2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım ya anlıyorum seni..son zamanlarda biz de hep ailemle ya da eşimin ailesiyle birlikteyiz..yalnız olunca zorlanıyorum,hep beraberken de bazen içime kapanıp yalnız kalmak istiyorum..fazla ilgi de bunaltabilliyor bazen..arada da kırar mıyım incitir miyim diye üzülüyorum..sanırım son zaman stresi bunlar..yine de elimizden geldiği kadar kırmamaya çalışalım..

çitlenbikten haber gelmiş ..gözü aydın olsun..Allah analı babalı büyütsün inşallah..

safuldan haber yok henüz sanırım..inşallh o ve bebişi iyidirler

d m f canım maşallah oğluşuna..çok tatlı

Canim aynen wala ustelk nisan geleli 10gun oldu 3 gun oncede doktor bebek kanala girmis hazir ol dedi nstde sanci cikti ama iste durum bu azcik gelio sancim gidioresmen o sanci acisini yasamak istyrm.senin nstde ciktimi sancin cnm?

Ben de siz gibiyim kızlar, tık yok, 39+4üm ama sancı istiyorum diye bağıracağım nerdeyse, yürüyüş hurma ağlama herşeyi yaptım yok, açılma falan da yok, pazartesi sezeryana girmeden normal doğurmak istiyorum ben ya.

canım demek pazartesi doğum..inşallah sağlıklıca alırsın kucağına bebişini..sezeryan olcak diye de üzülme..hayırlısı böyleymiş.. ağlama lütfen annesi..inşallah herşey çok güzel olcak..ben de haftaya cuma gircem kısmetse doğuma..

Herkese selam bir haftadır sadece ara ara okuyorum yazamadım hiç. Sanırım izin bana yaramadı. Sürekli uyumak istiyorum kolumu kaldıracak halim yok zoraki yapıyorum her şeyi dışarı çıkıp insan içine karışırsam daha iyiyim. Bana ne oldu bilmem.

Herkese tek tek yazamayacağım, doğum yapan herkesi tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütsün inşallah. Doğuma gireceklere de Allah yardım etsin.

bugün öyle mutsuz öyle halsizim ki çok canım sıkkın ağlıyasim geliyo durmadan böyle birini elime geçirsem bagirsam cagirsam vursam kırsam o kişi de eşim olsa.. Çok üzgünüm bebek de gelmiyo aklıma hep kötü şeyler geliyo zaten hiç iyi değilim eşimde sağolsun öyle batıyo ki hareketleri oof sabır allah'im

canım merhaba..son haftalarda daha bir ağırlaşılıyor..bende de var aynı durum..ama tabi az da dışarı çıkmamakla ilgili..bugün kuföre gittim o bile iyi geldi bana da..kaç gündür hep evdeydim..ister istemez alışık değiliz evde kalmaya sıkılıyoruz

Niye sezeryana giriyorsun?Benim de salı günü beklenen doğum tarihi ama gelecek gibi görünmüyo benimki.Gelmezse beklemeyi tercih edicem.Sen sezeryana mı gireceksin yoksa başka bir durum mu var?

bu arada doğum haberleri gelmiş allah anali babalı büyütmeyi nasip etsin bebisleri

Canim aynen wala ustelk nisan geleli 10gun oldu 3 gun oncede doktor bebek kanala girmis hazir ol dedi nstde sanci cikti ama iste durum bu azcik gelio sancim gidioresmen o sanci acisini yasamak istyrm.senin nstde ciktimi sancin cnm?

Ben salı günü NST'ye girdim az az sancılarım başlamış,Ama ben hissetmiyordum.Bakalım bu ptesi yine kontrolüm var sancı çıkacak mı,Bi de dr kesin alttan muayene eder heralde açılma var mı diye ,bakalım ne olacak!Senin nişan da gelmiş hergün daha da çok tetiktesindir

Evet ev iyi gelmedi bana da bugün Işıl'a gittik iyi geldi açıldım biraz. Adencik çok tatlıydı maşallah.

sağolun kızlar moral verdiniz
demek benim gibi olanlar da war, bana ailem batıyo diğerine eşi, öbürüne kendi.. stresten midir hormondan mıdır bilmiyorum ama kalplerini kırıyorum böyle somurtarak..bununda gaayet farkındayım. aksi gibi eşim de mesai yapacakmış bu akşam.. onun yüzünü görünce rahatlıyorum, mutlu oluyorum.. o benim canım.. çabucak gelse keşke..

Canım artık son zamanlarımız etrafımızdakiler de hoş görecek artık, dediğin gibi hormonlardan sanırım. Her şeyin suçlusu onlar zaten

Aynen cnm coj tetikteym.bakalm bende sali gtcm tekrar umarm bu kez acilma olmstr.ben 38.haftada yumusama war demsti.

Ben bunları yapmadım yaa:>Ama yapmayayım artık bari baksana bi faydası yokmuş.Ne kadar hevesliyiz doğurmaya.Kaldık böyle koca göbek kızlar:>

Ay koptum canim ya yanlis cwp yanlis kisi olmus:)kafa gitti wala.ay ewt dogurma ve aci cekme heveslisiyiz pek.ama artk rahat nefes almak rahat donmek istyrm

Ay koptum canim ya yanlis cwp yanlis kisi olmus:)kafa gitti wala.ay ewt dogurma ve aci cekme heveslisiyiz pek.ama artk rahat nefes almak rahat donmek istyrm

Evet valla geceleri dönerken çok zorlanıyorum.Sırtüstü yatarken de nefes alamıyorum.Bi sağıma bi soluma yatmaktan artık omuzlarım ağrıyor.Ama işte napalım sonu güzel olacak bebişlerimiz gelince herşeyi unutucaz:>harika olacak ama bi gelseler:>hehe koca göbek kalmak istemiyorum ben yaa:>

Ewt ins sonu gusel olck:)koca gobek kalmayz insssss er yada gec gelcekler inatci baliklar:)

Selam kizlar benim gbi hala sanci bekleyen warmi?ufff gelcekmi acaba bu sancilar.sabretmek cok zor!bebislerini kucaklayanlar hayirli olsun.sanki tek ben kalmsim gbi burayi okuyunca:)

Ay canim iyice psikopata bagladm ben karnmdki her tepkiyi acaba sancimi diom her gece yatarken acaba bugun dogururmym diom
Hakkimiza hayirlisi ins ama cok halsizimmmm

Ben de varim ben de varim
Normal olmasini cok istiyorum. Ben de her seyi denedim ama hala tik yok yerinden pek memnun sanirim kucuk bey.
5gün kaldi. Geldi geldi... Gelmezse bekeyip bekleyip sezeryan olanlar kervanina katilicam sanirim :18:

Ben de varim ben de varim
Normal olmasini cok istiyorum. Ben de her seyi denedim ama hala tik yok yerinden pek memnun sanirim kucuk bey.
5gün kaldi. Geldi geldi... Gelmezse bekeyip bekleyip sezeryan olanlar kervanina katilicam sanirim :18:

Aaaaa cnm bi suru oldk guclerimizi bitlestrsek sanci gelirmikl yada sanci duasi falan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…