2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar yatak odasına koymak için böyle bişey alıcam sizce nasıl?Pahalı da değil bir yaşına kadar yatabiliyomuş ama bana 6 ay yatsa yeter.
Eki Görüntüle 363365

olabilir cnm geçisi bi süre için kullancaksan beşik almana grk yok..bnde 1 yaşnda fln ayırmayı düşünüyorum odası olsunistiyorum o yzdn bi tanıdıktan beşik verdi ama öle bi imkanım olmasaydı bnde böle bişi alrdm yer bakımındanda sıkıntı olmaz

Ben de gitmek istiyorum o filme zaten sonra bidaha ne zaman gideriz bilmem:)))Ama oturamıyosan zor olur senin için.Tühh yaa biraz rahat olsaymış koltukları iyi olurdu...

koltuklar rahat da ben rahatsızım :) uzun üre oturamıyorum çocuumun başı sıkışıyo göğsümün altına, batıyo batıyo(

bende psikolojikmen ishal oluyorum bi ameliyatta öyle olmuştum hastanede :))) lavmana gerek kalmamıştı.sonda daha fena hem açıcak eliyle kurcalıcak takana kadar ((((((((
sizin başınıza gelende fenaymışşş yaa aklımda bulunsunda bende sorim takarlarken..

ya bi türlü normal doğuma adapte olamyorum korkuyorum çıkaramazsam nefessiz kalırsa ıkınırken gas çıkarsa tuvaletim gelirse :))))

benimde eşim aynı senin gibi günde 2 defa yapsa yetiyo adama :)) gece kalkmaz dışarda gitmez hep tutar :))) pisdiye girmez heryere..bende çok tiksinirim ama mecbur dayanamıyorum adım atamıyorum..

yaa kızlar TOLGA ÇEVİK in filmine gitmek istiyorum çok güzel fragmanıı ama sinemada oturamıyorum her yerim batıyo pöff yaa(

ay bzde dün gittik fetihe..3 saaaatt Allahım eskiden nası oturuyomuşum şimdi bacak bacak üstüne atamıyorum e bacamı kıvıramıyorum sağa dön sola dön doğurcak gibi otur zor tuttum kndimi..kıçımda ağrıdı ztn kemiklerim fln..ztn hamileyken gittiim son filmdi heralde..dahada ne zmn gidebiliriz Allah bilir :))

doktorun böyle demişse hiç risk alma bence normal doğum istesen bile sonda sezeryana bile alınabilirsin.senin için hayırlısı olsun.

koltuklar rahat da ben rahatsızım :) uzun üre oturamıyorum çocuumun başı sıkışıyo göğsümün altına, batıyo batıyo(

benim bi 2-3 haftadır geçti o kaburga batmalarım kızımçok erken indi demekki oturamazdım batardı ağrırdı göğsüm sıkışırdı resmen..şimdi geçti bebişim aşada göbişimde epey aşada şimdide idrar torbasını zorluyo :)))))

sni etkilemek için söylemiyorum cnm sn eğer aklında öyle bi ihtimal varsa ve korkuyosan sezeryan yaptr ama bn olsaydım şansımı denerdim..tabi bu nacizane fikrim

peki bnm şimdi 3 cm açılmam varya suni sancı verirlerse devam eder dimi açılmam :26: kalmam yani öle

kızlar bende sezeryanla doğum yaptım ne lahman nede sonda takmadılar ......hiçde tuvaletim gelmedi...

cnm doktoruna güven, saatlerce sancı çekip sezeryana dönmek de war işin ucunda.. çok da takılma bence, bebeğinin ve senin sağlığın önemli olan, warsın sezeryan olsun, hayırlısı buymuş demekki..

Canım sen de ben gibi son anda sezeryana mı dönecen, ben hala alışamadım bu fikre ama ben de pazartesi sabah gidiyorum heralde.

tatlım benim 1 gün önce 2cm di doktor bana çok iyi demişti seninki dahada iyiymiş

ayy çok heycanlandım cnm inşallah olur yada inşallah kendiliğinden gelir dicem sancım ama bu saatten sonra gelmez heralde :)) yrn randevum var bakalm nst ye girim bidaa kontrol etsin belki yatışımı yapar yrn istesemmi acaba yoksa pazt mi beklesem hani kendi gelirmi diye?

benim suyum bitmişti mecbur kaldım ama çocuk tehlikede değilse bekle bence 42.haftaya kadar bekleyebilirsin, tez zamanda sağlıkla kurtulun inşallah hemen emzirin süt gelmezse hemşireden mama isteyin şırınga ile verin aç kalırsa sarılık yükseliyor yazık fototerapi çok zor benim kuzum 1 gün kaldı...şimdi çıkmam lazım ama bişey sorcak olursan mesaj atarsın

doktorun böyle demişse hiç risk alma bence normal doğum istesen bile sonda sezeryana bile alınabilirsin.senin için hayırlısı olsun.

saatlrce ağrı çekip sezeryana alınmakta var bende bundan çok korkuyordum,hakkımızda hayırlısı olsun biraz düşünmem lazım

sni etkilemek için söylemiyorum cnm sn eğer aklında öyle bi ihtimal varsa ve korkuyosan sezeryan yaptr ama bn olsaydım şansımı denerdim..tabi bu nacizane fikrim

yok korkmuyorumda canım normal doğumdan,eğer açılma olmazsa sezoya dönerim diye korkuyorum,boşuna ağrı çekilceği için

cnm doktoruna güven, saatlerce sancı çekip sezeryana dönmek de war işin ucunda.. çok da takılma bence, bebeğinin ve senin sağlığın önemli olan, warsın sezeryan olsun, hayırlısı buymuş demekki..

doğum şekli hiç önemli değil inan benim için,ama normal doğumu düşünürken birden bire sezryn deyince tuhaf oldum

Canım sen de ben gibi son anda sezeryana mı dönecen, ben hala alışamadım bu fikre ama ben de pazartesi sabah gidiyorum heralde.

senindemi birden bire öyle oldu insan şok oluyor dimi.güle güle git güle güle gel inşallah,hepimizin hakkında hayırlısı olsun

kzlar ben manyak oldum buna eminim
canımın neler istedini sölesem hak verirsiniz
böle toz toprak çamur kokusu cekio cnm,
is duman ateş deterjan çamaşır suyu domestos
marc ayyy eşim zor aldı elimden marc ı domestosu
ahahaha allamya bi arkadaş yengesiinin ayakkabı boyası
yedini sölemişdi o daha garip tabide benmkilerde hiç normal
dil ayy evmde hiç cicekde yokki saksısından topragını
koklasammmmmm

Doktor dedikten sonra için rahat etmez, sezaryen olursun muhtemelen. Ama bu doktorlar da herkese mi sezaryen der, herkesin sezaryene sebep bir sorunu olur çözemedim ki, bana da sezaryen diycek diye korkuyorum, ben doktorum sezaryen derse sezaryen yaptırırım riske atamam herhalde. Ama artık doktorlara da güvenemiyorum.

Canım çok erken değil mi daha, benim doktorum bebeğin 38den sonra gelmesi ideal ama 40dan önce suni sancı veremeyiz dedi, bebek ne kadar kalsa kar dedi, seninki neden beklemiyor, suyun da falan problem mi var? Ayrıca neden sancı gelmesin ki 3 cm açılma olduysa devamı gelir bence, senin çizelgen mi yanlış yoksa, kafam karıştı:S

Ehehe çok ilginmiş, şaka bir yana uzak dur tatlım, hepsi zararlı şeyler, barbekü soslu tütsülenmiş et falan ye, başka da aklıma bişey gelmedi:) Air vick'in yağmur sonrası toprak kokusu oda kokusu var eve ondan sıkabilirsin bir de.

Benim de içim de bir sıkılma var, acaip, hamilelik depresyonuna mı girdim son haftalarda ne oldum anlamadım ki, aşırı sıkıntılıyım

hmm bu air vick den alaym mtlaka:)
cnm bende ara ara sıkılıorum cok
hele dogum haberlerini falan
görünce nezaman bzde alcas kucamıza
diorum ve patlıorum sıkıntıdan,
blmiorum seninde ondanmı skntıların
ama ben bide bilhassa reflüden ötürü
kafayı oynatcam cok canımı yakıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…