2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Saol canım ya, evet inşallah sağ salim doğar da kuruntularım yanım akar kalır. Hepimize hayırlı doğumlar olur.

Niye sezeryana giriyorsun?Benim de salı günü beklenen doğum tarihi ama gelecek gibi görünmüyo benimki.Gelmezse beklemeyi tercih edicem.Sen sezeryana mı gireceksin yoksa başka bir durum mu var?

Kuzucuğum, ben 39+4üm ama bebek hep 35 çıkıyor, büyümesi durdu dedi doktorlar, korkuttular beni, ben de 40 hafta pazartesi dolunca alalım mı dediklerinde evet dedim, inşallah doğru bir karar vermişimdir.

Bende katılayım sizlere, normal doğumu bekleyenlerdenim fakat doktorum oglumun kafasının cok buyudugunu 101 cm oldugunu cok zor bır dogum olacağını hatta yarı yolda sezeryana dönebileceklerini söyledi. Ayrıca normal dogumda kafa bıraz yamuk cıkabılırmıs ama sonra duzelıyormus sanırım. Bır haftadır dogurmak ıcın elımden gelenı yapıyorum, kendimi sancılarım geldimi diye beklemekten sıkıldım. 3800 olmuş sıpam daha da beklersem hiç çıkmayacak :)

Pazartesiye kadar beklemeye karar verdim, gelmez ise pazartesi günü sezaryan ile geliyor oğluşum...

Hepimize hayırlı kolay doğumlar inşallahh..

:)haha benim denemedgim bi hamam kaldi ona da cesaret edmiom:18:

Anam kimimiz küçük diye, kimimiz büyük diye yatacaz sezeryana, oğullarımız aynı gün doğacak desene, sağlıklı olsunlar da.

Canım bu son aylar insan tahammülsüz oluyor ondandır çocuklara kızman, ama evi kirletmeleri çok ayıp, gelip onların temizlemesi lazım aslında.

kızlar kontrolden geldik minik kızımız 3 kilo olmuş boyuda 49 cm miş
doktorumuz doğum için 19 martta olabilir dedi
haftaya yine kontrole gidicez ona göre günümüz netleşecek

Maşşallah canım kuzuna

Kızlar 3.nüzün derdi de son haftalarda olmanız aynı gel-gitler bende de var hep bu hormonlar, normal görüp boşverin geçer

Selam cnm hakkina hayrlisi olsn.
ins bebis gelr hemen de gerek kalmaz.umarim bu gece hepimiz sancilaniriz
Hayirlisyla insssss

Aynen öyle yalnız benim doktor normal dogum için çok destekliyordu ama bizim oğlan koca kafalı olunca yapılacak bişey kalmadı maalesef :) sezaryan için gece 12:00 den ıtıbaren yeme içme yok dedi, nasıl dayanıcam bilmiyorum, sabah 10:00 gibi alırız dedi, şimdiden açlığa nasıl dayanacağımı düşünüyorum :)

Anam kimimiz küçük diye, kimimiz büyük diye yatacaz sezeryana, oğullarımız aynı gün doğacak desene, sağlıklı olsunlar da.

Haklısın canım, inşallah sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza son günlerimiz de geçsin de

melike tebrik ederim çok şükür almışsın bebeğini kucağına.....

d-m-f maşallahhh oğlun çok tatlı

çitlenbik arkadaşımız da almış bebeğini tebrik ederimm

saful Allah yardımcın olsun senide sezeryana almışlar.....

canım dualrım seninle rabbim yardımcın olsun

Ben de varim ben de varim
Normal olmasini cok istiyorum. Ben de her seyi denedim ama hala tik yok yerinden pek memnun sanirim kucuk bey.
5gün kaldi. Geldi geldi... Gelmezse bekeyip bekleyip sezeryan olanlar kervanina katilicam sanirim :18:

Kuzucuğum, ben 39+4üm ama bebek hep 35 çıkıyor, büyümesi durdu dedi doktorlar, korkuttular beni, ben de 40 hafta pazartesi dolunca alalım mı dediklerinde evet dedim, inşallah doğru bir karar vermişimdir.
bende de tık yok kızlar. hepimiz için hayırlısı olsun. bu hafta doğurmaya bak dedi doktorum:) sanki elimde olan bişiy debu arada bernysita, sen şanslısın en azından. benim şurda 1 haftam kaldı, 1cm açıklık var sadece çoktandır ve karnım top gibi dimdik, hiç aşağı inmemiş paşam:) niyeti de yok gibi. hadi hayırlısı hepimiz için. herkesten dua bekliyoruz

maşallah Allah analı babalı büyütmek nasip etsin. dualarımız seninle canım, geçmişin hepsini okuyamadım ama doğurmuşsundur şimdiye herhalde. Allah ikinizi de sağ salim kurtarsın, mis kokulunu koklarsın yakında:)

bebek arabamız geldi lakin sırtı yatmayan bir bebek arabası icat tmişler şoktayız ailecek.....

cocuk hep oturur vaziyette gidicek şaka gibi canım cok sıkıldı aradık jokeri getirin bir bakalım dediler.......

Yatmayan araba olur mu hiç. Kullanım kılavuzu çıktı mı içinden? Yok mu orada resmi falan?

Merve nasılsın iyileştin mi?

canımmm iileştim gbi. annemdeydim 2 gündür pek giremedim ,geçmişe bi daldım ancak çıktım annemde pc masaüstü bende sandalyede uzun süre oturamıyorum
zamann geçmiyor ya gelsin kızım artık lüttfenn,doktorum tarihi degiştirdi yine 39,5 haftalıkken sezeryan yapcakmıs keko,1 hafta daha var.
sen nasılsın kuzumm keyfin ne alemde ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…