- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #43.781
selam kızlar...
ben galiba depresyona girdim, çok kötü hissediyorum kendimi.. etrafımdaki herkes bana batmaya başladı.. annem babam her akşam bizdeler, babam bilgisayarımı alıp oturuyo, annem ya iş yapıyo ya da tv. karşısında oturuyo.. evleri yan sokakta bu arada.. her akşam gelmeleri şart değil, ben çağırmıyorumda.. eşimle vakit geçirmek istiyorum ama bu şartlarda zor tabi,böyle sıkıntıya gelemiyorum...
dün de annem diyo ki, hep beraber bi eve mi çıksak, kira ödemezssiniz.. Allahımmm düşüncesi bile beni sıkıntıya soktu. tabi ki böle bişi olmayacağını söledim..ama aklıma geldikçe bu düşüncesi, geriliyorum...
siz şimdi diyosunuz ki ailen sizin iyiliğinizi istediği için böyle yapıyo.. ama ben çok daraldım , yüzüm gülmüyo, bu akşam banyoya girdim çıktım yatak odasında 1 saat oturdum sinirimden.. neden böyle aşırı sıkılıyorum bilmiyorum, bu zamanlarda böyle şeyler yaşamak istemezdim..
eşime belli etmek istemiyorum bişi de demiyorum ama o suratımı asıyorum die kızıyo bana, hastalığıma bağlıyo.. insan hasta olduğu için surat asar mı diyo, bilmiyo ki ben gerçekten kendimi çok kötü hissediyorum, hayatımın her alanına mudahele edilmesi, evimde eşimle wakit geçiremiyo olmak, eşimle konuşurken annemin sürekli ne oldu ne konuştunuz die sorması, dolabımdaki yoğurttan neden 2 tane olduğunun sorgulanması, hepsi hepsi beni sinir ediyo.. çok uzattım kızlar kusura bakmayın çok dolmuşum meğer...
Canim aynen wala ustelk nisan geleli 10gun oldu 3 gun oncede doktor bebek kanala girmis hazir ol dedi nstde sanci cikti ama iste durum bu azcik gelio sancim gidioresmen o sanci acisini yasamak istyrm.senin nstde ciktimi sancin cnm?
Canım kıyamam sana ya, evet depresyoondasın, hatta ben de öyleyim, ben de şimdi telefonu kapadım, bir saattir kardeşime ve ablama ağlıyorum telefonda, helak oldular beni sakinleştirmek içi, galiba hormonlardan, ben bi de pazartesi sabah sezeryana gireceğim düşün ne kadar az kaldı,
senin doğumuna daha varken bir an evvel toparlanmaya bak canım, nasıl olur bilemiyeceğim ama sadece kendini ve bebeğini düşün, bizimle de böyle dertleş, rahatla, kusura bakmayız tamam mı?
Herkese selam bir haftadır sadece ara ara okuyorum yazamadım hiç. Sanırım izin bana yaramadı. Sürekli uyumak istiyorum kolumu kaldıracak halim yok zoraki yapıyorum her şeyi dışarı çıkıp insan içine karışırsam daha iyiyim. Bana ne oldu bilmem.
Herkese tek tek yazamayacağım, doğum yapan herkesi tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütsün inşallah. Doğuma gireceklere de Allah yardım etsin.
Ben de siz gibiyim kızlar, tık yok, 39+4üm ama sancı istiyorum diye bağıracağım nerdeyse, yürüyüş hurma ağlama herşeyi yaptım yok, açılma falan da yok, pazartesi sezeryana girmeden normal doğurmak istiyorum ben ya.
Canim aynen wala ustelk nisan geleli 10gun oldu 3 gun oncede doktor bebek kanala girmis hazir ol dedi nstde sanci cikti ama iste durum bu azcik gelio sancim gidioresmen o sanci acisini yasamak istyrm.senin nstde ciktimi sancin cnm?
canım merhaba..son haftalarda daha bir ağırlaşılıyor..bende de var aynı durum..ama tabi az da dışarı çıkmamakla ilgili..bugün kuföre gittim o bile iyi geldi bana da..kaç gündür hep evdeydim..ister istemez alışık değiliz evde kalmaya sıkılıyoruz
sağolun kızlar moral verdiniz
demek benim gibi olanlar da war, bana ailem batıyo diğerine eşi, öbürüne kendi.. stresten midir hormondan mıdır bilmiyorum ama kalplerini kırıyorum böyle somurtarak..bununda gaayet farkındayım. aksi gibi eşim de mesai yapacakmış bu akşam.. onun yüzünü görünce rahatlıyorum, mutlu oluyorum.. o benim canım.. çabucak gelse keşke..
Ben salı günü NST'ye girdim az az sancılarım başlamış,Ama ben hissetmiyordum.Bakalım bu ptesi yine kontrolüm var sancı çıkacak mı,Bi de dr kesin alttan muayene eder heralde açılma var mı diye ,bakalım ne olacak!Senin nişan da gelmiş hergün daha da çok tetiktesindir
eBen de siz gibiyim kızlar, tık yok, 39+4üm ama sancı istiyorum diye bağıracağım nerdeyse, yürüyüş hurma ağlama herşeyi yaptım yok, açılma falan da yok, pazartesi sezeryana girmeden normal doğurmak istiyorum ben ya.
Aynen cnm bende yaptm hepsini.gelmio
Ben bunları yapmadım yaa:>Ama yapmayayım artık bari baksana bi faydası yokmuş.Ne kadar hevesliyiz doğurmaya.Kaldık böyle koca göbek kızlar:>
Ay koptum canim ya yanlis cwp yanlis kisi olmus:)kafa gitti wala.ay ewt dogurma ve aci cekme heveslisiyiz pek.ama artk rahat nefes almak rahat donmek istyrm
Evet valla geceleri
dönerken çok zorlanıyorum.Sırtüstü yatarken de nefes alamıyorum.Bi sağıma bi soluma yatmaktan artık omuzlarım ağrıyor.Ama işte napalım sonu güzel olacak bebişlerimiz gelince herşeyi unutucaz:>harika olacak ama bi gelseler:>hehe koca göbek kalmak istemiyorum ben yaa:>
Selam kizlar benim gbi hala sanci bekleyen warmi?ufff gelcekmi acaba bu sancilar.sabretmek cok zor!bebislerini kucaklayanlar hayirli olsun.sanki tek ben kalmsim gbi burayi okuyunca:)
Ay canim iyice psikopata bagladm ben karnmdki her tepkiyi acaba sancimi diom her gece yatarken acaba bugun dogururmym diom
Hakkimiza hayirlisi ins ama cok halsizimmmm
Ben de varim ben de varimBen de siz gibiyim kızlar, tık yok, 39+4üm ama sancı istiyorum diye bağıracağım nerdeyse, yürüyüş hurma ağlama herşeyi yaptım yok, açılma falan da yok, pazartesi sezeryana girmeden normal doğurmak istiyorum ben ya.
Ben de varim ben de varim
Normal olmasini cok istiyorum. Ben de her seyi denedim ama hala tik yok yerinden pek memnun sanirim kucuk bey.
5gün kaldi. Geldi geldi... Gelmezse bekeyip bekleyip sezeryan olanlar kervanina katilicam sanirim :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?