- 28 Eylül 2011
- 899
- 60
- 98
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #43.421
cnm migrosun sitesinde yok ama öle bişi??
Pazara kadr beklesın ozamn mınık yavru kendını daha rahat hıssetcn dr gelınce dr pazr gelıosa nıye yetısemıosn anlamdım? Eger ıkıncı bı ıhtıml drun varsada sen dedıklerımı yap merdıven ınıp cıkmak sımdı benmde gecse ben merdıvenlerde yatcm yanı:)))) Hakkında hayırlısı olsun onunda gunu bellı annesıı onu beklıo ıste:))
Valla okuynca okdr sevndımkı gozlerım acıldı dedım 2 harktte 2 harkttır gıdeym bıraz rahatlım belkı dogumum baslar ordan benı doguma alırlarHaftaya persembe yıne var dogurmazsam kısmetse yıne gıdecegmm sonrakı haftada dogrmazsm yıne gıdecegım:))) Gec baslattılrr hıc hos olmadı:))
Pazara kadr beklesın ozamn mınık yavru kendını daha rahat hıssetcn dr gelınce dr pazr gelıosa nıye yetısemıosn anlamdım? Eger ıkıncı bı ıhtıml drun varsada sen dedıklerımı yap merdıven ınıp cıkmak sımdı benmde gecse ben merdıvenlerde yatcm yanı:)))) Hakkında hayırlısı olsun onunda gunu bellı annesıı onu beklıo ıste:))
Valla okuynca okdr sevndımkı gozlerım acıldı dedım 2 harktte 2 harkttır gıdeym bıraz rahatlım belkı dogumum baslar ordan benı doguma alırlarHaftaya persembe yıne var dogurmazsam kısmetse yıne gıdecegmm sonrakı haftada dogrmazsm yıne gıdecegım:))) Gec baslattılrr hıc hos olmadı:))
saful yavrumm sen doktorunu falan beklemeyi bırak
bebeğin içerde fazla kalmasıda iyi değil
eğer suni sancıyla imkanın varsa biran evvel git doğur
sen öyle fazla hoplayıp zıplama artık...sonuna geldin sakatlık çıkarma kendine durup dururken...yat dinlen bol bol..hareket edicem diye çocuğuda sıkıştırma..kordonu mordonu sıkışır dolanır bişey olur allah korusun..görürsün pilatesi sonra...
sen öyle fazla hoplayıp zıplama artık...sonuna geldin sakatlık çıkarma kendine durup dururken...yat dinlen bol bol..hareket edicem diye çocuğuda sıkıştırma..kordonu mordonu sıkışır dolanır bişey olur allah korusun..görürsün pilatesi sonra...
kızlarrr oğluum bir haftalık oldu bugüün 1 martta doğduu 3.650 gr 52 cm biir yakışıklı oğluum olduu adıda demir olduuu policiim listeye eklersen seviniriim çok tatlıı uyuyor şuanda karşımda karın üzeri yatırdıım allahıım sizleerde bir an önce kavuşun inş bebişlerinizeee çok çokk güzel bi duyguymuuş bu gece gündüüz aklımda başka bişi yook sadece oğluummm dünya bundan ibaret.
Çok iyiymiş gerçekten biraz geç oldu senin için ama yine de süper bende evde yapıyım bari neyapalım burda yok hamili platesi yaptıranAma gerçekten çok rahatlıyo insan her hafta yapıyorum mutlaka bende:)))
Yok canım hamile platesi doğuma hazırlıyo ben aylardır yapıyorum hatta bana dr bile son ana kadar yapabilirsin dedi:)Tabi hiç yapmayan birinin denememesi lazım orası ayrı....
slm kızlar günaydın hatta tünaydn hepinize :) ben 4-5 de güne başladığım için busaatler çok geç bana :))
bişe sorcam benim karnım akşamları daha büyük sabahları daha küçük oluyo şimdi bakıyorum hiç 35+4 lük bi hal yok bende kızım nereye sıkışıyo gizliyo kendini bilmiyorum..sizlerdede böyle oluyomuydu?
bu arada kısmetse bende 30 marta gün aldım ayınsonuda olsa martı yakaladım :))) benide alın aranıza
artık en iyi spor yürüyüş..markete bakkala çıkın yeter..gelip devrilip yatarsınız sonra...şurda kaldı kaç gününüz platessiz geçiversin...doğurunca tepinirsiniz yine bol bol
BEn ılk 5 ay cok aktf yaptım lakın sonra bırktım normal yuruys spor vs yaptm suan bıle gozumn onunde pılates topum lastıgm mındrm:))) Kadına dıorumkı pekı gelrken yanımda bısey getrmem gerekıomu dedı yok sen gel yeterr topuklu ayakkbıyla gıtcem bakım sen gel yeter derken neyı kasdedıomus:)))))
yarın gidicem ya diğer doktora bakıcaz ne dicek..ben istiyorum kendi doktorumu ama günüm çoktan doldu..artık hayırlısı neyse o olsun..
merak etme genelde herkesin akşam daha büyük sabah küçük olur karnı benimde hep öyle..ona yeterince yer vardır orda kıvrılıp duruyolar..hoşgeldin aramıza..
artık en iyi spor yürüyüş..markete bakkala çıkın yeter..gelip devrilip yatarsınız sonra...şurda kaldı kaç gününüz platessiz geçiversin...doğurunca tepinirsiniz yine bol bol
slm kızlar günaydın hatta tünaydn hepinize :) ben 4-5 de güne başladığım için busaatler çok geç bana :))
bişe sorcam benim karnım akşamları daha büyük sabahları daha küçük oluyo şimdi bakıyorum hiç 35+4 lük bi hal yok bende kızım nereye sıkışıyo gizliyo kendini bilmiyorum..sizlerdede böyle oluyomuydu?
bu arada kısmetse bende 30 marta gün aldım ayınsonuda olsa martı yakaladım :))) benide alın aranıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?