2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aynen ya elim ayağım tutmuyo sanki..yemek konusunda hiiiç içimden gelmiyo kaç gündür dışarda yiyoruz..aylardır temizleyemediğim evimi binbir zahmet ve bel ağrısyla temizleyip mis gbi yapmıştm pazt.dün eşimin ailesi geldi 4 tane kçk çocukla..acımadan kirlettiler valla içim gitti boğazlayasım geldi çocukları.. bu arada nedense bu aralar çocuklara karşı bi tuhafım böle yaramaz çocukları tenha bi yerde kıstırmak istiyorum hiç katlanamıyorm..sadece bebekleri deli gbi seviyorm ama başkalarının çocukları bna batmaya başladı...eskiden böyle değildim ya niye böyle olduki :26:

Selam kizlar benim gbi hala sanci bekleyen warmi?ufff gelcekmi acaba bu sancilar.sabretmek cok zor!bebislerini kucaklayanlar hayirli olsun.sanki tek ben kalmsim gbi burayi okuyunca:)

slm kızlar saful sezeryan olacakmış hayırısı olsun bende sanki onun gibi normal isteyip sezeryan olacakmışım gibiyim çoğumuz doğum yaptı galiba bende hem hemen doğsun istiyorum hem karnımda dursun istiyorum 39 haftaya gircem heyecan bastıı

Sağlıkla gelsin canım minik kuzularımız:))))

evet, çoğu kişi doğum yaptı ama biz de varız....tabi burayı okuyunca sabırsızlanıyo insan...millet büyüttü bile bebişleri....benim hala 17 günüm var...tabi tam vaktinde gelirse...azcık erken gelse diyorum ama karnım hiç aşağı filan da inmedi...top gibi hala ve de dimdik...nerde erken, gecikecek gibi hissediyorum

evet, çoğu kişi doğum yaptı ama biz de varız....tabi burayı okuyunca sabırsızlanıyo insan...millet büyüttü bile bebişleri....benim hala 17 günüm var...tabi tam vaktinde gelirse...azcık erken gelse diyorum ama karnım hiç aşağı filan da inmedi...top gibi hala ve de dimdik...nerde erken, gecikecek gibi hissediyorum

kızlar kontrolden geldik minik kızımız 3 kilo olmuş boyuda 49 cm miş
doktorumuz doğum için 19 martta olabilir dedi
haftaya yine kontrole gidicez ona göre günümüz netleşecek

sezeryan olcaklar gunlerı bellı ona göre beklıyor bız yıne heran doğurcaz gıbı ha bugun ha yarın derken:)benım gercı doktor ay sonunda dedı 26sında falan artık erken gelırmı bılmem:)hayırlısı artık RABBİM neyı yazdıysa onu yaşıycaz.

Maşallah bu yakışıklı kuzucuğa annesi çok güzel yaw canım karnını bağlamışsın ama uzmanlar önermiyor karın bağlamayı rahim eski yerine dönmeyebiliyormuş doğumdan sonra karın bağlanınca

Ay canim iyice psikopata bagladm ben karnmdki her tepkiyi acaba sancimi diom her gece yatarken acaba bugun dogururmym diom
Hakkimiza hayirlisi ins ama cok halsizimmmm

aynen bnde..aslında bn beklemiyodum daha vaktm var ztn ama dr. 3 cm açılma fln diyince heran olablr gözüyle bakıom..bide neden olmuyo neden sancım gelmiyo bndemi sorun var diye o şekilde psikopata bağladım..belirtilerde var üstelik ama sancı yok..neyse hayırlı olsun en iyi zmnı Allah biliyo..sağlıkla gelsinlerde

selam kızlar...
ben galiba depresyona girdim, çok kötü hissediyorum kendimi.. etrafımdaki herkes bana batmaya başladı.. annem babam her akşam bizdeler, babam bilgisayarımı alıp oturuyo, annem ya iş yapıyo ya da tv. karşısında oturuyo.. evleri yan sokakta bu arada.. her akşam gelmeleri şart değil, ben çağırmıyorumda.. eşimle vakit geçirmek istiyorum ama bu şartlarda zor tabi,böyle sıkıntıya gelemiyorum...
dün de annem diyo ki, hep beraber bi eve mi çıksak, kira ödemezssiniz.. Allahımmm düşüncesi bile beni sıkıntıya soktu. tabi ki böle bişi olmayacağını söledim..ama aklıma geldikçe bu düşüncesi, geriliyorum...
siz şimdi diyosunuz ki ailen sizin iyiliğinizi istediği için böyle yapıyo.. ama ben çok daraldım , yüzüm gülmüyo, bu akşam banyoya girdim çıktım yatak odasında 1 saat oturdum sinirimden.. neden böyle aşırı sıkılıyorum bilmiyorum, bu zamanlarda böyle şeyler yaşamak istemezdim..
eşime belli etmek istemiyorum bişi de demiyorum ama o suratımı asıyorum die kızıyo bana, hastalığıma bağlıyo.. insan hasta olduğu için surat asar mı diyo, bilmiyo ki ben gerçekten kendimi çok kötü hissediyorum, hayatımın her alanına mudahele edilmesi, evimde eşimle wakit geçiremiyo olmak, eşimle konuşurken annemin sürekli ne oldu ne konuştunuz die sorması, dolabımdaki yoğurttan neden 2 tane olduğunun sorgulanması, hepsi hepsi beni sinir ediyo.. çok uzattım kızlar kusura bakmayın çok dolmuşum meğer...

Aynen cnm bendede tum belirtiler war sanci yok ay bide cewredekiler kesin sezeryan olcan dio uyuz oluom.hemen doktor oluo herkes.hayirlsi cnm napalim saglikla gelsinde pofudikler sezeryan yada normal hangisi hayirliysa o olsun.sabir sinawi

Canim haklisin tabi.ama birazda hamilelikten bu banada hersey batio odana gec biraz uyur gbi yap.bebisini dusun azcik sabret.allah yardimcin olsun.uzulme kendinide suclama burda bosalt icini rahatlarsn:)

Selam kizlar benim gbi hala sanci bekleyen warmi?ufff gelcekmi acaba bu sancilar.sabretmek cok zor!bebislerini kucaklayanlar hayirli olsun.sanki tek ben kalmsim gbi burayi okuyunca:)

Merhaba canım ya...Ben de aynen senin gibi sancı bekliyorum:<Ama yok anam yok olmuyo.Kasılmalarım var ama ağrı sızı sancı yok...Sen ne alemdesin?

Merhaba canım ya...Ben de aynen senin gibi sancı bekliyorum:<Ama yok anam yok olmuyo.Kasılmalarım var ama ağrı sızı sancı yok...Sen ne alemdesin?

Canim aynen wala ustelk nisan geleli 10gun oldu 3 gun oncede doktor bebek kanala girmis hazir ol dedi nstde sanci cikti ama iste durum bu azcik gelio sancim gidioresmen o sanci acisini yasamak istyrm.senin nstde ciktimi sancin cnm?

Canım kıyamam sana ya, evet depresyoondasın, hatta ben de öyleyim, ben de şimdi telefonu kapadım, bir saattir kardeşime ve ablama ağlıyorum telefonda, helak oldular beni sakinleştirmek içi, galiba hormonlardan, ben bi de pazartesi sabah sezeryana gireceğim düşün ne kadar az kaldı,
senin doğumuna daha varken bir an evvel toparlanmaya bak canım, nasıl olur bilemiyeceğim ama sadece kendini ve bebeğini düşün, bizimle de böyle dertleş, rahatla, kusura bakmayız tamam mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…