- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #43.401
Ben de aynı şekildeyim, normal doğum diye çırpınıp dururken 1 haftadır doktorlar sezeryan diyip duryor, kafayı yemek üzereyim, dün tam 6-7 saat yürüyüş yaptım, yorulayım da doğurayım diye, ama yok, hala ağrı sızı yok, ben normal istiyorum ama galiba pazartesi sezeryana alacaklar, bebek de iyi değilmiş, kötüyüm anlayacağın.
evet canı gerçekten doğru çizelgeyok anam yok pazartesi günü gittim en son nst de sancı felan çıkmadı çatı muayenedinde 1cm açılma vardı..perşembe oldu bişe yok..yarın gitcem bakalım ne olcak..doktorumda en son pazartesiye kadar bekleriz dedi..sonra bascaklar suni sancıyı bana inşallah sancılarım gelirde suni vermezler..
Ah kızlar ya, hem Salı hem dün tüm gün doktordaydım, iki ayrı doktor da 3 hafta geride bebek, doğum eyleminde zorlanabilir alalım diyorlar, ben de aldırmak istemiyorum, normal doğurayım diyorum, ama eşim de korkuyor, o kadar bekledik bebeğe bişey olacağına sen sezeryan ol daha iyi diyor, hani derler ya bebek mi anne mi, benim koca bebeği seçiyor, şaka bir yana o benden de huzursuz, galiba pazartesi sabah sezeryana alacaklar, önce suni sancı ile deneriz olmadı alırız dediler, o kadar karışık ve karmaşığım ki, Allah hepimizin yardımcısı olsun,
Canımm nasılsın dun geldın aklıma dedım bu bağyan buraları boslamazdı acaba durumu nedr dıye Doktrlr sezryn dıyıp duruo demssn annem demekkı drlr hemfıkır elden ne gelır sezryansa sezryn yeterkı bebısın saglkla gelsın bı kac dr aynı seyı soyluosa guvenmektn baska caremz kalmıo hersey bebegımızı saglkla kucgımza alabılmek ıcın sıkma canını hakkında hayırlısı nasılsa oyle olsun
evet canı gerçekten doğru çizelgeyok anam yok pazartesi günü gittim en son nst de sancı felan çıkmadı çatı muayenedinde 1cm açılma vardı..perşembe oldu bişe yok..yarın gitcem bakalım ne olcak..doktorumda en son pazartesiye kadar bekleriz dedi..sonra bascaklar suni sancıyı bana inşallah sancılarım gelirde suni vermezler..
Ah kızlar ya, hem Salı hem dün tüm gün doktordaydım, iki ayrı doktor da 3 hafta geride bebek, doğum eyleminde zorlanabilir alalım diyorlar, ben de aldırmak istemiyorum, normal doğurayım diyorum, ama eşim de korkuyor, o kadar bekledik bebeğe bişey olacağına sen sezeryan ol daha iyi diyor, hani derler ya bebek mi anne mi, benim koca bebeği seçiyor, şaka bir yana o benden de huzursuz, galiba pazartesi sabah sezeryana alacaklar, önce suni sancı ile deneriz olmadı alırız dediler, o kadar karışık ve karmaşığım ki, Allah hepimizin yardımcısı olsun,
Dogm sırası artık sende canımm geldı geldı gelmedı 1 doz sunı sancı artık:)) Yuru merdıven ın cık fln drun geldımı onu beklıodun belkı o yuzden sesszce pc basında oturuosun?:))) dr geldıyse hıc dusunme merdıvenlerı ın cık en yurumek kolaylastırıo o baslatıo dıye okuorum kac gndr:)))
Sana yakın olsam da takılsam peşine valla süper olurduTeskkur ederım kaale alıp bılgı verdıgn ıcın yakın takıpcılerıyım bılıroum dogm yaptklrını lakın kendılerı herhangı bır yorumda bulundulrmı bısey yazdılrmı dıye merak etmıstımHemen dogururmuyum kı yaa asadann yusuf seslerı gelmeye basladı ahahah:))) Kızlar bugn benm hastanemde ucretsz hamıle pılatesı var gelmk ısteyn varsa takılsn pesıme aksm 6 da baslıck:)))
Ben de aynı şekildeyim, normal doğum diye çırpınıp dururken 1 haftadır doktorlar sezeryan diyip duryor, kafayı yemek üzereyim, dün tam 6-7 saat yürüyüş yaptım, yorulayım da doğurayım diye, ama yok, hala ağrı sızı yok, ben normal istiyorum ama galiba pazartesi sezeryana alacaklar, bebek de iyi değilmiş, kötüyüm anlayacağın.
Ay evet ben bırakırmıydım sizleri, nasıl merak ettim, aklım hep sizlerde kaldı, ama sabah 8den akşam 4e kadar hastanelerdeydim, artık hakkımızda hayırlısı ne diyeyim.Bir tarafım çıkar kurtul diyor, bir tarafım da sezeryan hayatını zorlaştırı diyor, her saniye sancım gelsin diye dua ediyorum.
senin sancın kendiliğinden de gelse
o suni sancıyı doğumu hızlandırmak için yine verirler
Kızlar bu arada Migros da kozmetikler %50 indirimde haberiniz olsun ben sabah sabah stok yaptım valla
gelmedi canım doktorum( pazar akşamını bulurmuş gelmesi..doktor gelmiş olsaydı yerimde durmazdım..kaç günlerdir oturdum kaldım pc başında..doktoruma yetişimem artık sanırım pazartesi hastanede olcakmış ( yarın diğer doktora gitcem tekrar bakalım..
Sana yakın olsam da takılsam peşine valla süper olurduKarnın da inmiş aşağıya yavaş yavaş hazıırlanıyo demek benimki yukarıda çıkmadı aşağıda inmedi öyle ortada duruyo top gibi
Canım sitede omayabilir ama indirimde ben az önce geldim marketten bütün bayan kozmetiklerinde %50 indirim var.Yakınlarda varsa git hem yürüyüş olur:)cnm migrosun sitesinde yok ama öle bişi??
kızlarrr oğluum bir haftalık oldu bugüün 1 martta doğduu 3.650 gr 52 cm biir yakışıklı oğluum olduu adıda demir olduuu policiim listeye eklersen seviniriim çok tatlıı uyuyor şuanda karşımda karın üzeri yatırdıım allahıım sizleerde bir an önce kavuşun inş bebişlerinizeee çok çokk güzel bi duyguymuuş bu gece gündüüz aklımda başka bişi yook sadece oğluummm dünya bundan ibaret.
Dünya emekçi kadınlar günümüz kutlu olsunn..ve karnımızdaki meleklerinn :)
Gözun aydın maşallah bebısıneekızlarrr oğluum bir haftalık oldu bugüün 1 martta doğduu 3.650 gr 52 cm biir yakışıklı oğluum olduu adıda demir olduuu policiim listeye eklersen seviniriim çok tatlıı uyuyor şuanda karşımda karın üzeri yatırdıım allahıım sizleerde bir an önce kavuşun inş bebişlerinizeee çok çokk güzel bi duyguymuuş bu gece gündüüz aklımda başka bişi yook sadece oğluummm dünya bundan ibaret.
kızlarrr oğluum bir haftalık oldu bugüün 1 martta doğduu 3.650 gr 52 cm biir yakışıklı oğluum olduu adıda demir olduuu policiim listeye eklersen seviniriim çok tatlıı uyuyor şuanda karşımda karın üzeri yatırdıım allahıım sizleerde bir an önce kavuşun inş bebişlerinizeee çok çokk güzel bi duyguymuuş bu gece gündüüz aklımda başka bişi yook sadece oğluummm dünya bundan ibaret.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?