- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #4.381
merhaba kızlar nasılsınız bebişlerinizi teker teker öpüyorum inşallah herşey yolundadır gözerimde yanma başladı pek okuyamıyorum şöyle bi kaç sayfa gezdim yeni yeni telaşlar başlamış ne güzel buarada limonlu kek canım allah yar yardımcın olsun allahım bebeğini de sana bağışlasın..
kad_er ve ceylinmelek hiç kendinizi boş şeyler için üzmeyin canlarım bebeişleriniz de üzülmesin.. ben de hamiş olduğumu söleyince bana ilk tepki artık güreş yoookk olmuştu da şok olmuştum bebeğe sevinmiyorda eşimle birlikte olamayacam die seviniyo hey allhımmm.. temmuz15 de döndük evimize hiç aramadılar sonra duymuşlar oğullarını arayıp geçmiş olsun dediler bana da selam söylediler telefona bile istemedilerçok üzüldüm yıprandım baktım bana bişey olsa kimsenin umrunda değil.. yani diyeceğim o ki eşiniz ve bebişlerinizle mutlu olmaya bakın kapınızı kapatın sesleri dışarda kalsın.. mutluluğunuz o insanlara kapak olur zaten..
kızlar sizleri çok seviyorum yeğenlerime de kendinize de çok ii bakın inşallah bir iki aya bende sizinle sevincimi paylaşırım..
kızlar iyi akşamlar..bikaçgündür mide bulantısı+vajinit şikayetleriyle savaşırken giremedim..umarım hepiniz iyisinizdir..
bugün bi müjde aldım onu paylaşmam lazım....
benim bi bebeğim daha varmış göbüşümde...8.haftamda ikinci bebeğimi gördüm o 7+2 bir hafta geriden geliyomuş..Allah ım okadar mutlu oldumki ikinciye hamilelik haberi almış gibiyim...
merhaba kızlar nasılsınız bebişlerinizi teker teker öpüyorum inşallah herşey yolundadır gözerimde yanma başladı pek okuyamıyorum şöyle bi kaç sayfa gezdim yeni yeni telaşlar başlamış ne güzel buarada limonlu kek canım allah yar yardımcın olsun allahım bebeğini de sana bağışlasın..
kad_er ve ceylinmelek hiç kendinizi boş şeyler için üzmeyin canlarım bebeişleriniz de üzülmesin.. ben de hamiş olduğumu söleyince bana ilk tepki artık güreş yoookk olmuştu da şok olmuştum bebeğe sevinmiyorda eşimle birlikte olamayacam die seviniyo hey allhımmm.. temmuz15 de döndük evimize hiç aramadılar sonra duymuşlar oğullarını arayıp geçmiş olsun dediler bana da selam söylediler telefona bile istemedilerçok üzüldüm yıprandım baktım bana bişey olsa kimsenin umrunda değil.. yani diyeceğim o ki eşiniz ve bebişlerinizle mutlu olmaya bakın kapınızı kapatın sesleri dışarda kalsın.. mutluluğunuz o insanlara kapak olur zaten..
kızlar sizleri çok seviyorum yeğenlerime de kendinize de çok ii bakın inşallah bir iki aya bende sizinle sevincimi paylaşırım..
ANNE ADAYLARI KÖTÜ SENARYOYU KENDİLERİ YAZIYOR…
Kimi anne adaylarının kaygılı kişiliklerini hamileliğe de taşıdıklarını söyleyen Dr Ayşe Duman, “Bir dış gebeliği, bir düşüğü olan hastam, 3. Gebeliğini planlarken bile endişeli ve kaygılıydı. Bu kaygılarla başlayan gebeliğinde duygularını “Her an bebeğimi kaybedecekmişim gibi geliyor” şeklinde ifade ediyordu. Gebelik ilerledikçe bebekte gelişme geriliği, rahimde kasılmalar tespit ettik. Kaygıları kabusa dönüşmeye başlayınca zihinsel iyileşme teknikleri ile “EFT-Oto Hipnoz” çalışmaya başladık. En son muayenesinde bebeği olması gerektiği büyüklüğünde, rahimi gevşemiş durumdaydı. Her kontrolde endişeli bir yüz ifadesi ile odama giren hastam bu sefer gülümseyerek girmiş ve bebeği ile ilgili hiçbir olumsuz soru sormamıştı. Bu çarpıcı örnek, zihinsel iyileşme teknikleri ile bebeğin de rahatladığını gösteriyor. Anne adaylarının rahatlamayı başarırsa, bebeklerinin zihinsel ve bedensel gelişimine en büyük katkıyı sağlayacaklardır” şeklinde konuştu.
ANNE KARNINDAKİ BEBEK KAYGIYI ADETA EMİYOR…
Dr. Ayşe Duman, “Annenin kaygıları bebeğin fiziksel gelişimini etkilediği gibi zihinsel ve ruhsal gelişimini de etkiler. Gebeliklerinde endişeli olan annelerin bebekleri anne karnındayken bu endişeyi adeta emer ve hayata tehdit algısıyla başlar. Tehdit algısı bir stres faktörüdür ve stres de insanın sağlığının baş düşmanıdır. Doğru olan şu ki; anne bebeğinin fiziksel sağlığı için dikkat ettiği sağlıklı beslenme, zararlı yiyecek ve içeceklerden uzak kalma gibi hassasiyetleri, bebeğinin ruh sağlığını korumak için de göstermelidir” dedi
okudukça moralim bozuldu şu hamile halimle beni bukadar üzenleri Allahtan bulun diyorum...yazık...
süpperrr olmuşş bide sağ salim aldınmı kucağınaa oh ohkendi ailem çok sevindi. abimin eşi yani yengem biraz tuhaf oldu ama. çünkü onun kızımdan 1 yaş kadar büyük oğlu var. kendini geç kalmış hissetti ve bunu dile getirdi!
eşim annesine telefonda söylemiş, çünkü onlar şehir dışında yaşıyorlar.Eşimin ailesinden küçük görümcem ve kayınvalidem tebrik etmek için aradı.tabi hiç sıcakkanlı değillerdi. telefonda bile olsa insan biraz hissettirir değil mi?? küçük görümcemde bi tane daha düşündüğünü söyledi2 oğlu var bu arada. şimdilik durum böyle işte. Rabbim herkesin gönlüne göre versin.
Günaydın anneler, 10.30 da kontrolumuz var. Miniklerimi gorucem çok heyecanlıyım .inşallah hersey yolundadir içeride:)
Herkese sağlıklı ve mutlu bir gün diliyorum.
günaydınlar herkese
güzel bir gün olması dileğiyle....
günaydınn hamişler
sabahın 6 sında kalkıp işe gelince en erken pc açanda ben oluyorum heralde... Neyse yapcak bişi yok herkeze mutlu ve sorunsuz bir gün diliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?