- 28 Eylül 2011
- 899
- 60
- 98
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #43.381
Kadınlar Gününüz Kutlu Olsun.....
günaydın kızlar..
kaç gündür hastayım hastayım diyodum, dün gece çok ağırlaştı, ateşim de çok yükseldi su gibi olmuş üstüm başım..
sabah eşim iş giderken ben de sağlık ocağına gideyim dedim onunla çıktım, hem gebelik takibimi yaptırdım hem de doktora gözüktüm, boğazım iltihaplanmış faranjit olmuşum, ilaçsız geçmez dedi dr. mecburen antibiyotik verdi, son haftanda sakıncası yok dedi ben yine de kendi doktorumu aradım, o da kullanabilirsin dedi, içim acıya acıya içtim inşallah bişi olmaz:2: ama doğuma kadar da iyileşmem lazım hasta hasta kucağıma alamam yawrumu
merhaba canımGünaydın kızlar umarım herkesler ıyıdır gecmıse hıc bakmadn hemen kızlardn haber varmı dıye ılk syfadn daldım lakın bısey goremedım özlemle melıkeden haber varmı? Bısey dıcem benm gobegm sankı asaya ındıı yukarı cıktıgını anlamamıyodum ama sanırım artık asaya ındıgını anlayabılırıorummm dun gece farkettım yaaa asada geldı bende dogurımde gorurn gununuzu:))))
39. haftalara girip de ne sancı ne ağrı hiçbirşeyin olmaması beni de deli ediyor...Off artık bebeğimi istiyorum ama işte gelmiyor ki sıpa yeri rahat ekmek elden su gölden yaşıyor...Ne yapıcaz bilmem.Eğer geç gelirse sezaryene girmeyi düşünüyor musunuz?
merhaba canım
melike ve özlem doğumlarını yaptılar
bu haftalarda karın inermiş
herhalde bebek doğum pozisyonu alıyor ondan karnımız düşüyor die düşünüyorum
az önce geldim kontrolden
ultrasonla ölçümlerimiz yapıldı
kilomuza bakıldı 3200 olmuş benim oğlan
doktor sancın mı var dedi
var ama rahatsız edici değil dedim
nst istedi onda da sancım çıktı, açılma varmı diye alttan muayene eder dedim
ama etmedi
bu sancılar doğuma hazırlık sancılarıdır eğer sancın artar, suyun gelir yada kanaman olursa
hemen gel dedi yoksa haftaya tekrar kontrole gelirsin dediler
işte benden bu kadar çok şükür problem yok
Günaydın kızlar umarım herkesler ıyıdır gecmıse hıc bakmadn hemen kızlardn haber varmı dıye ılk syfadn daldım lakın bısey goremedım özlemle melıkeden haber varmı? Bısey dıcem benm gobegm sankı asaya ındıı yukarı cıktıgını anlamamıyodum ama sanırım artık asaya ındıgını anlayabılırıorummm dun gece farkettım yaaa asada geldı bende dogurımde gorurn gununuzu:))))
günaydın kızlar..
kaç gündür hastayım hastayım diyodum, dün gece çok ağırlaştı, ateşim de çok yükseldi su gibi olmuş üstüm başım..
sabah eşim iş giderken ben de sağlık ocağına gideyim dedim onunla çıktım, hem gebelik takibimi yaptırdım hem de doktora gözüktüm, boğazım iltihaplanmış faranjit olmuşum, ilaçsız geçmez dedi dr. mecburen antibiyotik verdi, son haftanda sakıncası yok dedi ben yine de kendi doktorumu aradım, o da kullanabilirsin dedi, içim acıya acıya içtim inşallah bişi olmaz:2: ama doğuma kadar da iyileşmem lazım hasta hasta kucağıma alamam yawrumu
Geçmiş olsun canım, nedir bu topiğin annelerinin çektiği hastalıklar anlaadım ki, inşallah ilaçlar işe yarar da birkeç haftada toparlarsın.
günaydın kızlar..
39. haftalara girip de ne sancı ne ağrı hiçbirşeyin olmaması beni de deli ediyor...Off artık bebeğimi istiyorum ama işte gelmiyor ki sıpa yeri rahat ekmek elden su gölden yaşıyor...Ne yapıcaz bilmem.Eğer geç gelirse sezaryene girmeyi düşünüyor musunuz?
günaydınn kızlarr...bugün oldu bende bişe yok hala..yarın sabah kontrol var nst ye gircem sancım çıkcakmı bakalım bu zamana kadar hiç çıkmadı..bugün hava güzel dışarı çıkıcam kaç gündür çıkmıyorum..doğurmayayım die doktorum gelmeden ama doktorumu dün aradım pazar akşamını bulurmuş gelmesi..yani pazartesi doğurmam lazımki ona yetişeyim..amann artık sıkıldım kim gelcekse gelir doğuma hayırlısıyla doğurayımda..
Anladım canımm ınsallah gelırlerr bılgı verırler acayıp merak edıorum ıkısınıde kısmetlerınde aynı gun dogrmak varmıs ne garıp nezamn dogrcgmz bellı ıstee belkı burdn bırıleryle bende aynı gun dogrcm bunu ancak ALLAH bılır:) Ya benm karnım ındımı bılmıorum ama dun oyle geldı aksm farkttımm kocam gelncede sordm sence karnm asaya ınmsmı dedım baktı dedıkı senın karnındn bısey anlamıorumkı sankı ınmenın yanında ufalmısta dedı uzulsemmı sevınsenmı bı karar veremedım:)))) Ama cıktıgını anlamıodumkı ınms oldugunu farketmek garıp gelıo sımdı ıste:)) Yerım onun dogum pozısynunu gelsın benım böcegmm yer annesı onu:))))
Ben de aynı şekildeyim, normal doğum diye çırpınıp dururken 1 haftadır doktorlar sezeryan diyip duryor, kafayı yemek üzereyim, dün tam 6-7 saat yürüyüş yaptım, yorulayım da doğurayım diye, ama yok, hala ağrı sızı yok, ben normal istiyorum ama galiba pazartesi sezeryana alacaklar, bebek de iyi değilmiş, kötüyüm anlayacağın.
40+5 misin gerçekten
senin doğurman lazım pazartesiyi nasıl beklersin yahu
canım sende bi belirti varmı? doktora ne zaman gitcen??
nigoli ne oldu bebeğin kilo almıyor diye gergindin sorun çözüldü mü
sancın çok sık değil diye göndermiştir seni cnm, günün de war ztn.. bebişine maşşallah kilosu çok iyi
özlem ve melike henüz girmediler cnm, extra bi haber de yok.. karnın indiyse demekki bebiş pozisyonunu aldı :)) hazır ol artık annesi:)) benim bebiş oturur pozisyonda olduğu için baştan beri aşağıda,o yüzden indi mi çıktı mı die bi olayım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?