2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bende 2 li testi çok merak ediyorum bunuda atlatırsak hayırlısıyla inşallah baya bi rahatlayacağım yatıranlar hemen paylaşsın ltf bizde yaptırırken bilgi sahibi olalım bari benim bayramdan sonra yapılacak 6 eylül de

canım 2li test çok basit usgden bebeğin ense ölçümü yapılıyo bide kan tahlili yapılıyo alttan bakma olayıda yok yeterki sonuç iyi çıksın

Tamam canım herşeyin hallolmasına sevindim.
Ayrıca Teşşkür ederim kızım adına:)

İkili test ilk gebeliğimde yaptırmamıştım ama, 3lü testi karından USG ile yapmışlardı.

Teşekkür ederiz Sibelcim. 2 yaşını bitirdi ufaklık:)
Annemler abimle beraber oturdukları için Yengemden ayrı durmak gibi bi şansım yok malesef. Eşimin ailesi komple köyde zaten. Ayda yılda bir görüşürüz onlarla da. tabi telefonda bile yetiyorlar yine buna şükür, ya dibimde otursalardı Kısmet olursa Bayramda gidicez onlara sonrada bi daha gidemeyiz zaten önümüz kış.

seb benden 1 hafta öndesin bende bu hafta sonu gitçem dr çok merak ediyom hem korkuyom riskli gebelik yaşadım için inşallah dr güzel haberler verir hepimize ama ultrasonda bebişi görmek çok heyecanlı oluyo benim ilk oğluşumun cennetteki meleğimin 4 bçk aylıkken çekilmiş ultrason cd si var kıpır kıpır ya hiç durmuyodu bkalım şimdiki nasıl gözükcek:44::44::44::44:

semracım defne prensesın yenı yası kutlu olsunnn opuyorum cok onu senın adınada sevındım soylemıssın kımseyı takma canım sen kıskananlar catlasın de gec :))

cogunluk bebısıını ve hareklerı gormus cok sevındımm haftayada ben gıdıcem kısmet neler olucak bakalım :) benım fındıgım hareketlımı :))

hmm anladım cnm iyi en azından kayınvalidenler uzakmış aaa yetmezlermi cnm onlar telefondan değil uzaydan bile yeterler..

yengeler genelde iyi olur ama belki de kıskanmıştır cnm ben onu algılıyorum etrafımda çok çocuklu insanları genelde kıskanıyorlar 1 tane olunca göze batmıyor da 2 .side gelince panik oluyor millet bu daha doğuracak diye ammaaaaann biz keyfimize bakalım boşverr..

ben kızımda 2 li test yaptırmıştım sadece 3lü testi 2li kötü geçerse yapıyorlar bildiğim kadarıyla yani doktorum öyle demişti benim 2li iyi olduğu için 3lüyü yapmamıştı doktorum ama bu sefer çok heyecanlıyım yaaa acayip bir korku kaplıyor içimi doktor masasına yatıp ultrasoundda görmeyi beklerken ömrümden ömür gidiyor valla kızımda hiç böyle olmamıştım her gittiğimde son derece rahattım ama buçok farklı inşallah yarın ben de güzel haberler verebilirm size.....

streepit canım ıcını rahat tut hayırlısıyla bısey olmaz guzel sonuclarla gelırsınnnnn senın test ne zman

günaydın hanımlar nasılsınız? bu ikili test hangi haftalarda yapılıyor merak ettim. bizim için erken sanırım doktorumuz böyle bişeyden daha bahsetmedi.

Teşekkürler canım sağolasın. söyledik ve rahatladık valla çok şükür.

İlahi canım güldürdün beni

Evet haklısın 2.si gelince panik oluyorlar. ben düşük yapana kadar hiiiiiç bişey yokken, şimdi görümcem baktı ki ben doğuracam bi tane daha, önceki gün doğum günü için aradığında BENDE DÜŞÜNÜYORUM diyo. iyi dedim. hadi bakalım yarışa. Anlayan anlar!!!

sağlıkla gelirsin inşallah. kolaylıkla atlatırsın limonlu limonlu bekliyoruz bebişinle.

günaydın hanımlar nasılsınız? bu ikili test hangi haftalarda yapılıyor merak ettim. bizim için erken sanırım doktorumuz böyle bişeyden daha bahsetmedi.

11-14. haftalar arası yapılıyor canım. sana daha var. topikte sadec 1 arkadaş yaptırdı sanırım. tam hatırlamıyorum ama.

slm cnm 2 li test 13 haftaya girmeden en geç 12. haftada yapılıyormuş....sanırım karından yapılıcak birde kan alınıcakmış...

semracım bu yarışlar zaten eskiden beri varolan şeyler..bana kayınvalidem anlatıyordu görümceleriyle yarıştığını fln..:))

benim de 2 tane görümcem var ama daha bekarlar okuyorlar ben onların ablasıyım o yüzden aramızda öyle pek yarış olacağını sanmam ama ilerde belli de olmaz:))bir tane de kayınço var ama o da küçük bize gelin getirene kadar daha 10 yıl var allahtan bir de elti yok şimdi ilerde de ben çocuklarımı büyütmüş keyfime bakar olacağım inşallah allah izin verirse....

bu arada sen ne yaptın doktora gittin mi yakında?

ay bende bişeyler atıştırayım şurda dururken bak hala kahvaltı etmedim benim gibi yemek yemeyi unutan var mı ya?ben tam bişey yiyeyim diyorum sonra unutup başka bir iş yapıyorum böyle böyle bazı günler akşamı buluyor neden bu kadar unutkan oldum ki acaba???*

maşllhhh cnmm,görümceden yana şansım yok,bi sevemedik birbirimiziiii,,,eşimle konuştular tel de ,tel i verde gelinimizide tebrik edelmmm diyemedilerr,,,

benimde k. validem ,eşimin anneannesi,teyzesi tebrik etti de, 2 görümcem etmedii,,,tek gelinim ben zaten,,bir erkek kardeşleri var ama maalesef görümcelerm soğuk nevale

merhaba kızlar nasılsınız bebişlerinizi teker teker öpüyorum inşallah herşey yolundadır gözerimde yanma başladı pek okuyamıyorum şöyle bi kaç sayfa gezdim yeni yeni telaşlar başlamış ne güzel buarada limonlu kek canım allah yar yardımcın olsun allahım bebeğini de sana bağışlasın..
kad_er ve ceylinmelek hiç kendinizi boş şeyler için üzmeyin canlarım bebeişleriniz de üzülmesin.. ben de hamiş olduğumu söleyince bana ilk tepki artık güreş yoookk olmuştu da şok olmuştum bebeğe sevinmiyorda eşimle birlikte olamayacam die seviniyo hey allhımmm.. temmuz15 de döndük evimize hiç aramadılar sonra duymuşlar oğullarını arayıp geçmiş olsun dediler bana da selam söylediler telefona bile istemediler çok üzüldüm yıprandım baktım bana bişey olsa kimsenin umrunda değil.. yani diyeceğim o ki eşiniz ve bebişlerinizle mutlu olmaya bakın kapınızı kapatın sesleri dışarda kalsın.. mutluluğunuz o insanlara kapak olur zaten..

kızlar sizleri çok seviyorum yeğenlerime de kendinize de çok ii bakın inşallah bir iki aya bende sizinle sevincimi paylaşırım..

boşverin takmayın kızlar bazı insanların kalpleri kötü siz bebişlerinize iyi bakın üzülmeyin ki o pıtırcıklarda mutsuz olmasınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…