var ilk hamile kaldımda ilk yeğeni olcak bebek geliyo dedik eşimle sadece iyi dedi erken doğum yaptım bebeğimi kaybettim 1hafta sonra arkamdan çocuk sevmiyom diye ALLAH aldı demiş şimdi ikinciye hamileyim hiç bişey demedi bide malesf altlı üstlü oturuyoz

FUNDAcım tabiki kimse istemezdi böyle olmasını ama olmuş bi kere. Kararına saygı duyarım ama her zamanda paylaşımda bulunmanı isterim şahsen. Allah'ın izniyle beraber büyütücez bebişlerimizi. Daha yolumuz uzun canım benim.

Kötülükten ellerine ne geçicek ki sonuçta onlarında kanı canı böyle davransalar ne olur ne kaybederler acaba umarım yanlışlarını fark ederler.

bende bi bilsem ellerine ne geçecekk,çok saçma ,benim de erkek kardeşim var,hala olacağımı duysam sevinçten uçarım heraldee

aayy bide altlı üstlü oturuyorsunuzzz,,,yok artıkkk,,,ne kötü kalpli insanlar var yaa,,biz uzaktayız ama bekledim hayırlı olsun demelerini,,,
neyse ya canları sağolsun artık ne diyelim..

selam ben gecenlerde yazmıstım cok sık gıremıyorum foruma nasipse 17 martta(sat 11 haziran) bır bebegım daha olacak planlı bır gebelık degıldı sok oldum hamıle oldugumu ogrendıgımde cunkı benım 3 cocugum daha var allah yardımcın olsun fırsat buldukca burdayım ınsallah

tatlım mide yanması için sabahları uyandığında aç karnına salatığını tuzlayıp ye iyi gelio

gerçekten mi yarın sabah denicem bende muz elma falan yiyorum ama çok sık oluyo iş yerinde çekmecem türlü türlü meyve ve aburcubur dolu :)

Selamlar mart anneleri, yine eskileri takip edemedim ama umarım herşey yolundadır

Perşembe günü bebeğimizin kalp atışlarını gördük ultrasonda, sanki miinik bi kelebeğin kanat çırpınışı gibiydi bu hafta inşallah biraz daha buyumuş olacak ve seslerini de duyarız dedi doktorum.

bu arada sabahları başlayan ve akşam üzerine kadar devam eden bulantım var, pek bişey yiyemiyorum dolayısıyla halsiz kalıyorum ama akşamları düzeliyorum. gün boyu tuzlu ve katı bişeyler yiyerek ayakta durmaya çalışıyorum. Galete, ekmek, çubuk kraker ve beyaz leblebi iyi geliyor. bir de bugun keşfettim, yeşil hafif ekşi ve sert elma çok iyi geldi sabahtan beri iyiyim çok şükür, bir de tarçınlı ve karanfilli bitki çayı da iyi geldi nacizane tavsiyem :) herkes kendine ve bebeklerine iyi baksın

günaydın arkadaşlar.....

polyanacım öncelikle kızının doğum günü kutlu olsun.....sanırım tartışma üzerie yorum yapmışsın burada bazı arkadaşlar yazdığım yazıyı üzerlerine alındılar....neyse sorun değil biz yazının asıl sahibiyle bunu çözdük ve kendiside bununla ilgili diğer arkadaşlardandab özür diledi yani sen rahat ol sorun yok.....

birde arkadaşlar 2 li test karındanmı yapılıyo yoksa vajinalmı bilgi verirseninz sevinirim......

CAnım bitki çayı fazla tüketme doktoruna sormadan zararı olabilir diyor doktorlar, az miktardan bişey olmaz ama yine de dikkatli olmak lazım.

@pollyanna kızının doğum günü kutlu olsun canım nice senelere:)

CAnım bitki çayı fazla tüketme doktoruna sormadan zararı olabilir diyor doktorlar, az miktardan bişey olmaz ama yine de dikkatli olmak lazım.

@pollyanna kızının doğum günü kutlu olsun canım, nice mutlu senelere

Bana gelirsek benim bulantılarım yine başladı

günaydın arkadaşlar ay saat 1 oldu gerçi ama ben daha kahvaltı bile edemedim ayrıca midem de bulanıyor bişeyler yemem lazım ama ne yiyeceğimi de bilemiyorum of of..
ben 3 kilo verdim kızlar öğrendiğimden beri ama zaten kiloluydum iyi oldu fakat bebişimi merak ediyoruuum veee yarın sabah sonunda göreceğim 2li test yapılacak allahın izniyle bebeğim iyi ve yerindeyse..

bebişini gören arkadaşlara maaşallah diyorum özellikle öznuryarcığım ne güzel anlatmışsın okurken ben yaşıyorum sandım içim kıpır kıpır oldu inşallah ben de yarın öyle görürüm o zaman sabah kalkar kalkmaz çikolataları tatlıları yiyeceğim sen ne yemiştin??

semracım
kızının doğum günü kutlu olsun kaç yaşına girdi?SONUNDA SÖYLEMİŞSİNİZ AMA gene gıcıklık yapmışlar demekki en iyisi sen doğurana kadar hatta daha sonra da onlardan uzak dur ben olsam öyle yapardım.

fundakrc cnm böyle yapmayın sen başkasına kızmışsın bizimle niye konuşmayacaksın ki boşver onları zaten burda bilgi paylaşımında bulunmak için varız samimi olup olmamak sana kalmış samimi olmadan da muhabbet edebilirsin cnm yazılarını tekrar görmek isterim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…