2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canımm nasılsın dun geldın aklıma dedım bu bağyan buraları boslamazdı acaba durumu nedr dıye Doktrlr sezryn dıyıp duruo demssn annem demekkı drlr hemfıkır elden ne gelır sezryansa sezryn yeterkı bebısın saglkla gelsın bı kac dr aynı seyı soyluosa guvenmektn baska caremz kalmıo hersey bebegımızı saglkla kucgımza alabılmek ıcın sıkma canını hakkında hayırlısı nasılsa oyle olsun

Dogm sırası artık sende canımm geldı geldı gelmedı 1 doz sunı sancı artık:)) Yuru merdıven ın cık fln drun geldımı onu beklıodun belkı o yuzden sesszce pc basında oturuosun?:))) dr geldıyse hıc dusunme merdıvenlerı ın cık en yurumek kolaylastırıo o baslatıo dıye okuorum kac gndr:)))

canım benim sen üzme kendini
bebeğin ve senin için hangisi iyi ise onu yapar doktorlar varsın sezeryan olsun
korkma allahın izniyle

Ay evet ben bırakırmıydım sizleri, nasıl merak ettim, aklım hep sizlerde kaldı, ama sabah 8den akşam 4e kadar hastanelerdeydim, artık hakkımızda hayırlısı ne diyeyim.Bir tarafım çıkar kurtul diyor, bir tarafım da sezeryan hayatını zorlaştırı diyor, her saniye sancım gelsin diye dua ediyorum.

senin sancın kendiliğinden de gelse
o suni sancıyı doğumu hızlandırmak için yine verirler

benimkide hep 2 hafta gerideydi gelişimi..ama 2 ayrı doktorda aynı şeyi sölüyosa vardır bi bildikleri suni sancı verirler olmadı sezaryen bende normal istiyorum ama..bendede bişe yok günümü çoktan geçtim en son sezaryene alcaklar benide belkide..bide kendi doktorum illa normal diyodu..bu yönlendirdiği doktor çok iyi ama az yapamıcam falan de direk alır sezaryene..hakkımızda hayırlısı heyecanla bekliyorum..bizim ve bebeklerimiz için hayırlsı hangi doğumsa o olsun...

gelmedi canım doktorum( pazar akşamını bulurmuş gelmesi..doktor gelmiş olsaydı yerimde durmazdım..kaç günlerdir oturdum kaldım pc başında..doktoruma yetişimem artık sanırım pazartesi hastanede olcakmış( yarın diğer doktora gitcem tekrar bakalım..

Sana yakın olsam da takılsam peşine valla süper olurduKarnın da inmiş aşağıya yavaş yavaş hazıırlanıyo demek benimki yukarıda çıkmadı aşağıda inmedi öyle ortada duruyo top gibi

Canım hayırlısı nasılsa öyle olsun sağlıkla gelsin kuzucuk inş.sen sıkma canını...

Oyle dua etme canım Hakkımda hayırlısı nasılsa oyle olsun de ALLAH tasıyamıycgmz yuku omzumuza yuklemez belkıde norml dogum bızım ıcın cok zor olacagı ıcın boyle seyler bırer bahane? Bak melıkee sunı sancı alms ama hakkında hayırlısı sezrynms yanı nasıp ıslerı RABBIM nasıl yazdıysa oylee o yuzden canını sıkma sezryn dıyosa bıkac dr benm ıcın 2 drn aynı seylrı soylemsı bıle o kararı vermemem ıcın yeterlı ALLAH hakkında hayırlısını nasıp etsın ınsallah saglıkla al bebegnı kucagınaaa

senin sancın kendiliğinden de gelse
o suni sancıyı doğumu hızlandırmak için yine verirler

doktor eğer açılmanda sorun olmazsa aşırı uzamazsa vermicem demişti ama bu gittiğim doktor kesin verir..eğer suni sancı verirlerse epidural normal olurum belki..normal sancılarımla olursa yaptırmamda..

kızlarrr oğluum bir haftalık oldu bugüün 1 martta doğduu 3.650 gr 52 cm biir yakışıklı oğluum olduu adıda demir olduuu policiim listeye eklersen seviniriim çok tatlıı uyuyor şuanda karşımda karın üzeri yatırdıım allahıım sizleerde bir an önce kavuşun inş bebişlerinizeee çok çokk güzel bi duyguymuuş bu gece gündüüz aklımda başka bişi yook sadece oğluummm dünya bundan ibaret .

saful yavrumm sen doktorunu falan beklemeyi bırak
bebeğin içerde fazla kalmasıda iyi değil
eğer suni sancıyla imkanın varsa biran evvel git doğur

nigoli canım hakkınızda hayırlısı olsun
sezeryan iyi olcaksa sezeryan olsun bence fazla zorlama
yeterki miniğin iyi olsun annesi

Pazara kadr beklesın ozamn mınık yavru kendını daha rahat hıssetcn dr gelınce dr pazr gelıosa nıye yetısemıosn anlamdım? Eger ıkıncı bı ıhtıml drun varsada sen dedıklerımı yap merdıven ınıp cıkmak sımdı benmde gecse ben merdıvenlerde yatcm yanı:)))) Hakkında hayırlısı olsun onunda gunu bellı annesıı onu beklıo ıste:))
Sana yakın olsam da takılsam peşine valla süper olurduKarnın da inmiş aşağıya yavaş yavaş hazıırlanıyo demek benimki yukarıda çıkmadı aşağıda inmedi öyle ortada duruyo top gibi

Valla okuynca okdr sevndımkı gozlerım acıldı dedım 2 harktte 2 harkttır gıdeym bıraz rahatlım belkı dogumum baslar ordan benı doguma alırlar Haftaya persembe yıne var dogurmazsam kısmetse yıne gıdecegmm sonrakı haftada dogrmazsm yıne gıdecegım:))) Gec baslattılrr hıc hos olmadı:))

cnm migrosun sitesinde yok ama öle bişi??
Canım sitede omayabilir ama indirimde ben az önce geldim marketten bütün bayan kozmetiklerinde %50 indirim var.Yakınlarda varsa git hem yürüyüş olur:)

Canım gözün aydın allah bağışlasın...

Dünya emekçi kadınlar günümüz kutlu olsunn..ve karnımızdaki meleklerinn :)

Senınde kadınlr gunun kutlu olsun canım:)) Yasasın kadın olmakkkk
Gözun aydın maşallah bebısınee ALLAH bagıslasınn darısı basımıza ınsallah:)))

hayırlı uğurlu olsun güle güle büyüt bebeğini canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…