- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #43.561
Kızlar yatak odasına koymak için böyle bişey alıcam sizce nasıl?Pahalı da değil bir yaşına kadar yatabiliyomuş ama bana 6 ay yatsa yeter.
Eki Görüntüle 363365
Ben de gitmek istiyorum o filme zaten sonra bidaha ne zaman gideriz bilmem:)))Ama oturamıyosan zor olur senin için.Tühh yaa biraz rahat olsaymış koltukları iyi olurdu...
sondayı taktırırken dikkat edin sondanın ağzını açıp açmadıklarını sorun,
benm kaynvaldem bikere fenalaşmış sonda takmşlar ama ağzını açmamşlar
tabi kaynvaldem kıvranıomuş böle snra bi bakmşlar sonda torbası bomboş
kontrol ediolar azını açmamşlar megerse hey allamyaaa!!!!!
bende lavmandan cok korkuorum, ha tabi bende utanırım diorum ama
herkes dioki o dakka utanma namına hcbişey duymuomuşsun,
can derdine düşdüğün için kim neremi görüosa görsün diomuşsun
normal doğumdada lavman yapıyorlar zaten ama hemşireler yapıyor...doğumdada inan gözün hiç kimseyi görmüyor doktorun son anda geliyor bebeği alıp göbüşünü kesiyor elinizden geldiğince normal yapmaya çalışın o göbek bağını kesilirken bile seyrediyorsun öyle güzel bişeyki
yok cnm bu anormallk değilki herkesin bünyesi farklı bnm eşimde ufak bi su içsin hmn atar vücuttan hatta bna hayretler içinde kalıyodu evlenmeden önce sabahın köründe bi çıkardım evden onla buluşmak için akşam 8-9 gbi evde olurdum o zmn wc ye giderdim evde..ve hiç sıkışma fln olmazdı ama evin sokağına girince psikolojikman sıkışırdım..şimdide öyle akşama kdr tutuyorm bzm bi fırın var burda onu görünce sıkışıyorum eve zor atıyorm kndimi :)) bide bn dışarda wc lerden çok tiksiniyorum giremiyorum o yüzdende vücut kendini ayarlıyo olabilir
yaa kızlar TOLGA ÇEVİK in filmine gitmek istiyorum çok güzel fragmanıı ama sinemada oturamıyorum her yerim batıyo pöff yaa(
doktorun böyle demişse hiç risk alma bence normal doğum istesen bile sonda sezeryana bile alınabilirsin.senin için hayırlısı olsun.merhaba güzel annişler,
bu gün kontrol vrdı doğumhanede nst ye bağladılar sonra çatı muayensi oldum ,kasıldım oysaki kendimi çok motive etmiştim derin nefes alıp rahat olacaktım ama olmadı refleks oluyo birden bire ister istemez kasıyorsun kendini,çatı darmış çok normal istiyosan çok dikişin olur dedi ebe. dr da çatı kemiği açılmzsa boşuna ağrı çekersin sezeryana almak zorunda kalırız yarın aç susuz gel alalım dedi bebeği.bende biraz düşüneyim o zaman dedim. .şimdi kararsız kaldım sezeryan mı olsam diye dr. bana bıraktı,kafam çok karışık:26:
koltuklar rahat da ben rahatsızım :) uzun üre oturamıyorum çocuumun başı sıkışıyo göğsümün altına, batıyo batıyo(
sni etkilemek için söylemiyorum cnm sn eğer aklında öyle bi ihtimal varsa ve korkuyosan sezeryan yaptr ama bn olsaydım şansımı denerdim..tabi bu nacizane fikrimmerhaba güzel annişler,
bu gün kontrol vrdı doğumhanede nst ye bağladılar sonra çatı muayensi oldum ,kasıldım oysaki kendimi çok motive etmiştim derin nefes alıp rahat olacaktım ama olmadı refleks oluyo birden bire ister istemez kasıyorsun kendini,çatı darmış çok normal istiyosan çok dikişin olur dedi ebe. dr da çatı kemiği açılmzsa boşuna ağrı çekersin sezeryana almak zorunda kalırız yarın aç susuz gel alalım dedi bebeği.bende biraz düşüneyim o zaman dedim. .şimdi kararsız kaldım sezeryan mı olsam diye dr. bana bıraktı,kafam çok karışık:26:
korkma o kadar bana 9:30 da suni sancı verdiler 14:45'te oğlum doğdu dayanamazsan epidural taktır, sonlarına gelinca çok sancı oluyor ben taktırdım ama ilaç vermediler 9cm olmuş birden hemen doğuma aldılar...öyle çok abartı değil için rahat olsun bir ıkınmadA kurtul inşallah
tatlım benim 1 gün önce 2cm di doktor bana çok iyi demişti seninki dahada iyiymişpeki bnm şimdi 3 cm açılmam varya suni sancı verirlerse devam eder dimi açılmam :26: kalmam yani öle
merhaba güzel annişler,
Canım sen de ben gibi son anda sezeryana mı dönecen, ben hala alışamadım bu fikre ama ben de pazartesi sabah gidiyorum heralde.merhaba güzel annişler,
tatlım benim 1 gün önce 2cm di doktor bana çok iyi demişti seninki dahada iyiymiş
ayy çok heycanlandım cnm inşallah olur yada inşallah kendiliğinden gelir dicem sancım ama bu saatten sonra gelmez heralde :)) yrn randevum var bakalm nst ye girim bidaa kontrol etsin belki yatışımı yapar yrn istesemmi acaba yoksa pazt mi beklesem hani kendi gelirmi diye?
doktorun böyle demişse hiç risk alma bence normal doğum istesen bile sonda sezeryana bile alınabilirsin.senin için hayırlısı olsun.
sni etkilemek için söylemiyorum cnm sn eğer aklında öyle bi ihtimal varsa ve korkuyosan sezeryan yaptr ama bn olsaydım şansımı denerdim..tabi bu nacizane fikrim
cnm doktoruna güven, saatlerce sancı çekip sezeryana dönmek de war işin ucunda.. çok da takılma bence, bebeğinin ve senin sağlığın önemli olan, warsın sezeryan olsun, hayırlısı buymuş demekki..
Canım sen de ben gibi son anda sezeryana mı dönecen, ben hala alışamadım bu fikre ama ben de pazartesi sabah gidiyorum heralde.
merhaba güzel annişler,
ayy çok heycanlandım cnm inşallah olur yada inşallah kendiliğinden gelir dicem sancım ama bu saatten sonra gelmez heralde :)) yrn randevum var bakalm nst ye girim bidaa kontrol etsin belki yatışımı yapar yrn istesemmi acaba yoksa pazt mi beklesem hani kendi gelirmi diye?
kzlar ben manyak oldum buna eminim
canımın neler istedini sölesem hak verirsiniz
böle toz toprak çamur kokusu cekio cnm,
is duman ateş deterjan çamaşır suyu domestos
marc ayyy eşim zor aldı elimden marc ı domestosu
ahahaha allamya bi arkadaş yengesiinin ayakkabı boyası
yedini sölemişdi o daha garip tabide benmkilerde hiç normal
dilayy evmde hiç cicekde yokki saksısından topragını
koklasammmmmm
Ehehe çok ilginmiş, şaka bir yana uzak dur tatlım, hepsi zararlı şeyler, barbekü soslu tütsülenmiş et falan ye, başka da aklıma bişey gelmedi:) Air vick'in yağmur sonrası toprak kokusu oda kokusu var eve ondan sıkabilirsin bir de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?