- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #43.801
Aaaaa cnm bi suru oldk guclerimizi bitlestrsek sanci gelirmikl yada sanci duasi falan:)
Sinerji yapalim. Belki faydasi olur. Denemedigim bi o kaldi sanirim
:)haha benim denemedgim bi hamam kaldi ona da cesaret edmiom:18:
canım demek pazartesi doğum..inşallah sağlıklıca alırsın kucağına bebişini..sezeryan olcak diye de üzülme..hayırlısı böyleymiş.. ağlama lütfen annesi..inşallah herşey çok güzel olcak..ben de haftaya cuma gircem kısmetse doğuma..
Niye sezeryana giriyorsun?Benim de salı günü beklenen doğum tarihi ama gelecek gibi görünmüyo benimki.Gelmezse beklemeyi tercih edicem.Sen sezeryana mı gireceksin yoksa başka bir durum mu var?
:)haha benim denemedgim bi hamam kaldi ona da cesaret edmiom:18:
Bende katılayım sizlere, normal doğumu bekleyenlerdenim fakat doktorum oglumun kafasının cok buyudugunu 101 cm oldugunu cok zor bır dogum olacağını hatta yarı yolda sezeryana dönebileceklerini söyledi. Ayrıca normal dogumda kafa bıraz yamuk cıkabılırmıs ama sonra duzelıyormus sanırım. Bır haftadır dogurmak ıcın elımden gelenı yapıyorum, kendimi sancılarım geldimi diye beklemekten sıkıldım. 3800 olmuş sıpam daha da beklersem hiç çıkmayacak :)
Pazartesiye kadar beklemeye karar verdim, gelmez ise pazartesi günü sezaryan ile geliyor oğluşum...
Hepimize hayırlı kolay doğumlar inşallahh..
aynen ya elim ayağım tutmuyo sanki..yemek konusunda hiiiç içimden gelmiyo kaç gündür dışarda yiyoruz..aylardır temizleyemediğim evimi binbir zahmet ve bel ağrısyla temizleyip mis gbi yapmıştm pazt.dün eşimin ailesi geldi 4 tane kçk çocukla..acımadan kirlettiler valla içim gitti boğazlayasım geldi çocukları.. bu arada nedense bu aralar çocuklara karşı bi tuhafım böle yaramaz çocukları tenha bi yerde kıstırmak istiyorum hiç katlanamıyorm..sadece bebekleri deli gbi seviyorm ama başkalarının çocukları bna batmaya başladı...eskiden böyle değildim ya niye böyle olduki :26:
kızlar kontrolden geldik minik kızımız 3 kilo olmuş boyuda 49 cm miş
doktorumuz doğum için 19 martta olabilir dedi
haftaya yine kontrole gidicez ona göre günümüz netleşecek
selam kızlar...
ben galiba depresyona girdim, çok kötü hissediyorum kendimi.. etrafımdaki herkes bana batmaya başladı.. annem babam her akşam bizdeler, babam bilgisayarımı alıp oturuyo, annem ya iş yapıyo ya da tv. karşısında oturuyo.. evleri yan sokakta bu arada.. her akşam gelmeleri şart değil, ben çağırmıyorumda.. eşimle vakit geçirmek istiyorum ama bu şartlarda zor tabi,böyle sıkıntıya gelemiyorum...
dün de annem diyo ki, hep beraber bi eve mi çıksak, kira ödemezssiniz.. Allahımmm düşüncesi bile beni sıkıntıya soktu. tabi ki böle bişi olmayacağını söledim..ama aklıma geldikçe bu düşüncesi, geriliyorum...
siz şimdi diyosunuz ki ailen sizin iyiliğinizi istediği için böyle yapıyo.. ama ben çok daraldım , yüzüm gülmüyo, bu akşam banyoya girdim çıktım yatak odasında 1 saat oturdum sinirimden.. neden böyle aşırı sıkılıyorum bilmiyorum, bu zamanlarda böyle şeyler yaşamak istemezdim..
eşime belli etmek istemiyorum bişi de demiyorum ama o suratımı asıyorum die kızıyo bana, hastalığıma bağlıyo.. insan hasta olduğu için surat asar mı diyo, bilmiyo ki ben gerçekten kendimi çok kötü hissediyorum, hayatımın her alanına mudahele edilmesi, evimde eşimle wakit geçiremiyo olmak, eşimle konuşurken annemin sürekli ne oldu ne konuştunuz die sorması, dolabımdaki yoğurttan neden 2 tane olduğunun sorgulanması, hepsi hepsi beni sinir ediyo.. çok uzattım kızlar kusura bakmayın çok dolmuşum meğer...
Herkese selam bir haftadır sadece ara ara okuyorum yazamadım hiç. Sanırım izin bana yaramadı. Sürekli uyumak istiyorum kolumu kaldıracak halim yok zoraki yapıyorum her şeyi dışarı çıkıp insan içine karışırsam daha iyiyim. Bana ne oldu bilmem.
Herkese tek tek yazamayacağım, doğum yapan herkesi tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütsün inşallah. Doğuma gireceklere de Allah yardım etsin.
bugün öyle mutsuz öyle halsizim ki çok canım sıkkın ağlıyasim geliyo durmadan böyle birini elime geçirsem bagirsam cagirsam vursam kırsam o kişi de eşim olsa.. Çok üzgünüm bebek de gelmiyo aklıma hep kötü şeyler geliyo zaten hiç iyi değilim eşimde sağolsun öyle batıyo ki hareketleri oof sabır allah'im
Bende katılayım sizlere, normal doğumu bekleyenlerdenim fakat doktorum oglumun kafasının cok buyudugunu 101 cm oldugunu cok zor bır dogum olacağını hatta yarı yolda sezeryana dönebileceklerini söyledi. Ayrıca normal dogumda kafa bıraz yamuk cıkabılırmıs ama sonra duzelıyormus sanırım. Bır haftadır dogurmak ıcın elımden gelenı yapıyorum, kendimi sancılarım geldimi diye beklemekten sıkıldım. 3800 olmuş sıpam daha da beklersem hiç çıkmayacak :)
R
Pazartesiye kadar beklemeye karar verdim, gelmez ise pazartesi günü sezaryan ile geliyor oğluşum...
Hepimize hayırlı kolay doğumlar inşallahh..
Anam kimimiz küçük diye, kimimiz büyük diye yatacaz sezeryana, oğullarımız aynı gün doğacak desene, sağlıklı olsunlar da.
Canım bu son aylar insan tahammülsüz oluyor ondandır çocuklara kızman, ama evi kirletmeleri çok ayıp, gelip onların temizlemesi lazım aslında.
Maşşallah canım kuzuna
Kızlar 3.nüzün derdi de son haftalarda olmanız aynı gel-gitler bende de var hep bu hormonlar, normal görüp boşverin geçer
kizlar bebegin boynuna kordon dolanmis kg su 3750 olmus nst de hic sanci yok.ebe muayenesinde pazartesinden bbuyana hic acilma yok hala 1cm. 2-3gün daha beklenebir ama 4kg yu bulcak dogum zorlasiyo.beni yarim saate sezaryene aliyolar.normal yapamicam die yikildm.dua edin birazdan allahin iznyle kızımı alcam kucagma dualarinizi esirgemeyin.çok korkuyorum
Ben de varim ben de varim
Normal olmasini cok istiyorum. Ben de her seyi denedim ama hala tik yok yerinden pek memnun sanirim kucuk bey.
5gün kaldi. Geldi geldi... Gelmezse bekeyip bekleyip sezeryan olanlar kervanina katilicam sanirim :18:
Kuzucuğum, ben 39+4üm ama bebek hep 35 çıkıyor, büyümesi durdu dedi doktorlar, korkuttular beni, ben de 40 hafta pazartesi dolunca alalım mı dediklerinde evet dedim, inşallah doğru bir karar vermişimdir.
bende de tık yok kızlar. hepimiz için hayırlısı olsun. bu hafta doğurmaya bak dedi doktorum:) sanki elimde olan bişiy debi yandan geçmişi okumaya çalışıyorum altta Melikeyi gördm cnm hayırlı olsun Allah analı babalı byütsün..bu stresten kurtulduuna inanamıyorum..insana sanki hiç kurtulamıcakmış gbi geliyo dimi.. bnmde 3 cm açılmam varmış ama bugün gttm dr.a suni sancı yerine bekleyelm ztn daha günü dolmamış dedi..kendiliinden gelsin dedi..bakalm ne zmn gelcek ama strese girdim madem açıklıım var yumuşamada varmış rahimde neden sancı fln gelmiyo..nişan gbi bişide geldi..kaç gün oldu tık yok.. neyse sn hayrlısıyla kurtulmuşsun..Allah bahtını güzel etsin..
bn geçmişteyim :))
maşallahkızlar selam ,çitlenbik nickli arkadaşımız kadriye bugün saat 12.00 de kızı yoncayı kucağına almış 3850 gr 49 cm kızımızbebekte annede sağlıklı maşallah bu aradadoğum yapan arkadaşları tebrik ederim safulcuğum Allah kolaylık versin hayırlı haberlerini bekliyoruz .
dualarımız seninle canım, geçmişin hepsini okuyamadım ama doğurmuşsundur şimdiye herhalde. Allah ikinizi de sağ salim kurtarsın, mis kokulunu koklarsın yakında:)kizlar bebegin boynuna kordon dolanmis kg su 3750 olmus nst de hic sanci yok.ebe muayenesinde pazartesinden bbuyana hic acilma yok hala 1cm. 2-3gün daha beklenebir ama 4kg yu bulcak dogum zorlasiyo.beni yarim saate sezaryene aliyolar.normal yapamicam die yikildm.dua edin birazdan allahin iznyle kızımı alcam kucagma dualarinizi esirgemeyin.çok korkuyorum
bebek arabamız geldi lakin sırtı yatmayan bir bebek arabası icat tmişler şoktayız ailecek.....
cocuk hep oturur vaziyette gidicek şaka gibi canım cok sıkıldı aradık jokeri getirin bir bakalım dediler.......
Merve nasılsın iyileştin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?