2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bulantısı olanlara allah sabır versin çok zordur herhalde ama 12. haftadan sonra geçiyormuş sıkın dişinizi az kaldı..

valla bende de tam tersi canım herşeyi istiyo sürekli yiyorum kıtlıktan çıkmış gibi sürekli açım

Günaydın arkadaşlar
limonlu kek allah yar ve yardımcın olsun bekliyoruz haberlerini ne güzel herkes bebişlerin hareketlerini görmüş inşallah bizim randevumuzda çarşamba tam 10 olucaz umarım bende görürüm:)

selam inş. sende görürüsün o kadar tatlıydıki oynarken doyamıyorsun bakmaya

polyanacım aileler ne tepki verdi merak ettim allah uzun ömür versin kızına ve minik bebelerimize tabiii hepimizede:)

kendi ailem çok sevindi. abimin eşi yani yengem biraz tuhaf oldu ama. çünkü onun kızımdan 1 yaş kadar büyük oğlu var. kendini geç kalmış hissetti ve bunu dile getirdi!
eşim annesine telefonda söylemiş, çünkü onlar şehir dışında yaşıyorlar.Eşimin ailesinden küçük görümcem ve kayınvalidem tebrik etmek için aradı.tabi hiç sıcakkanlı değillerdi. telefonda bile olsa insan biraz hissettirir değil mi?? küçük görümcemde bi tane daha düşündüğünü söyledi 2 oğlu var bu arada. şimdilik durum böyle işte. Rabbim herkesin gönlüne göre versin.

yok ya o herkese göre farklı benimde 10 buçuk de başladı bulantı 9 ay bulanan varmış Allah yardım etsin çok zor:84::84::84::84:

çatlamış resmen görümcen

bende senin gibi çarş kontrole gidicem bende çok meral ediyorum umarım ikimizde mutlu haberlerle geliriz... giderken tatlı bişeyler yemeyi düşünüyorum hareketlerini çok merak ediyorum umarın görürüm :)

hem görümcem hem yengem ikisi de :)))

bakalım Düşük yaptığımda; düşmeseydi aldıracakmıydın! diyen ELTİ hanım ne diyecek.

insanlar valla ne tuhaf senin mutluluğunu paylaşcaklarına hemen kendilerine yontuyolar fesatlık içlerinde var işte ben birinin duysam onun adına sevinirim ama napcan herkes bir olmuyo artık kendi hallerine bırak

ben tam buğday emeği aldım hem tok tutuyo hem çok sağlıklı tavsiye ederim

limonlu kek inşallah hayırlı haberlerle döner aramıza..

merhaba kızlarrrr nasılsınız.
bugün rutin tahlilleri yaptırdım 8 tüp kan aldılar başım dönüyo çarşamba günü tahlilleri alcam ve tekrar bebeğimi görmeye gitcem.
cuma günü kalp atışlarını duyduk yazmıştım size ama bişiler olmuş ortalık karışmış benm sizle paylaştığım sevncimde havada kalmış...
saç kestirme olayı büyümüş sanırım öle anladm ben.
bnm saçlarım kalçamdaydı hamileliğimi öğrendim ve kısacık kestirdim çünkü avuç avuç dökülmeye başladı. bi güzlde postiş yaptırdım saçımdan
allah sağlık vrsin bebişlerimize saç kestirmeyle bişi olmaz.

insanlar valla ne tuhaf senin mutluluğunu paylaşcaklarına hemen kendilerine yontuyolar fesatlık içlerinde var işte ben birinin duysam onun adına sevinirim ama napcan herkes bir olmuyo artık kendi hallerine bırak

bayramda eşimin izni müsait olursa köye gitcez. ondan sonrada zaten gitmeyiz bi daha.

Herkesi kendimiz gibi biliyoruz işte, bu yüzden kaybediyoruz. şurda 11 gün sonrada 4 ylımız bitecek hayırlısıyla ve ben hiçbiriyle öyle sıkı fıkı olmadım. iyiki de olmamışım. böyleyken bile bunları diyen, o durumda herşeyi rahatça söylerdi eminim.

Son düzenleme:

insanlar maalesef öyle bizimki tedavi ile olmuştu tedavi sonucu 14 gün belli olacak demiştik 10. günden itibaren kayınvalide sıkıştırmaya başladı eşimi ne oldu ne oldu diye bizde saf saf hemen söyleyiverdik bi yarım ağız tebrik ondan sonra arayan soran yok:)bende o kadar ilgilenince 9 ay yardımı olur diye düşünmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…