- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #4.341
2 gündür yoktum, hepinize mutlu haftalar diliyorum.
GÜNAYDIN
Ama safyayı açar açmaz tartışmayı görünce çok canım sıkıldı.
Tartışmaya giren arkadaşlar buraya hiç yakışmamış bu durum. sayfada böyle şeyleri görmek kimsenin hoşuna gitmez. ayrıca diğer arkadaşları da soğutur.
Bu durumun tekrar YAŞANMAMASI dileğiyle.. Hoş sohbetler olsun
insanlar maalesef öyle bizimki tedavi ile olmuştu tedavi sonucu 14 gün belli olacak demiştik 10. günden itibaren kayınvalide sıkıştırmaya başladı eşimi ne oldu ne oldu diye bizde saf saf hemen söyleyiverdik bi yarım ağız tebrik ondan sonra arayan soran yok:)bende o kadar ilgilenince 9 ay yardımı olur diye düşünmüştüm
benim listede ismi var ama bebişimin pıt pıtlarını hafta içi duymuştuk onu paylaşmıştım.bilgilere ekleye bilir misin:)
benimde k. validem ,eşimin anneannesi,teyzesi tebrik etti de, 2 görümcem etmedii,,,tek gelinim ben zaten,,bir erkek kardeşleri var ama maalesef görümcelerm soğuk nevale
ben baya şanlıyım o zaman halaları ilk öğrendiğinde çığlık çığlığa sevindiler evimde tatilat vardı ikisi temizledi evimi bende süs gibi yanlarında durdum. Darısı başınıza diyeyim.
kızlar bulantısı olanlara allah sabır versin çok zordur herhalde ama 12. haftadan sonra geçiyormuş sıkın dişinizi az kaldı..
valla bende de tam tersi canım herşeyi istiyo sürekli yiyorum kıtlıktan çıkmış gibi sürekli açım
maşllhhh cnmm,görümceden yana şansım yok,bi sevemedik birbirimiziiii,,,eşimle konuştular tel de ,tel i verde gelinimizide tebrik edelmmm diyemedilerr,,,
benimde k. validem ,eşimin anneannesi,teyzesi tebrik etti de, 2 görümcem etmedii,,,tek gelinim ben zaten,,bir erkek kardeşleri var ama maalesef görümcelerm soğuk nevale
günaydın arkadaşlar
ben öncelikle sitedeki diğer arkadaşlardan yaşanan tatsızlık için kendi adıma özür diliyorum ben artık bu forumda paylaşımda bulunmama kararı aldım sadece yazılanları okumakla yetinicem çünkü hakaret duymak için girmiyorum ben buraya neyse hepinize sağlıklı ve huzurlu hamilelikler diliyorum limonlukek sanada çoook geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum umarım iyisinizdir
Kötülükten ellerine ne geçicek ki sonuçta onlarında kanı canı böyle davransalar ne olur ne kaybederler acaba umarım yanlışlarını fark ederler.
aynı görümce bendede var ilk hamile kaldımda ilk yeğeni olcak bebek geliyo dedik eşimle sadece iyi dedi erken doğum yaptım bebeğimi kaybettim 1hafta sonra arkamdan çocuk sevmiyom diye ALLAH aldı demiş şimdi ikinciye hamileyim hiç bişey demedi bide malesf altlı üstlü oturuyoz
tatlım mide yanması için sabahları uyandığında aç karnına salatığını tuzlayıp ye iyi gelio
Listede benim adım yok nasıl ekleye bilirim?
canım listemize ekledim seni.
ERVACCK senide güncelledim canım
Selamlar mart anneleri, yine eskileri takip edemedim ama umarım herşey yolundadır
Perşembe günü bebeğimizin kalp atışlarını gördük ultrasonda, sanki miinik bi kelebeğin kanat çırpınışı gibiydibu hafta inşallah biraz daha buyumuş olacak ve seslerini de duyarız dedi doktorum.
bu arada sabahları başlayan ve akşam üzerine kadar devam eden bulantım var, pek bişey yiyemiyorumdolayısıyla halsiz kalıyorum ama akşamları düzeliyorum. gün boyu tuzlu ve katı bişeyler yiyerek ayakta durmaya çalışıyorum. Galete, ekmek, çubuk kraker ve beyaz leblebi iyi geliyor. bir de bugun keşfettim, yeşil hafif ekşi ve sert elma çok iyi geldi sabahtan beri iyiyim çok şükür, bir de tarçınlı ve karanfilli bitki çayı da iyi geldi nacizane tavsiyem :) herkes kendine ve bebeklerine iyi baksın
Selamlar mart anneleri, yine eskileri takip edemedim ama umarım herşey yolundadır
Perşembe günü bebeğimizin kalp atışlarını gördük ultrasonda, sanki miinik bi kelebeğin kanat çırpınışı gibiydibu hafta inşallah biraz daha buyumuş olacak ve seslerini de duyarız dedi doktorum.
bu arada sabahları başlayan ve akşam üzerine kadar devam eden bulantım var, pek bişey yiyemiyorumdolayısıyla halsiz kalıyorum ama akşamları düzeliyorum. gün boyu tuzlu ve katı bişeyler yiyerek ayakta durmaya çalışıyorum. Galete, ekmek, çubuk kraker ve beyaz leblebi iyi geliyor. bir de bugun keşfettim, yeşil hafif ekşi ve sert elma çok iyi geldi sabahtan beri iyiyim çok şükür, bir de tarçınlı ve karanfilli bitki çayı da iyi geldi nacizane tavsiyem :) herkes kendine ve bebeklerine iyi baksın
canım listemize ekledim seni.
ERVACCK senide güncelledim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?