2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sen öyle fazla hoplayıp zıplama artık...sonuna geldin sakatlık çıkarma kendine durup dururken...yat dinlen bol bol..hareket edicem diye çocuğuda sıkıştırma..kordonu mordonu sıkışır dolanır bişey olur allah korusun..görürsün pilatesi sonra...

Çok iyiymiş gerçekten biraz geç oldu senin için ama yine de süper bende evde yapıyım bari neyapalım burda yok hamili platesi yaptıranAma gerçekten çok rahatlıyo insan her hafta yapıyorum mutlaka bende:)))

saful yavrumm sen doktorunu falan beklemeyi bırak
bebeğin içerde fazla kalmasıda iyi değil
eğer suni sancıyla imkanın varsa biran evvel git doğur

artık bende tedirgin olmuyorum değil..Allah korusun kakasını falan yapar..yarın sabah öbür doktora gidiyorum zaten bakalım ne olcak..yapalım derse suni sancı yaptırabilirim..

Yok canım hamile platesi doğuma hazırlıyo ben aylardır yapıyorum hatta bana dr bile son ana kadar yapabilirsin dedi:)Tabi hiç yapmayan birinin denememesi lazım orası ayrı....Canım poyraz nasıl sen masılsın?

Son düzenleme:

Acıkcası bazn bunu dusunmuo degılım annem hep dıyooo bu zamana kdr o cocugu karnında tasıdıgn ıcın kurban kesmek lazm dıyo:)))) Korkutma benı yaaaaaaa ztn gecen bı yerde okudum yatakta donerken bıle dıkkt edıorum kordon dolanmasın dıye:))) ama rahat dogsun dıyeee teyzesııı sırf bundn yanı yoksa zorum neee atlıyım zıplıyım( sen benı bırakkk poyraz efendı nasıllar onu de:)))

Canım Allah analı babalı büyütsün, mutluluğunuzu ve huzurunuzu bozmasın.

yarın gidicem ya diğer doktora bakıcaz ne dicek..ben istiyorum kendi doktorumu ama günüm çoktan doldu..artık hayırlısı neyse o olsun..

slm kızlar günaydın hatta tünaydn hepinize :) ben 4-5 de güne başladığım için busaatler çok geç bana :))
bişe sorcam benim karnım akşamları daha büyük sabahları daha küçük oluyo şimdi bakıyorum hiç 35+4 lük bi hal yok bende kızım nereye sıkışıyo gizliyo kendini bilmiyorum..sizlerdede böyle oluyomuydu?
bu arada kısmetse bende 30 marta gün aldım ayınsonuda olsa martı yakaladım :))) benide alın aranıza

Çok iyiymiş gerçekten biraz geç oldu senin için ama yine de süper bende evde yapıyım bari neyapalım burda yok hamili platesi yaptıranAma gerçekten çok rahatlıyo insan her hafta yapıyorum mutlaka bende:)))

BEn ılk 5 ay cok aktf yaptım lakın sonra bırktım normal yuruys spor vs yaptm suan bıle gozumn onunde pılates topum lastıgm mındrm:))) Kadına dıorumkı pekı gelrken yanımda bısey getrmem gerekıomu dedı yok sen gel yeterr topuklu ayakkbıyla gıtcem bakım sen gel yeter derken neyı kasdedıomus:)))))

Yok canım hamile platesi doğuma hazırlıyo ben aylardır yapıyorum hatta bana dr bile son ana kadar yapabilirsin dedi:)Tabi hiç yapmayan birinin denememesi lazım orası ayrı....

artık en iyi spor yürüyüş..markete bakkala çıkın yeter..gelip devrilip yatarsınız sonra...şurda kaldı kaç gününüz platessiz geçiversin...doğurunca tepinirsiniz yine bol bol

merak etme genelde herkesin akşam daha büyük sabah küçük olur karnı benimde hep öyle..ona yeterince yer vardır orda kıvrılıp duruyolar..hoşgeldin aramıza..

artık en iyi spor yürüyüş..markete bakkala çıkın yeter..gelip devrilip yatarsınız sonra...şurda kaldı kaç gününüz platessiz geçiversin...doğurunca tepinirsiniz yine bol bol

Pekı ayçaa ablaaaaaaaaaaa:))) Sımdı yurucm mısal annem bana sepet almısta bebısın bezlerını koymak ıcın onun ıcıne bezmı ne dıktrckmıs takıl pesıme bırlkte gıdelım dedı bende hemen kabul ettım:)))

Sen yeter ki gel dediğine göre ayakkabınıda versinBen de son zamanlar haftada 1-2 ye düşürdüm ama tabi hamile platesi yaptım çok zorlamadım ve ben çok faydasını gördüm görmeyede devam ediyorum doğumdan sonra tam gaz devam3 senedir yapıyorum ben zaten.

yarın gidicem ya diğer doktora bakıcaz ne dicek..ben istiyorum kendi doktorumu ama günüm çoktan doldu..artık hayırlısı neyse o olsun..

Bencede canım gıt ıhmal etme zamanın dolmak uzeree yakın takıpte ol kendı drm dıye bekleme hakkında hayırlısı olsun ınsallah.

yaa uffff oğluşumu hastaneye götürmem lazımmm içim elvermiyoooooo....2.topuk kanı testini sağlık ocağında yaptırdık gerizekalılar yetersiz almışlar kanı bakanlık tekrar yaptırsınlar demiş...üüffff ya üffffff...kendi doktoruna götürücem şimdi..götürmicem sağlık ocağına...gene canını yakıcaklar yavrumun...

merak etme genelde herkesin akşam daha büyük sabah küçük olur karnı benimde hep öyle..ona yeterince yer vardır orda kıvrılıp duruyolar..hoşgeldin aramıza..

hoşbulduk :)))) dünkü kontrolümde kızım 2400 dü 35+3 de sizce normalmi küçük gibi geldi (
bu topik normal doğumcuların topiğimi :))))))))) bi benmiyim korkudan sezeryancı olan :))

Tamam canım yapmayız ne olcak sadece yürüyüş yapalım o zaman:)))Devrilip yatma işini pek yapamıyorum kurtlu gibi oturamıyorum bi türlü

yavrum benimde aynı dediğin gibi sabahları küçük oluyor bu normal bir durum
canım benimde 21 martta vedat bey yapıcam doğumumu
doktorumuzdan memnun kalmana sevindim ben çok memnunum
bu arada ben dün gs bonus kart başvurusu yaptım % 20 indirim çok iyiyimiş

arkadaşlar bu arada medical park hastanesinde doğum yapacak olanlar varsa
gs bonus kart a % 20 indirim uygulanıyor yani benim 1500 tl düşündüğüm doğum ücretim
1200 tl olucak kısmetse yani kartım gelirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…