2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok geçmiş olsun doğru olanı yapmışsın yoksa geçmez daha zor olur bebeğine sütünü verirsin ona bile geçer doğumdan önce bi an önce geçer hastalığın.... hem artık antibiyotiğin bebeğe zararı olmaz .... plesanta süzüyormuş o tür maddeleri...

Günaydın kızlar umarım herkesler ıyıdır gecmıse hıc bakmadn hemen kızlardn haber varmı dıye ılk syfadn daldım lakın bısey goremedım özlemle melıkeden haber varmı? Bısey dıcem benm gobegm sankı asaya ındıı yukarı cıktıgını anlamamıyodum ama sanırım artık asaya ındıgını anlayabılırıorummm dun gece farkettım yaaa asada geldı bende dogurımde gorurn gununuzu:))))

az önce geldim kontrolden

ultrasonla ölçümlerimiz yapıldı
kilomuza bakıldı 3200 olmuş benim oğlan
doktor sancın mı var dedi
var ama rahatsız edici değil dedim
nst istedi onda da sancım çıktı, açılma varmı diye alttan muayene eder dedim
ama etmedi
bu sancılar doğuma hazırlık sancılarıdır eğer sancın artar, suyun gelir yada kanaman olursa
hemen gel dedi yoksa haftaya tekrar kontrole gelirsin dediler

işte benden bu kadar çok şükür problem yok

merhaba canım
melike ve özlem doğumlarını yaptılar

bu haftalarda karın inermiş
herhalde bebek doğum pozisyonu alıyor ondan karnımız düşüyor die düşünüyorum

geç gelirse suni sancı verirler, ilk başta normal doğum denerler
bebeğin pozisyonunda problem yoksa die biliyorum ammma

merhaba canım
melike ve özlem doğumlarını yaptılar

bu haftalarda karın inermiş
herhalde bebek doğum pozisyonu alıyor ondan karnımız düşüyor die düşünüyorum

Teskkur ederım kaale alıp bılgı verdıgn ıcın yakın takıpcılerıyım bılıroum dogm yaptklrını lakın kendılerı herhangı bır yorumda bulundulrmı bısey yazdılrmı dıye merak etmıstım Hemen dogururmuyum kı yaa asadann yusuf seslerı gelmeye basladı ahahah:))) Kızlar bugn benm hastanemde ucretsz hamıle pılatesı var gelmk ısteyn varsa takılsn pesıme aksm 6 da baslıck:)))

sancın çok sık değil diye göndermiştir seni cnm, günün de war ztn.. bebişine maşşallah kilosu çok iyi

özlem ve melike henüz girmediler cnm, extra bi haber de yok.. karnın indiyse demekki bebiş pozisyonunu aldı :)) hazır ol artık annesi:)) benim bebiş oturur pozisyonda olduğu için baştan beri aşağıda,o yüzden indi mi çıktı mı die bi olayım yok

Geçmiş olsun canım, nedir bu topiğin annelerinin çektiği hastalıklar anlaadım ki, inşallah ilaçlar işe yarar da birkeç haftada toparlarsın.

günaydınn kızlarr...bugün oldu bende bişe yok hala..yarın sabah kontrol var nst ye gircem sancım çıkcakmı bakalım bu zamana kadar hiç çıkmadı..bugün hava güzel dışarı çıkıcam kaç gündür çıkmıyorum..doğurmayayım die doktorum gelmeden ama doktorumu dün aradım pazar akşamını bulurmuş gelmesi..yani pazartesi doğurmam lazımki ona yetişeyim..amann artık sıkıldım kim gelcekse gelir doğuma hayırlısıyla doğurayımda..

ahh canım geçmiş olsun
bende hastayım boğazlarım şiş burnum akıyo,öksürük de başladı
ama doktora gitmedim çünkü vereceği ilaçları kullanmayacağım neticede ne olur ne olmaz die
belki çok ağır olsam senin gibi mecburen belki kullanırdım
bol c vitamini al ve istirahat et canım

Ben de aynı şekildeyim, normal doğum diye çırpınıp dururken 1 haftadır doktorlar sezeryan diyip duryor, kafayı yemek üzereyim, dün tam 6-7 saat yürüyüş yaptım, yorulayım da doğurayım diye, ama yok, hala ağrı sızı yok, ben normal istiyorum ama galiba pazartesi sezeryana alacaklar, bebek de iyi değilmiş, kötüyüm anlayacağın.

40+5 misin gerçekten

senin doğurman lazım pazartesiyi nasıl beklersin yahu

nasıl iyi değilmiş bebek nesi var

40+5 misin gerçekten

senin doğurman lazım pazartesiyi nasıl beklersin yahu

evet canı gerçekten doğru çizelge yok anam yok pazartesi günü gittim en son nst de sancı felan çıkmadı çatı muayenedinde 1cm açılma vardı..perşembe oldu bişe yok..yarın gitcem bakalım ne olcak..doktorumda en son pazartesiye kadar bekleriz dedi..sonra bascaklar suni sancıyı bana inşallah sancılarım gelirde suni vermezler..

canım sende bi belirti varmı? doktora ne zaman gitcen??

nigoli ne oldu bebeğin kilo almıyor diye gergindin sorun çözüldü mü

Ah kızlar ya, hem Salı hem dün tüm gün doktordaydım, iki ayrı doktor da 3 hafta geride bebek, doğum eyleminde zorlanabilir alalım diyorlar, ben de aldırmak istemiyorum, normal doğurayım diyorum, ama eşim de korkuyor, o kadar bekledik bebeğe bişey olacağına sen sezeryan ol daha iyi diyor, hani derler ya bebek mi anne mi, benim koca bebeği seçiyor, şaka bir yana o benden de huzursuz, galiba pazartesi sabah sezeryana alacaklar, önce suni sancı ile deneriz olmadı alırız dediler, o kadar karışık ve karmaşığım ki, Allah hepimizin yardımcısı olsun,

evet canım

zaten ben de dursun istiyorum son haftasına kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…