- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #43.761
Yapcak iş bırakmadım ki,geçen hafta heyecandan herşeyi hazırladım :) Ya aslında evde yapılcak başka şeyler de var ama benim içimden gelmiyor halim yok, yemek bile yapmıyorum kaç gündür, bugün yapsam iyi olur ama sanırım, yazık kocacık aç aç geliyor, bugün sevdiği bir yemeği yapıyım da sürpriz olsun:):)
bn varım cnm..yalnz değilsnSelam kizlar benim gbi hala sanci bekleyen warmi?ufff gelcekmi acaba bu sancilar.sabretmek cok zor!bebislerini kucaklayanlar hayirli olsun.sanki tek ben kalmsim gbi burayi okuyunca:)
slm kızlar saful sezeryan olacakmış hayırısı olsun bende sanki onun gibi normal isteyip sezeryan olacakmışım gibiyim çoğumuz doğum yaptı galiba bende hem hemen doğsun istiyorum hem karnımda dursun istiyorum 39 haftaya gircem heyecan bastıı
bn varım cnm..yalnz değilsn
bugün göbeğime kuşak bağladı annem...
az göbeğim kalmıştı beni gören herkes ya korse giy yada kuşak bağla dediler. yoksa gmbek sarkar ve kalıcı olurmuş...
korse hayatta giyemem... dikişlerimi ağrıtır hem... eski bir çarşaf parçasını kestik ve bağladık göbeğime. kendimi malkoçoğlu gibi hissediyorum...
bu gece yine gazlı bir gece geçirdik beşik salladım yada meme verdim hep... off bir gün iyi bir gün kötü... ama kimyonlu, şekerli suyun ve sap damlanın faydasını görüyoruz...
oğlumun bugünkü resmini ekliyorum size...
maşallahlarınızı eksik etmeyin teyzeciklerimiz...
Eki Görüntüle 363939
Ay canim iyice psikopata bagladm ben karnmdki her tepkiyi acaba sancimi diom her gece yatarken acaba bugun dogururmym diom
Hakkimiza hayirlisi ins ama cok halsizimmmm
kızlar kontrolden geldik minik kızımız 3 kilo olmuş boyuda 49 cm miş
doktorumuz doğum için 19 martta olabilir dedi
haftaya yine kontrole gidicez ona göre günümüz netleşecek
aynen bnde..aslında bn beklemiyodum daha vaktm var ztn ama dr. 3 cm açılma fln diyince heran olablr gözüyle bakıom..bide neden olmuyo neden sancım gelmiyo bndemi sorun var diye o şekilde psikopata bağladım..belirtilerde var üstelik ama sancı yok..neyse hayırlı olsun en iyi zmnı Allah biliyo..sağlıkla gelsinlerde
selam kızlar...
ben galiba depresyona girdim, çok kötü hissediyorum kendimi.. etrafımdaki herkes bana batmaya başladı.. annem babam her akşam bizdeler, babam bilgisayarımı alıp oturuyo, annem ya iş yapıyo ya da tv. karşısında oturuyo.. evleri yan sokakta bu arada.. her akşam gelmeleri şart değil, ben çağırmıyorumda.. eşimle vakit geçirmek istiyorum ama bu şartlarda zor tabi,böyle sıkıntıya gelemiyorum...
dün de annem diyo ki, hep beraber bi eve mi çıksak, kira ödemezssiniz.. Allahımmm düşüncesi bile beni sıkıntıya soktu. tabi ki böle bişi olmayacağını söledim..ama aklıma geldikçe bu düşüncesi, geriliyorum...
siz şimdi diyosunuz ki ailen sizin iyiliğinizi istediği için böyle yapıyo.. ama ben çok daraldım , yüzüm gülmüyo, bu akşam banyoya girdim çıktım yatak odasında 1 saat oturdum sinirimden.. neden böyle aşırı sıkılıyorum bilmiyorum, bu zamanlarda böyle şeyler yaşamak istemezdim..
eşime belli etmek istemiyorum bişi de demiyorum ama o suratımı asıyorum die kızıyo bana, hastalığıma bağlıyo.. insan hasta olduğu için surat asar mı diyo, bilmiyo ki ben gerçekten kendimi çok kötü hissediyorum, hayatımın her alanına mudahele edilmesi, evimde eşimle wakit geçiremiyo olmak, eşimle konuşurken annemin sürekli ne oldu ne konuştunuz die sorması, dolabımdaki yoğurttan neden 2 tane olduğunun sorgulanması, hepsi hepsi beni sinir ediyo.. çok uzattım kızlar kusura bakmayın çok dolmuşum meğer...
Selam kizlar benim gbi hala sanci bekleyen warmi?ufff gelcekmi acaba bu sancilar.sabretmek cok zor!bebislerini kucaklayanlar hayirli olsun.sanki tek ben kalmsim gbi burayi okuyunca:)
Merhaba canım ya...Ben de aynen senin gibi sancı bekliyorum:<Ama yok anam yok olmuyo.Kasılmalarım var ama ağrı sızı sancı yok...Sen ne alemdesin?
selam kızlar...
ben galiba depresyona girdim, çok kötü hissediyorum kendimi.. etrafımdaki herkes bana batmaya başladı.. annem babam her akşam bizdeler, babam bilgisayarımı alıp oturuyo, annem ya iş yapıyo ya da tv. karşısında oturuyo.. evleri yan sokakta bu arada.. her akşam gelmeleri şart değil, ben çağırmıyorumda.. eşimle vakit geçirmek istiyorum ama bu şartlarda zor tabi,böyle sıkıntıya gelemiyorum...
dün de annem diyo ki, hep beraber bi eve mi çıksak, kira ödemezssiniz.. Allahımmm düşüncesi bile beni sıkıntıya soktu. tabi ki böle bişi olmayacağını söledim..ama aklıma geldikçe bu düşüncesi, geriliyorum...
siz şimdi diyosunuz ki ailen sizin iyiliğinizi istediği için böyle yapıyo.. ama ben çok daraldım , yüzüm gülmüyo, bu akşam banyoya girdim çıktım yatak odasında 1 saat oturdum sinirimden.. neden böyle aşırı sıkılıyorum bilmiyorum, bu zamanlarda böyle şeyler yaşamak istemezdim..
eşime belli etmek istemiyorum bişi de demiyorum ama o suratımı asıyorum die kızıyo bana, hastalığıma bağlıyo.. insan hasta olduğu için surat asar mı diyo, bilmiyo ki ben gerçekten kendimi çok kötü hissediyorum, hayatımın her alanına mudahele edilmesi, evimde eşimle wakit geçiremiyo olmak, eşimle konuşurken annemin sürekli ne oldu ne konuştunuz die sorması, dolabımdaki yoğurttan neden 2 tane olduğunun sorgulanması, hepsi hepsi beni sinir ediyo.. çok uzattım kızlar kusura bakmayın çok dolmuşum meğer...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?