2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

boşverin takmayın kızlar bazı insanların kalpleri kötü siz bebişlerinize iyi bakın üzülmeyin ki o pıtırcıklarda mutsuz olmasınlar

kızlar bide 2li testlerden sonra aşılar varmış tetenozu duydumda başka aşı varmı tecrübeli anneler bilgi verin bize.
bugün aile hekimliğine gittim testlerimi yaptılar kayıt açtılar falan test zamanında ve aşı zamanlarınızı biz takip etcez dediler. hangş aşılar diyede sormak gelmedi hiç aklıma. bu arada tabiki doktoruma gitmyide ihmal etmicem 2 taraflı takipde olcam. istanbulda yaşayan arkadaşlar mutlaka gidin aile hekimlerinize çok ilgileniyolar ve doktorunuz atlasada onlar atlamıyolar hiçbişeyinizi.

ay kaç saattir giremedim kızlar siz de de aynı sorun oldumu bakım mı ne varmış...

minikler cnm hep böyle gel bizi yalnız bırakma çok sevindim seni görünce inşallah en yakın zamanda güzel haberler bekliyorum senden...

şimdi iftar vakti ben biraz işime bakayım sonra gene gelirim kıslarrr

Slm iftar yaklaştı o yüzden geçmiş sayfaları okuyamıyorum. Umarım tüm anne ve bebişleri iyidir.

Herkese iyi iftarlar,

kızlar iyi akşamlar..bikaçgündür mide bulantısı+vajinit şikayetleriyle savaşırken giremedim..umarım hepiniz iyisinizdir..
bugün bi müjde aldım onu paylaşmam lazım....
benim bi bebeğim daha varmış göbüşümde...8.haftamda ikinci bebeğimi gördüm o 7+2 bir hafta geriden geliyomuş..Allah ım okadar mutlu oldumki ikinciye hamilelik haberi almış gibiyim...

ohh ohh süper :)))) ne kadar mutlu olmuşsundur senin yerine kendimi koyuyorum herhalde sevinçten ne yapardım :)))))Allah'ım ikisini birden sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah :)))

kimseyi takmamak lazım sadece eşimle bebeğimi düşünyorum çünkü kimseden fayda yok anamla babamdan başka onların hakkını yiyemem

ANNE ADAYLARI KÖTÜ SENARYOYU KENDİLERİ YAZIYOR…
Kimi anne adaylarının kaygılı kişiliklerini hamileliğe de taşıdıklarını söyleyen Dr Ayşe Duman, “Bir dış gebeliği, bir düşüğü olan hastam, 3. Gebeliğini planlarken bile endişeli ve kaygılıydı. Bu kaygılarla başlayan gebeliğinde duygularını “Her an bebeğimi kaybedecekmişim gibi geliyor” şeklinde ifade ediyordu. Gebelik ilerledikçe bebekte gelişme geriliği, rahimde kasılmalar tespit ettik. Kaygıları kabusa dönüşmeye başlayınca zihinsel iyileşme teknikleri ile “EFT-Oto Hipnoz” çalışmaya başladık. En son muayenesinde bebeği olması gerektiği büyüklüğünde, rahimi gevşemiş durumdaydı. Her kontrolde endişeli bir yüz ifadesi ile odama giren hastam bu sefer gülümseyerek girmiş ve bebeği ile ilgili hiçbir olumsuz soru sormamıştı. Bu çarpıcı örnek, zihinsel iyileşme teknikleri ile bebeğin de rahatladığını gösteriyor. Anne adaylarının rahatlamayı başarırsa, bebeklerinin zihinsel ve bedensel gelişimine en büyük katkıyı sağlayacaklardır” şeklinde konuştu.

ANNE KARNINDAKİ BEBEK KAYGIYI ADETA EMİYOR…
Dr. Ayşe Duman, “Annenin kaygıları bebeğin fiziksel gelişimini etkilediği gibi zihinsel ve ruhsal gelişimini de etkiler. Gebeliklerinde endişeli olan annelerin bebekleri anne karnındayken bu endişeyi adeta emer ve hayata tehdit algısıyla başlar. Tehdit algısı bir stres faktörüdür ve stres de insanın sağlığının baş düşmanıdır. Doğru olan şu ki; anne bebeğinin fiziksel sağlığı için dikkat ettiği sağlıklı beslenme, zararlı yiyecek ve içeceklerden uzak kalma gibi hassasiyetleri, bebeğinin ruh sağlığını korumak için de göstermelidir” dedi

okudukça moralim bozuldu şu hamile halimle beni bukadar üzenleri Allahtan bulun diyorum...yazık...

canım seni aramızda gördüğüme çok sevindimm,,,nasılsın,iyimisinn?inşlhh bebişin en kısa zamanda seni çok bekletmeden gelir...
üzülmüyorum canım ,onlar bizim mutluluğumuzu gölgeleyemez,,,1. dereceden yakın olunca aramalarını bekliyo insan sadece,,
ama seninkilerde çok ayıp etmişler,bi geçmiş olsun deselerdi barii,,,neyse boşverelim biz onları ,:82:Mutlu olan herkes el kaldırsınnnnn,KUTLAA çekemeyen aramızdan ayrılsınn HIZLAA

süpperrr olmuşş bide sağ salim aldınmı kucağınaa oh oh

günaydınn hamişler
sabahın 6 sında kalkıp işe gelince en erken pc açanda ben oluyorum heralde... Neyse yapcak bişi yok herkeze mutlu ve sorunsuz bir gün diliyorum...

Günaydın anneler, 10.30 da kontrolumuz var. Miniklerimi gorucem çok heyecanlıyım .inşallah hersey yolundadir içeride:)
Herkese sağlıklı ve mutlu bir gün diliyorum.

günaydın kızlar 9.30da bebişimi göreceğim allahın izniyle şimdiden tatlı yemeye başladım of çok heyecanlıyım 2li test de yapılacaktı hadi hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…